Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Τί δεν καταλαβαίνεις; - πρόεδρος Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου:«Ο Σαμαράς τήρησε τον λόγο του για τη Χρυσή Αυγή»


Τις ευχαριστίες του στην κυβέρνηση μετέφερε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Λόντερ.
Σε άρθρο του στη «Jewish World Review», ο Λόντερ έκανε λόγο για ενθαρρυντικά γεγονότα στη μάχη κατά του νεοναζισμού, αναφερόμενος τόσο στη σύλληψη των ηγετών της Χρυσής Αυγής όσο και στη δήλωση ανώτατου Ούγγρου αξιωματούχου ότι θα καταστείλει με κάθε διαθέσιμο μέσο τον αυξανόμενο αντισημιτισμό στη χώρα του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα τον Μάρτιο και στην Ουγγαρία τον Μάιο για να ζητήσει από αυτά τα κράτη την πάταξη των εξτρεμιστικών κομμάτων με τη λήψη αυστηρών μέτρων, όπου θα περιλαμβάνονται και νόμοι για την τιμωρία των εκφράσεων μίσους.
«Ο Αντώνης Σαμαράς κατέστη τον Μάρτιο ο πρώτος εν ενεργεία Έλληνας πρωθυπουργός, τα τελευταία εκατό χρόνια, που επισκέφθηκε μια Συναγωγή, για να συμμετάσχει μαζί με την εβραϊκή κοινότητα στη Θεσσαλονίκη στην 70η εκδήλωση μνήμης για τον εκτοπισμό 48.000 Εβραίων στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου» αναφέρει ο Λόντερ, ο οποίος υποστηρίζει ότι είχε προβληματίσει το γεγονός πως «για μήνες δεν είχαν γίνει πολλά πράγματα από την ελληνική κυβέρνηση».
«Η Ελλάδα έδειξε ότι οι βίαιοι νεοναζιστές δεν είναι αποδεκτοί και ευχαριστώ γι' αυτό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του που τήρησαν τον λόγο τους» κατέληξε ο Λόντερ.

Δεν είναι φάρσα, βραβεύουν την Monsanto με Νόμπελ!

\

ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ

Κι όμως δεν είναι φάρσα, ένα στέλεχος της Monsanto ο Robert Fraley είναι νικητής του φετινού «Νόμπελ της γεωργίας....

Νομιμοποιώντας και επικυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την αχαλίνωτη γενετική τροποποίηση των τροφών και το επιχειρηματικό μοντέλο της Monsanto που εξαθλιώνει τους αγρότες και καταστρέφει την υγεία μας.

Επίσης νικητής είναι η Mary-Dell Chilton ιδρυτής της Syngenta, η οποία ενώθηκε με το γίγαντα Bayer, υπεύθυνες αμφότερες για τον θάνατο των μελισσών από την χρήση φυτοφαρμάκων, ο οποίος θα μοιραστεί το βραβείο - και μαζί με αυτό, ένα ποσό 250,000 δολάρια σαν χρηματικό έπαθλο

Απίστευτο: Ζητούν άρση ασυλίας του Γιώργου Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν» (έγγραφα)

Την ώρα που στη Βουλή τα αιτήματα για άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής έρχονται το ένα μετά το άλλο σήμερα στο Κοινοβούλιο έφτασε και αίτημα για άρση ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» που χρησιμοποιούσε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την προεκλογική περίοδο το 2009 φαίνεται πως δεν έχει ακόμα ξεχαστεί από τον κόσμο. Μάλιστα ένας πολίτης αποφάσισε να κάνει μήνυση στον κ.Παπανδρέου.

Ο (εβραϊκής καταγωγής) δημοσιογράφος Ζαν Κοέν "ξεβρακώνει" τον Σαμαρά για το κιπά!!! (Από τις λίγες φορές που συμφωνούμε με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο...)


Ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα θέτει στον πρωθυπουργό, μέσα από επιστολή του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του Αντώνη Σαμαρά, Ζαν Κοέν. Πριν όμως αναφερθούμε στην επιστολή του Ιουδαίου κ. Κοέν, ας δούμε λίγο το υπόβαθρο της όλης ιστορίας. Με το που άρχισαν οι παράνομες, αντισυνταγματικές και πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, είπε ότι η όλη υπόθεση ξεκίνησε κατ’ εντολή των ΗΠΑ, αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων και της Κομισιόν. Την ίδια ώρα που άρχιζαν οι διώξεις ο κ. Σαμαράς συναντιόταν με την Λαγκάρντ, της περίφημης λίστας που μπήκε στο «αρχείο» και του ΔΝΤ.

