Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν μιλούν οι αμερικανοί για.. χημικά είναι να κάνεις..τσιγαριλίκι


Η Ουάσινγκτον δεν στερείται απλά της νομιμοποίησης μιας στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία. Αυτό που στερείται επίσης, είναι η ηθική νομιμοποίηση. Εδώ μιλάμε για μια κυβέρνηση με ένα ιστορικό χρήσης χημικών όπλων εναντίων αθώων ανθρώπων, πολύ πιο διαχρονικό και δολοφονικό από τις υποτιθέμενες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Ασσάντ από το πολεμοχαρές δυτικό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα, που θέλει να σταματήσει κάθε έρευνα πριν κάνει την εισβολή του.

Εδώ σας παρουσιάζουμε μια λίστα από 10 επιθέσεις χημικών όπλων, που οι ΗΠΑ επιτέλεσαν είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω των συμμάχων τους. 


1. Ο στρατός των ΗΠΑ έριξε 20 Εκατομμύρια γαλόνια χημικά στο Βιετνάμ από το 1962 μέχρι και το 1971


Κατά την διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, οι ΗΠΑ έριξαν με σπρέι 20 εκατομμύρια γαλόνια από χημικά, συμπεριλαμβανομένου και του εξαιρετικά τοξικού Agent Orange, στα δάση και τις καλλιέργειες του Βιετνάμ αλλά και στις γειτονικές χώρες, καταστρέφοντας εθελούσια τις πηγές τροφής, συνθλίβοντας την οικολογική ισορροπία της ζούγκλας και θρυμματίζοντας τις ζωές χιλιάδων αθώων ανθρώπων. Το Βιετνάμ υπολογίζει ότι το αποτέλεσμα της δεκαετούς χημικής επίθεσης δολοφόνησε ή μετέτρεψε σε ανάπηρους εφ όρου ζωής πάνω από 400.000 ανθρώπους, 500.000 βρέφη γεννήθηκαν με τρομακτικές μεταλλάξεις και 2 εκατομμύρια είχαν σοβαρές επιπλοκές όπως είναι ο καρκίνος και άλλες σοβαρές ασθένειες. Το 2012 ο Ερυθρός Σταυρός εκτίμησε ότι πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν αναπηρίες και άλλα προβλήματα υγείας, λόγω του χημικού Agent Orange.

Περίεργη … καθέλκυση πλοίων!

Περίεργη ... καθέλκυση πλοίων!Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μια περίεργη τακτική καθέλκυσης πλοίων! Δε γνωρίζουμε γιατί επιλέγουν αυτό τον τρόπο, σίγουρα όμως είναι εντυπωσιακός.

ΤΟΥ ¨ΞΙΝΙΣΕ¨ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΜΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ;

Έτρεξε να σχολιάσει τις «εξελίξεις» ο Πέτρος Τατσόπουλος και πως αλλιώς θα δείξει ότι συμμετέχει ενεργά σαν βουλευτής σε αυτή τη χώρα;...
Μα φυσικά μέσα από το Facebook, στο οποίο και έγραψε την άποψή του για το εικονοστάσι που πρότεινε να φτιάξει με δικά του έξοδα ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος. Δείτε το σχόλιό του:

Η κ. Ρεπούση, ο κ. Κουράκης και ο Ροβεσπιέρος


Κάθε τόσο μια μερίδα της ψευδοριζοσπαστικής Αριστεράς επαναφέρει με 

ποικίλες προσεγγίσεις το ζήτημα. Να καταργηθούν τα θρησκευτικά! 

