Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Στις ΗΠΑ απαιτούν το DNA όλων των μωρών!


Η χρηματοδότηση για το έργο αυτό παρέχεται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού και Ανθρώπινης Ανάπτυξης Eunice Kennedy Shriver (NICHD) και το εθνικό ερευνητικό κέντρο γονιδιώματος (NHGRI).

Οι αρχικές ανησυχίες του GSNSD είναι οι ηθικές, οι νομικές και οι κοινωνικές επιπτώσεις από τη χρήση γενετικών πληροφοριών νηπίων για επιστημονική μελέτη.

Η αποκωδικοποίηση του DNA στα βρέφη, που ονομάζεται γονιδίωμα, θα δημιουργήσει ένα χάρτη γενετικής σύνθεσης κάθε παιδιού για να εντοπίσει τους κινδύνους για την υγεία που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν στην παιδική ηλικία ή στο μέλλον.

Ο Eric Green, διευθυντής του NHGRI δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε γενετικές πληροφορίες για τους ασθενείς.

Η πρωτοβουλία αυτή θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά αυτές τις πληροφορίες για τη βελτίωση της υγείας και την πρόληψη της νόσου σε βρέφη και παιδιά. "

Επί του παρόντος, εκτιμάται ότι περίπου 4 εκατομμύρια βρέφη γεννιούνται ετησίως στις ΗΠΑ όπου έχουν τρυπηθεί στη φτέρνα τους για να ληφθεί ένα δείγμα αίματος που θα δοκιμαστεί για 30 σπάνιες ασθένειες στο πλαίσιο μίας εθνικής πρωτοβουλίας για την υγεία.

Παίρνουν το αίμα απο τα βρέφη υπό το πρόσχημα του ελέγχου για ασθένειες, η μήπως το εξετάζουν για να το χρησιμοποιήσουν στα πειράματα τους για να ετοιμάσουν ακόμη πιο ισχυρά θανατηφόρα εμβόλια που θα ξεκινούν απο την πρώτη ημέρα γέννησης του μωρού;

Βρήκαν το «ρολόι» του DNA που μετρά την ηλικία των οργάνων μας!


To βιολογικό «ρολόι» DNA που καταγράφει την ηλικία των οργάνων και των ιστών του οργανισμού μας ανακάλυψε ο καθηγητής γενετικής και βιοστατιστικής Στιβ Χόρβαθ της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια.
Όπως είδε ο Αμερικανός ερευνητής, στον ίδιο άνθρωπο, άλλη ηλικία μπορεί να έχει το ένα όργανο και άλλη το διπλανό του, ενώ ο εν λόγω βιολογικός μηχανισμός μπορεί να βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα τη διαδικασία της γήρανσης, αλλά και να βρουν τρόπους, φαρμακευτικούς ή άλλους, για να την επιβραδύνουν.

Προηγούμενα βιολογικά «ρολόγια» έχουν βασιστεί στο σάλιο, στις ορμόνες ή στο μήκος των τελομερών (των άκρων των χρωμοσωμάτων), όμως το νέο «ρολόι» για πρώτη φορά βασίζεται στο ίδιο το «μόριο της ζωής» (DNA) και στις αλλαγές που αυτό υφίσταται διαχρονικά. Ο καθηγητής Χόρβαθ, που έκανε τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογίας "Genome Biology", ανακάλυψε ότι ενώ πολλοί υγιείς ιστοί γερνάνε με τον ίδιο ρυθμό που γερνά όλο το σώμα, μερικοί γερνάνε πιο αργά ή πιο γρήγορα από το σύνολο.

Δείτε την κόρη της λατρεμένης Γεωργίας Βασιλειάδου!

Η Φωτεινή Βασιλειάδου- Αποστολίδη είναι η μοναχοκόρη της σπουδαίας ηθοποιού που μόνο χαρά και γέλιο ακόμα και σήμερα μας προκαλεί. Την μοναδική Γεωργία ΒασιλειάδουΗ ίδια θα πει για την μητέρα της:
''Όταν ήμουν μικρή στην γειτονιά ήμουν γνωστή ως ''το παιδί που μεγαλώνει μόνο
του''. Η μητέρα μου ήταν μια σκληρά εργαζομένη γυναίκα. Έφευγε το πρωί και γυρνούσε αργά το βράδυ. Υπήρχαν φορές που με έπαιρνε στα παρασκήνια των θεάτρων που δούλευε. Μάλιστα έδινε εντολές και στους συνεργάτες της, ηθοποιούς και τεχνικούς, να μιλάνε όμορφα για να μην μαθαίνω κακές λέξεις. Λάτρευε πολύ το θέατρο. Γελούσε έντονα, έκανε έξυπνα αστεία, της άρεσε ''ο κόσμος'' της. Έκανε πολύ παρέα με την Σοφία Βέμπο και τον Βασίλη Αυλωνίτη. Ήταν πάντα μια απλή γυναίκα που νοιάζονταν για όλους. Ήθελε να είναι κοντά στον κόσμο.''

