Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας: Θα δίνουν άμεσα άδειες παραμονής & ιθαγένεια!


Η κυβέρνηση, υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ, ανοίγει διάπλατα τα σύνορα της χώρας στους λαθρομετανάστες με την εφαρμογή Νέου Μεταναστευτικού Κώδικα, με τον οποίο διευκολύνει  την χορήγηση αδειών διαμονής απαλείφοντας μια σειρά διαδικασιών και προϋποθέσεων που προϋπήρχαν για να διευκολύνουν την παραμονή τους στην Ελλάδα, ενώ πλέον θα χορηγείται και ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών!
Π.χ. από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά απαλείφονται πάνω από 20 ενώ οι κατηγορίες αδειών διαμονής μειώνονται από από 50 σε 19 και πλέον τίθεται εξαιρετικά έντονα το θέμα της πληθυσμιακής αλλοίωσης, το οποίο είναι και το ζητούμενο γι αυτούς που σκαρφίζονται τέτοιου είδους νομοσχέδια: Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι εθνικά ομοιογενής χώρα για να περάσουν τα σχέδιά τους..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εικόνες μέσα από ένα αεροπλάνο CHEMTRAILS δεν είναι συνωμοσία λυπάμαι!!!!! SOS!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

Τι είναι τα Chemtrails;
τα Chemtrail είναι γραμμές από χημικές ουσίες που ορισμένα αεροπλάνα αφήνουν στο ουρανό, μιλώντας αρχικά, η παγκόσμια κυβέρνηση λέει ότι αυτά τα αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη,....
αλλά με τα χρόνια πολλές θεωρίες έχουν εμφανιστεί.
δεδομένου ότι απελευθερώνει χημικά και ίσως διάδοση ασθενειών τα chemtrails θολώνουν τον ουρανό για ένα μικρό χρονικό διάστημα μια μέρα.. τέτοια ίχνη δεν είναι για να σώσουμε τον πλανήτη!!!


αλλά μάλλον επίθεση για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού
η οποία είναι η καλύτερη για να σωθεί ο πλανήτης, Προς το παρόν για αυτά τα χημικά ίχνη δεν αφήνουν τους κοινούς θνητούς να ξέρουν τι είναι πίσω από αυτά τα κατά τα άλλα φυσιολογικά σύννεφα που δημιουργούν ,
οι κυβερνήσεις κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα! !
φωτογραφίες που θα δείτε κοστίζουν πολλά χρήματα και ποιος πληρώνει για όλα αυτά? σε όλες της χώρες κράτη μελή της Αμερικής ΝΑΤΟ

Ο δήμος…. τιμωρεί το Candianews, κόβοντας την ενημέρωση!


Ο  δήμος Ηρακλείου (λέγε με… Γιάννη!) «έκοψε» την ενημέρωση στο Candianews, επειδή ασκεί κριτική στην πολιτική της δημοτικής αρχής! Εδώ και μέρες δεν λαμβάνουμε τις ανακοινώσεις του δήμου, προφανώς σαν… «τιμωρία» επειδή είμαστε «κακά παιδιά»!
Ο δήμος…. τιμωρεί το Candianews, κόβοντας την ενημέρωση!Μάλλον εκεί στη Λότζια σκέφτονται ότι η προϋπόθεση ώστε να έχουμε την τιμή να λαμβάνουμε τις ανακοινώσεις, είναι να δώσουμε… όρκους πίστης και αφοσίωσης και να υπογράψουμε καμιά δήλωση ότι θα κάνουμε… «αγιογραφίες»! 
Δεν κάνουν φυσικά τίποτε άλλο με αυτό από το να αποδεικνύουν τον αυταρχισμό με τον οποία διοικείται η πόλη τόσα χρόνια. Αυτή την αντίληψη έχουν περί «Δημοκρατίας», αυτή εφαρμόζουν!
 Το ίδιο δεν κάνουν, άραγε, όταν αρνούνται να απαντήσουν στα κριτικά σχόλια των μέσων ενημέρωσης ή να συναντήσουν τους φορείς και τους δημότες που εκφράζουν διαφωνία με τη δημοτική πολιτική;
Σκεφτείτε όμως, για να καταλάβετε πόσο αντιδημοκρατικό είναι αυτό το… «μέτρο», η κυβέρνηση, πχ, να μην έστελνε τις ανακοινώσεις παρά μόνο σε όσους συμφωνούν μαζί της, ή ο υπουργός τάδε να μη συναντούσε όσους διαμαρτύρονταν!
Δεν με εκπλήττει πάντως η τακτική αυτή του αποκλεισμού. 
Το κάνει συχνά ο δήμος όταν κάποιος του κάνει κριτική.
 Θυμάμαι ότι πριν 2,5 χρόνια, όταν αποκάλυπτα τους κινδύνους για τα αρχεία της Βικελαίας, που ήταν στοιβαγμένα μαζί με τα ποντίκια, στα υγρά υπόγεια, σταμάτησα να λαμβάνω… τις ενημερώσεις του δήμου στο προσωπικό mail μου!
Όχι ότι θα ξεραθούν και τα λάχανα δηλαδή, αλλά η υπόθεση αυτή είναι ενδεικτική της δημοκρατικότητας της δημοτικής αρχής…

