Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

12 Ιατρικές εξετάσεις προς αποφυγή


“Εκατομμύρια Αμερικανοί όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι, όταν πρόκειται για  υγειονομική περίθαλψη, το περισσότερο δεν είναι απαραίτητα και το καλύτερο,” δήλωσε ο Δρ Christine Cassel, ο πρόεδρος του Ιδρύματος ABIM. «Μέσα από αυτές τις λίστες των τεστ και των διαδικασιών, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε τις συνομιλίες μεταξύ των γιατρών και των ασθενών ως προς το τι πραγματικά χρειάζονται.”
Στις Ηνωμένες Πολιτείες  ειδικοί σύλλογοι, που αντιπροσωπεύονται πάνω από 500.000 γιατρούς έχουν αναπτύξει καταλόγους πέντε πραγμάτων που οι γιατροί και οι ασθενείς θα πρέπει να διερωτηθούν και να αναγνωρίσουν τη σημασία της συνομιλίας του γιατρού με τον ασθενή για τη βελτίωση της φροντίδας και την εξάλειψη των περιττών εξετάσεων και διαδικασιών.

12 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ

ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΜΠΥΡΑ

Οφείλω να ομολογήσω, οτι δεν είμαι πότης μπύρας, αλλά υπάρχει κάποιος στο σπίτι μου, που την αγαπά, έτσι έπρεπε να καταλάβω την αλήθεια. Η αθέατη γνώση βρήκε και μετέφρασε αυτο το άρθρο απο το foodbabe.com, όπου αφήνει ερωτηματικά για το αν η μπύρα ειναι πραγματικά αγνη; Γιατί τα συστατικά δεν αναφέρονται στην ετικέτα; Ποιες μάρκες μπορούμε να εμπιστευθούμε; Ποιες μάρκες προσπαθούν να μας δηλητηριάσουν σιγά-σιγά με φθηνά και επιβλαβή συστατικά; Όλες αυτές οι ερωτήσεις περνούν από το κεφάλι μου με ταχύτητα αστραπής. Έτσι, πριν από ένα χρόνο, άρχισα την έρευνα για το τι κρύβεται πραγματικά σε μπίρες και μετά από έρευνα σε αρκετές εταιρείες μπίρας, διαβάζοντας βιβλία για την επιστήμη των τροφίμων, και μιλώντας με τους ειδικούς, οι πληροφορίες που ανακάλυψα ήταν εντελώς σοκαριστικές.

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μεγαλύτερη πάσα στον…..Καμένο δεν γίνετε.Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελου Μαδεμλή, προκάλεσε η δήλωση τού προέδρου των 'Ανεξάρτητων Ελλήνων' Πάνου Καμμένου, ο οποίος στο περιθώριο της ομιλίας του στην 78η ΔΕΘ προέτρεψε κατοίκους της
βορειοανατολικής Χαλκιδικής -που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους- να «λιντσάρουν» τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Συμφώνησαν οι… γυριστρούλες
Συμφώνησαν λένε στην συμπόρευση των αποκομμάτων τους «Δημοκρατική Αριστερά» και «Συμμαχία για τη Νέα Ελλάδα», οι Κουβέλης και Λοβέρδος. Στην συνάντησή τους πουπραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, έδωσαν τα χέρια να δημιουργήσουν κοινό πόλο μήπως και καταφέρουν να μπουν στην βουλή.
Ο πρόεδρος τρομάρα του της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι η συγκρότηση των δυνάμεων δεν μπορεί να γίνει γενικά και αόριστα αλλά στη βάση συγκεκριμένων οικονομικών συμφωνιών διότι υπάρχει και η επιδότηση . Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη οι πολιτικές που θα πλασάρουν θα πρέπει να είναι αντίθετες στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, αλλά και στη δημαγωγία, που εκφράζεται μέσω της μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου και της στάσης πληρωμών. Δεν υπάρχει λόγος να χάσουμε την στήριξη της τρόικας.  Για τον κ. Κουβέλη άξονας του τρίτου κόλου θα πρέπει να είναι η…. κοινωνική συνοχή.

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ξανά κενή σελ. (142) στον Προυπολογισμό ή Αλλιώς η Απάτη συνεχίζεται.

