Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ρόφημα με κανέλα, μέλι και λεμόνι για απώλεια βάρους!


κανέλα, μέλι και λεμόνιΜια αποτελεσματική θεραπεία για την απώλεια βάρους είναι ο συνδυασμός κανέλας, μελιού και λεμονιού.

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ Η Τρόικα πήρε τα λεφτά της μικρής Μαρίας!

 
Κραυγή οργής και αγανάκτησης βγάζει η Κύπρος για την απόφαση της Τρόικα να «κουρέψει» τις καταθέσεις που είχαν συγκεντρωθεί μέσω διαδικτύου για την παροχή βοήθειας σε ένα νεαρό κορίτσι από την Κατερίνη το οποίο πάσχει από καρκίνο.
Συγκεκριμένα, η νεαρή Μαρία από την Κατερίνη η οποία πριν από τρία χρόνια είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι, είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις και εντατικές θεραπείες, προκειμένου να καταπολεμήσει την ασθένεια της και μάλιστα σημείωσε ουσιαστική βελτίωση, ωστόσο υπάρχει ανάγκη να μεταβεί σε ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο του Τέξας, προκειμένου να καταπολεμήσει οριστικά την επάρατη νόσο, αναφέρει η Espresso.
Για το ταξίδι αυτό, χρειάζονται περίπου 520.000 δολάρια ποσό τεράστιο για τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας της. Ωστόσο, ο Ελληνας τερματοφύλακας του κυπριακού ΑΠΟΕΛ και πρώην άσος της ΑΕΚ Διονύσης Χιώτης, μόλις έμαθε την τραγική κατάσταση της μικρής προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια μέσω φιλανθρωπιών να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για το ταξίδι της μικρής Μαρίας.
Εν τέλει, μετά από τρία χρόνια συγκεντρώθηκαν 500.000 ευρώ και όλα έδειχναν ότι το ταξίδι της Μαρίας προς την ελπίδα θα γινόταν πραγματικότητα. Παρ όλα αυτά, η Τρόικα είχε διαφορετική γνώμη και χωρίς να συγκινηθεί για την κατάσταση της μικρής Μαρίας, αποφάσισε να «κουρέψει» τον λογαριασμό των 500.000 ευρώ, με μόλις 122.000 να έχουν μείνει πλέον για το ταξίδι της μικρής Μαρίας. Μάλιστα, ο Διονύσης Χιώτης υποστηρίζει πως συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία αποδεινύουν ότι το ποσό έχει συκγεντρωθεί για την θεραπεία της μικρής Μαρίας, χωρίς ωστόσο να πείσει τους «σκληρούς» εκπροσώπους των δανειστών.

Ηλεκτρονική ταυτοποίηση 4ποδων και νέα τάξη πραγμάτων


Άμα «τσιπάρω» το σκύλο μου , πόσα άλογα θα πάρω;

Το σημερινό θέμα θα έλεγα ότι είναι αντιεμπορικό , αιρετικό και καθόλου κοινωνικά καθώς πρέπει. Αφορά την ηλεκτρονική ταυτοποίηση των κατοικίδιων , αλλά μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. Ως ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και δώδεκα χρόνια , θα έπρεπε να γράψω μόνο για τα οφέλη της ταυτοποίησης , μιας και βοηθάει το εισόδημά μου και αυτή η κτηνιατρική πράξη. Θα εξετάσουμε λοιπόν τα πλεονεκτήματα , αλλά και τον αντίκτυπο μιας τέτοιας πράξης στο ανθρώπινο γένος!
Σύμφωνα με το νόμο 3170 του 2003 είναι υποχρεωτική η καταγραφή κάθε σκύλου στην Ελλάδα. Αυτό γίνεται με ένα τσιπάκι που εμφυτεύεται με ένεση στον αριστερό τράχηλο του σκύλου. Αν και υποχρεωτικό, οι έλεγχοι είναι ελλιπείς έως ανύπαρκτοι , οπότε είναι ακόμα ένας ανεφάρμοστος νόμος της χώρας μας. Εκεί που πράγματι βρίσκει εφαρμογή , είναι στα αεροδρόμια των «προηγμένων» κρατών , όπου αν ο σκύλος μας δεν είναι τσιπαρισμένος , δεν μπορεί να περάσει τα σύνορα.

Η τοποθέτηση δεν κρατάει πολύ… με μια επίσκεψη στον κτηνίατρο σας , αφού τοποθετηθεί υποδορίως , ο κτηνίατρος συμπληρώνει τα στοιχεία του σκύλου και τα δικά σας και τα στέλνει στον πανελλήνιο κτηνιατρικό σύλλογο , όπου και ο υπάλληλος εκεί ,τα καταχωρεί σε μια βάση δεδομένων . Αφού γίνουν όλα αυτά με επιτυχία , ο ιδιοκτήτης έχει ένα και μοναδικό όφελος: αν χάσει το σκύλο του και αυτός που θα τον βρει , θέλει να αναζητήσει τον πραγματικό ιδιοκτήτη , τότε τον πάει σε κτηνίατρο και μπορούν μέσω του τσιπ , να τον βρούνε στη βάση δεδομένων… Ναι , συμβαίνει και αυτό , αλλά τόσο φασαρία μόνο γι αυτό;

ΡΙΓΟΣ! Θα δούμε τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα μετά τον πόλεμο στη Συρία;

Μην παραξενευτούμε αν στον πόλεμο με τη Συρία δούμε το τέμενος του Ομάρ να γκρεμίζεται από υποτιθέμενο πύραυλο του Άσαντ ή του Ιράν.
Το καταχθόνιο σχέδιο του σιωνισμού στο φτιαχτό ραντεβού με την ιστορία του.

Ο εν Χριστώ τω Θεώ αδελφός Νικήτας Κορφιάτης μοιράστηκε μαζί μας εμπεριστατωμένες πληροφορίες, που για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να αναφερθεί η πηγή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...