Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς σκέφτονται οι μηχανές; (Βίντεο)

Πολλές φορές ακούγοντας τον όρο τεχνητή νοημοσύνη θεωρούμε λανθασμένα ότι οι υπολογιστές διαθέτουν κάποιο είδος ευφυίας και μπορούν να σκέφτονται παρόμοια με τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ωστόσο, όπως εξηγεί το παρακάτω video της New Scientist κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού σε μια υπολογιστική μηχανή τα πάντα έχουν να κάνουν με 
δεδομένα, πιθανότητες και αμέτρητες γραμμές κώδικα γραμμένες από τον άνθρωπο:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ… «ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ...»..!!!


Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Αυτή τη φράση θα μπορούσε σήμερα να βάλλει στο μυαλό του ο κάθε Έλληνας οπότε, όταν θα έρθει η στιγμή να είναι έτοιμος να τους πάρει ο διάβολος…!!
Ματά την χθέσινα δημοσιεύματα για αυτοκτονία 42χρονης που εργαζόταν στον ΟΕΚ μου έρχονται στο....
μυαλό διάφορα που συμβαίνουν γύρω μας χωρίς να κινείται φύλλο.!!
 Από την μία έχουμε μια πολιτεία που ληστεύει την ιδιωτική και δημόσια περιουσία μας και το καθημερινό μας βιός όπως:

Πληρώνοντας με τα χαράτσια και τους διάφορους φόρους σχεδόν ενοίκιο στο σπίτι που μας έδωσαν οι γονείς μας, με  ποσό που κατά μέσο όρο φτάνει τα 300-400 ευρώ τον μήνα.
Κλέβοντας την δημόσια περιουσία που δημιουργήσαμε σαν  Ελληνικός λαός με κόπους.
Λεηλατώντας την κρατική περιουσία που εξασφάλισαν οι πρόγονοί μας με πολέμους και κακουχίες.
Οδηγώντας μας σε συνθήκες Κίνας και Πακιστάν.
Κατηγορώντας μας για κλέφτες , τεμπέληδες, και οτιδήποτε άλλο.

Προμυνήεται βαρύς και πρόωρος Χειμώνας ...έφυγαν τα ΧελιδόνιαΠαρατηρώντας την μεγάλη συγκέντρωση Χελιδονιών που κατά σμήνη πετούν φτεροκοπώντας χαμηλά ,καλώντας όλα τα μέλη της ομάδας, παρατήρησα ότι η μεγάλη φυγή των Χελιδονιών άρχισε πολύ νωρίς εφέτος ...Προμηνύοντας ένα βαρύ και πρόωρο χειμώνα !

Σύμφωνα με ''μετεωρολόγους του Θεσσαλικού Κάμπου ''που πάντα γνώριζαν τα μερομήνια το ξαφνικό και πολύ πρόωρο ταξείδι για τις θερμές περιοχές της Αφρικής των Χελιδονιών προμηνύεται ένας από τους πιο βαρείς και πρόωρους Χειμώνες των τελευταίων δεκαετιών
Σε συνομιλία με φυσικό μετεωρολόγο που σπάνια πέφτει έξω στις προβλέψεις του μας ανέφερε ότι ο φετινός Χειμώνας θα θυμίζει μέρες του 41!

Τα χελιδόνια είναι από τα πλέον γνωστά μεταναστευτικά πουλιά που κατακλύζουν από τις αρχές του Μάρτη την χώρα μας αλλά και άλλες Μεσογειακές χώρες προκειμένου να αναπαραχθούν και στα μέσα του φθινοπώρου συγκεντρώνονται κατά δεκάδες εκατοντάδες σε σμήνη και μεταναστεύουν με θεαματικό τρόπο προς τα θερμά κλίματα της Αφρικής, για να επιστρέψουν και πάλι στα γνώριμα εδάφη την επόμενη Άνοιξη, διανύοντας μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις. 

"Βιβλικό" αφιέρωμα της USA Today στις προφητείες για την επίθεση στην Συρία!

"ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ"!
Όταν η USA Today ή οι International Bussiness Times κάνουν ολόκληρα αφιερώματα στις προφητείες-προρρήσεις εν όψει της επικείμενης επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία, μήπως πρέπει να δούμε πιο σοβαρά το θέμα; Και συνδέουν την καταστροφή της Δαμασκού με την έλευση του ... Αντίχριστου και τη Δευτέρα Παρουσία.
Ας δούμε τα βασικά σημεία του άρθρου:

Μυστικά χαμένα στη μετάφραση [Βίντεο]


Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την τρίτη επέτειο της 11ης του Σεπτέμβρη, το 50% των κατοίκων της Νέας Υόρκης πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήξερε από πριν ότι θα γίνει τρομοκρατική επίθεση αλλά απέφυγε συνειδητά να την αποτρέψει.
Ψάχνοντας τα μυστικά και τα αναπάντητα ερωτήματα για το γεγονός που άλλαξε τον κόσμο, ο Στέλιος Κούλογλου και οι συνεργάτες του μίλησαν με νυν και πρώην πράκτορες του FBI και της CIA που γνώριζαν ότι οι η Αλ Κάιντα ετοίμαζε επιθέσεις ή είχαν εντοπίσει τους τρομοκράτες, αλλά οι έρευνες τους περιέργως μπλοκαρίστηκαν, με δημοσιογράφους και πολιτικούς που ερεύνησαν την υπόθεση, με συγγενείς των θυμάτων καθώς και με μέλη της επιτροπής που συγκροτήθηκε για να εξετάσει τι ακριβώς γνώριζε ο πρόεδρος Μπους και αν οι επιθέσεις θα μπορούσαν να είχαν αποτραπεί.
Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές.

