Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΘΗΝΑ – Μουσουλμάνος ζήτησε από οδηγό ταξί να κλείσει την μουσική και ο ταξιτζής…

Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος Άραβας μπήκε σε ένα ταξί κάπου στην Αθήνα. Ζήτησε κοφτά από την ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, όπως συνάγεται από τη θρησκευτική διδασκαλία του, δεν πρέπει να ακούει μουσική, επειδή την εποχή του προφήτη δεν υπήρχε μουσική και κυρίως Δυτική μουσική που είναι η μουσική των άπιστων.
Ο ταξιτζής σβήνει το ραδιόφωνο, σταματάει το ταξί και ανοίγει την πόρτα.
Οπότε ο Μουσουλμάνος Άραβας τον ρώτησε, «Γιατί σταμάτησες, τι κάνεις;»

Επιδίδονται σε αεροψεκασμούς ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Επιδίδονται σε αεροψεκασμούς ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα! 

Προσπαθούν να επηρεάσουν όχι μόνο 

το κλίμα αλλά ακόμα και την

 ανθρώπινη συμπεριφορά.


ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Κ.Λ.Π.) : "ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΗ". ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ... "ΕΞΟΧΟΤΑΤΕ";Κύριοι …πανικόβλητοι… τα πραξικοπήματα δεν προαναγγέλλονται.
Διαβάσαμε και αναλύσαμε το κείμενο των έφεδρων των ειδικών δυνάμεων .Πουθενά δεν βρήκαμε κάτι το αντισυνταγματικό. Γιατί τόσος πανικός; Στην δημοκρατία ο καθείς μπορεί να εκφράσει την γνώμη του. Εκτός εάν έχουμε δικτατορία με δημοκρατικό μανδύα.


Συναγερμός λοιπόν λένε  σήμανε στη Δικαιοσύνη η ανάρτηση σε ιστολόγιο στο Διαδίκτυο ενός κειμένου που φέρεται να το υπογράφει η «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.)» και με το οποίο ζητούν «την άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης και την σύμπραξη λαού – στρατού».

Το περιεχόμενο του άρθρου προκάλεσε έντονη ανησυχία και με αφορμή αυτό πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο. Σύμφωνα με πληροφορίες για την εν λόγω ανάρτηση πρόκειται να διαταχθεί προκαταρκτική ανάκριση, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την Πέμπτη.

Ελεύθερος ο Άκης Τσοχατζόπουλος


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Εντολή για τη δέσμευση του ακινήτου του Α.Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αεροπαγίτου εξέδωσε ο εφέτης – ανακριτής Θ. Κανελλόπουλος, μετά την απολογία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες το 2010. Παράλληλα του επεβλήθη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 150.000 ευρώ.

Το περιοδικό Time προωθεί την ζωή χωρίς παιδιά, ως το ιδανικό της "καλής ζωής" για τα ζευγάρια

Η οικογένεια δέχεται σήμερα μια αμείλικτη επίθεση στον δυτικό κόσμο. (Και ενώ την ίδια ώρα η υπογεννητικότητα θεριεύει). Για δεκαετίες, η βιομηχανία του θεάματος και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απεικονίζουν το γάμο ως την ώρα «που η διασκέδαση τελειώνει» και ενθαρρύνουν τους νέους να αναβάλουν το γάμο για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Έτσι τώρα τα ποσοστά των γάμων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε χαμηλό ρεκόρ και η μέση ηλικία για τον πρώτο γάμο είναι σε υψηλό ρεκόρ. Εν τω μεταξύ, η βιομηχανία του θεάματος και τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης σε μεγάλο βαθμό προωθούν τη φιλοσοφία ότι το να έχεις λιγότερα παιδιά είναι καλύτερα, και διδάσκον τους νέους ότι η έκτρωση είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν «προκύψει» μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η όλη ιδέα είναι ότι τα παιδιά θα σας εμποδίσουν να απολαύσετε μια «υπέροχη ζωή».

Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία βασίζεται ένα νέο άρθρο του περιοδικού Time. Το άρθρο έχει τίτλο “The Childfree Life: When having i t all means not having children” , δηλ. «Η Ζωή Χωρίς Παιδιά: Όταν το να τα έχεις όλα σημαίνει να μην έχεις παιδιά», και προωθεί ανοιχτά το «άτεκνος lifestyle» ως το μονοπάτι για την καλή ζωή για τα νεαρά ζευγάρια. Έτσι ξεκινάτο άρθρο :

«Ένα βράδυ, όταν ήταν 14 ετών, η Laura Scott έπλενε τα πιάτα στην κουζίνα με τη μητέρα της όταν αποφάσισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί. Στα 26 της, η Scott παντρεύτηκε και περίμενε να αλλάξει μυαλά. «Δεν συνέβη ποτέ», λέει. «Και συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο να είναι μια χαρά». Τώρα 50 ετών, η Scott είναι κάτι περισσότερο από ωραία: αυτή πλήρης. Και δεν είναι μόνη της. Το ποσοστό γεννήσεων στις ΗΠΑ είναι το χαμηλότερο που έχει καταγραφεί στην αμερικανική ιστορία. Από το 2007 έως το 2011, το πιο πρόσφατο έτος για το οποίο υπάρχουν στοιχεία, το ποσοστό γονιμότητας μειώθηκε 9%. Μια έκθεση του Pew Research του 2010, έδειξε ότι η ατεκνία έχει αυξηθεί σε όλες τις φυλετικές και εθνοτικές ομάδες, προσθέτοντας ότι περίπου 1 στις 5 Αμερικάνες γυναίκες τελειώνουν την αναπαραγωγική ηλικία, χωρίς να έχουν γίνει μητέρες, σε σύγκριση με 1 στις 10 το 1970».

Το άρθρο συνεχίζει επισημαίνοντας ότι το μέσο κόστος της ανατροφής ενός τέκνου που γεννήθηκε το 2011 στην ενήλικη ζωή θα είναι περίπου 234,900 δολάρια, και αυτό δείχνει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ πριν κάνουν μια τέτοια δέσμευση.


Και τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα μείνει έγκυος και αποφασίζει ότι το μεγάλωμα ενός παιδιού θα καταστρέψει τη ζωή της;

Ρωσικό δικαστήριο διέταξε την καταστροφή ρωσικής έκδοσης του Κορανίου


Την έντονη διαμαρτυρία του αρχιμουφτή της Ρωσίας Ravil Gainutdin προκάλεσε η απόφαση επαρχιακού δικαστηρίου στη Ρωσία που διέταξε την καταστροφή συγκεκριμένης μετάφρασης του Κορανίου στη ρωσική γλώσσα εξαιτίας εξτρεμιστικών χαρακτηριστικών.
Σε μια ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν που δημοσιεύτηκε χθες, ο μουφτής χαρακτηρίζει την απαγόρευση, προκλητική ενέργεια.Το Κοράνι είναι διαθέσιμο στη ρωσική γλώσσα, αλλά το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η συγκεκριμένη μετάφραση του Elmir Kuliyev, που δημοσιεύτηκε στην Σαουδική Αραβία το 2002, παραβιάζει τον ομοσπονδιακό νόμο που απαγορεύει την κυκλοφορία κειμένων που θεωρούνται εξτρεμιστικά.
Ο Μουφτής στην διαμαρτυρία του αναφέρει πως οι Ρώσοι μουσουλμάνοι έχουν συγκλονιστεί από την απόφαση και ζήτησε την ανάκληση της. Σημείωσε μάλιστα πως για τους μουσουλμάνους η καταστροφή του Κορανίου είναι εξωφρενική πράξη.

Μερικές πολύ μυστήριες συμπτώσεις που δεν μπορούν να εξηγηθούν...


Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να δώσουν λογικές εξηγήσεις σε διάφορα γεγονότα που φαντάζουν παράξενα, και άλλοι τόσοι που θεωρούν ότι όλα καθορίζονται από μια προδιαγεγραμμένη μοίρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...