Το σύνθημα έχει απήχηση. 
Φιλοξενείται στον Τύπο, 
αναπαράγεται και διαδίδεται
 με ταχύτητα. 
Οι εκφραστές της θέσης –
η κ. Ρεπούση από τη ΔΗΜΑΡ και 
ο κ. Κουράκης από τοn ΣΥΡΙΖΑ,
 όπως διαβάζω, ο καθένας με τον
 τρόπο του– περήφανοι
 αυτοπροβάλλονται, με άλλοτε
 φανερή και άλλοτε κεκρυμμένη
 την αλαζονία, που χαρακτηρίζει
 στην ιστορία όλους τους διεκδικητές της τελικής αλήθειας.
Πρόκειται για ιδεοληπτική στάση, με αφορμή...
ένα θέμα απολύτως δευτερεύουσας σημασίας, σε μια εποχή συγκλονιστικής
 αναζήτησης και αμφισβήτησης βεβαιοτήτων και ιδεολογικών αναφορών.
 Οι αυτοεπαναλαμβανόμενοι ψευδοριζοσπάστες της Αριστεράς δεν έχουν
 απάντηση για τα προβλήματα της εποχής.
Με παρόμοιες δηλώσεις παλαιού τύπου καλύπτουν το άγχος της πολιτικής
 τους αμηχανίας. Την απόλυτη αδυναμία πολιτικής καινοτομίας. Είναι 
μια κίνηση γύρω από το τίποτα. Είναι στο βάθος μια αγωνιώδης 
αναζήτηση ταυτότητας. Αλλά η θεμελίωση μιας νέας ταυτότητας 
σήμερα προϋποθέτει την αμφισβήτηση της παλαιάς. Και οι άνθρωποι 
–ας τους κατανοήσουμε– δεν το μπορούν. Για αυτούς τα προσχήματα 
αρκούν. Για αυτούς οι διακηρύξεις είναι πολιτική. Η ιδεοληψία ο μόνος
 τους δρόμος.
Στη μεγάλη επανάσταση, στη Γαλλική Επανάσταση, στο έτος ΙΙ, επιχειρήθηκε
 μια ριζική αποχριστιανοποίηση. Ο Ροβεσπιέρος υπερασπίστηκε τη λατρεία του Υπέρτατου Όντος και ο ίδιος, μέσα στην επαναστατικότητά του, πήρε την πρώτη
 θέση ως πρωθιερέας στις λιτανείες που καθιερώθηκαν τότε στο Παρίσι,
 μοιράζοντας στάχυα στους πολίτες που πλημμύριζαν τους δρόμους! 
Θυμίζω ότι η λατρεία του Υπέρτατου Όντος καθιερώθηκε από τη Συμβατική 
στις 18 Φλορεάλ (Μάιος 1794).

Η «τριγωνική απάτη» του LIDL για φούσκωμα των τιμών και φοροδιαφυγή στην Ελλάδα.
Τεράστια φοροδιαφυγή αλλά και τεχνητή αύξηση των τιμών στην Ελλάδα, κατά μέσο όρο 88% ακριβότερα απ' ότι στην Γερμανία, διαφαίνεται μέσα από το ξετύλιγμα του κουβαριού με τις ενδο-ομιλικές - τριγωνικές συναλλαγές της εταιρείας LIDL. Μόλις άκουσα χθες την είδηση από την τηλεόραση λέω, όπα κάτι μου θυμίζει. Ο πρώην Υπουργός Οικονομίας κ. Χριστοδουλάκης σε ανοικτή του επιστολή στην καγκελάριο κ. Μέρκελ μεταξύ άλλων γράφει ότι «η Γερμανία δεν ήταν και αυτή έτοιμη να μπει στην ΟΝΕ επειδή έκανε το τέχνασμα να κρύψει τις ζημιές των νοσοκομείων μετατρέποντας τα σε ανώνυμες εταιρείες». Δεν ξέρω βέβαια ακριβώς το τέχνασμα που κάνανε οι φίλοι Γερμανοί με τα νοσοκομεία τους, αλλά αυτό με το που το άκουσα μου έκανε αμέσως κλικ. Το ίδιο τέχνασμα αλλά από την ανάποδη φαίνεται ότι έχουν κάνει οι φίλοι μας όχι στην Γερμανία αλλά στην φαληρημένη Ελλάδα... με την δημιουργία ξεχωριστών Ομόρρυθμων Εταιρειών σε κάθε μαγαζί που ανοίγουν. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Γιατί το κάνουν; Όχι μόνο για να κρύβουν από τα μάτια του ανταγωνισμού τα (τεράστια φαντάζομαι) κέρδη των επιτυχημένων LIDL, αλλά κυρίως για να μην υπόκεινται στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί τριγωνικών (ενδο-ομιλικών) συναλλαγών, αφού με τις Ομόρρυθμες Εταιρείες ξεφεύγουν τους ελέγχους. Αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα φοροδιαφυγής που έχει πλέον πολύ μεγάλη σημασία και ουσία σε μια χώρα που μαζεύει μακαρόνια και ρύζια στα καρότσια των σούπερ μάρκετ για να ταΐσει αυτούς που δεν έχουν στην κυριολεξία να φάνε. Θα προκαλέσω τον όποιο «αρμόδιο» να απαντήσει σε αυτά που γράφω. Να τα διαψεύσει. 