Φυλάκιση έως τριών ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ όσοι υποκινούν δημόσια το ρατσιστικό μίσος και τη βία .ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ??


Θέμα ωρών είναι η κατάθεση του νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, θα τιμωρούνται με φυλάκιση έως τριών ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ όσοι υποκινούν δημόσια το ρατσιστικό μίσος και τη βία.
Ιδιες ποινές θα επιβάλλονται και σε όσους εγκωμιάζουν δημόσια ή αρνούνται κακόβουλα τα εγκλήματα πολέμου ή γενοκτονίας και το Ολοκαύτωμα.
Το νομοσχέδιο δίνει στον υπουργό Δικαιοσύνης το δικαίωμα να επιβάλει πρόστιμο έως 100.000 ευρώ και αποκλεισμό...
από κρατικές επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις στα πολιτικά κόμματα και γενικά στα νομικά πρόσωπα που διαπράττουν τα παραπάνω εγκλήματα. Επίσης, πρώτη φορά ποινικοποιούνται τα συσσίτια μόνο για κάποιες ομάδες του πληθυσμού, που καθιέρωσε η Χρυσή Αυγή, ενώ προστατεύονται τα θύματα ρατσιστικής βίας.

ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ 10% ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ


Σε διαφορετικό... μήκος κύματος εκπέμπουν το τελευταίο διάστημα το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ενωση

