Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Αν δεν το αντέχετε να είστε Έλληνες, φύγετε...! O πρώτος Εθνικός ύμνος της Ελλάδος!

Αν δεν το αντέχετε να είστε Έλληνες, φύγετε...! O πρώτος Εθνικός ύμνος της Ελλάδος!Σε Δύση και Ανατολή, σε Βορρά και Νότο, σε πλούσιους ή φτωχούς, δεν υπάρχει άλλη χώρα στην οποία να… ενοχλεί ο Εθνικός Ύμνος:

Είναι κι αυτό ένα δικό μας φαινόμενο, κομμάτι της Ελληνικής ιδιαιτερότητας.

Πιθανώς, αν...οργανωθεί ένα συνέδριο από ιστορικούς και ψυχολόγους, ίσως και ψυχιάτρους, να καταφέρουν οι επιστήμονες να μας πουν το γιατί.

Είτε όμως γίνει το συνέδριο είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι το, με διεθνείς προδιαγραφές, παράδοξο, είναι το να ενοχλεί ο Εθνικός ύμνος μιας χώρας κι όχι το αντίστροφο.

Η υπόθεση της ενοχοποίησης του εθνικού φρονήματος ενός ολόκληρου λαού είναι πλέον τόσο γελοία και συντριπτικά ξεπερασμένη, που καταντά προκλητική.

Η λογική βάση της οποίας οι άνθρωποι στην Ελλάδα πρέπει περίπου να ντρέπονται για την εθνική τους ταυτότητα όχι μόνον είναι εντελώς απαράδεκτη αλλά είναι και απόλυτα αντιπαραγωγική: πώς μπορεί να κάνει το οτιδήποτε, ακόμα και στην ίδια την οικονομική δραστηριότητα, ένας λαός που πρέπει περίπου να απολογείται για την αγάπη του και το σεβασμό του προς την ίδια του την πατρίδα; Πρέπει λοιπόν κάποτε ..... .....να τελειώνουμε με αυτές τις μπούρδες που, επιπλέον, κρύβουν κι άλλες πτυχές: τα εθνικά αισθήματα σε αυτό τον τόπο έχουν καταπιεστεί τρομακτικά κι έχουν ενοχοποιηθεί όσο δεν πάει άλλο, άδικα, άκριτα, εν τέλει ανόητα - γι αυτό ας μην απορούν οι πολέμιοί τους όταν αυτά γίνονται αντικείμενα καπήλευσης: όταν η εθνική συνείδηση πρέπει να απολογείται, τότε κάποιοι θα την αξιοποιήσουν όπως τους βολεύει.

«Υπέρβαση»! Το νέο κίνημα των δανειοληπτών


Στόχος της «Υπέρβασης», του μαζικότερου ως τώρα κινήματος δανειοληπτών στην Ελλάδα που βρίσκεται στα «σκαριά» είναι, καταρχάς, η διάσωση των ακινήτων που κινδυνεύουν να βγουν στο σφυρί από τη σταδιακή απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Σε δεύτερη φάση, σκοπός είναι η επαναδιαπραγμάτευση και το δραματικό «κούρεμα» των δανείων έως και 80%.
«Υπέρβαση»! Το νέο κίνημα των δανειοληπτώνΜε τις τράπεζες να ζητούν επιτακτικά τα χρήματά τους, τα χρέη να τρέχουν, πηγές εισοδημάτων να μην υπάρχουν πουθενά και την απειλή ότι έρχονται κατασχέσεις ακινήτων, οι δανειολήπτες δεν έχουν άλλη λύση από την αυτοοργάνωση. Ήδη, περισσότεροι από 10.000 δανειολήπτες έχουν «ενωθεί» σ” αυτό το νέο κίνημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 20 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 20 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ "ΤΙΜΩΡΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

Σε απεργία οι φυσικοθεραπευτέςΣε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα οι φυσικοθεραπευτές, διαμαρτυρόμενοι για την ακολουθούμενη πολιτική του υπουργείου Υγείας που εξοντώνει, όπως υποστηρίζουν, τα εργαστήρια φυσικοθεραπείας, «κλείνοντας το μάτι» στις μεγάλες επιχειρήσεις των Κέντρων Αποκατάστασης, ετοιμάζοντας νέους Κανονισμούς Υγείας με στόχο να στέλνουν εκεί τους ασφαλισμένους.