ΤΩΡΑ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ! “Αίσχος να παίζουμε με τον πόνο των ηλιθίων που κυβερνάμε”!


ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

Ρώτησαν τον Βύρωνα Γ. Πολύδωρα για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με την σθεναρή απόκρουση νέων οριζόντιων μέτρων. Και απήντησε:
1. Να προσέχουν μη στενοχωρήσουν τους δανειστές μας και θυμώσουν.
2. Δηλαδή, αν δεν είναι οριζόντια τα πρόσθετα μέτρα (για μισθούς και συντάξεις) και είναι κάθετα (για “κούρεμα” καταθέσεων και για δημεύσεις περιουσιών), θα είναι καλά;
3. Ηθικόν επιμύθιον: “Μπορούμε να παίζουμε με τις λέξεις όσο θέλουμε, με τους ηλίθιους που κυβερνάμε και με τον πόνο τους”. Αίσχος!
Β.Γ.Π.

Παγκόσμιο νόμισμα το... 2018!


Τον Ιανουάριο του 1988 είχαμε αυτό το πρωτοσέλιδο στο πολύ γνωστό Αμερικάνικο,Οικονομικό περιοδικό “The Economist”. Στο εξώφυλλο,
 το χρυσό νόμισμα του «πτηνού», έχει χρονολογία…2018.
Εν έτει 2013 και με την κρίση να χτυπάει κατάσαρκα την Ελλάδα, το εξώφυλλο                αυτό είναι σοκαριστικό και αντιστοίχως η ανάλυση του άρθρου αποκαλυπτική       και χρήσιμη.
Απολαύστε το

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΡΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ...Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ελληνική αστυνομία τα στοιχεία του άνδρα και της γυναίκας που είχαν «υιοθετήσει» την εξάχρονη Μαρία, η οποία είχε βρεθεί σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα Λάρισας. Πρόκειται για...
τους:
Σαλή Χρήστο του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε την 15/08/1974 στη Λάρισα
Δημοπούλου Ελευθερία του Αργυρίου και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε στις 22/6/1973 στη Λάρισα
Προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους
Το ζευγάρι κρίθηκε προφυλακιστέο μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές. Ο «πατέρας» υποστήριξε ότι το παιδί το υιοθέτησε με τη συνδρομή του Βούλγαρου Ρομά, φίλου της βιολογικής μητέρας του, και τόνισε πως, εάν τον άφηναν ελεύθερο, θα οδηγούσε την ΕΛ.ΑΣ. στους φυσικούς γονείς της μικρής. Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ήταν αντίθετος στην υιοθεσία και ζήτησε να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Υπάρχει… δικαιοσύνη; Τέτοιο ...ξεβράκωμα δεν έχει ματαξαναγίνει.
Εδώ συντελείται έγκλημα και πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη εάν υπάρχει και να συλλάβει αυτούς που "χαρίζουν" την περιουσία του Ελληνικού λαού.
Οι άνθρωποι έχουν βαλθεί να ξεπουλήσουν τα πάντα και μάλιστα τα χαρίζουν !!!
Πούλησαν 145 εκατ. ευρώ τα υπουργεία
Παιδείας, Υγείας, Δικαιοσύνης και τη ΓΑΔΑ και θα τα νοικιάζουμε προς 14 εκατ. το χρόνο για 20 χρόνια.

Ερώτηση αφελούς Έλληνα. Γιατί τα πουλάμε αφού τα λεφτά που θα πάρουμε θα τα επιστρέψουμε πίσω πολλαπλάσια και δεν θα έχουμε και τα ακίνητα.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ


«Η απάτη για την θεραπεία του
 καρκίνου που ονομάζεται....
"χημειοθεραπεία"αποδεικνύεται....
για ακόμη μια φορά στην 
επιστημονική βιβλιογραφία οτι 
είναι είναι μια σημαντική αιτία,
 παρά μια θεραπεία για τον καρκίνο.
Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που
 δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο 
επιστημονικό περιοδικό Nature
, η χημειοθεραπεία όχι μόνο προάγει την ανάπτυξη και την εξάπλωση 
των καρκινικών κυττάρων με την καταστροφή του υγιούς ιστού που
 περιβάλλει τους όγκους, αλλά επίσης προκαλεί τα καρκινικά κύτταρα
 να αναπτυχθούν πλήρως σχετικά με την αντίσταση στη δημοφιλή θεραπεία, 
και να μορφοποιηθούν σε "super" καρκινικά κύτταρα.
Ερευνητές από το ερευνητικό κέντρο καρκίνου του Fred Hutchison στο Σιάτλ
 της Ουάσιγκτον, έμαθαν αυτό, αφού παρατήρησαν τις συνέπειες της
 χημειοθεραπείας σε υγιή κύτταρα. 

Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ—ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ και ΣΕ ΣΟΥΪΤΑ ΤΩΝ 14.000 Ευρω, ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ… «ΙΑΣΩ»…!!!
Άλλη μία κοροϊδία για αφελείς και ανυποψίαστους…
Μετα τη γέννα του γιού –πού απέκτησε από τη συντροφό του, ονόματι Περιστέρα— στηκαλύτερη και την ακριβότερη σουίτα του ιδιωτικού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ, αξίας 14.000 ευρω, ήρθε η ώρα να τον στείλει και σε παιδικό σταθμό.

Το 6λεπτο βίντεο της φρίκης του καταναλωτισμού!


Δυστυχώς το παρακάτω βίντεο δείχνει που μας οδήγησε η τρέλα του καταναλωτισμού,να κάνουμε κακό σε εμάς τους ίδιους και στα άμοιρα ζώα αυτού του πλανήτη. Αυτή τη στιγμή η ύπαρξή μας εξελισσεται σε ύβρη.
Ως γνωστόν από την αρχαιοελληνική σοφία, μετα την Ύβρη, έρχεται η Νέμεσις. Ας ελπίσουμε ότι θα προλάβουμε να αλλάξουμε πορέια.

Πώς λύνεται ο κύβος του Ρούμπικ σε 1 δευτερόλεπτο [Βίντεο]

Το 2014, η εφεύρεση κλείνει 4 δεκαετίες ζωής. Τον περίεργο κύβο με τα χρώματα που έγινε το πιο δημοφιλές παιχνίδι παγκοσμίως την δεκαετία του 1980, το ανακάλυψε ένας Ούγγρος γλύπτης, ο Ερνο Ρούμπικ.
Η πατέντα πωλήθηκε σε μια γερμανική εταιρεία και κατέκτησε την υφήλιο. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι και το 2009, είχαν πουληθεί πάνω από 350 εκατομμύρια κύβοι και η απήχηση που έχει σε μικρούς και μεγάλους συνεχίζεται.
Οι φανατικοί μάλιστα οργανώνουν πρωταθλήματα με έπαθλα για αυτούς που θα καταφέρουν να λύσουν γρηγορότερα το αίνιγμα με τις 6 πλευρές και τα αντίστοιχα χρώματα.

Είσαι το φθηνότερο κρέας!!!

Ίσως στην προσπάθεια που κανουμε να σας αφυπνίσουμε και να σας οδηγήσουμε στην διάθεση της αλλαγής του πολιτισμού να ξεχάσαμε να σας δώσουμε και πιο απλά ,πιο κατανοητά στοιχεία !
Επιμένουμε όλοι να τηρούμε ευλαβικά όλα όσα το ΜΑΤΡΙΞ μας δίδαξε ώστε να είμαστε πιστά και υπάκουα πρόβατα. Ταυτόχρονα το ίδιο το σύστημα ανά σχετικά κυκλικούς περιόδους περνά σε εποχή συγκομιδής όπως κάνει ο τσοπάνης σε περίοδο του Πάσχα!!
Επιμένουμε να ακούμε τα ιερατεία σε όλα όσα μας έχουν τοποθετήσει μέσα στην αρχέτυπη συνείδηση μας για το που ,ποιον με ποιο τρόπο πρέπει να πιστεύουμε έτσι ώστε αν χρειαστεί να είμαστε εύκολοι μάρτυρες και ζώα προς θυσία που θα εξευμενίσουν το οποιοδήποτε κακό (ένα κακό που συνήθως μετριέται με κέρδος ) !

Καλώς ήρθατε στην Μυστική Αθήνα


Υπόγεια και μυστική Αθήνα,λίγο πολύ όλοι έχετε ακούσει για στοές,μυστικά περάσματα και υπόγεια ποτάμια,μεταφέρω ένα άρθρο του Παντελή Γιαννουλάκη το οποίο καλύπτει πλήρως ακόμα και τον πιο δύσπιστο.

«Δεν υπάρχει πόλη που να θέλει να απολαμβάνει τη ζωή και να αποφεύγει τα βάσανα περισσότερο από την Ευσαπία. Για να είναι μάλιστα το πέρασμα από τη ζωή στο θάνατο λιγότερο απότομο, οι κάτοικοι έκτισαν ένα κανονικό αντίγραφο της πόλης τους κάτω από τη γη». Ίταλο Καλβίνο

«Η νεομυθολογία δεν είναι τα διαδεδομένα ψέματα. Η νεομυθολογία είναι φαινόμενο στη ροή της πληροφορίας, που περιέχει, μεταξύ πολλών άλλων, και διαδεδομένα ψέματα, αλλά ακόμη πιο πολλές –παραλλαγμένες ή μεταλλαγμένες- αληθινές ιστορίες. (Μια αληθινή κατάσταση μπορεί να λάβει διαστάσεις νεομυθολογίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι αληθινή η κατάσταση)». Παντελής Γιαννουλάκης

ΚΑΘΟΔΟΣ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...