Το όνομα της ήταν Αγγελικη

Γιάννης Λοβέρδος

Το όνομα της ήταν Αγγελικη. Δεν το έμαθε ποτε κανεις. Όπως φυσικα και του αγεννητου παιδιού της που κάηκε μαζί της στον δολοφονικο εμπρησμό της Μαρφιν στις 5 Μαΐου 2010. Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο. Κανεις δεν έγραψε τραγούδι. Ο σύζυγος κι η οικογένεια της δεν διεκτραγωδησαν τον πόνο τους στην εκπομπή κανενός Σταύρου Θεοδωρακη. Κανένας Πρετεντερης η Τρεμη δεν απαίτησαν απο τους δικαστές την άμεση προφυλάκιση των δολοφόνων της. Κανένα Μεγκα, Αντενα, Σκαι, Σταρ, Αλφα δεν έκανε αφιέρωμα στην στυγερή δολοφονία της. Κανένας Σαμαρας δεν έκανε δηλώσεις διεθνώς ότι πατάξε το τέρας της ανεξέλεγκτης βίας που οδήγησε στη δολοφονία της. Κανένας Δενδιας δεν συνέλαβε τους δολοφόνους της. Κανένας εισαγγελέας δεν βρήκε μάρτυρες που να αποκαλύψουν μέσα σε μια βδομάδα την εγκληματική συμμορία που την σκότωσε. Βλέπετε κανεις δεν ενδιαφερόταν να την κανει τηλεοπτικό σόου η να την εκμεταλλευθεί πολιτικα. Γιατι όπως φώναζαν οι δολοφόνοι της προτού πετάξουν τις μολότοφ που την σκότωσαν :"Να καειτε, να καειτε, στις τράπεζες δουλεύετε". Κι εκείνη η Αγγελικη λίγο προτού ξεψυχισμένο μιλώντας στο κινητό στον τρομαγμένο σύζυγο της του είπε: "Δεν μπορω να σου μιλήσω αλλο. Πνιγομαι". Και μαζί της πνίγηκε το αγέννητο παιδί της. Θύματα της διεστραμμένες λογικής κάποιων φανατικών περί δήθεν "κοινωνικών αγώνων". Καληνύχτα Ελλάδα
 Το όνομα της ήταν Αγγελικη. Δεν το έμαθε ποτε κανεις.
 Όπως φυσικα και του αγεννητου παιδιού της που κάηκε μαζί της στον δολοφονικο εμπρησμό της Μαρφιν στις 5 Μαΐου 2010. 
Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο. Κανεις δεν έγραψε τραγούδι. 
Ο σύζυγος κι η οικογένεια της δεν διεκτραγωδησαν τον πόνο τους στην εκπομπή κανενός Σταύρου Θεοδωρακη. Κανένας Πρετεντερης η Τρεμη δεν απαίτησαν απο τους δικαστές την άμεση προφυλάκιση των δολοφόνων της.
 Κανένα Μεγκα, Αντενα, Σκαι, Σταρ, Αλφα δεν έκανε αφιέρωμα στην στυγερή δολοφονία της. Κανένας Σαμαρας δεν έκανε δηλώσεις διεθνώς ότι πατάξε το τέρας της ανεξέλεγκτης βίας που οδήγησε στη δολοφονία της. Κανένας Δενδιας δεν συνέλαβε τους δολοφόνους της. 
Κανένας εισαγγελέας δεν βρήκε μάρτυρες που να αποκαλύψουν μέσα σε μια βδομάδα την εγκληματική συμμορία που την σκότωσε. 
Βλέπετε κανεις δεν ενδιαφερόταν να την κανει τηλεοπτικό σόου η να την εκμεταλλευθεί πολιτικα. Γιατι όπως φώναζαν οι δολοφόνοι της προτού πετάξουν τις μολότοφ που την σκότωσαν :"Να καειτε, να καειτε, στις τράπεζες δουλεύετε". 
Κι εκείνη η Αγγελικη λίγο προτού ξεψυχισμένο μιλώντας στο κινητό στον τρομαγμένο σύζυγο της του είπε: "Δεν μπορω να σου μιλήσω αλλο. Πνιγομαι". 
Και μαζί της πνίγηκε το αγέννητο παιδί της. Θύματα της διεστραμμένες λογικής κάποιων φανατικών περί δήθεν "κοινωνικών αγώνων". 
Καληνύχτα Ελλάδα

ΩΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΤΕΛΟΣ
Το χαμενο ντοκυμαντερ της Walt Disney για τους εξωγηινους

Αυτό το ντοκιμαντέρ μεταδόθηκε μόνο μία φορά σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ το 1995, στη συνέχεια αναβλήθηκε και ποτέ δεν μεταδόθηκε άλλο(για αγνώστους λογούς) .

Αυτή η έκδοση είναι η πλήρης χωρίς καμιά επεξεργασία.

H παραγωγή είναι του 1995.
Απολαύστε το

Κάθε 18 ώρες αυτοκτονεί και ένας Έλληνας, λόγω της οικονομικής κατάστασης που μας έφερε ο μέγας δωσίλογος και προδότης Σα(χλα)μαράς.
Αυτό δεν είναι βία, δεν είναι φασισμός; Δεν είναι εγκληματική οργάνωση, η κυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων, που ακολουθούν πιστά τις διαταγές των κατακτητών;

«Ορίστε τα κλειδιά του σπιτιού μου. Θα σας στείλω και τα παιδιά μου»...Άνεργος πολύτεκνος, ετών 39, γράφει προς το κράτος δικαίου...

 Τα κλειδιά του σπιτιού του μαζί με επιστολή διαμαρτυρίας προς τον προϊστάμενο της αρμόδιας ΔΟΥ και τον προϊστάμενο αυτών, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, αποφάσισε να αποστείλει 39χρονος πολύτεκνος από τη Θεσσαλονίκη, που έχασε το σπίτι του εξαιτίας χρεών προς το Δημόσιο. 

