Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ...ΑΜΟΡΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ...ΑΗΔΙΑΣΤΕ!!!


Αυτή κοντεύει τα 50  και ο...αγαπημένος της έχει σχεδόν τα μισά της χρόνια! Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η μαμά του! 
Η γυναίκα όμως είναι...τίγκα ερωτευμένη μαζί του! Τι τού βρήκε; Την παλαιά, χαμένη αθωότητά της; 

ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ...... ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ....... ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΣΕ!!!!

Η επίσκεψη-έκπληξη του Σάκη Ρουβά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ!

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησαν τα παιδιά της Aιματολογικής-Oγκολογικής κλινικής παίδων του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο. Όταν είδαν ξαφνικά στα δωμάτιά τους να μπαίνει ο Σάκης Ρουβάς που βρέθηκε στην Κρήτη για τις θεατρικές παραστάσεις που έδινε.

Στην κόκκινη ζώνη η Κρήτη για ενδεχόμενο καταστροφικό σεισμό


Στις σεισμογενείς περιοχές
 της Ευρώπης, που μελλοντικά
 δεν αποκλείεται να βιώσουν
 τις καταστροφικές συνέπειες 
φονικών σεισμών της τάξης 
των 9 βαθμών της κλίμακας 
Ρίχτερ ανήκει η Ελλάδα, 
σύμφωνα με επιστημονικό
 άρθρο που δημοσίευσε η 
γαλλική εφημερίδα «Le Monde». 
Στο άρθρο που φέρει τον τίτλο «Des Seismes Sans Precedent Historique 
Sont Possibles En Europe: Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί
 στην Ευρώπη» φιλοξενούνται οι πρώτοι χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές 
όλης της Ευρώπης, όπως αυτοί δημιουργήθηκαν από πενήντα επιστήμονες, 
μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι σεισμολόγοι και μηχανικοί ...

FINANCIAL TIMES Oι Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους

Mε τον πλειστηριασμό στην πρώτη κατοικία που αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή ασχολούνται οι Financial Times, οι οποίοι υποστηρίζουν πως χιλιάδες Ελληνες πολίτες οι οποίο αγόρασαν διαμερίσματα στις «καλές εποχές» της χώρας και πλέον αντιμετωπίζουν την απειλή της κατάσχεσης λόγω χρεών.
Σε άρθρο τους με τίτλο «Η Ελλάδα επιδιώκει συμβιβασμό για το τέλος της απαγόρευσης του πλειστηριασμού στην πρώτη κατοικία», οι Financial Times υποστηρίζουν πως «όταν η Ελλάδα μπήκε στο ευρώ, ένα διαμέρισμα μπροστά στην παραλία, ή ένα σπίτι σε χωριό με κήπο έγινε μια επένδυση την οποία μπορούσαν να κάνουν οι κάτοικοι της μεσαίας τάξης». Ωστόσο, η κατάσταση έχει αλλάξει καθώς όπως σημειώνει το δημοσίευμα «μια έκρηξη στην δεύτερη κατοικία η οποία τροφοδοτείται από τις υποθήκες άρχισε να εμφανίζεται στην Ελλάδα καθώς βυθίστηκε στην ύφεση, με αποτέλεσμα να μείνουν ένα σωρό ατελείωτα κτίσματα, πτωχευμένους τοπικούς εργολήπτες και ιδιοκτήτες χωρίς ρευστό που δεν μπορούν να τηρήσουν τις μηνιαίες υποχρεώσεις τους».

Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια Έλληνες!

"Έλα αγάπη μου, έλα. Να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα…" Κάτι ήξερε η Χάρις Αλεξίου όταν έγραφε και τραγουδούσε τον «Έλληνα» τη δεκαετία του ΄90, ή μάλλον, κάτι είχε ψυλλιαστεί για τη μεγάλη δημογραφική κρίση που έμελλε να αντιμετωπίσει η Ελλάδα. Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο του Σωτήρη Μητραλέξη («Ελληνικό δημογραφικό πρόβλημα, το μέγιστο εθνικό θέμα»), που περιγράφει αναλυτικά τις τεράστιες διαστάσεις που έχει πάρει –όχι μόνο τα τελευταία χρόνια και λόγω κρίσης- η δημογραφική σμίκρυνση στη χώρα μας.
 