Στημένη “δουλειά” ο φόνος του Φύσσα; Μερικές απορίες…

Στημένη “δουλειά” ο φόνος του Φύσσα; Μερικές απορίες… (ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ)


Έχοντας πλέον συμπληρώσει ορισμένα 24ωρα από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και διαβάζοντας μια σειρά άρθρων και δηλώσεων από πρωταγωνιστικά πρόσωπα όσον αφορά τα γεγονότα εκείνης της νύχτας είναι φανερό πως υπάρχουν στοιχεία που ΔΕΝ αμφισβητούνται και μου 
δημιουργούν πολλές σκέψεις ως προς το αν πράγματι ηθικός αυτουργός είναι η Χρυσή Αυγή ή κάποιος άλλος.

Κόβουν από τον Έλληνα κι οι ίδιοι εφευρίσκουν θέσεις και τρόπους να σπαταλούν το δημόσιο χρήμα…

1,2 εκατ. ευρώ για τον αντιπρόεδρο, αλλά για να μην κάνει τίποτε!

Αποκάλυψη Candianews: 1,2 εκατ. ευρώ για τον αντιπρόεδρο, αλλά για να μην κάνει τίποτε!

Δείτε το κόστος της λειτουργίας της αντιπροεδρίας, αλλά και τις 7, όλες κι όλες αποφάσεις που έχει υπογράψει ο κ. αντιπρόεδρος

Ξέρετε πόσα πληρώνουμε τον κ. Βενιζέλο για να κάνει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και να κρατά απλά τα μπόσικα στον Σαμαρά; Γιατί μόνο για λόγους ισορροπίας είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντιπρόεδρος, καθώς μέχρι αυτή την ώρα ουδέν έχει πράξει και θα σας το τεκμηριώσω στη συνέχεια με βάση τις δικές του αποφάσεις.
Για να λειτουργήσει ο κ. αντιπρόεδρος και το γραφείο του – και να μην κάνει το παραμικρό ως κρατικός παράγοντας- ο προϋπολογισμός του κράτους τού χορηγεί 234.553 ευρώ για το τρέχον εξάμηνο και για κάθε χρόνο, το 2014 και το 2015 (τέλος πάντων…) από 468.706 ευρώ! Υπολογίστε, συνολικά, 1.171.765 ευρώ για να κάνει ο κ. Βενιζέλος τον αντιπρόεδρο. Κι αυτά μόνο για τη λειτουργία της αντιπροεδρίας.
Το τμήμα της απόφασης με την αναφορά στο κόστος λειτουργίας της αντιπροεδρίας, αλλά και τους συμβούλους κλπ, του κυρίου αντιπροέδρου
Το τμήμα της απόφασης με την αναφορά στο κόστος λειτουργίας της αντιπροεδρίας, αλλά και τους συμβούλους κλπ, του κυρίου αντιπροέδρου
Δεν το υποστηρίζω εγώ, αλλά το αναφέρει ρητώς η πρώτη απόφαση που υπέγραψε ως αντιπρόεδρος, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, στις 8 Ιουλίου 2013. Ο κ. Βενιζέλος ανέλαβε καθήκοντα στις 25 Ιουνίου, αλλά μόλις στις 8 Ιουλίου έβαλε την πρώτη υπογραφή, για τη »Σύσταση Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ενιαίων θέσεων ειδικών συμβούλων-συνεργατών, μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και αποσπασμένων υπαλλήλων του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημοσίου Τομέα», όπως αναφέρει η με αριθμό πρωτοκόλλου 1 απόφασή του.

Μόνο που δεν του είπε να… παλέψουν!