Ο 39χρονος πατέρας 4 παιδιών είναι μακροχρόνια άνεργος όπως και η γυναίκα του. 

Τι σημαίνουν οι αριθμοί 1 έως 5 στον πάτο της χάρτινης συσκευασίας του γάλακτος;


Ξέρετε ότι αν το γάλα στη χάρτινη συσκευασία δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ;

Ξέρετε ότι αν το γάλα στη χάρτινη συσκευασία δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος επιτρέπει στις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία…
Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5. Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει ανα-παστεριωθεί 2 φορές .  Μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5 γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί. Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5. Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.

Ο Λαγός ΚΑΡΑΖΑΦΕΡΗΣ : «Έπιασε» ο κοριός της ΕΥΠ ένα τηλεφώνημα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που συνομιλούσε με κατοίκους των Σκουριών» ..Θυμηθείτε Το
Σε μια περίοδο, κατά την οποία η επικαιρότητα κατακλύζεται από τις αποκαλύψεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής και τη θεωρία των δύο άκρων, ο δήθεν πρόεδρος ( κατά τα λεγόμενα του ) τουΛαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης ανοίγει τα χαρτιά του στο «Π» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο άνθρωπος που αποτελεί το «ανάχωμα» του αστικού καθεστώτος απέναντι στον Μιχαλολιάκο εξηγεί ποιοι τον έβγαλαν από τη μέση και δίνει τη δική του εκδοχή για τη θεωρία των δύο άκρων και παρουσιάζει μέσω του «Π» τις μελλοντικές του κινήσεις στο πολιτικό σκηνικό. 
Κύριε πρόεδρε, με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής  πιστεύετε ότι το πολιτικό σύστημα έχει ξεμπερδέψει μια και καλή με το φαινόμενο αυτό;

Από καιρό φωνάζουμε ότι είναι χοντρά λαμογια οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης-δημοσκόποι.

Έργα ύψους 5 εκατ. ευρώ έχουν αναλάβει από κρατικούς φορείς 8 εταιρείες δημοσκοπήσεων την τελευταία τετραετία. Στην ΚΑΠΑ RESEARCH η μερίδα του λέοντος, έπονται MRB και GPO. 
Δεκάδες συμβάσεις με το Δημόσιο και κονδύλια εκατομμυρίων συνθέτουν το σκηνικό της σχέσης του κράτους με τις μεγαλύτερες δημοσκοπικές εταιρείες στην Ελλάδα. Οκτώ εταιρείες, διάσημες στο κοινό για τις πολιτικές δημοσκοπήσεις, που συχνά πραγματοποιούν για λογαριασμό μεγάλων μέσων ενημέρωσης, έχουν αναλάβει τα τελευταία τέσσερα χρόνια 60 έργα από τον στενό δημόσιο τομέα και δημόσιους φορείς, με αντάλλαγμα περίπου 4,8 εκατομμύρια ευρώ. Τα στοιχεία άλλωστε είναι αμείλικτα και η ανεύρεσή τους απαιτεί ημέρες «περιπλάνησης» στον γραφειοκρατικό μηχανισμό του ελληνικού Δημοσίου. Και η «περιπέτεια» δεν σταματά εκεί, καθώς δεν λείπουν περιπτώσεις έργων που προκαλούν πρόσθετα ερωτήματα τόσο για τη διαδικασία ανάληψής τους όσο και για τη χρησιμότητά τους.

Βρέθηκε απολίθωμα ηλικίας 195 εκατομμυρίων ετών


Ένα απολίθωμα ερπετού ηλικίας 195 εκατομμυρίων ετών ανακαλύφθηκε στην περιοχή Jurassic Coast της Μεγάλης Βρετανίας, που έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την Ουνέσκο... Ο γεωλόγος Richard Edmonds ανακάλυψε ένα απολίθωμα ιχθυόσαυρου –ένα πλάσμα που έμοιαζε με δελφίνι- μήκους 45,72 εκατοστών μέσα στη λάσπη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...