Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακιστέος μόνο ο Γιάννης Λαγός, ελεύθεροι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος


Ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους στον ανακριτή, οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για τον Ηλία Κασιδιάρη επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου, ενώ για τους Μίχο και Παναγιώταρο απαγορεύεται μόνο η έξοδος από τη χώρα.

Από την άλλη, ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αυτή ήταν η απόφαση των ανακριτών και εισαγγελέων, έπειτα από τις μαραθώνιες απολογίες των χρυσαυγιτών βουλευτών. 

Οι απολογίες των τεσσάρων βουλευτών ήταν ολονύχτιες. Ξεκίνησαν περίπου στις 15:30 το μεσημέρι της Τρίτης, με τον Ηλία Κασιδιάρη, και ολοκληρώθηκαν στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης με τον Νίκο Μίχο. 

Όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες και μίλησαν για σκευωρία. 

Καμία μεταβίβαση δεν θα μπορεί να γίνει από το 2014Σφίγγει ο κλοιός για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Έτοιμη να παραδώσει τα σπίτια των Ελλήνων στους ξένους τοκογλύφους η κυβέρνηση

Τα κλειδιά των σπιτιών των Ελλήνων ζητάει και επισήμως η κυβέρνηση μέσω των εφοριών προκειμένου να μην τους βάλει στη φυλακή για οφειλές προς το Δημόσιο. Το κράτος εξελίσσει πλέον τακτικές χειρότερες και από αυτές των τοκογλύφων και τις περνάει με νόμους από τη Βουλή.
Το υπουργείο Οικονομικών έχει ετοιμάσει νομοθετική ρύθμιση, που θα καταθέσει στο νομοσχέδιο για την φορολογία των ακινήτων, σύμφωνα με την οποία θα καλούνται οι πολίτες να πουλήσουν τα ακίνητα τους για να εξοφλήσουν τα πάσης φύσεως χρέη τους προς το Δημόσιο. Και βέβαια δεν πρόκειται για πώληση, αλλά για κατάσχεση, αφού υπάρχει η απειλή της φυλάκισης σε περίπτωση μη εξόφλησης χρεών.

Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ μαρτύρων; Δείτε τι λέει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Δείτε το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου...
για την αποκάλυψη των στοιχείων του ανώνυμου μάρτυρα που καταθέτει εναντίον της Χ.Α.  

ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Η σχέση αλβανικών με την αρχαία η ελληνική γλώσσα και ο ισχυρισμός τους ότι είναι οι Αρχαίοι Έλληνες ενώ εμείς μη Έλληνες επειδή δεν κάνουμε τον κόπον να τους εξηγήσουμε ότι από το αίμα μας κατάγονται, δεδομένου ότι έχουμε για το ίδιο νόημα πολλές λέξειςΗ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν ωφελήθηκε κανείς άλλος παρά μόνον η Μασσωνία και η ανέντιμη σκοπιμότητα της εναντίον της Ελλάς και του Ελληνισμού.

Πως φτάσαμε έως εδώ; Μα όπως φτάσαμε εις τον εντροπιαστικότερον Εμφύλιον Πόλεμον της Ιστορίας εν έτει 1946 μ.Χ. και όπως φτάσαμε εις την διχόνοια της Δεξιάς εις Φιλομακαριακή και Φιλαριστερή (Κρυπτοφιλοεβραιοαμερικανικοφασιστική) ήτοι Εφεδρικός Παραστρατιωτικός Στρατός του Προέδρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄και Φιλαμερικάνικη (Φανεροφιλοεβραιοαμερικανικοφασιστική) Δεξιά ήτοι της Ε.Ο.Κ.Α. Β΄εις την Κύπρον από το 1960 έως το 1974. ΤΑΔ’ ΕΦΗ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΝ ΚΥΠΡΩ ΟΙ ΣΤΡΑΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΕΣ!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…

