Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Οι 144.000 της Αποκάλυψης.Τι είναι αυτοί; Ποιος ο... σκοπός τους;


Η ομάδα τών 144.000, εμφανίζεται αριθμητικά, σε δύο σημεία τής Αποκάλυψης: Στο Αποκάλυψις 7/ζ΄ 1 - 8, και στο 14/ιδ΄ 1 - 5. Στο πρώτο διαβάζουμε τα εξής: Αποκάλυψις 7/ζ΄ 1 - 8: ΄΄1. Και μετά τούτο είδον τέσσαρας αγγέλους εστώτας επί τας τέσσαρας γωνίας τής γης, κρατούντας τους τέσσαρας ανέμους τής γης, ίνα μη πνέει άνεμος επί τής γης, μήτε επί τής θαλάσσης, μήτε επί παν δένδρον. 2. Και είδον άλλον άγγελον αναβαίνοντα από ανατολής ηλίου, έχοντα σφραγίδα Θεού ζώντος, και έκραξε φωνή μεγάλη τοις τέσσαρσιν αγγέλοις, οις εδόθη αυτοίς αδικήσαι την γην και την θάλασσαν, 3. λέγων: "Μη αδικήσετε την γην μήτε την θάλασσαν μήτε τα δένδρα, άχρις ου σφραγίσωμεν τους δούλους τού Θεού ημών επί τών μετώπων αυτών". 4. Και ήκουσα τον αριθμόν τών εσφραγισμένων: "144.000 εσφραγισμένοι, εκ πάσης φυλής υιών Ισραήλ..."΄΄

Πρώτο Θέμα: Η απόλυτη ξεφτίλα της “δημοσιογραφίας” – Πατάνε επί πτωμάτων για να πουλήσουν

Η αλητεία της “δημοσιογραφίας” σε όλο της το μεγαλείο!
Μετά τη σκύλευση της σωρού του Μιχάλη Ασλάνη από το Newbomb του Κώστα Χαρδαβέλα, ήρθε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του “κομιστή” Θέμου Αναστασιάδη να πουλήσει λίγα φύλλα παραπάνω, βάζοντας στο πρωτοσέλιδο τη φωτογραφία του Παύλου Φύσσα λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε, στην αγκαλιά της κοπέλας του να ξεψυχά…

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ: ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

.Του Γιώργου Θεοχάρη

Λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής Αγιορείτης μοναχός, που μίλησε στο ´´Αγιορείτικο Βήμα´´ για τα τελευταία γεγονότα, τα οποία συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

´´Από την μία βοηθούν με τρόφιμα εξαθλιωμένους αδελφούς μας και από την άλλη εμφανίζονται ως νταήδες, που μέσω μιας πρωτοφανούς βίας δεν διστάζουν να αφαιρούν ακόμα και το πολυτιμότερο δώρο του θεού, την ίδια την ζωή´´, εξηγεί ο μοναχός που ζει σε απόκρημνο κελί στα ξακουστά ´´Κατουνάκιά´´.

Σας ΙΚΕΤΕΎΩ Έλληνες. ΟΧΙ άλλο ΕΜΦΎΛΙΟ στην Ελλάδα μας
Ζούμε πολύ δύσκολες ώρες σαν έθνος μετά τα προχθεσινά γεγονότα με το νεκρό Παύλο Φύσσα.

Οι πράκτορες των εχθρών της Ελλάδας, εξωτερικών και εσωτερικών, έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και έχουν αρχίσει να μας σπρώχνουν σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και όχι το μίσος. Μίσος που είναι εύκολο να πάρει τεράστιες διαστάσεις όχι μόνο λόγο πολιτικών πεποιθήσεων αλλά κυρίως λόγο της εξαθλίωσης που έχουν υποστεί οι Έλληνες τα τελευταία 5 χρόνια από τις Προδοτικές κυβερνήσεις του ΓΑΠ και του Τρελ-Αντώνη.


Είναι η κατάλληλη ώρα γι’ αυτούς που θέλουν να μας βάλουν να φαγωθούμε για άλλη μια φορά μεταξύ μας να το πετύχουν. Αυτές τις ώρες είναι πολύ εύκολο γι’ αυτούς να προκαλέσουν για άλλη μια φορά τον Εθνικό διχασμό στην Ελλάδα μας.

ΣΟΚ-ΕΝΤΟΛΗ! "ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ"!!!
ΒΓΑΛΤΕ ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ


Αν στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχουν ακόμα ΑΝΤΡΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ


Πόπη Σουφλή
ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο, στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και παράλληλα (σύμφωνα με νέες εντολές) κάθε Έλληνα που φέρει τα διακριτικά της ελληνικής σημαίας στα ρούχα ή στο σώμα του! 

Επειδή η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική σημαία, προφανώς από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως θεώρησαν ως έξυπνη ιδέα να σταματούν και να υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη φέρει την ελληνική σημαία στο πέτο, στα ρούχα ή και στο σώμα του (τατουάζ), ως εν δυνάμει ύποπτο για τέλεση κακουργηματικών πράξεων!
 Ακόμη και διαφημιστικό καπέλο με την ελληνική σημαία να φοράει, εκλαμβάνεται ως ύποπτος και η αστυνομία τον σταματάει για να τον υποβάλει σε σωματικό έλεγχο και να ερευνήσει ό,τι κουβαλάει πάνω του!

Ποιοι απεικονίζονται στις φιγούρες της τράπουλας

Ποιοι απεικονίζονται στις φιγούρες της τράπουλας
Ο Βαλές, η Ντάμα και ο Ρήγας είναι τα πιο γνωστά χαρτιά της τράπουλας, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν τι πραγματικά απεικονίζουν.
Σύμφωνα λοιπόν με τους ιστορικούς, οι φιγούρες αυτές δεν είναι τυχαίες, αλλά αναφέρονται σε μεγάλες μορφές της αρχαιότητας…..

Τα μάτια βλέπουν κατ' εντολήν του εγκεφάλου

Είναι ιστορία... αιώνων η προσπάθεια να γίνει κατανοητό από τον άνθρωπο πώς λειτουργούν τα όργανα του ανθρώπινου σώματος και κυρίως τα μάτια και ο εγκέφαλος σε συνδυασμό με τα ερεθίσματα που δέχεται ως συν-ύπαρξη μέσα στο χώρο όπου αναπτύσσεται και εξελίσσεται.
Το GoodStory σας παρουσιάζει ένα πείραμα προβληματισμό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που συνδυάζει τη γνωστή ταινία Matrix με την πραγματικότητα μας.
Ο Τζωρτζ Στράτον, γνωστός Αμερικανός ψυχολόγος, έκανε το εξής πείραμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...