Μια χαρά το πάει το γράμμα ο…. Τούρκ..ογλου

Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησηςη Στρογγύλη, ένα μικρό νησί δίπλα στο Καστελλόριζο κηρύχτηκε από τη κυβέρνηση αρχαιολογικός χώρος. Αυτό σημαίνει ότι η νήσος Στρογγύλη με απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης έπαυσε να έχει
οικονομική ζωή και να θεωρείται κατοικήσιμη. Υπό τις προϋποθέσεις αυτές και σύμφωνα με το Νόμο της Θάλασσας η νήσος Στρογγύλη δεν δικαιούται να έχει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική ΑΟΖ μειώνεται κατά το ποσοστό που αναλογεί στη συνεισφορά στην Ελληνική ΑΟΖαπό αυτό το νησί από τη περιοχή του Καστελλόριζου προς τη Κύπρο.

ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ!!![ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ]!!!ΚΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!


Νάιτζελ Φάρατζ!!!Ο Νάιτζελ Πολ Φάρατζ είναι Βρετανός πολιτικός και αρχηγός του κόμματος 
Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου!!!

H θεραπευτική δύναμη του νου

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τη δύναμη του ανθρώπινου και πάνω στο κατά πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να αυτοθεραπευτεί ή ακόμα και να θεραπεύσει άλλους ανθρώπους. Τέτοια θέματα η σύγχρονη επιστήμη τα αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό καθώς δεν μπορεί να «δει» μια ξεκάθαρη αλληλεπίδραση νου-σώματος.
Τον τελευταίο καιρό όμως, πληθαίνουν οι περιπτώσεις επιστημόνων που ενισχύουν με τις θεωρίες τους αλλά και με πειραματικά δεδομένα την πεποίθηση ότι, η δύναμη του νου είναι τόση ώστε μπορεί να επηρεάσει άμεσα την ανθρώπινη υγεία.

Πρόωρες εκλογές αυτό το φθινόπωρο; άκυρον!


Όλα δείχνουν πως το οποιοδήποτε υποθετικό σενάριο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μέσα στο φθινόπωρο μοιάζει να έχει ακυρωθεί από τις εξελίξεις.
Ο πρώτος από τους λόγους αυτής της ακύρωσης είναι η προοπτική πρωτογενούς πλεονάσματος ακόμη και μέσα στο 2013! Ένα τέτοιο πρωτογενές πλεόνασμα, θα μπορούσε να εξασφαλίσει στην κυβέρνηση ελέω μνημονίου (!) κάποια έστω και μικρά κεφάλαια που θα της επιτρέψουν κάποιες (έστω και μικρές) κινήσεις στην κατεύθυνση της επανόρθωσης των πιο κραυγαλέων κοινωνικών αδικιών.

Μακαριστός Χριστόδουλος : Ο ξένος παράγων θέλει να επιβληθεί και οι ταυτότητες είναι μόνο η αρχή..


Ο ξένος παράγων θέλει να επιβληθεί 14/3/2004
Ο άνθρωπος, έχοντας πλέον αποκοπεί από τη θεμελίωσή του μέσα στην σχέση με τον πλησίον, έχοντας αντικαταστήσει την αφοσίωση και τη θυσία με κώδικες ηθικής συμπεριφοράς, έχοντας στερηθεί σταθερές αναφορές που του έδιναν τις συντεταγμένες του στον κόσμο, παραδίδεται γρήγορα στις δυνάμεις της αλλοτρίωσης. 
Οι δυνάμεις αυτές οπλίζουν το άτομο στον αγώνα του να επικρατήσει επί των άλλων, με κάθε τρόπο, στην σκληρή και απρόσωπη καταναλωτική -δηλαδή υλιστική- κοινωνία. Στη νεωτερική και μετανεωτερική παιδεία δεν επιδιώκεται η μόρφωση του νέου ανθρώπου και η διάπλαση της ψυχής του, αλλά η επαγγελματική κατάρτισή του. Εδώ και χρόνια, ακούμε την άρχουσα λογική να ζητάει σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγή — και δεν έχουμε αντιδράσει, ίσως, όσο θα έπρεπε. Από το 1989, διατυπώθηκε, επισήμως πλέον στην Ευρώπη, το αίτημα της προσαρμογής της εκπαίδευσης στον εμπορικό ανταγωνισμό, και πάλι βέβαια χωρίς καμιά συζήτηση για παράλληλη ενίσχυση της ανθρωπιστικής παιδείας και πνευματική και ηθική θωράκιση του νέου ανθρώπου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...