Μόνο που δεν του είπε να… παλέψουν!Πολλά… νευρικός, μου λένε, είναι τελευταία ο δήμαρχος του Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης. Και χθες τα νεύρα του αυτά τα έβγαλε σε πολίτες που… τόλμησαν να του διαμαρτυρηθούν ότι Ηράκλειο δεν είναι μόνο ο παραλιακός και οι κεντρικοί δρόμοι.
Πήγε, που λέτε, στον Κατσαμπά προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες επί της Ικάρου και να ανακοινώσει τη διαπλάτυνσή της. Μην παραξενεύεστε, έτσι το κάνουν, όχι μόνο ο Γ. Κουράκης, αλλά όλοι οι δημοτικοί άρχοντες. Σε κάθε δελτίο τύπου πρέπει να έχουν και μια πόζα τους στο θέμα που αναφέρονται! Πήγε, λοιπόν, στον Κατσαμπά, αλλά πλέον η υποδοχή δεν είναι μόνο με χειροκροτήματα. Ομάδα κατοίκων άρχισε να διαμαρτύρεται ότι η περιοχή είναι παραμελημένη. Μάλιστα ένας επιχειρηματίας της περιοχής διαμαρτυρήθηκε πιο έντονα από τους άλλους. Και ο δήμαρχος τον… αποστόμωσε με ένα καταπληκτικό… «επιχείρημα»: «αν έχεις νεύρα εσύ, έχω κι εγώ»!
Δεν μπορώ  να πω, μέσα στην «κομψότητα» της έκφρασης και την «ευγένεια» ο δήμαρχος μας!  Μόνο που δεν του είπε να… παλέψουν!
Αν έχει νεύρα, ας τα ηρεμήσει. Όσο οι πολίτες ενημερώνονται, τόσο θα τον… εκνευρίζουν!

Άνοιγμα των λογαριασμών του Γ. Κουράκη ζήτησε το ΣΔΟΕ!


Άνοιγμα των λογαριασμών του Γ. Κουράκη ζήτησε το ΣΔΟΕ!
Τι έγγραφο του ΣΔΟΕ με το οποίο ζητείται το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των κκ Κουράκη και Μαστοράκη (από τη σημερινή έκδοση της Newsbomb)

Τι αναφέρεται για το δήμαρχο Ηρακλείου αλλά και τον πρώην δήμαρχο Ιεράπετρας σε έγγραφο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος

Όταν πριν από περίπου ένα χρόνο αναγραφόταν ότι το ΣΔΟΕ δείχνει ενδιαφέρον για τα οικονομικά δύο δημάρχου, ενός νυν, του Γιάννη Κουράκη του Ηρακλείου, κι ενός πρώην, του Μανόλη Μαστοράκη της Ιεράπετρας, ο πρώτος αντέδρασε με σφοδρότητα, καταγγέλλοντας τους «λασπολόγους» που έγραφαν… Εδώ και 6 μήνες, από τον Απρίλιο του 2013 γνωρίζουμε ότι από το ΣΔΟΕ γίνονται τουλάχιστο δύο έλεγχοι στα ιδιωτικά οικονομικά του δημάρχου Ηρακλείου.
Σήμερα, έρχεται στο φως και η απόδειξη του «ενδιαφέροντος» του ΣΔΟΕ, απ” την οποία ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα οικονομικά του δημάρχου Ηρακλείου. Ένα έγγραφο του ΣΔΟΕ Κρήτης, προς την κεντρική υπηρεσία της Αθήνας, όχι μόνο θέτει το θέμα του ελέγχου, με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, αλλά ζητά και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του κ. Κουράκη! Ανάλογο αίτημα διατυπώνεται και για τον πρώην δήμαρχο Ιεράπετρας και άλλοτε ευρωβουλευτή, Μανόλη Μαστοράκη.
Το έγγραφο του ΣΔΟΕ Κρήτης, με ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012, παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα Newsbomb, και σ” αυτό αναφέρεται:

ΡΕ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ...;;; ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Γ.ΣΤΑΘΑΚΗΣ


ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!!

Θέμα νομιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ τίθεται μετά την παραπομπή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος ενός εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ:

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σταθάκης (στο μέσον της φωτογραφίας) της ηγετικής ομάδας του κόμματος και "σκιώδης" υπουργός Οικονομικών, παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

"ΡΟΖ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ "ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ" ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ!


 Πληρώστε ''κορόϊδα'' 'Ελληνες -μνημονιοβαρεμένοι- φορολογούμενοι


ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: 'Οτι αναφέρεται παρακάτω είναι πραγματικά γεγονότα. ΟΧΙ κατασκευασμένα ή ''κατά φαντασίαν''. Το ΚΑΛΑΜΙ παραδοσιακά δεν ασχολείται ποτέ με ''ροζ'' ιστορίες ή τα προσωπικά οποιουδήποτε, ούτε το ενδιαφέρουν.

