Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Εγκληματίας ο Κολοκοτρώνης»

Ο Νάσσος Θεοδωρίδης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ,
 σε αρθρογραφία του για την επανάσταση του 1821:...

• υποστηρίζει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι ένας «επονείδιστος
 εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας»,
• χαρακτηρίζει «γελοίες ερμηνείες τα περί εθνεγερσίας» και
• αναφέρει την Ελληνική επανάσταση ως «κυρίαρχο εθνικιστικό μύθο, 
που θέλει γενικώς τους "Έλληνες" να ξεσηκώνονται κατά των “Τούρκων”».

Δίναμε λεφτά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους καρκινοπαθείς, και κατέληγαν στις τσέπες της …Αλεξίας Μπακογιάννη. Τι σου είναι η παράδοση. Το μήλο κάτω από τη μηλιά!!!

Δίναμε λεφτά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους καρκινοπαθείς, και κατέληγαν στις τσέπες της …Αλεξίας Μπακογιάννη. Τι σου είναι η παράδοση. Το μήλο κάτω από τη μηλιά!!!

Πόρισμα-φωτιά από το σώμα επιθεωρητών:

Πως «μοίραζε» ο Ερυθρός Σταυρός τα χρήματα του εράνου; 

Οι Εβραίοι θα κτίσουν σπίτια για τους (νεοαποικους) λαθρομετανάστες στην Ελλάδα δήλωσε ο Εβραίος Σόρος!Οι Εβραίοι θέλουν να αφανισθεί ο ντόπιος πληθυσμός! Με το ζόρι θέλουν να κρατήσουν στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες φτιάχνοντάς τους ακόμη και σπίτια την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες επιβιώνουν με δυσκολία!
Θυμηθείτε ότι ο Σόρος είναι εκ των κορυφαίων κερδοσκόπων - καπιταλιστών - κεφαλαιοκρατών στο πλανήτη Γη, άρα είναι απ' τους πρώτους που δημιουργούν μέσω της εκμετάλλευσης την ανθρωπιστική κρίση που προσπαθεί να μείωση όπως λέει!
Μην ξεχνάτε ότι για το θέμα της γενοκτονίας των λαών της Ευρώπης, υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο. Το σχέδιο Kalergi για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε σχετικά ΕΔΩ. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό:
Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι σημερινές Φυλές και Τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων.
Η Ευροασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με την ποικιλία των φυσικών προσώπων.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...........


  


Μην ξεγελιόμαστε, απορροφημένοι από την την
 ''χρυσαυγιάδα'', το έπος της κυβέρνησης των ανδρεικέλων..

Το σύστημα εξακολουθεί και δουλεύει..
Και καλύτερα ακόμα!
Γιατί δουλεύει υπόγεια, υποχθόνια, ακριβώς όπως ταιριάζει στο
οργανωμένο έγκλημα, στις συμμορίες του υποκόσμου...

Ήδη προωθείται νομοθετική διάταξη με την οποία η εφορία θα δέχεται εξόφληση χρεών με την μεταβίβαση ακινήτου!
Αποκαλύπτοντας έτσι τα πραγματικά τους σχέδια και τον στόχο που είχε
 όλη αυτή η υπερχρέωση των πολιτών με πλασματικούς φόρους,
 χαράτσια, και τέλη.

Φωτιά στις κατασχέσεις - μέχρι και συντάξεις αρπάζει η Εφορία


Φωτιά στις κατασχέσεις - μέχρι και συντάξεις αρπάζει η Εφορία
«Φωτιά» έχουν πάρει τα δικαστικά τμήματα των Εφοριών: μέσα σε 8 μήνες, έχουν γίνει περισσότερες από 122.000 κατασχέσεις για χρέη προς το Δημόσιο, ενώ άλλοι 18.300 οφειλέτες απειλούνται με φυλάκιση!

Βάσει των εντολών που έχουν λάβει, οι έφοροι κυνηγούν κατά προτεραιότητα όσους εισπράττουν ενοίκια, έχουν πολυτελή αυτοκίνητα, είναι δικαιούχοι απαιτήσεων από άλλα πρόσωπα ή οφείλουν πάνω από 3.000 ευρώ και έχουν ακίνητη περιουσία.

Το «σημείο Ω» και η Νοόσφαιρα

Η σύγχρονη τεχνολογία, έχει καταφέρει σήμερα μέσω των τηλεπικοινωνιών και της κυβερνητικής να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, με την έννοια ότι επιτρέπει την διακίνηση και την ανταλλαγή ιδεών ανά την υφήλιο σε ελάχιστο χρόνο. Μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι έτσι σχηματίζεται ένα παγκόσμιο δίκτυο, το οποίο πολλοί θεωρούν το «κεντρικό νευρικό σύστημα» ενός Παγκόσμιου Εγκέφαλου (Νου).
Οι μελλοντολόγοι πιστεύουν ότι αυτό το σύστημα είναι απλά η βάση μιας δυναμικά αναπτυσσόμενης Νοόσφαιρας, ενός «νοητικού πεδίου» της Γης, το οποίο θα αποτελεί τη συνάθροιση όλων των μορφογενετικών πεδίων της Γης. Ενός πεδίου που περιέχει τη συλλογική γνώση όλης της ανθρωπότητας, μιας έννοιας που παραπέμπει στο Συλλογικό υποσυνείδητο του Carl Jung.
Την ιδέα της Νοόσφαιρας παρουσίασε για πρώτη φορά ο Ιησουίτης ιερέας και παλαιοντολόγος Pierre Teilhard de Chardin, πολλά χρόνια πριν την εμφάνιση τουInternet. Ο Chardin πίστευε ότι σταδιακά αλλά σταθερά, η ανθρωπότητα ακολουθεί μια πορεία από την ατομική συνειδητότητα προς μια συλλογική συνειδητότητα, μια πανανθρώπινη υπερ-συνείδηση.
Είναι άραγε δυνατόν, η σημερινή τεχνολογία, να μας οδηγήσει σε μια τεχνολογική - πνευματική μοναδικότητα, την οποία ο Chardin συνήθιζε να αποκαλεί «σημείο Ω»;
Η Βιόσφαιρα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ
Η ρήση «Δια κάθε νόσον αλλά και διά την πρόληψήν της μεγάλη σημασίαν έχει η διαιτητική» αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο εύστοχες και διαχρονικές τοποθετήσεις του μεγάλου μας Ιπποκράτη, ανάγοντας την διατροφή σε σημαντικό μέσο πρόληψης και ίασης.

Μάλιστα πολλές φορές η πρόληψη ή η ίαση μπορεί να επιτυγχάνεται μέσα από εντελώς αντιδιαμετρικά διατροφικά μονοπάτια.

Για παράδειγμα ας δούμε κάποια νοσήματα θυρεοειδούς, που συχνά συναντάμε στη χώρα μας : σε πολλές περιπτώσεις για την πρόληψη έναντι βρογχοκήλης (διόγκωση του θυρεοειδή αδένα) είναι απαραίτητος ο εμπλουτισμός της διατροφής με ιώδιο. Την ίδια στιγμή, το ιώδιο ούτε μπορεί να θεραπεύσει μια εγκατεστημένη βρογχοκήλη, ούτε επιτρέπεται να λαμβάνεται από άτομα που κάνουν ανάλογη θεραπεία.

Βλέπουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση, πως το διατροφικό στοιχείο – αρωγός για την πρόληψη μιας κατάστασης, πρέπει να «αποφεύγεται» όταν νοσούμε από αυτήν την κατάσταση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...