Ποιοι και γιατί σπρώχνουν την Ελλάδα στις κάλπες – Σχέδιο κυβέρνησης-δανειστών για πρόωρες εκλογέςΌλο και περισσότερες τρικλοποδιές βάζουν οι δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση
Τα τελευταία 24ωρα, ξεχώρισε ο απρόκλητος αλλά ιδιαίτερα προκλητικός υπαινιγμός του ισχυρού άνδρα της ΕΚΤ Γκ. Άσμουσεν, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προανήγγειλε την λήψη νέων μέτρων για την χώρα μας.
Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ληφθούν νέα μέτρα, οι δανειστές μας εκτραχύνονται όλο και περισσότερο. Δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για τον πολιτικό αντίκτυπο που έχουν στο εσωτερικό της χώρας οι δηλώσεις τους που μοιάζουν ιδιαίτερα απειλητικές ως προς τηνανάγκη λήψης νέων επώδυνων μέτρων για την Ελλάδα. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: τι συμβαίνει; Για ποιο λόγο προκαλούν δημιουργώντας πρόσθετα πολιτικά εμπόδια σε μία κυβέρνηση, όπως του Σαμαρά, την οποία υποτίθεται είναι διατεθειμένοι να υποστηρίξουν ώστε να φθάσει μέχρι τέλους.

«Κλειδώνουν» οι πρόωρες εκλογές – Ραγδαίες είναι πολιτικές εξελίξεις και αναμένεται να επισπευθούν τα επόμενα 24ωρα


Το Newsbomb πρώτο μετέδωσε εδώ και βδομάδες την είδηση ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν πέσει επί τάπητος τα σενάρια πρόωρων εκλογών. Πλέον όμως ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb  λένε ότι τα σενάρια τείνουν πλέον να μετεξελιχθούν σε ειλημμένες αποφάσεις, στον απόηχο δύο γεγονότων που έχουν σπρώξει την «ζυγαριά των αποφάσεων» στο μυαλό του Πρωθυπουργού προς την μεριά του να πει τελικά «ναι» στον πειρασμό να στήσει κάλπες, και μάλιστα μέχρι τα τέλη Νοέμβρη!
Σε αυτήν την απόφαση συνηγορούν πλέον δύο γεγονότα: 
Πρώτον οι συλλήψεις των Χρυσαυγιτών. Στο Μέγαρο Μαξίμου ξέρουν ότι η υπόθεση είναι «δεμένη», όχι όμως τόσο ώστε να «βάζουν και το κεφάλι τους στη φωτιά» ότι θα παραμείνει «δεμένη» μέχρι τέλους. Με άλλα λόγια, στο Μαξίμου θέλουν εκλογές όσο τα μεγάλα «κεφάλια» της Χ.Α. είναι μέσα στη φυλακή, έστω και προφυλακισμένοι, έστω κι αν δεν έχει τελεσιδικήσει η δίκη τους.

EKTAKTO: Πάμε για πρόωρες εκλογές...(?)

Φωτογραφία για EKTAKTO: Πάμε για πρόωρες εκλογές...
Ραγδαίες είναι πλέον οι πολιτικές εξελίξεις ενώ αναμένουμε ακόμα και την ανακοίνωση της Κυβέρνησης τα επόμενα 24ωρα της ημερομηνίας των εκλογών.

Δεν ήταν τυχαίο, το ότι βγάλαμε πριν λίγες εβδομάδες τη δημοσκόπηση μέσα από το tromaktiko και ξαφνικά ως δια μαγείας όλα τα ΜΜΕ διενήργησαν ανάλογες δημοσκοπήσεις, με πολύ μικρότερη από τις 43 χιλιάδες των συμμετοχών στη δική μας. (δείτε εδώ τα αποτελέσματα: Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της μεγάλης δημοσκόπησης του TROMAKTIKO. Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό!

