Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Καρατζαφέρης: Ευτυχώς έφυγαν οι ... μαύρες γάτες από το κόμμα μου. ….Έμειναν όμως οι… σουπιέςΤη λύση της συνεννόησης με σκοπό την αλλαγή της πολιτικής χωρίς εκλογές, προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Tι ρε χοντρέ; Tύπου ..Παπαδήμου; 
«Είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να …συνεννοηθούμε.Βάζει και τον εαυτόν του ..μέσα από το..παράθυρο. . Οι εκλογές θα προσθέσουν δυσκολίες. Το ότι ακολουθούμε λάθος πολιτική το ομολογούν και εκείνοι που τη σχεδίασαν και είναι έγκλημα να συνεχίζουμε μια λάθος πολιτική», είπε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε κατά την επίσκεψη του στην 78η ΔΕΘ, βλέποντας ότι δεν βλέπει βουλή ούτε με το κιάλι. 
Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τάζει στον κόσμο επαναφορά στο επίπεδο ζωής πριν από την κρίση και σημείωσε πως σε κάποιες συνιστώσες του υπάρχουν «ακραίες συμπεριφορές».
Εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και τόνισε ότι κάποτε πρέπει να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός για το ζήτημα. Δηλαδή συνεχίζει αμετανόητος την μαλακία για ..δημοψήφισμα. 

Μυστικη Ελλαδα και οι πυλες... και τα πλασματα του αλλοκοσμουΔράκοι και μυθικά τέρατα ζουν στη Χαλκιδική, κάπου ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Παλιότερα, οι βοσκοί της Σιθωνίας διηγούνταν απίστευτες ιστορίες για κάποιο σπάνιο είδος φιδιού, που ζούσε στο κεντρικό βουνό του νομού, το Ντραγουντέλι. Έλεγαν ότι, καθώς τα μηχανήματα ανοίγανε δρόμο στην περιοχή κατά τη δεκαετία του ’60, τα φίδια βγήκαν στην επιφάνεια, μετά από αιώνες σιωπής στα βάθη της γης. Έντρομοι περιέγραφαν τα τεράστια ερπετά να επιτίθενται στα κοπάδια τους και να καταπίνουν μεμιάς τα ζώα τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...