Σύμφωνα με το άρθρο, «κάθε γενιά για να αναπαραχθεί χρειάζεται κατ’ ελάχιστον 2.1 (δείκτης γεννητικότητας / total fertility rate) παιδιά κατά μέσο όρο ανά γυναίκα: η ελληνική οικογένεια γεννά 1-1.3, αριθμός εφιαλτικά χαμηλός. Σύμφωνα με αυτόν τον αριθμό, το 2100 οι απόγονοι των σημερινών Ελλήνων (…αν δεν έχουν μεταναστεύσει όλοι) θα είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια. Αναλογιστείτε λίγο τον αριθμό: 2,3 εκατομμύρια». Εννοείται, αν παραμείνουν σταθερές οι συνθήκες, οι αριθμοί των ατόμων που δεχόμαστε στο εσωτερικό, τα ηλικιακά όρια, κτλ. Όσο υποθετικό κι αν ακούγεται, είναι ανησυχητικό για το πόσα μύρια έπονται του ενός κακού.

Διαλύουμε τις εισπρακτικές: Τσίρκα του δρόμου (COMMEDIA DEL ARTE)


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!...
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ…κι άλλες εκπλήξεις:
 
 
Α) Σύμφωνα με τον ν. 3758/2009 οι εισπρακτικές ΔΕΝ μπορούν: α) να αγοράσουν (ΑΚ 513 επ.)ή να αναδεχτούν (ΑΚ 471 επ.) ή να διαχειριστούν (ΑΚ 876 επ.)! δάνεια από τις τράπεζες ή να χορηγήσουν οι ίδιες δάνεια (διότι δεν είναι πιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ), β) δεν μπορούν να προβούν σε ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ πράξη εναντίον οφειλέτη που ασκείται αποκλειστικά από δικηγόρους ή δικαστικούς επιμελητές,  όπως εξώδικα, διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ! ή την συμμετοχή των σε πλειστηριασμούς!. 
Β) Σύμφωνα με τον ν. 3758/2009 οι εισπρακτικές μπορούν ΜΟΝΟ: Να ενημερώνουν ΕΞΩΔΙΚΩΣ τους οφειλέτες για ληξιπρόθεσμα δάνεια (που έχουν καταγγελθεί από την τράπεζα)
Γ) Απαγορεύεται από τράπεζα η εκχώρηση ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων προς είσπραξη, είτε προς τις Εισπρακτικές είτε προς άλλους τρίτους (ΑΚ 455 επ.).

Ιδού ο ν.3758/2009, ΦΕΚ Α` 68/5-5-2009 (για τις εισπρακτικές). Δείτε ειδικότερα τα άρθρα: 3 παρ.2, 3, 5, 4 παρ.2, 6 παρ.5 (+++), 8 παρ.3, 9 παρ.4 (+++).

Συμπέρασμα: 

"ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ E-MAIL ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ DIA! - ΧΑΚΕΡ ΨΑΡΕΨΕ ΛΑΒΡΑΚΙ!


"Λαβράκι" ψάρεψε χάκερ στα 
e-mail ανώτερων Αμερικανών 
Στρατιωτικών και συζύγων τους,
 σχετικά με την "χημική επίθεση" 
στη Συρία!

Η Τρόϊκα απαιτεί το κλείσιμο ΕΛΒΟ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ! Τελικά μόνο ο κ……ς των κυβερνητικών θα μείνει ανοικτός;
Με χθεσινό e-mail προς το Υπουργείο Οικονομικών η Τρόϊκα δεν κάνει δεκτό το σχέδιο της κυβερνήσεως περί εκκαθαρίσεως των αμυντικών βιομηχανιών εν λειτουργία και ζητώντας -  «εδώ και τώρα» - το κλείσιμο της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ), των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) και της ΛΑΡΚΟ και μάλιστα χωρίς αποζημιώσεις των εργαζομένων.  
 Αυτό δήλωσε η Φωφη μιλώντας σήμερα με πολιτικούς συντάκτες στο περιθώριο του συνεδρίου του κλεπτοΠΑΣΟΚ για την 39η επέτειο της δημιουργίας του κόμματος, ενώ υπέρ της απόψεως αυτής τάχθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Επιτρόπου Όλι Ρεν, Σάϊμον Ο’Κόνορ, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση της «Καθημερινής», σημείωσε τα εξής: «Το Μνημόνιο προβλέπει -και επιβεβαιώθηκε στην τελευταία αξιολόγηση ως προαπαιτούμενο για εκπλήρωση έως τον Σεπτέμβριο- «την υιοθέτηση οριστικών αποφάσεων τον Αύγουστο του 2013 για την αναδιάρθρωση, μέσω σημαντικής συρρίκνωσης, ενόψει της ιδιωτικοποίησης, ή την εκκαθάριση των εταιρειών ΕΛΒΟ, Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και ΛΑΡΚΟ, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες περί κρατικών ενισχύσεων και με σκοπό την εφαρμογή των αυτών των αποφάσεων έως το Δεκέμβριο του 2013». Οι συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές για την ολοκλήρωση αυτών των υποχρεώσεων βρίσκονται σε εξέλιξη». 