Έχετε αναρωτηθεί ποιά είναι η κοπέλα στο σήμα των Starbucks ;

Το όνομα Μελισένη Μαρτινάκια μάλλον δεν έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε διάσημες πριγκίπισσες – στην πραγματικότητα πάμε στοίχημα ότι το 99,9 % του πληθυσμού δεν έχει καν ακούσει για το όνομά της. Όμως άθελά τους εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο δεν μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους χωρίς αυτή. 

starbucks-edgemont-village

Η Μελισένη ήταν βυζαντινή πριγκίπισσα στα μέσα του 9ου αιώνα . Ο παππούς της ήταν ο αυτοκράτορας Μιχαήλ Α Ραγκαβής , ένας Αρμένιος με το χαζαρικό αίμα (ένας ρωσικός λαό που ασπάζεται τον Ιουδαϊσμό τον 8ο αιώνα ), αλλά η γιαγιά της Προκοπία ήταν άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση αφού δεν ήταν μόνο η κόρη του προηγούμενου αυτοκράτορα Νικηφόρου Α” , αλλά θα μπορούσε να εντοπίσει κανείς την καταγωγή της από την πλευρά της μητέρας της σε όλη τη διαδρομή πίσω στη δυναστεία των Χαν της Κίνας.

Η Γη αναμένει έναν ηλιακό Αρμαγεδώνα


Σύντομα η Γη θα υποστεί μια ισχυρή επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, η πρόβλεψη αυτή αποδεικνύεται από το γεγονός εμφάνισης στην επιφάνεια του κεντρικού άστρου του ηλιακού μας συστήματος ενός μεγάλου αριθμού ηλιακών κηλίδων, στη θέση των οποίων συνήθως συμβαίνουν οι εκπομπές του ηλιακού πλάσματος.

Η Ρεπούση προτείνει να μάθουμε τούρκικα γιατί τα αρχαία ελληνικά είναι νεκρή γλώσσα. Τέλος, αναφέρει πως μπορεί να έρθει η ανάπτυξη μέσω της εκμάθησης της τουρκικής

Σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα και την μελέτη της τουρκικής ιστορίας είναι πιθανό τα τούρκικα να είναι και οι δολοφόνοι των αρχαίων ελληνικών. 
Ως εκ τούτου, τα τούρκικα τα μιλάνε 80 εκ εξ' ανατολών και καθημερινά τα ακούμε στις τηλεοράσεις χωρίς να τα καταλαβαίνουμε. Πρέπει λοιπόν, σύμφωνα με τις ατελείωτες γνώσεις αυτής της καθηγήτριας γαλλικών με διδακτορικό ιστορίας και πολλά σεμινάρια στην γείτονα χώρα, να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε τούρκικα στα σχολεία για να μπορεί ο καναλάρχης να μην προσλαμβάνει μεταφραστές και να μειωθούν τα έξοδα για τον βασικότερο πυλώνα της ελληνικής ανάπτυξης και πρωταγωνιστή του ελληνικού success story, που είναι φυσικά η ελληνική τηλεόραση. Επίσης, θα μας χρησιμεύσουν στους νέους πυλώνες ανάπτυξης όπως το δουλεμπόριο και άλλα συναφή επαγγέλματα.

Γερμανοί τζιχαντιστές σκοτώνουν χριστιανούς της Συρίας
Εμπειρογνώμονας λέει ότι ο αριθμός των Γερμανών ισλαμιστών στη Συρία έχει αυξηθεί 60-150 τους τελευταίους έξι μήνες.

 ΒΕΡΟΛΙΝΟ - Γερμανοί ισλαμιστές συμμετείχαν στις δολοφονίες χριστιανών της Συρίας σε μια πρόωρη επίθεση Αυγούστου στην τουρκο-συριακά σύνορα, σύμφωνα με μια έκθεση του γερμανικού περιοδικού Focus. 

Μη πεθάνεις τώρα…


Τι σου ζητάνε ρε;
Να μείνεις ζωντανός!

Τώρα ξεδιπλώνεται το success σήριαλ με τους κινέζους, τους εταίρους, τους επενδυτές, τα πλεονάσματα!
Τώρα νοικοκυρευόμαστε με κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων, δημόσιων επιχειρήσεων!
Τώρα ξεσκαρτάρουμε το δημόσιο!
Τώρα αφήνουμε απλήρωτους 1.000.000 "τυχερούς", που δουλεύουν -ακόμα- στον ιδιωτικό! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...