Τόπος:
Νέα Υόρκη, β' εξάμηνο 2013 (οι ακριβείς ημερομηνίες, ξενοδοχείο κλπ είναι γνωστά στο ''Κ'').
Πρωταγωνιστές:
1- 'Εγγαμος υπουργός ή έγγαμη υπουργίνα ελληνικής κυβέρνησης που εκλέγεται στην Αθήνα, με ''ισχυρές επαφές'' στα ΜΜΕ και ''προστασία'' από αυτά (το αποκαλούμε ''μέλος'').
2- 'Ατομο της υπουργικής συνοδείας-αποστολής, δεν έχει σημασία αν είναι άνδρας ή γυναίκα, αξιωματούχος του υπουργείου ή αστυνομικός (το αποκαλούμε ''συνοδός'').
Σημ.: Σχετική απόφαση γιά έξοδα υπουργικής αποστολής Νέας Υόρκης, δημοσιεύτηκε και στην diavgeia που υπόγραψε το ''μέλος''.

Το τι κάνουν τα μέλη του υπουργικού Συμβούλιου στην προσωπική τους ζωή, είναι δικαίωμά τους. Ας τα κρίνει ο λαός στην Ελλάδα που τα εκλέγει και ο πρωθυπουργός που τα διορίζει.
Το τι κάνουν μέλη του υπουργικού Συμβούλιου ευρισκόμενα στο εξωτερικό, ΗΠΑ στην προκείμενη περίπτωση, με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων της μνημονιακά σακατεμένης Ελλάδας, αφορά όλους, εντός και εκτός ελληνικής Επικράτειας.

Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είπε πως όλα είναι παραμύθια όταν λέμε ότι τα πάντα γίνονται βάσει σχεδίου ! Ένα σχέδιο από κάποια αρρωστημένα μυαλά για δύο λόγους .
Ο πρώτος για την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και ο δεύτερος για τα χρήματα !


Άραγε πόσες είναι οι αρρώστιες που εμφανίζονται φυσιολογικά κατά καιρούς, σαν επιδημίες; Ποιος μπορεί να μας επιβεβαιώσει πως
δεν μας ψεκάζουν τον ιό, για να μας πωλούν μετά τα εμβόλια και τα φάρμακα;

Μήπως συμβαίνει το ίδιο, όπως τους ιούς των υπολογιστών που κατά πληοψηφία δημιουργούνται από τους ίδιους που πωλούν και τα αντιβιοτικά τους; ( antivirus )

Δείτε και φρίξτε ο Dr Robert Gallo ομολογεί: Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα
!

Απαγορεύεται η καλλιέργεια στην χώρα μας απο το 2014!


Ἀπὸ 157,5 φορὲς περισσότερο ἔως καὶ 787,5 φορὲς  περισσότερο, θὰ φορολογεῖται, ἀπὸ ἀρχὲς τοῦ 2014, ἡ ἀγροτικὴ περιουσία ἤ οἱ ἐκτάσεις Γῆς.

Οὐσιαστικῶς ἐὰν κάποιος κατέχῃ δασικὰ ἐδάφη, ἡ φορολογία του θὰ κυμαίνεται περὶ τὸ 0,3 ἀνὰ στρέμμα. Ἐὰν ὅμως τὸ χωραφάκι ἤ τὸ οἰκόπεδο εἶναι μὴ δασικὸ ὁ φόρος θὰ ἀνεβαίνῃ ἀπὸ τὰ 47,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα ἔως καὶ τὰ 236,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα.

ΣΟΚ!!! Απίστευτο κατασκευαστικό λάθος!!!

Φωτογραφία για Απίστευτο κατασκευαστικό λάθος!
Ένα 13όροφο κτήριο κατέρρευσε στη Σανγκάη, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Δείτε φωτό!!!....
Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν, η κατάρρευση του κτηρίου οφείλεται πολύ απλά… στην ηλιθιότητα της κατασκευαστικής εταιρείας!

Για τη δημιουργία ενός υπόγειου γκαράζ, οι εργάτες έσκαψαν σε βάθος πέντε μέτρων κάτω από τη μία πλευρά του κτηρίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...