Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ «Θα έχετε πρόσβαση στο νερό ΑΝ το επιτρέπουν οι στόχοι»!


Kαι φτάνουμε στο «διά ταύτα» λοιπόν.. Εκεί που είχαν σκοπό εξ’αρχής.. Στην απόλυτη, -μα πιό απόλυτη εξαθλίωση δεν υπάρχει- να μην έχουμε πρόσβαση ούτε στα αυτονόητα αγαθά που προϋποθέτει ένα πολιτισμένο κράτος. Φως, νερό, υγεία, παιδεία, δουλειά.. ΑΝ είμαστε σύννομοι με τους νόμους της ΕΕ και του μνημονίου, τότε θα ζούμε ως άνθρωποι… αλλιώς οι εικόνες που έβλεπες στην Αφρική, που έκαναν οι ιθαγενείς σαν τρελοί για λίγο νεράκι, πιθανώς να μην είναι πολύ μακρυά από εδώ! Τι σημαίνει αυτό;; Δεν ξέρω ακόμα και δεν ξέρω αν θέλω καν να μπω στην διαδικασία να το σκεφτώ..
Ολα για να μείνουμε στο ευρώ.. έτσι Αντωνάκη και Σία;;

Υγεία μόνο για αλλοδαπούς! Οι Έλληνες θα πληρώνουν 25 ευρώ εισιτήριο στα νοσοκομεία! KAΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΥ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
Αυξάνουν το εισιτήριο νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία στα 25 ευρώ από τα 5 που είναι σήμερα. Θα εξαιρούνται άποροι και ανασφάλιστοι.
Δηλαδή, θα πληρώνουν οι Έλληνες που επί χρόνια έχουν καταβάλει εισφορές την περίθαλψη των μεταναστών, οι οποίοι θα μπορούν να μπαινοβγαίνουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
Όπως προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης το νέο μέτρο που θα αφήσει χιλιάδες Έλληνες εκτός νοσοκομειακής περίθαλψης θα ισχύσει από το 2014. Είναι ο ίδιος που πριν μερικές ημέρες έλεγε πώς δεν θα αυξηθεί το εισιτήριο στα νοσοκομεία στα 25 ευρώ.

Το σύστημα λειτουργεί, ο Άδωνις διόρισε Πρόεδρο του ΕΟΦ τον ΑρχιΠασοκτζή Λιντζέρη και τον ‘’δημοκρατικό’’ συνάδελφό του από το ΛΑΟΣ, Πλεύρη, Αντιπρόεδρο

Ο κ. Δημήτρης Λιντζέρης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μαιευτήρας - χειρουργός
 γυναικολόγος, Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου αναλαμβάνει το τιμόνι 
του ΕΟΦ. Θα καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του οργανισμού σε μια εποχή που η
 τρόικα πιέζει για περαιτέρω μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης και ο τρόπος
 ορισμού των φαρμάκων είναι υπό επεξεργασία.

Πριν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης προτείνει το όνομα του πρώην βουλευτού του
 ΠΑΣΟΚ κ.Λιντζέρη στον Πρόεδρο της
 Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών 
Υποθέσεων της Βουλής, κ. Δημήτριο
 Κρεμαστινό, είχε προηγηθεί η 
σύμφωνη γνώμη Σαμαρά –Βενιζέλου. 
Και αυτό διότι όπως ανέφεραν 
πληροφορίες 
το ΠΑΣΟΚ είχε διαμαρτυρηθεί
 που είχε ορισθεί νέος πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ χωρίς να ερωτηθεί.

Γι αυτό και «διεκδίκησε» ο ΕΟΦ να περάσει στα χέρια προσώπου που πρόσκειται
 στην Ιπποκράτους. Γι αυτό άλλωστε και απεφεύχθη την τελευταία στιγμή ο
 διορισμός στη θέση του προέδρου του ΕΟΦ του πρώην υφυπουργού Υγείας της
 ΝΔ κ. Αθανάσιου Γιαννόπουλου.

Για τη θέση του αντιπροέδρου ακούγεται εδώ και μέρες το όνομα του κ. Αθανάσιου
 Πλεύρη στενού συνεργάτη του κ. Άδωνι Γεωργιάδη αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει
 κλειδώσει καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν αντιρρήσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: inews

Τον Πλεύρη δεν τον

 πήρες είδηση "Dogs in Space";


 του ΠΑΣΟΚ της Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ,

 έγινε χθες έμμισθος πρόεδρος του 

ΕΟΦ με 4.239 € μισθό......ναι 

φυσικά και πέρασε στα ψιλά

 αφού ΟΛΟΙ ασχολούνται με τον

 φασισμό!

