Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Tον ψήφισες να σε σώσει?


ΠΡΟΣΟΧΗ - Πρέπει να το διαβάστε όλοι...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!Ήξερες ότι κάθε φορά που κόβεται το ρεύμα ανοίγει η τύχη σου;;;;

Κάθε φορά που κόβεται το ρεύμα πρέπει να σου δίνει...
αποζημείωση η ΔΕΗ...

Κάθε φορά που παρατηρούνται καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών, σύμφωνα με τον «Χάρτη Υποχρεώσεων προς τους Καταναλωτές», τον Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) - θυγατρική της ΔΕΗ, οι καταναλωτές δικαιούνται αποζημίωση!!!

Πιο συγκεκριμένα, στον "χάρτη" περιλαμβάνονται δέκα βασικές υπηρεσίες, με συγκεκριμένες χρονικές δεσμεύσεις και σύμφωνα με εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), σε περίπτωση μη τήρησης κάποιας από τις προθεσμίες αυτές, ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει στον καταναλωτή συγκεκριμένο ποσό, ως οικονομική ρήτρα - αποζημίωση, μετά από αίτηση του καταναλωτή προς την εταιρεία...

Καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Ένας καλός τρόπος για να προστατεύσει τα συμφέροντά του ο δανειολήπτης, είναι να καταγράψει (ηχογραφήσει) τις τηλεφωνικές συνομιλίες του με εταιρίες είσπραξης (ενημέρωσης) ή υπαλλήλους τραπεζών.

Παρακάτω ακολουθεί το άρθρο 370Α, του ποινικού κώδικα, που αναφέρεται στο θέμα μας, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το νόμο 3674/2008 – ΦΕΚ 136/Α’/10.7.2008
Ποινικός Κώδικας, άρθρο 370Α
Παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας
1. Όποιος αθέμιτα παγιδεύει ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο παρεμβαίνει σε συσκευή, σύνδεση ή δίκτυο παρο­χής υπηρεσιών τηλεφωνίας ή σε σύστημα υλικού ή λο­γισμικού, που χρησιμοποιείται για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών, με σκοπό ο ίδιος ή άλλος να πληροφορηθεί ή να αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο τηλε­φωνικής συνδιάλεξης μεταξύ τρίτων ή τα στοιχεία της θέσης και κίνησης της εν λόγω επικοινωνίας, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Με την ίδια ποινή τιμω­ρείται η πράξη του προηγούμενου εδαφίου και όταν ο δράστης αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με άλλον χωρίς τη ρητή συναίνεση του τελευταίου.
2. Όποιος αθέμιτα παρακολουθεί με ειδικά τεχνικά μέσα ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα προφορική συνο­μιλία μεταξύ τρίτων ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα μη δημόσια πράξη άλλου, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Με την ίδια ποινή τιμωρείται η πράξη του προηγούμενου εδαφίου και όταν ο δράστης αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο της συνομιλίας του με άλλον χωρίς τη ρητή συναίνεση του τελευταίου.
3. Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος κάνει χρήση της πληροφορίας ή του υλικού φορέα επί του οποίου αυτή έχει αποτυπωθεί με τους τρόπους που προβλέπονται στις παραγράφους 1 και 2 αυτού του άρθρου.
4. Αν ο δράστης των πράξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 αυτού του άρθρου είναι πάροχος υπηρεσιών τηλεφωνίας ή νόμιμος εκπρόσωπος αυτού ή μέλος της διοίκησης ή υπεύθυνος διασφάλισης του απορρήτου ή εργαζόμενος ή συνεργάτης του παρόχου ή ενεργεί ιδιω­τικές έρευνες ή τελεί τις πράξεις αυτές κατ” επάγγελμα ή κατά συνήθεια ή απέβλεπε στην είσπραξη αμοιβής, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και χρηματική ποινή από πενήντα πέντε χιλιάδες (55.000) μέχρι δια­κόσιες χιλιάδες (200.000) ευρώ.
5. Αν οι πράξεις των παραγράφων 1 και 3 αυτού του άρθρου συνεπάγονται παραβίαση στρατιωτικού ή δι­πλωματικού απορρήτου ή αφορούν απόρρητο που ανα­φέρεται στην ασφάλεια του κράτους ή την ασφάλεια εγκαταστάσεων κοινής ωφέλειας, τιμωρούνται κατά τα άρθρα 146 και 147 του Ποινικού Κώδικα.»

Ρεπούση: «Επίσημη θέση της ΔΗΜΑΡ όσα είπα για τα θρησκευτικά»..

ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΕΣ

Εμμένει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην άποψή της –η οποία, όπως δήλωσε, είναι και άποψη του κόμματός της- ότι «τα θρησκευτικά με την έννοια της ορθόδοξης κατήχησης δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο».
Ωστόσο, εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας ο κ. Κ. Γκιουλέκας απέρριψε την θέση αυτή υπογραμμίζοντας ότι «μόνο η διδαχή μιας συγκριτικής μελέτης των θρησκειών δεν αρκεί για να αναπτύξει την θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων» και δήλωσε ότι καλώς συνεχίζεται η διδασκαλία των Θρησκευτικών στα σχολεία όπως διδάσκονται.

JUMBO «μόνο αυτός έχει τα αρχ@@ια και μπορεί»; Ακούμε καλά;


Για ακόμη μια φορά το Jumbo
 μπροστά στο βωμό του κέρδους
 γίνεται αισχρό και φθηνό, όχι
 στις τιμές του, αλλά στου ήθος του.
Μετά από email αναγνώστη ακούσαμε με προσοχή τη πρόσφατη
 διαφήμιση του Jumbo για τα σχολικά 
είδη και διαπιστώσαμε και εμείς
 αυτό που γράφει ο φίλος μας,
 μπορείτε να το ακούσετε και εσείς 
στο παρακάτω βίντεο. Αναγνώστης: 

«Παρακολουθωντας τυχαία την νέα 
διαφήμιση του καταστήματος JUMBO, ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
 ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ
 ΕΦΟΔΙΑΣΤΟΥΝ  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ,με έκπληξη ακούω 
το διασκευασμένο τραγουδάκι να λέει(ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ)...''
μονο αυτος εχει τα αρχ@@ια και μπορει''...ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ;»
Ακούστε προσεκτικά στο 0,25.

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις Έλληνα!! Βίντεο σεισμός με συγκλονιστικές αποκαλύψεις!! Εφιάλτης για το πολιτικό σύστημα!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Α  Π  Ο  Κ  Λ  Ε  Ι  Σ  Τ  Ι  Κ  Ο 
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΛΕΟΝ! ΕΔΩ ΘΑ 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ Ή ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ» !!!!!!!!

Τα greeklish φεύγουν τα gr-turkish έρχονται...

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
(ανταπόκριση από το μέλλον)
2020. Η επιμονή του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών και της ΜΙΤ σε συνεργασία με το υφιστάμενό τους Υπουργείο Πολιτισμού έφερε αποτελέσματα.
Μπορεί οι Άραβες και οι Σκοπιανοί να τους έφτυσαν στα μούτρα τα τουρκικά σήριαλ, αλλά ένα χωριό κάπου στα νότια της Βαλκανικής χερσονήσου, το Γιουνανιστάν αντιστάθηκε στις πατριωτικές σειρήνες και κράτησε χαρακτήρα.
Τα τουρκικά σήριαλ στην Ελληνική τηλεόραση πολλαπλασιάστηκαν.

Χωρα γερόντων και…αλλοδαπών η Ελλάδα!

Χώρα γερόντων, με υψηλή μέση ηλικία πληθυσμού, με τάση προς τον έγγαμο βίο αλλά με χαμηλό ποσοστό γονιμότητας και με υπεροχή του «ασθενούς» φύλλου, αναδεικνύεται με το πέρασμα των χρόνων η Ελλάδα.
Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε πρόσφατα η Ελληνική Στατιστική Αρχή, τα οποία βασίζονται στην απογραφή του 2011, είναι άκρως εντυπωσιακά. Σκιαγραφούν την εικόνα του ελληνικού πληθυσμού, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον, ενώ τα συμπεράσματα αυτά μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο προβληματισμού για την επίσημη πολιτεία.
«Γέροι» πάνω από 2 εκατ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Μαροκινοί τυφλώνουν 15χρονη Δανή - ΒΙΝΤΕΟΈνα 15χρονο κορίτσι από την Δανία, η Nicole Zanlith, έχασε την όραση του δεξιού ματιού της, μετά από επίθεση που δέχτηκε από έξι Μαροκινούς έξω από μια ντίσκο στην πόλη Marbella της Ισπανίας. Το νεαρό κορίτσι είχε πάει με την αδελφή της και μια φίλη της ντισκοτέκ Olivia Valere για να δει το 
διάσημο Γάλλο DJ, Bob Sinclar. Έφυγαν περίπου στις επτά και περίμεναν για ένα ταξί, όταν μια ομάδα «νεαρών» προσπάθησαν να μπουν στο ταξί. Άρχισαν διαπληκτισμοί και η 15χρονη προσπάθησε να παρέμβει για να προστατέψει την φίλη της που την χτυπούσαν οι «νεαροί». Τότε εκείνοι στράφηκαν εναντίον της και ένας από αυτούς την χτύπησε με ένα σπασμένο μπουκάλι στο πρόσωπο, αφήνοντάς την σοβαρά τραυματισμένη με έξι βαθιές χαρακιές στο μέτωπό της και ένα κατά μήκος του ματιού της.
Μετά την επίθεση, οι έξι «νεαροί» εγκατέλειψαν την περιοχή τρέχοντας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ

Του Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ* 
Πόλεμο εναντίον της Συρίας ευαγγελίζεται ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελος Βενιζέλος. Μέσα στον Σεπτέμβριο προγραμματίζει, βλέπετε, να ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Οπότε εναρμονίζεται πλήρως με τη φιλοπόλεμη γραμμή της Ουάσιγκτον προκειμένου να ανεβάσει, όπως νομίζει, τις πολιτικές μετοχές του στα μάτια της αμερικανικής ηγεσίας! Δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός αρνήθηκε πεισματικά να τον πάρει κι αυτόν μαζί του, όταν προ μηνός επισκέφθηκε την αμερικανική πρωτεύουσα. Τον εαυτό του και μόνο τον εαυτό του ήθελε να προωθήσει ο Αντώνης Σαμαράς στον Λευκό Οίκο, που τον θεωρούσε «όργανο των Γερμανών», θα έπαιρνε και τον Βενιζέλο; Θα έβαζε τα χεράκια του να βγάλει τα ματάκια του ο πρωθυπουργός; Ποτέ!
Κήρυξε πόλεμο, λοιπόν, κι ο Βενιζέλος κατά των Αράβων, που δεν υποτάσσονται εντελώς στις ΗΠΑ, με στόχο να καλύψει το «χαμένο έδαφος» για το πρόσωπό
του στα μάτια των Αμερικανών. Γι' αυτό και θα πάει μέσα στην εβδομάδα στην Αίγυπτο, για να αποδώσει τιμές στους στρατηγούς της αμερικανοκίνητης χούντας του Καΐρου.

Η Αλ – Κάιντα χτύπησε το Ελληνορθόδοξο χωριό Maaloula, στο οποίο ομιλούν ακόμα την αρχαία γλώσσα του Χριστού!!!


Μισθωμένος από τους εβραιοαμερικάνους τρομοκράτης της αλ Κάϊντα, στους δρόμους της Maaloula
Μισθωμένος από τους εβραιοαμερικάνους τρομοκράτης της αλ Κάϊντα, στους δρόμους της Maaloula
  — Συρία, χθες και προχθές, λίγο πριν την προαναγγελόμενη επίθεση των Εβραιοαμερικάνων ΝΕΟΝΑΖΙ:
— Ένας κλάδος της Αλ – Κάιντα, που συμμετέχει στον πόλεμο των εισβολέων στη Συρία, που η πετρελαιοφάγος δύση βάφτισε «εμφύλιο πόλεμο» έχει επιτεθεί σε ένα από τα λίγα εναπομείναντα χωριά, όπου εξακολουθεί να ομιλείται η ΑραμαΪκή, η γλώσσα που μιλούσε και δίδαξε ο Χριστός, λένε κάτοικοι της περιοχής Maaloula.

Ενημέρωση της κόντρας


Στο χτεσινό μας σημείωμα είδαμε ένα απλοποιημένο παράδειγμα "συναίνεσης και 
συνεργασίας" της αστικής εξουσίας με το εκδοτικό κατεστημένο, όπου ένας
 εκδότης πατρονάρει 
την κυβερνητική προπαγάνδα και παίρνει ως αντάλλαγμα μια δουλίτσα. Το πρόβλημα
 εμφανίζεται όταν γι' αυτήν την δουλίτσα υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Τί να κάνει 
η φουκαριάρα η κυβέρνηση σε τέτοια περίπτωση; Ποιανού την καρδιά να φτιάξει και ποιανού
 να χαλάσει;

Αυτό ήταν το πραγματικό ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ«Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν την επιβολή της δικτατορίας του ‘67. Τρεις άνδρες, φίλοι από τα γυμνασιακά τους χρόνια, πίνουν τον καφέ τους σε κεντρικό καφενείο της Αθήνας.
Ο ένας είναι ψηλός, αρκετά γεμάτος, με εκφραστικό πρόσωπο και βροντώδες γέλιο.
Ο άλλος μετρίου αναστήματος, με πλούσιο μαλλί και έντονο βλέμμα.
Και ο τρίτος, ο πιο βραχύσωμος της συντροφιάς, είναι ο πιο συνεσταλμένος, ο πιο συντηρητικά ντυμένος.

