Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Mετά απο αυτό το βίντεο θα δείτε την ζωή με άλλο μάτι!

Ο Νικ Βούισιτς από την Αυστραλία,είναι σήμερα 30 χρονών, γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια, μα με την μεγαλύτερη καρδιά και αποφασιστικότητα στον πλανήτη, και κατάφερε να κερδίσει μια αξιοπρεπέστατη ζωή. Έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ, και ταξιδεύει στον κόσμο δίνοντας έμπνευση και κουράγιο στους ανθρώπους...
Τα βίντεο του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκήνητο!!! Δειτε το video 

Η NASA δίνει 3.500 δολάρια σε όσους καταφέρουν να μείνουν ξαπλωμένοι για 70 μέρες!


dnlnsrs 17-9-2013Αναζητάτε εργασία, η οποία, όμως, να μην απαιτεί ιδιαίτερη – έως καθόλου – σωματική και ψυχική κούραση και να έχει...
πολύ καλές απολαβές; Τότε, η νέα έρευνα της NASA είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε – αρκεί, βέβαια, να κάνετε ένα ταξιδάκι στην Αμερική!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η NASA ζητά εθελοντές για τη διεξαγωγή μίας νέας έρευνας, με σκοπό να μελετήσει τον τρόπο με τον οποίο επιδρά η μικρο-βαρύτητα στο ανθρώπινο σώμα.
Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν όσοι εθελοντές λάβουν μέρος σε αυτή, είναι να παραμείνουν ξαπλωμένοι επί 70 ημέρες και νύχτες σε ένα κρεβάτι... ντουζιέρα (ώστε να παραμένουν καθαροί κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών), ενώ θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε τηλεόραση και σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Πώς θα φορολογούνται τα αγροτεμάχια από το 2014

Από 1,5 ευρώ μέχρι 47 ευρώ το στρέμμα θα πληρώσει η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών αγροτεμαχίων, σύμφωνα με το τελικό σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τη φορολόγηση των εκτός σχεδίου εκτάσεων. Οσοι πάλι διαθέτουν χωράφια σε προνομιούχες περιοχές (όπως π.χ. να έχουν θέα στη θάλασσα) μέσα στα οποία υπάρχουν και μεγάλα κτίσματα τότε ο φόρος εκτοξεύεται στα 230 ευρώ το στρέμμα.

ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΑΝ !

Το πυραμιδοματο εμφανες....
πιο ιλουμινατι πεθαινεις...

πατηστε pause στο 0:09

Οι σιωνιστές ελέγχουν την πολιτκή ελίτ; Έλα μωρέ τώρα, συνωμοσιολογίες


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ...


Όλη η αλήθεια για τα παιδιά Indigo!Μήπως είσαι κι εσύ ένα από αυτά;Μήπως είσαι κι εσύ ένα από αυτά;

Ο όρος «παιδί indigo» προέρχεται από την ψυχικό Nancy Ann Tappe, η οποία ταξινόμησε τις προσωπικότητες των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα της αύρας τους (σ.τ.μτφ.: ο όρος «indigo» είναι το χρώμα «λουλακί», οπότε το «παιδί indigo» είναι κυριολεκτικά το «λουλακί παιδί» επειδή το χρώμα της αύρας του είναι λουλακί).

Σύμφωνα με την Tappe,

Το φαινόμενο Indigo έχει αναγνωριστεί ως μια από τις εκπληκτικότερες αλλαγές της ανθρώπινης φύσης που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κοινωνία. Το χαρακτηριστικό Indigo περιγράφει το ενεργειακό μοτίβο της ανθρώπινης συμπεριφοράς που υπάρχει σε πάνω από το 95% των παιδιών τα οποία γεννήθηκαν την τελευταία δεκαετία... Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν παγκοσμίως και τελικά οι άνθρωποι Indigo θα αντικαταστήσουν όλα τα άλλα χρώματα. Όταν είναι μικρά παιδιά, οι Indigo αναγνωρίζονται εύκολα από τα ασυνήθιστα μεγάλα, διαυγή μάτια τους. Υπερβολικά έξυπνα, πρώιμα αναπτυγμένα παιδιά με εκπληκτική μνήμη και ισχυρή επιθυμία να ζήσουν ενστικτωδώς, αυτά τα παιδιά της επόμενης χιλιετίας είναι ευαίσθητες, προικισμένες ψυχές με εξελιγμένη συνείδηση, και έχουν έρθει εδώ για να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τον παλμό της ζωής μας και για να δημιουργήσουν μία γη, μία υδρόγειο και ένα είδος. Είναι η γέφυρά μας προς το μέλλον. *