Μετά την κενή σελίδα 124 του Προυπολογισμού του 2012 προέκυψε και 
η κενή σελίδα 142 του Προυπολογισμού του 2013

που και αυτή την φορά ξέφυγε από την αντιμνημονιακή αντιπολίτευση και 

που πάλι ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ σχετίζεται 
με ασυμπλήρωτα στοιχεία για τις Τράπεζες.
Το γεγονός είναι και πάλι τόσο τυχαίο όσο τυχαία είναι και η ψευδής αναφορά στοιχείων για τον ν.3845/2010,
διότι πουθενά στο συγκεκριμένο νόμο δεν αναφέρονται όσα αναφέρονται στον κρατικό προυπολογισμό.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ – Διάβασέ το πριν το κάνεις στο παιδί σου.


Μολονότι το όφελος από τα προγράμματα εμβολιασμών στην ανοσοποίηση του παιδικού πληθυσμού παρουσιάζεται βιβλιογραφικά πολλαπλάσιο έναντι των κινδύνων, η σωστή ενημέρωση προς τους γονείς πρέπει να περιλαμβάνει και επιστημονικό στοιχεία προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης...

Όρθιο το Costa Concordia μετά απο ολονύκτια προσπάθειαΜε επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια ανέλκυσης του «Costa Concordia» που προσάραξε στις 13 Ιανουαρίου 2012 κοντά στη νήσο Τζίλιο στα ανοιχτά της Τοσκάνης, προκαλώντας τον θάνατο 32 εκ των επιβαινόντων σε αυτό. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη στις 0200 GMT στο νησί Τζίλιο της Τοσκάνης, ανακοίνωσαν οι ιταλικές αρχές.

Συνταγή για υπέροχη πορτοκαλόπιτα!

Συνταγή για υπέροχη πορτοκαλόπιτα!Λατρεύουν τα παιδιά σας τα πορτοκάλια; Δοκιμάστε να τους φτιάξετε μια υγιεινή και βιταμινούχα πορτοκαλόπιτα που σίγουρα θα τα ενθουσιάσει.

Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;

καρκίνος
Γνωρίζατε ότι στο Ισραήλ έχουν πεθάνει μόνο 150 άτομα ανά έτος από καρκίνο σε έναν πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. ενώ στην Ισπανία 1500 και 2400 Γερμανία;
Ο Σιωνισμός ελέγχει τα φάρμακα στο μη εβραϊκό πληθυσμό, η χημειοθεραπεία ελέγχετε από την μεγάλη επιχείρηση της ιατρικής, από την επιστήμη, από τα Πανεπιστήμια γιατρούς για να σας στείλουν νωρίτερα

Δεν τους ενδιαφέρει η Συρία αλλά η εξασφάλιση του ελέγχου της νέας παγκόσμιας πρωτεύουσας, τα Ιεροσόλυμα

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου.
Το πάζλ ολοκληρώνεται. Το σχέδιο ελέγχου της περιοχή γύρω από τα Ιεροσόλυμα, την μέλλουσα παγκόσμια πρωτεύουσα φθάνει στο τέλος του.
Με το που θα καθαρίσουν με την Συρία, έρχεται η σειρά της Ιορδανίας την οποία θα καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες.
Το κλασικό παραμύθι με τα δήθεν χημικά όπλα που χρησιμοποιούν μισθοφόροι πεμπτοφαλαγγίτες που πολέμησαν στο Κοσυφοπέδιο και ίσως συμμετείχαν στο κάψιμο της Αθήνας, έχει επίσης παρουσιαστεί.
Με το καθάρισμα και της Ιορδανίας, μετά οι ειρηνευτικές (!!!!!!!!) δυνάμεις του ΟΗΕ θα μπουν στα Ιεροσόλυμα και εφόσον χρειαστεί θα χτυπήσουν τον εβραϊκό στρατό.
Θα ακολουθήσει κατά πάσα πιθανότητα η ανακήρυξη των Ιεροσολύμων από τον ΟΗΕ και την UNESCO, σε παγκόσμια πρωτεύουσα της ειρήνης και της ελπίδας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...