Φωνάζουμε εδώ και εβδομάδες, πως η Κυβέρνηση, είναι ένα μεγάλο καζάνι που βράζει, μετά και το πρόσφατο φιάσκο με τις συλλήψεις και απελευθερώσεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Το ΔΝΤ πιέζει για άμεση λήψη νέων μέτρων που θα γονατίσουν και τους τελευταίους όρθιους Έλληνες που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα. 

Αδύνατη πλέον η σωτηρία της κυβέρνησης Σαμαρά


Πολιτικός... «καρπαζοεισπράκτορας» έχει καταντήσει πλέον η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Όποιο στοιχείο κι αν δημοσιευτεί για την Ελλάδα, κάθε έκθεση διεθνούς οργανισμού αναφερόμενη στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας σήμερα συνιστά πλήγμα κατά της πολιτικής που ασκούν
Σαμαράς και Βενιζέλος, καθώς αποκαλύπτει πόσο ολέθρια αποτελέσματα έχει. Ακόμη χειρότερα, διαγράφουν ένα εξαιρετικά ζοφερό μέλλον για την Ελλάδα και...
τους Έλληνες, παρά τα κυβερνητικά φληναφήματα περί δήθεν «ανάπτυξης».

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου

Πιστεύουμε ότι πρέπει να επέμβει κάποιος εισαγγελέας ή έστω, αν δεν υπάρχει ακόμη το «νομοθετικό πλαίσιο», οι ευαίσθητοι και καλλιεργημένοι πολιτικοί μας να φροντίσουν να καταθέσουν 
μία «πράξη νομοθετικού περιεχομένου», ώστε να συλλαμβάνεται άμεσα όποιος κατέχει, διακινεί ή διαφημίζει τα βιβλία αυτού του επικίνδυνου ρατσιστή και ομοφοβικού, που ονομάζεται Πλάτωνας. Είναι αδιανόητο τα βιβλία του να κυκλοφορούν ελεύθερα στη «χώρα που γέννησε τη δημοκρατία». Να συγκληθεί άμεσα το «συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών» και να λάβει θέση γι’ αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα, για το οποίο, το επισημαίνω, ζήτησαν και εξηγήσεις από τον ΟΗΕ.

ΣΟΚ! ΑΦΓΑΝΟΙ & ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗ ΔΕΗ; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!


Η ΔΕΗ βρίσκεται προ των πυλών του οριστικού ξεπουλήματός της σε ιδιώτες. Το «σπάσιμο» της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού σε δύο θυγατρικές εταιρείες, την ΑΔΜΗΕ (Μεταφοράς) και την ΔΕΔΗΕ (Διανομής) θα έχει ως άμεσο επακόλουθο το γρήγορο… ξεπουπούλιασμα της ΔΕΗ και το
πέταγμα των εργαζομένων στο δρόμο! Ήδη, η τρόικα έχει απαιτήσει το ξήλωμα 6.000 περίπου υπαλλήλων της ΔΕΗ κάτι που θα γίνει με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και το ολοκληρωτικό πέρασμα της επιχείρησης σε ιδιωτικά συμφέροντα.


Χθες, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ) στου Ρουφ, ιδιωτική εταιρεία περνούσε οπτικές ίνες, έχοντας στη δούλεψή της εργάτες Αφγανούς, και άλλους μετανάστες! Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας! Οι συνειρμοί για τους εργαζόμενους ήταν άμεσοι: «Θα διώξουν εμάς και πλέον στη ΔΕΗ θα εργάζονται Αφγανοί,  και άλλοι αλλοδαποί;», αναρωτιόντουσαν αρκετοί υπάλληλοι! 