Είδες ο Άδωνις;; 
Καλό παιδί και εργατικό! 
Αύριο θα βγει στα κανάλια με
 θέμα τον φασισμό…όλοι το 
έλεγαν πως ο Άδωνις μια μέρα θα γίνει Υπουργός Υγείας. Ίσως, 
έπιανε καλά τα μπαλάκια...του Λοβέρδου. Ο Λοβέρδος που σήμερα 
έβγαλε σπαραγμό απο το Facebook ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΜΟΟΟΟΟ

Ψιτ κορόιδα, η φίλη του Λαγού στο Ιδεολογικό Γυναικών της Τ.Ο. Νίκαιας, είναι... Αλβανίδα !!! Με τις υγείες σας Εθνικιστές μου...Ο Λαγός διόρισε την κοπέλα του στην Περιφέρεια Πειραιά
Η Νικόλ Μπενέκη ποια είναι;
"Είναι η γκόμενα του Λαγού. Την είχε βάλει αυτός στην Περιφέρεια

 Πειραιά. 
Από τα κεντρικά την έχουν διώξει γιατί είναι Αλβανίδα. Είναι εκεί με 
τις πλάτες του Λαγού. 
Εγώ που είμαι από την Ελλάδα δεν δέχομαι να μου κάνει ιδεολογικό 
μια Αλβανίδα".


Εάν δεν αφυπνιστούμε αυτό που έχει ήδη αρχίσει, δεν θα έχει τέλος

1. Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, η πακιστανική, η τούρκικη, η “μακεδονική” κ.α. Οι ΜΚΟ θα τους ξεσηκώνουν και θα γίνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια για περισσότερα δικαιώματα. Αν και “Έλληνες” θα ζητούν δικαιώματα μειονοτικών. Οι επίσημες πλέον μειονότητες ζητούν και επιτυγχάνουν την καθιέρωση της εθνικής τους γλώσσας σαν δεύτερης επίσημης γλώσσας αυτού του κράτους της ΝΑ Ευρώπης. Θα μεγαλώνει συνεχώς ο αριθμός τους. Ήδη είναι περισσότεροι στις ηλικίες 18-45. Με τις γέννες θα γίνουν ακόμα περισσότεροι.
2. Επιβάλλεται στην Ελλάδα από την ΕΕ και τον ΟΗΕ η ποσόστωση της συμμετοχής των μειονοτήτων στη διοίκηση, στο στρατό, στην αστυνομία, στο δικαστικό σώμα, στα πανεπιστήμια κ.α. Επομένως καμία αντίδραση δεν θα μπορεί να υπάρξει ούτε απο αστυνομία-στρατό και την κρατική μηχανή.
3. Αρχικά θα βγάζουν δικούς τους βουλευτές δημάρχους και περιφερειάρχες. Λόγω του αυξανόμενου αριθμού τους, τα κόμματα θα συναγωνίζονται για να τους δίνουν όλο και πιο πολλά. Τελικά ιδρύονται μειονωτικά κόμματα τα οποία με ποσοστά από 5 έως 15% απαιτούν και επιτυγχάνουν τη συμμετοχή τους στην διακυβέρνηση της χώρας. Τα κόμματα αυτά με έξωθεν εντολές, προωθούν τα εθνικά θέματα των χωρών από τις οποίες προέρχονται (τσαμουριά, Θράκη, Αιγαίο). Επίσης επιτυγχάνουν την ελληνοποίηση και των υπολοίπων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας. Με την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. Θα έρθουν μαζικά στην Ελλάδα ακόμη περισσότεροι ως πολίτες της Ε.Ε..

Εντολές από το εξωτερικό να παταχθεί ο εθνικισμός στην Ελλάδα. η αρχή έγινε...........

Συλλαμβάνουν όσους έχουν εθνόσημα στο πέτο ή κοντό κούρεμα!
"Υπάρχουν σαφείς εντολές από το εξωτερικό να παταχθεί ο εθνικισμός στην Ελλάδα. Αυτά που βλέπετε είναι μόνο η αρχή".

Τρεις βδομάδες άδεια για «τινασσόμενο μέσο δάκτυλο της αριστερής χειρός».