Περί πλειστηριαμών και απώλειας κοινής λογικής...


Η κυβέρνηση έχει πλέον αποφασίσει να βγάλει σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία από τις αρχές του επόμενου έτους. Βλέποντας πίσω της μόνο επιτυχίες σχετικά με την επιβολή σκληρών μέτρων όλα αυτά τα χρόνια, θεωρεί ότι και αυτή τη φορά θα τα καταφέρει.

H "ισχυρή Ελλάς" δεν τολμάει να ξεκολλήσει ένα αυτοκόλλητο


του Νίκου Τζιόπα

Στην επιγραφή του μνημείου της φωτογραφίας, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Γευγελής, αναγράφεται: «Σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους που διώχθηκαν από το 1945 έως το 1990 για τις ιδέες για την αυθυπαρξία του μακεδονικού λαού και την κρατική του υπόσταση. Με τη στήριξη της μονάδας τοπικής αυτοδιοίκησης του....
Δήμου Γευγελής».

Είναι μία από τις τελευταίες προκλήσεις του γειτονικού κρατιδίου των Σκοπίων όπως και τα εγκαίνια από τον πρωθυπουργό του κρατιδίου των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, ενός σχολικού συγκροτήματος, στα Σκόπια, το οποίο φέρει την ονομασία «Αλέξανδρος ο Μακεδών». Το νέο σχολικό συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή του περιφερειακού Δήμου Άεροντρομ της πρωτεύουσας και εγκαινιάστηκε την περασμένη Δευτέρα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς στη χώρα. Το κόστος κατασκευής του νέου σχολείου ανήλθε στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Δεν έχω σκοπό να απαριθμήσω εδώ τις συνεχόμενες και εντεινόμενες τον τελευταίο καιρό προκλήσεις των «μαιμού μακεδόνων» διότι θα χρειαζόμουν τόμους βιβλίων, μια και το γειτονικό κρατίδιο, ανεξαρτήτως ηγεσίας, από την ίδρυσή του ακόμα καπηλεύται αλλά και προπαγανδίζει ανοιχτά τις επεκτατικές του βλέψεις εις βάρος της πατρίδας μας.

Σκοπός μου είναι να καταδείξω ότι οι πολιτικοί μας ψεύδονται αισχρά όταν δηλώνουν σε όλους τους τόνους (από την ίδρυση ακόμα του κρατιδίου των Σκοπίων) ότι «η Ελλάδα αποτελεί δύναμη σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων» ή ότι «ανήκουμε στην Ευρωπαική Ένωση, το κλαμπ των ισχυροτέρων χωρών του κόσμου» κ.τ.λ. Κι αυτό έγινε μετά το ΠΑΡΑΜΥΘΙ της «οικονομικής διείσδυσης» στο γειτονικό κράτος, όπου «οι πλούσιοι Έλληνες θα επένδυαν στο φτωχό κρατίδιο και θα κερδίζαμε κατά κράτος τους γείτονες». Πλήρης αποτυχία αλλά και ξεσκέπασμα όσων ονειρεύτηκαν ή έλεγαν πως ονειρεύονταν μια τέτοια εξέλιξη.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ - ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑISLAM
ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;
Δείτε το βίντεο, για να καταλάβατε όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο μια θρησκεία. Το Ισλάμ πάντα το συνοδεύει η Σαρία (Μουσουλμανικός Νόμος).
Πρέπει να ξυπνήσουμε, το Ισλάμ είναι δίπλα μας και μας απειλεί όσο εμείς είμαστε στους καναπέδες μας.
Πρέπει όλοι να βρισκόμαστε σε εγρήγορση πριν να είναι πολύ αργά.

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΞΕΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν λαβύρινθο που επικρατεί η λογική του παραλόγου, πνευματικός σκοταδισμός και ηθική πτώχευση.

Έχει χαθεί εντός του λαβύρινθου κάθε αξία για την ανθρώπινη ζωή και τον άνθρωπο.

Οι εξουσιαστές του λαβύρινθου είναι οι διεθνείς τραπεζίτες και οι διεφθαρμένοι άνθρωποι που είναι υπάλληλοι τους και οι φυλακισμένοι είναι οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...