Διαδώστε το παντού!!!Ο Καμμένος έχει λάβει μασονικό παράσημο στο παρελθόν . .Του τάγματος της αξίας


Μέσα στην πολυκομματική προεκλογική αρένα ο ‘μονομάχος’ γιαλατζι αντι-νεοταξιτης Καμμένος ξεχωρίζει την αγωνιστικότητα του και τις ελπιδοφόρες υποσχέσεις του. Κερδίζει με αξιωσημείωτη ταχύτητα τις καρδιές αυτών που θέλουν αλλαγή ριζική κι αυτών που θέλουν να πολεμήσουν το...
σύστημα όχι μόνο εν Ελλάδι, αλλά και παγκόσμια, καθώς στη μύτη τους έχει ήδη φτάσει η δυσοίωνη οσμή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Έχουν ήδη αρχίσει να συνειδητοποιούν πως ο κόσμος μας κυβερνάται από εκείνες τις σκοτεινές κοινωνίες που κάποτε ανέφερε και ο ίδιος ο Κέννεντυ με αντάλλαγμα μια σφαίρα στο κεφάλι.
ΟΜΩΣ......ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ...


Βιογραφικό του: Πάνος Καμμένος – Βικιπαίδεια

Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όχι γιατί το βρήκα στο βιογραφικό του, αλλά πως δεν το είδαν κι αναρωτήθηκαν οι αντι-νεοταξίτες/αντί-μασόνοι οπαδοί του ήταν η παρασημοφόρηση του από τον πρόεδρο της Γαλλίας Σαρκοζί με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού τάγματος της Αξίας. Ναι είναι γενικά σύνηθες το φαινόμενο ενός καρκινοπαθούς που παρ’ όλη την ευφυία ή γνώσεις που μπορεί να διαθέτει εύκολα πιστεύει τις διαβεβαιώσεις γιατρών και συγγενών ότι η ασθένειά του είναι ένα απλό κρυολόγημα… στην ψυχολογία, αυτή η περίπτωση ονομάζεται ‘άρνηση’. Κι έτσι το πρωφανές αποκτά τη δύναμη της αμφισβήτησης… Όμως το εν λόγω Τάγμα, όπως κι όλα τα τάγματα, ανήκει κι αυτό στις σκοτεινές κοινωνίες. Ιδρύθηκε από τον στρατηγό Ντε Γκωλ, του οποίου το όνομα τιμά διάφορες στοές..

Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα

Θέλετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα; Θέλετε περισσότερα από την ζωή σας; 
Πρέπει πρώτα από όλα να έχετε την θέληση να πολεμήστε για τα θέλω σας. Προσπαθήστε να είστε πρόθυμοι και δυνατοί.

Στο δρόμο προς την επίτευξη των στόχων σας χρειάζεται αποδοχή και θέληση να κάνετε πράξη την υπέρβαση και να έρθει η αλλαγή. Στην συνέχεια ορίστε με ευκρίνεια τον στόχο σας. Φροντίστε να μην είναι ουτοπικός και να ταιριάζει με τον χώρο και τον χρόνο που θέλετε να τον υλοποιήσετε. Μην ξεκινάτε ταυτόχρονα πολλά καινούργια πράγματα, θα σας αποσπάσουν και δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα.

Η τηλεόραση, η ύπνωση και η δημιουργία ενός έθνους κοιμισμένων κι εύκολα χειραγωγούμενων ανθρώπων ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ..

Όταν κάποιος παρακολουθεί τηλεόραση, δέχεται μια ακτινοβολία που τον βάζει σε μια κατάσταση όμοια με αυτήν που πετυχαίνουν οι υπνωτιστές.  Δεν πρόκειται για μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας, αφού το παραπάνω έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικής παρακολούθησης, ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπαίνει σε μια σταθερή φάση, όπου παράγει μόνο χαμηλά κύματα άλφα, που αποτυπώνονται και σε εγκεφαλογράφημα.

Σε ένα πείραμα, όπου συνέδεσαν μερικά παιδιά σε μηχάνημα EEG, οι τηλεοράσεις ήταν προγραμματισμένες να σβήσουν μόλις οι εγκέφαλοι των παιδιών έπιαναν τα κύματα άλφα. Παρά τις οδηγίες που τους είχαν δοθεί, για να αυτοσυγκεντρωθούν, κανένα από αυτά δεν μπόρεσε να κρατήσει την τηλεόραση αναμμένη περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...