Κυβερνητικοί παράγοντες αλλά και εργαζομενοι στην ΕΛΒΟ επισήμαιναν  ότι αν κλείσουν οριστικά οι τρεις εταιρίες, πέραν της απώλειας θέσεων εργασίας θα υπάρξουν επιπτώσεις και στα προγράμματα προμηθειών υλικού των ενόπλων δυνάμεων.

Μήπως να δίναμε στη ζωή μας μιά κάποια αξία;


Εμείς τη ζωή μας την σπαταλήσαμε πιασμένοι στα δίχτυα των Σειρήνων, κουλουριασμένοι στα πόδια του μαμωνά. 
Για την τιμή των νεκρών μας, για τη ζωή των παιδιών μας, μονάχα γι' αυτά πρέπει στα στερνά μας να ορίσουμε πως δεν είμαστε δούλοι, μήτε άβουλοι, αλλά ούτε και ζώα για να μας ξεπουλάνε στα παζάρια των ισχυρών.
Κι εσείς οι νέοι, μην παίρνετε παράδειγμα από την δικιά μας την μαύρη στράτα. Φωνάξτε για τα δίκια σας, ζητήστε αυτά που σας κλέψαν, πάρτε τις ζωές σας στα δικά σας χέρια και μην αφήνεστε στα χέρια των εμπόρων του χαμού...

H Ελλάδα οδηγείται σε επικίνδυνη κλιμάκωση. Η κοινωνική έκρηξη είναι αναπόφευκτη

«Η Ελλάδα διαθέτει πλούσιους φυσικούς πόρους, ανεπτυγμένη ναυτιλία, και τεράστιες δυνατότητες για την ανάπτυξη της βιομηχανικής και γεωργικής παραγωγής της, καθώς και του τουρισμού της»... 

«Η Ελλάδα, με το τεράστιο δημόσιο χρέος της προς τους ξένους δανειστές της, οδηγείται από τη Σκύλλα στην Χάρυβδηαπό τη μία πλευρά, η Ευρωπαϊκή Ένωση απειλεί την Αθήνα με σκληρά μέτρα εάν εγκαταλειφθούν τα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση εκτεταμένου μέρους της ελληνικής περιουσίας του δημοσίου. Από την άλλη, παρεμποδίζει συμφωνίες ιδιωτικοποίησης με «λάθος» (κατά την άποψή της) εταίρους, κυρίως τη Ρωσία, σαμποτάροντας έτσι τις δυνατότητες για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας»..  

Δείτε πως θα είναι η Ελλάδα την ημέρα που θα αποχωρήσει το ΔΝΤ


Θα ανατριχιασετε με αυτά που θα δείτε και με τις ομοιότητες με την χώρα μας!

Αφού ολοκληρώσει το έργο του ,το ΔΝΤ θα αποχωρήσει από την χώρα μας πως θα είναι η χώρα μας τότε;...


Δείτε το ντοκιμαντέρ του Εξάντα στην Γουατεμάλα όπου το ΔΝΤ είναι εκεί από το 1984.

Μπράβο στο Γιώργο Αυγερόπουλο για την εξαιρετική δουλειά που έκανε αυτός και η ομάδα του!

Αφιερώστε λιγο απο τον χρόνο σας και δείτε το ντοκιμαντέρ... αξίζει!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...