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων HIV - Άλλαξε ο τρόπος μετάδοσηςΑνησυχητικά έως σοκαριστικά είναι τα συμπεράσμστα έρευνας διενεργήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και, όπως αναφέρεται σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή... «δείχνει νέες αλληλουχίες HIV που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα μετά το 2010 πιθανότατα από την Ασία». Στην ίδια έρευνα αναφέρεται πως «Ο τρόπος διασποράς τους υποδεικνύει αλλαγές στον τρόπο μετάδοσης του ιού στην κοινότητα των χρηστών ενδοφλέβιας χρήσης στην περιοχή της Αθήνας».
Το έγγραφο που υπογράφει η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή και διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ Φεβρωνίας Πατριανάκου.

Με το ίδιο έγγραφο η Βουλή ενημερώνεται για την επιδημική έξαρση του HIV/AIDS στον πληθυσμό των εξαρτημένων. Τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ δείχνουν ότι ανάμεσα στο 2010 και το 2011 τα κρούσματα της μόλυνσης αυξήθηκαν 1.500% μεταξύ των χρηστών. 

Έτσι, ο επιπολασμός του ιού στους χρήστες ουσιών το 2011 αυξήθηκε ραγδαία από 0,8% σε 4,4%. Στην περιοχή της Αθήνας άγγιξε το 8,1%. Την ίδια ώρα ραγδαία αύξηση σημειώνεται και στην εξάπλωση της ηπατίτιδας C μεταξύ των εξαρτημένων. 

Στο έγγραφό της η υφυπουργός Υγείας δεν διστάζει να παρατηρήσει ότι «σε ένα περιβάλλον οικονομικής και κοινωνικής κρίσης με πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας, οι χρήστες ουσιών, ήδη άνεργοι στην πλειονότητά τους, χάνουν το κίνητρό τους για θεραπεία» και ακόμη ότι «καθώς η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή και το κίνητρο για θεραπεία μειώνονται, ενισχύεται η τάση των εξαρτημένων να μη λαμβάνουν στοιχειώδη μέτρα προστασίας της υγείας τους. Ιδίως στην περιοχή της Αθήνας, οι αυτοκαταστροφικές μορφές συμπεριφοράς ενισχύονται, αυξάνεται η ενέσιμη χρήση ουσιών, η κοινή χρήση σύριγγας, η παράλληλη χρήση διαφορετικών ουσιών, η καταφυγή σε νέες, φθηνές, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνες ουσίες, οι ερωτικές επαφές χωρίς προφυλάξεις». 

ΦΡΙΚΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΕΛΙΕΣΤΕ - ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!


Μια ακόμη θηριωδία των τζιχαιστών, ένα ακόμη έγκλημα πολέμου αποσιωπείται από τα δυτικά ΜΜΕ που γιά πολλοστή φορά εκφράζουν την προκλητική μεροληψία τους υπέρ της λεγόμενης... 
ένοπλης αντιπολίτευσης. Ισλαμιστές αντάρτες, ακολουθώντας το σαριακό εθιμοτυπικό θανάτου, αποκεφάλισαν σε ατμόσφαιρα πανηγυρική και δοξαστική του αιμοχαρή θεού τους, τον νεαρό πιλότο ελικοπτέρου Μ17. Οι ανθρωποθυσίες δεν έχουν τέλος.

