Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Έχουν οι Άγγελοι το «αυτεξούσιο»; Αν ναι, τότε ποιος μας λέει ότι δεν συνεχίζουν, κάποιοι να θέλουν να αποστατήσουν και να ακολουθήσουν τον Εωσφόρο;

αρχάγγελοι αρχάγγελος Μιχαήλ

Ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός λέει:
«Άγγελος εστιν ουσία νοερά, αεικίνητος, αυτεξούσιος, ασώματος, Θεώ λειτουργούσα, κατά χάριν εν τη φύσει το αθάνατον ειληφυια».
Επομένως είναι πνεύματα, ουράνια, ασώματα και αθάνατα. Γι’ αυτό και ονομάζονται και ουράνιες και ασώματες δυνάμεις. Ο Άγιος Βασίλειος, λέει ότι "η ουσία των Αγγέλων είναι μια πνοή ανέμου" Και συνεχίζει (ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός), ότι είναι «αεικίνητοι, αυτεξούσιοι, κατά χάριν εν τη φύσει το αθάνατον ειληφότες».Επίσης, οι Άγγελοι είναι «φύσις λογική, νοερά τε και αυτεξούσιος, αθάνατος ου φύσει, αλλά χάριτι… Ου περιορίζεται υπό τειχών και θυρών και κλείθρων και σφραγίδων. Ότε δε εισιν εν τω ουρανω, ουκ εισιν εν τη γη· και εις την γην υπό του Θεού αποστελλόμενοι ουκ εναπομένουσι τω ουρανω».


Από το βιβλίο "Εμφανίσεις και θαύματα των Αγγέλων" Ι.Μ. Παρακλήτου:

14 μέλη προσωπικού νοσοκομείου είδαν εξωγήινους που θεράπευσαν τον καρκίνο,στα Πυρηναία Όρη τσιμουδιά τα ΜΜΕ αποβλάκωσης! βίντεο,εμφανίστηκαν σε αίθουσες νοσοκομείο με τους ασθενείς που πεθαίνουν, άγγιξαν τα μέτωπα τους και τους θεράπευσαν το καρκίνο προχωρημένου βαθμού!! Αυτή είναι η απίστευτη έκθεση από γιατρούς και μέλη του Los Νίνος Νοσοκομείο Πυρηναίων στην Ανδόρα, Ισπανία.
Έβλεπαν τους εξωγήινους από 1,5 m ύψος χρησιμοποιώντας ένα "μαγικό" σε τέσσερα παιδιά με καρκίνο. " Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου », δήλωσε ο Lupe νυχτερινός νοσοκόμος, ο οποίος εργαζόταν στην μονάδα καρκίνου του Νοσοκομείου Παίδων de Los Ninos όταν ήρθαν οι εξωγήινες επισκέψεις.
"όταν είδα δύο μικρά πλάσματα να περπατούν προς το μέρος μου. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν δύο από τα παιδιά που είχαν σηκωθεί από τα κρεβάτια τους, και έτσι πήγα για να πάω πίσω στο δωμάτιό τους. Αλλά όταν πλησίασα έβλεπα δεν ήταν ανθρώπινα!!. είχαν ένα καφετί χρώμα, με μεγάλο κεφάλι και αμυγδαλωτά μάτια. Δεν μοιάζει με τίποτα που είχα δει σε αυτόν τον πλανήτη. φοβόμουν γιατί φαινόταν πολύ μυστηριώδες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή ένιωσα ένα είδος αγάπης σε αυτά τα παράξενα μάτια . "
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...