Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Η Blackwater βρίσκεται στην Ελλάδα για την προστασία της κυβέρνησης – Φοβούνται εξέγερση

Ακόμα ένα δημοσίευμα αυτή τη φορά από το εξωτερικό αναφέρεται στην ύπαρξη και τη δράση της Blackwater στην Ελλάδα, με σκοπό την προστασία της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου σε περίπτωση εξέγερσης λόγω της εξαθλίωσης των Ελλήνων.

Θα απαγορεύεται η επιλεκτική διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες!
Έρχεται ξανά ο εθνοκτόνος "αντιρατσιστικός" νόμος ο οποίος
 θα είναι καθαρά ρατσιστικός για τους Έλληνες πολίτες, αφού θα 
απαγορεύει σε οποιονδήποτε να δίνει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες. 
Δηλαδή θα απαγορεύει την αλληλεγγύη μεταξύ των γηγενών πολιτών
, και θα απαγορεύσει την ελευθερία επιλογής, στο που θα διαθέτει
 κάποιος την βοήθειά του!

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Πόδι στη Θεσσαλονίκη κατόρθωσε να βάλει η αλβανική κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας σαν «Δούρειο Ιππο» τον Δήμο Δυρραχίου, αδελφοποιημένη πόλη της γείτονος με τη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια δεν ξέρουμε πόσο όμορφα θα αισθάνονται οι Θεσσαλονικείς όταν τους επόμενους μήνες θα βλέπουν σε μεγάλη πλατεία της πόλης τους να κυματίζει η σημαία της Αλβανίας, δίπλα στην ελληνική. Και η εικόνα αυτή δεν θα είναι προσωρινή, αλλά μόνιμη, αφού την πλατεία θα κατασκευάσουν οι «μεγαλοϊδεάτες» Αλβανοί και το όνομά της θα είναι αλβανικό. Ακόμη ένα «έργο» του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη. Η πλατεία Δυρραχίου (έτσι θα λέγεται το αλβανικό πάρκο επί ελληνικού εδάφους) θα βρίσκεται απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης (οδός Μοναστηρίου) σε οικόπεδο του δήμου. Μάλιστα, σε συνεδρίαση του Δήμου Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης, αποφασίστηκαν τα εξής αποκαλυπτικά:

Και εδώ η δικαιοσύνη έβγαλε καταδικαστικό πόρισμα! Θα κλείσεις κανέναν απ αυτούς φυλακή Σαμαρά;

320.000€ έπαιρνε η κόρη της Ντόρας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Βρε τι διαβάσαμε στο newmoney.

      Mε απευθείας ανάθεση και 
αντί αμοιβής 320.000 ευρώ, η εταιρεία 
δημοσίων σχέσεων της Αλεξίας
 Μπακογιάννη αναλάμβανε επί 
προεδρίας Μαρτίνη την προβολή 
του εράνου που απέφερε περίπου 
1 εκατ. ευρώ - Πόρισμα-φωτιά από
 το σώμα επιθεωρητών

    Αμοιβή της τάξης των 320.000 
ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη 
της πρώην υπουργού Εξωτερικών 
της Ν.Δ., κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, 
από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, 
για τις υπηρεσίες της ως
 «σαμαρείτισσα» δημοσίων 
σχέσεων. Κόντρα στο πνεύμα της 
εθελοντικής προσφοράς που
 χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη ανέπτυξε
 μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον οργανισμό επί προεδρίας
 του κ. Ανδρέα Μαρτίνη  μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων
, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων. Πράξεις που ερευνώνται 
από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

ΓΑΛΛΙΑ: Πρόταση να καταργηθούν δύο χριστιανικές γιορτές και στην θέση τους να μπει μία εβραϊκή και μία μουσουλμανική!


Αυτή η ξανθιά που βλέπετε στην φωτογραφία λέγεται Dounia Amina Bouzar, είναι Αλγερομαροκινής καταγωγής, γεννήθηκε στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας το 1964, μεγάλωσε ως μουσουλμάνα και σπούδασε σε γαλλικά κοσμικά σχολεία. Είναι διορισμένη από τον Γάλλο πρωθυπουργό στο
Observatoire de la laïcité’, μια κυβερνητική υπηρεσία που συνδέεται με το γραφείο του πρωθυπουργού, η οποία δημιουργήθηκε από τον Ζακ Σιράκ, το 2007 και ο ρόλος της οποίας είναι η εξασφάλιση της τήρησης της ‘laïcité’, (δηλ. του κοσμικού κράτους) σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Ο οργανισμός αυτός, αν και ξεκίνησε από τον Σιράκ, δεν λειτούργησε μέχρι την εκλογή του François Hollande.