Το ελικόπτερο πραγματοποιούσε αναγνωριστική πτήση στα συροτουρκικά σύνορα του AlYounesieh προκειμένου να εποπτεύσει την παράνομη είσοδο των ξένων  τζιχαιστών στα εδάφη της Συρίας. Όπως ανακοίνωσε ο σύριος Αρχηγός του ΓΕΣ , το στρατιωτικό ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ  τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατά λάθος είχε παραβιάσει για ελάχιση απόσταση τον τουρκικό εναέριο χώρο.Μετά τις εντολές που δέχθηκε επιχείρησε άμεση επαναφορά. Δυστυχώς τουρκικά μαχητικά κατέρριψαν το ελικόπτερο ενώ αυτό επέστρεφε στο συριακό εναέριο χώρο. Το ελικόπτερο κατέπεσε  εντός του συριακού εδάφους, 400 μ. από τα σύνορα. Πριν τη συντριβή του, το διμελές πλήρωμα ενεργοποίησε το μηχανισμό εγκατάλειψης. Τα  αλεξίπτωτα στοχοποιήθηκαν από τους ισλαμιστές και ο ένας πιλότος σκοτώθηκε από πυρά. Ο δεύτερος κατάφερε να προσεδαφισθεί στην πλαγιά του βουνού Al Tourkman κοντά στο χωριό Jebel aliYusufiya στην ύπαιθρο της Λατάκκειας.

ΙΤΑΛΙΑ: Ο Δήμος της Βενετίας καταργεί τους όρους «πατέρας» και «μητέρα» από τα επίσημα έγγραφά του

Ο δήμος της Βενετίας έχει περάσει ένα νόμο που απαγορεύει τους όρους «μητέρα» και «πατέρας» σε έντυπα που πρέπει να συμπληρώσουν οι γονείς για να κερδίσουν μια θέση για τα παιδιά τους στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς.
Η πολιτική για τα «πολιτικά δικαιώματα και την καταπολέμηση των διακρίσεων» εισήχθη από την δημοτικό σύμβουλο Camilla Seibezzi, η οποία είπε ότι οι αλλαγές στη γλώσσα αποτελούν θεμελιώδη στόχο για την καταπολέμηση των «στερεοτύπων». «Η γλωσσική κατασκευή αποτελεί μια κατηγορία της σκέψης, μια καθημερινή πρακτική», είπε .

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ . . . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . Παράκληση το κείμενο αυτό να κάνει το γύρo του κόσμου - ΔΙΑΔΩΣΤΕΑπό τον Καθηγητή του ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλη:
Για τους σοβαρότατους λόγους που αναφέρει κατωτέρω ο συνάδελφος Θεόδωρος Καρυώτης παρακαλείστε να στείλετε ταχυδρομικώς μία οποιαδήποτε κάρτα στο Καστελλόριζο, όχι μονό τώρα 
αλλά και Χριστούγεννα και Πάσχα.

Δ/νση αποστολής :
Δημαρχείο Μεγίστης ή Δημοτικό Σχολείο 
Μεγίστη , 851 11 Καστελόριζο 
Δωδεκάνησα 
Ελλάδα

Καλούνται επίσης οι Ομογενείς και οι φοιτητές μας να στείλουν κάρτα από όλες τις γωνιές του πλανήτη: 

Megisti Municipality or Elementary School Megisti , 851 11, Kastelorizo , Dodekanisa , GREECE .
Παρακαλείστε να διαβάσετε το πιο κάτω κείμενο του Καθηγητή Καρυώτη για να αντιληφθείτε τη σημασία της αποστολής. 
Στόχος, να κατακλυσθεί το Ελληνικό Καστελλόριζο με κάρτες από όλον τον απανταχού του κόσμου Ελληνισμό. 
Ευριπίδης Μπίλλης, Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
«ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ... 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ !!! 

Mια κάρτα δεν κοστίζει, αξίζει ... ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ!!!!!! 

Διευθυνση: Megisti Municipality or Elementary School Megisti , 851 11, Kastelorizo , Dodekanisa , GREECE 

Παρά την σπουδαιότητα του Καστελόριζου, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας 
είναι ανησυχητικές. Από τον Νοέμβριο υπάρχουν πληροφορίες πως η Τουρκία αμφισβητεί νομικά το δικαίωμα του 
συμπλέγματος των νησιών του Καστελόριζου να έχουν υφαλοκρηπίδα. 

Τι είπαν διάσημοι θανατοποινίτες λίγο πριν το τέλος τους;

Οι τελευταίες φράσεις θανατοποινιτών λίγο πριν την εκτέλεση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...