Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Τρέμουν τη στιγμή που θα ξανάβρεις την περήφανη περπατησιά σου


Πόσο αξίζει για σένα η τιμή σου; Αυτή σου παίρνουν σήμερα κι εσύ σιωπάς... 
Η χώρα μας, η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, είναι οι σύγχρονες Θερμοπύλες που θέλουν να ισοπεδώσουν οι παγκοσμιοποιητές και να κατακτήσουν οι νεοταξίτες με τα δουλικά τους. 
Σ' αυτές τις Θερμοπύλες δεν στέκονται όλοι. Μόνο εκείνοι οι "ωραίοι τρελοί" που παίζουν με τον χάρο και που την τιμή τους την ορίζουν πάνω από τα χρυσάφια και τα πλούτη όλου του κόσμου. Εκείνοι οι τρελοί που ζούνε σαν πρόβατα και πεθαίνουν σαν ήρωες, χαράζοντας δρόμους κι ανοίγοντας ορίζοντες για τους άλλους που ακολουθούν...

NASA ALERT: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ 9/11 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ!!! (VIDEO)H Janet Napolitano δεν είναι κάποια τυχαία γυναίκα της γειτονιάς που σχολιάζει 
ιστορίες του ποδαριού.
 Είναι, ή τουλάχιστον ήταν, η Γραμματέας της Εσωτερικής Ασφάλειας των
 ΗΠΑ (HOMELAND SECURITY). Σε τηλεοπτική εκπομπή δηλώνει ευθέως
 ότι οι ΗΠΑ περιμένουν χτύπημα
 μεγαλύτερου μεγέθους όπως αυτού της 11ης Σεπτεμβρίου και 
μάλιστα θα γίνει μέσω κυβερνοχώρου... 
 Φυσικά αφού πρώτα καταρρεύσει το ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας!  

Θα μπορούσε ένας Ηλεκτρομαγνητικός Παλμός (E.M.P.) να κάνει την "δουλειά";

Θα είναι κάποια οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση; Μήπως μια συμμαχία 
αντίπαλων κρατών;
Ή λόγω της αναστροφής των πόλων του Ήλιου που αναμένεται, θα επέλθει
 η καταστροφή;

THΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ ................

Να γίνει προαιρετική η διδασκαλία των θρησκευτικών στα ελληνικά σχολεία και να σταματήσει η «ορθόδοξη κατήχηση» των μαθητών ζητά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση.
Σε διαφορετική περίπτωση, προτείνει να αλλάξει η ύλη του συγκεκριμένου μαθήματος και από Θρησκευτικά να γίνει «θρησκειολογία όπως ήταν σε παλαιότερα σχέδια επι υπουργίας της Άννας Διαμαντοπούλου».

O UCK στον ΠΑΟΚ της προσφυγιάς;

Στην Ελλάδα που έχει γίνει η χλεύη των ηττημένων του "ψυχρού πολέμου" (κάτι Σλοβενίες, Πολωνίες, Τσεχίες κλπ συμπεριφέρονται στις ελληνικές αντιπροσωπείες στην ΕΕ ως να επρόκειτο για ιθαγενείς του Αμαζονίου...) θα συνέβαινε και αυτό: Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Εργκους Κάτσε που τρώει ψωμί όπως και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι ομοεθνείς του στην Ελλάδα φόρεσε την μπλούζα με τα εμβλήματα του εγκληματικού UCK και ποζάρισε το facebook. 

ΣΟΥΔΑ - Τι προβλέπει η ελληνοαμερικανική συμφωνία για τη χρήση της με υπογραφή Σαμαρά !Η χρησιμοποίηση της βάσης στη Σούδα από τους αμερικανούς σε περίπτωση στρατιωτικού χτυπήματος στη Συρία θεωρείται δεδομένη. Ποιο είναι το καθεστώς που διέπει τη λειτουργία αυτής της βάσης και πως και πότε οι αμερικανοί μπορούν να την χρησιμοποιούν; Ο υποστράτηγος ε.α Νικόλαος Καρτερουλιώτης έχει καταλήξει σε συμπεράσματα μελετώντας όλα όσα προβλέπει η συμφωνία.

Θέμα χρόνου "απρόσκλητος επισκέπτης" από το διάστημα - Τι λένε οι Ρώσοι

Asteroid+(1)

Οι τελευταίες «πληροφορίες» που έρχονται από το διάστημα δεν είναι καθησυχαστικές για τους κατοίκους της Γης, καθώς ο κίνδυνος πτώσης «αντικειμένων» στον πλανήτη αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της NASA από τις 3 Ιουλίου 2013, σε τροχιά γύρω από τη Γη έχουν παρατηρηθεί 16602 αντικείμενα που έχουν κατασκευαστεί από τον άνθρωπο. Από αυτά μόνο τα 3612 είναι ενεργοί δορυφόροι. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν τεχνητά διαστημικά απόβλητα κάθε λογής προέλευσης. Επίσης, στη Γη επιτίθενται ενεργά τα τελευταία χρόνια και μακρινοί επισκέπτες, οι αστεροειδείς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...