Σοκ! Διασταυρώνουν ανθρώπους με ζώα στη Βρετανία. Τουλάχιστον 150 υβρίδια στα εργαστήρια

Σοκ! Διασταυρώνουν ανθρώπους με ζώα στη Βρετανία. Τουλάχιστον 150 υβρίδια στα εργαστήριαΣοκ! Διασταυρώνουν ανθρώπους με ζώα στη Βρετανία. Τουλάχιστον 150 υβρίδια στα εργαστήρια
Δεν ξέρουμε αν σας έρχεται στο μυαλό η υπόθεση Φρανκεστάιν, η αλήθεια πάντως είναι ότι ομάδα επιστημόνων έχει δημιουργήσει 150 ανθρώπινα υβρίδια με ζώα. Και πιο συγκεκριμένα, στη Βρετανία. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. 

Ο γίγαντας Σταμάτης Σπανουδάκης ξεφτίλησε τη Ρεπούση στο κατάμεστο Ηρώδειο!


 

Ο γίγαντας Σταμάτης Σπανουδάκης ξεφτίλησε την Ρεπούση από το κατάμεστο Ηρώδειο την Παρασκευή το βράδυ


Στο Ηρώδειο, μετά από δύο χρόνια, επέστρεψε την Παρασκευή ο Σταμάτης Σπανουδάκης, αν και εκτός Φεστιβάλ Αθηνών, με μια μεγαλειώδη συναυλία με τίτλο «Χαίρε θάλασσα μου», αφιερωμένη, όπως είπε κι ο ίδιος, στην Παναγία. 

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’, ο έλληνας μουσικοσυνθέτης ενθουσίασε το κοινό, και δεν παρέλειψε να σχολιάσει με το δικό του τρόπο τα «κακώς κείμενα». Ιδιαίτερα καυστικός ήταν, προλογίζοντας δύο τραγούδια αφιερωμένα στη Σμύρνη, το«Για την Σμύρνη» και το «Μαύρος Καβαλάρης». 

Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού και του προστάτη

 
Τα επιστημονικά ευρήματα που καταδεικνύουν τις αντικαρκινικές ιδιότητες της κατανάλωσης πράσινου τσαγιού και των τυποποιημένων παραγώγων από τις πολυφαινόλες που περιέχει, είναι συνεχόμενα και επιβεβαιώνουν τις προγενέστερες έρευνες.

Πως δημιουργούμε το Πεπρωμένο μας

Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι νόμοι στο Σύμπαν. 
Αυτό το οποίο όμως έχει μεγάλη σημασία για μας, είναι να κατορθώσουμε να τους προσεγγίσουμε στα καθημερινά τους αποτελέσματα, ώστε να ωφεληθούμε στην εξέλιξή μας. 
Ο νόμος του Κάρμα, του Πεπρωμένου, είναι αυτός που συνδέει τις αιτίες με τα αποτελέσματα. 
Η φύση της αιτίας μεταβιβάζεται στα αποτελέσματα. Είναι σαν την κληρονομικότητα.
Είναι ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος. 
Στην πιο απλή του μορφή γίνεται άμεσα αντιληπτός στην εκδήλωση των φυσικών νόμων. Χτυπάμε ένα τζάμι και αυτό σπάει, ρίχνουμε μια πέτρα στο νερό και σχηματίζονται κυματισμοί. Όμως η νομοτέλεια αυτή δρα και σε βαθύτερα ψυχολογικά και πνευματικά επίπεδα. Δίνει στην ζωή ένα ουσιαστικό νόημα και μια σοφία, που την μετατρέπουν σε ένα σχολείο εκπληκτικής ακρίβειας και βάθους. 
Θα αναφέρουμε κάτι, το οποίο όμως γίνεται πολύ δύσκολα πιστευτό. Είναι κάτι το πραγματικά ανεξήγητο και μυστηριώδες, αλλά προσεκτική και αμερόληπτη παρατήρηση και αυτοπαρατήρηση μας οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...