Η κυβέρνηση, για πρώτη φορά από τη Μεταπολίτευση αποφάσισε να ασχοληθεί με τη χορήγηση αδειών στο δημόσιο τομέα.

Όταν η Χρυσή Αυγή αποθεώνει τον … Δελαστίκ

Παλιότερα, που έβριζε το antinews η Χρυσή Αυγή λέγαμε ότι είναι «τιμή μας που μας βρίζουν οι φασίστες». Και πράγματι, το να σε βάλουν στο στόμα τους οι νεοναζιστές μάλλον με παράσημο μοιάζει.
Όμως, όταν είσαι… αγωνιστής της Αριστεράς, στέλεχος και υποψήφιος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημοφιλής αρθρογράφος και σε βάζει στο στόμα της η Χρυσή Αυγή αλλά για να σε… επαινέσει, τότε καλύτερα να βρεις τρύπα να κρυφτείς από τη ντροπή.
Ο λόγος για τον αρθρογράφο του Έθνους, Γιώργο Δελαστίκ, ο οποίος ουκ ολίγες φορές πάει κόντρα στη γραμμή της εφημερίδας και στο κάτω – κάτω καλά κάνουν και τον αφήνουν να γράφει στο πλαίσιο της ελευθεροτυπίας.
Όμως, όταν η εφημερίδα που πρωτοστατεί στις αποκαλύψεις για την ΧΑ φιλοξενεί και άρθρο του «αριστερού» κ. Δελαστίκ το οποίο κάνει «σημαία» της η Χρυσή Αυγή, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.

Αυτό τώρα είναι..δημοσιογραφία;
Eαν εμείς πούμε ότι πέντε υπουργοί πιάστηκαν να γαμιούνται με τους γκόμενους τους στα βόρεια προάστια παρέα με σκύλους σημαίνει κάτι;Xωρίς  ονόματα είναι ..τρίχες..
Πολλά σχόλια και έντονο προβληµατισµό στο εσωτερικό της Ιεραρχίας έχει προκαλέσει µια πληροφορία για τα νυχτοπερπατήµατα -µε πολιτική περιβολή- υψηλόβαθµων ρασοφόρων που δραστηριοποιούνται στην Αττική. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «S», τέσσερις αρχιµανδρίτες που λειτουργούν σε ενοριακούς ναούς του λεκανοπεδίου βρέθηκαν πριν από µερικές εβδοµάδες σε κέντρο διασκέδασης και τα... ήπιαν υπό τα άσµατα του γνωστού ερµηνευτή Νίκου Βέρτη.

Όταν μιλά το ΠΑΣΟΚ για ..εγκληματική οργάνωση μας κάνει… χρυσαυγίτες.


Στα μέσα του 2014 ενεργοποιείται το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο: Πως θα υπολογίζεται το εισόδημα


 

BD3DCF04ADDF58D14322326B630CE2BA-2
Ακρογωνιαίος λίθος του νέου φορολογικού συστήματος θα είναι η θέσπιση και η εφαρμογή του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου, το οποίο θα περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για την κινητή και ακίνητη περιουσία των φορολογούμενων και μέσω του οποίου θα εντοπίζονται πολύ πιο εύκολα όλες οι πιθανές εστίες φοροδιαφυγής.
Η υποδομή του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου είναι ήδη κατά 70% έτοιμη και σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών μέχρι τα μέσα του 2014 θα έχει τεθεί σε εφαρμογή.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ . !

Η ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ , ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ  9 , ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 27 .

< ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ( Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ), ΣΤΕΡΕΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,
ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ,
ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ,
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ . > .

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,  ΠΟΙΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΙΕΡΟ !

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ  70  ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ .

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΡΕΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΑΨΕΙ , ( ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ), ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ  7  ΧΡΟΝΙΑ, ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΑΝ "ΘΑΥΜΑΣΤΟ" ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ .

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΣΑΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ " ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ" . ( ΗΣΑΙΑΣ 28 / 18 ) . < ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ . ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ .  .. > .

ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ( Ο ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΞ ΕΥΡΩΠΗΣ ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΕΓΚΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΙΣΧY ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( ΓΙΑ  7  ΧΡΟΝΙΑ ) ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΩΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ .  ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ .

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΩΣ ΤΟ ΒΔΕΛΥΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ .

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ , ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΛΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΚΟ ΛΟΓΟ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...