Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ


Στη Μόσχα, κοντά στο σταθμό του μετρό "Otradnoe" στις 27 Σεπτεμβρίου στοτζαμί Γιαρντιάμ Ουαχάμπι που ονομάζεται «οι αληθινοί πιστοί», ετοιμάζουν τη δημιουργία ενός ισλαμικού χαλιφάτου στη Ρωσία.
Η Ρωσία έχει επίσης ονομαστεί εχθρικό κράτος.

Είναι η μικρή Μαρία κόρη του εξαφανισμένου -23χρονου σήμερα- "μικρού" Μπεν;

Ένα σενάριο που κάποιοι το εξετάζουν σοβαρά.Διαβάστε γιατί;
Τα πάντα ξεκίνησαν από δηλώσεις της 22χρονης αδελφής του "μικρού" Μπεν στο Sky News και της μητέρας του.Οι δύο γυναίκες δήλωσαν πως ...
οι έρευνες που έγιναν για την εξεύρεση του Μπεν,είχαν οδηγήσει την οικογένειά τους και τις αρχές,πριν από χρόνια,σε έναν καταυλισμό Ρομά έξω από τη Λάρισα.Οι Ελληνικές αρχές όμως δεν μπόρεσαν να μπουν τότε στον καταυλισμό εξαιτίας της εχθρικής στάσης και της σθεναρής αντίστασης που είχαν δείξει οι Ρομά.Η αδελφή του "μικρού" Μπεν μάλιστα ,προχώρησε ακόμη πιο πολύ στη συνέντευξή της λέγοντας πως πιστεύει πως η μικρή κοπέλα (η 4χρονη Μαρία) που βρέθηκε στον οικισμό των Ρομά στα Φάρσαλα ,είναι η κόρη του 23χρονου σήμερα Μπεν.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ

Οι ειδικοί στην ασφάλεια των επικοινωνιών λένε πώς αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι..
δεν παρακολουθούνται αυτά που λέτε ή γράφετε στο κινητό σας δεν έχετε παρά να το κλείσετε.
Διαβάστε μερικά απλά βήματα για να αποφύγετε την παρακολούθηση όπως δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Τα νέα».Η ΑΓΟΡΑ: Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με διαφημιστικές καταχωρίσεις για εφαρμογές παρακολούθησης. Πρέπει να τις αποφύγετε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Tα ζευγάρια που γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο είναι πιο πιθανό να…

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, τα παντρεμένα ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω Διαδικτύου ήταν ελαφρώς πιο πιθανό να έχουν ένα...

Κάντε το test και μάθετε αν έχετε επηρεαστεί από αεροψεκασμούς


Photo: mattyb34/Flickr
H ώρα της αλήθειας έφτασε. Αν υποψιάζεστε πως είστε “αεροψεκασμένοι” και θέλετε να το επιβεβαιώσετε δώστε βάση στο παρακάτω δημοσίευμα (σ.σ. δεν έχει γίνει καμία διόρθωση στο κείμενο) :

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.


17 Μαΐου 2010. Το Ολυμπία αποκαλύπτει το μεγάλο σκάνδαλο των υποβρυχίων που σήμερα όλοι θυμήθηκαν: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση των μιζαδόρων. Αυτές ήταν οι “κωλοτούμπες” του Αδελφόθεου.

Επανερχόμαστε με τα ντοκουμέντα από την εξεταστική για τη Siemens όπου αποδεικνύεται η μεθόδευση υπέρ των απατεώνων: Οι κωλοτούμπες του “Αδελφόθεου” για την πατρίδα, τα γερμένα υποβρύχια και ένα σκάνδαλο που δεν πρέπει να περάσει.

Και αποδείξαμε ότι το τεράστιο σκάνδαλο των υποβρυχίων ξεκίνησε από τον Σημίτη και ολοκληρώθηκε από την συμμορία Παπανδρέου, με “οικογενειακή” πρωτοβουλία: Δεν μας έπιασαν ¨κότσους¨κύριε Βενιζέλο. Κάποιοι θησαύρισαν από την παραλαβή του “γερμένου υποβρυχίου”.

Σήμερα λοιπόν, η εξεταστική για τα υποβρύχια ειδικά από την στιγμή που οι Γερμανοί παραδέχθηκαν ορφανές “μίζες” πρέπει να συμπεριλάβει όλη την πρασινη συμμορία από το 1996 και μετά. Όπως επίσης και κάποια πρόθυμα δεκανίκια που συνυπέγραφαν μαζί με τους γερμανοτσολιάδες, όχι μόνο μνημόνια, αλλά και υποβρύχια.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΓΓΡΑΦΟ. Έκθεση Γεν.Λογ.Κράτους.Ο Βενιζέλος είχε υπογράψει παραίτηση απο κάθε αποζημίωση των Γερμανών για τα υποβρύχια.

H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Σε όλους μας έχει συμβεί είμαι σίγουρη, να μας ενοχλεί κάτι στη ζωή μας, να μη μας αρέσει αλλά να μην κάνουμε τίποτε γι αυτό, είτε γιατί φοβόμαστε να το αλλάξουμε είτε γιατί δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε. Και ξαφνικά!!! μια μέρα ξυπνάμε και λέμε αυτό δεν το ανέχομαι άλλο!! Δεν ξέρω πως θα το αλλάξω αλλά θα το αλλάξω!! Δε το ανέχομαι πια!! Δεν μου αξίζει να ζω έτσι!!! Και ξαφνικά αυτό το “κάτι” αλλάζει !!!
Η απόφαση έχει μια τεράστια δύναμη, η οποία συγκεντρώνει τη δύναμη μας και την οδηγεί σε μια κατεύθυνση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...