Πριν καλά-καλά πιάσει δουλειά η Bouzar προκάλεσε την αγανάκτηση των χριστιανών με την πρότασή της να καταργηθούν δύο χριστιανικές γιορτές και να αντικατασταθούν από μια εβραϊκή και μια μουσουλμανική γιορτή. Ο δεδηλωμένος στόχος της πρότασης είναι, φυσικά, η προώθηση του κοσμικού χαρακτήρα του κράτους, ο οποίος αρχικά αφορούσε τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους, αλλά πήρε στη συνέχεια μια διαφορετική απόχρωση από το Νικολά Σαρκοζί και αργότερα τον François Hollande, και χρησιμοποιείται πλέον για την προώθηση της αποδοχής του Ισλάμ στη Γαλλία ( εις βάρος του χριστιανισμού). Παρακάτω ένα άρθρο από το Oumma, μια μουσουλμανική ιστοσελίδα:

Ετοιμάζουν ηλεκτρονική ταυτοποίηση στοιχείων για όλους τους πολίτες

Πάει καιρός που ο κόσμος κατέβαινε στους δρόμους για τις νέες ταυτότητες....

Ένας αριθμός κι ένα τσιπάκι θα δίνουν σύντομα όλες τις πληροφορίες του κάθε ατόμου.

Πολύ σύντομα, η ταυτότητά σας θα μοιάζει με την πιστωτική σας κάρτα καθώς σ’ ένα «έξυπνο» τσιπ που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στη χώρα μας θα ενσωματώνει όλα τα στοιχεία σας, όπως αριθμό δημοτολογίου, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κ.ά. σε μια "μαγική" κάρτα...


Η επονομαζόμενη "Κάρτα του Πολίτη" , η νέα «ηλεκτρονική ταυτότητα» αναμένεται να μπει στη ζωή μας το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Συνταγή: Ποτό θαύμα σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα και όχι μόνο.

Βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από το ιστολόγιο atheatignosi
για μια απίθανη ιστορία ενός Ιάπωνα ο οποίος θεράπευσε πλήρως, όπως ισχυρίζεται, τον καρκίνο του πνεύμονα πίνοντας ένα ποτό με 3 μόνο υλικά που ευτυχώς για εμάς στην Ελλάδα τα βρίσκουμε παντού. Ακολουθεί το άρθρο:


Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό. 
Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο. Αυτό είναι ένα ποτό που μπορεί να σας προστατεύσει απο τα μολυσμένα κύτταρα που σχηματίζονται στο σώμα σας, ή να περιορίσει την ανάπτυξη τους! Ο κ. Seto είχε καρκίνο του πνεύμονα. 
Του σύστησε να πίνει αυτό το ποτό ένας διάσημος βοτανολόγος από την Κίνα. Επαιρνε αυτό το ποτό επιμελώς για 3 μήνες, τώρα η υγεία του έχει αποκατασταθεί, και ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής. Χάρη σε αυτό το ποτό! Δεν βλάπτει σε τίποτα να δοκιμάσετε. 


Είναι σαν ένα ποτό θαύμα! Είναι απλό. 

12 βήματα για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου

Όταν ο Τζόζεφ Κάμπελ χρησιμοποίησε την έκφραση ‘ακολούθησε τις ευλογίες σου’, απηχούσε μία σκέψη που φαίνεται να ταιριάζει πολύ αυτό τον καιρό. Στον ‘Αλχημιστή’ αυτή η σκέψη αποκαλούνταν ‘προσωπικός μύθος’. 

Ο Alan Cohen, ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς και ομιλητές στην Αμερική, ασχολείται και με αυτό το θέμα.  Όταν ρωτά το κοινό στις διαλέξεις του αν είναι απογοητευμένο από τη δουλειά του, το 75% σηκώνει το χέρι του. Ο Cohen έχει δημιουργήσει ένα σύστημα που αποτελείται από 12 βήματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν εκ νέου την ‘’ευλογία‘’ τους :
1. Πες στον εαυτό σου την αλήθεια.
Σχεδίασε δύο στήλες σε ένα φύλλο χαρτιού. Στην αριστερή στήλη γράψε όλα αυτά που θα ήθελες να κάνεις. Στην άλλη στήλη γράψε όλα όσα κάνεις χωρίς κανέναν ενθουσιασμό. Γράψε σαν να μην πρόκειται να τα διαβάσει κανένας άλλος, και μην λογοκρίνεις τις απαντήσεις σου.

Κ Α Λ Ο Μ Η Ν Α!

καλό μήνα-Οκτώβριος-October-ευχές για καλό μήνα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...