Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Πού ακούστηκε οι γονατισμένοι στα τέσσερα να σηκώνονται για λίγο να το παίξουν ελεύθεροι;Είναι ΝΤΡΟΠΗ οι δούλοι να κάνουν παρέλαση στο όνομα της ελευθερίας και της αντίστασης.

Τα τεθωρακισμένα θα βγουν στους δρόμους, τα αεροπλάνα της Π.Α. θα πετάξουν και πάλι μετά από τρία χρόνια και οι Ενοπλες Δυνάμεις θα παρελάσουν στη Θεσσαλονίκη με τη συνήθη "λαμπρότητα" και "μεγαλοπρέπεια".

του Στρατή Μαζίδη

Αν εξαιρέσεις κανείς τα τανκς που φαντάζουν πολύ λογικά να κυκλοφορούν στους δρόμους με όλα όσα γίνονται, δεν μπορώ να καταλάβω για τι στην ευχή θα γίνει η παρέλαση.

Μα ναι, ξέχασα, για να τιμηθούν οι ήρωες του αλβανικού έπους αλλά όλοι όσοι αγωνίστηκαν κατά την αντίσταση ενάντια στους γερμανούς.

Τιμάμε λοιπόν την αντίσταση και τον αγώνα για τη διατήρηση της ελευθερίας.

Ποιοι; Οι σύγχρονοι έλληνες, τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που πολέμησαν, των οποίων οι απόγονοι δίχως να ανοίξει μύτη παρέδωσαν τη χώρα στη Γερμανία.

Άραγε θα απευθύνει και μήνυμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς; Και τι θα πει; Κανονικά οφείλει να πει πως οι πρόγονοί μας έπραξαν εσφαλμένα το 1940 διαλέγοντας λάθος πλευρά.

Απορώ πως η εκπομπή του Αδώνιδος δεν προσέφερε από € 100,00 μόλις € 25,00 καμιά δερματόδετη έκδοση για το έπος ώστε να εμπνευστεί ο Ελλην! 

Σε κάθε περίπτωση, πού ακούστηκε οι δούλοι να κάνουν παρέλαση στο όνομα της ελευθερίας και της αντίστασης;

Πού ακούστηκε οι γονατισμένοι στα τέσσερα να σηκώνονται για λίγο να το παίξουν ελεύθεροι;

Πού ακούστηκε να καταθέτουν στεφάνι στους ήρωες οι προσκυνημένοι;

Να σηκωθούν οι νεκροί από τους τάφους αφού τολμάμε να παρελάσουμε! 


Να μας πάρουν στο κυνήγι κι εμάς μπας και βάλουμε μυαλό.

Τι θα απογίνει η μικρή Μαρία τώρα που βρέθηκαν οι βιολογικοί της γονείς - Αίτηση αποφυλάκισης από τους έλληνες τσιγγάνουςΗ Ελληνική Αστυνομία θα αποστείλει αίτημα προς τη Βουλγαρία να εκδώσουν την βουλγάρα τσιγγάνα...

- Η δικηγόρος του ζευγαριού των Ρομά δήλωσε πως θα κάνει αίτηση για την αποφυλάκισή τους
- Ζήτημα παραμένει εάν η βουλγάρα τσιγγάνα έλαβε χρήματα από το ζευγάρι στα Φάρσαλα
- Η μικρή Μαρία παραμένει στο Χαμόγελο του Παιδιού αλλά όχι για πολύ

Μόνιμος τελικά ο "έκτακτος" φόρος ακινήτων - Φορολογείται ότι κινείται και ότι δεν κινείται, δηλαδή... τα πάντα!


Ο νέος «Ενιαίος φόρος ακινήτων» για τα κτίσματα, ο οποίος θα αντικαταστήσει το «Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων» (το γνωστό μας «χαράτσι της ΔΕΗ») και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ), ...

είναι έτοιμος για… διαβούλευση («ψήνεται», που λέγαμε παλαιότερα) προκειμένου να κατατεθεί στη βουλή, να γίνει νόμος του κράτους και να εφαρμοστεί από το νέο έτος.
Έτσι, από 2,3 ευρώ το τ.μ. στις περιοχές με χαμηλή τιμή ζώνης, έως και 17 ευρώ το τ.μ. στις περιοχές με τις υψηλότερες αντικειμενικές αξίες, θα πληρώσουν οι… μνημονιόπληκτοι Έλληνες «νοίκι» για τα ίδια τους τα σπίτια! Κι όχι μόνο αυτοί που πλήρωναν μέχρι τώρα, αλλά και οι αγρότες. Οι περισσότεροι εκ των οποίων θα πληρώσουν για τα χωράφια τους από 1,5 έως 2,25 ευρώ το στρέμμα!
Με τον νέο φορο-νόμο, οι Έλληνες θα πληρώνουν ακόμα και για τα… μαντριά. Επίσης, θα πληρώνουν κανονικότατα, είτε έχει είτε δεν έχει το ακίνητό τους ρεύμα, έτσι ώστε να κατανοήσουν ότι δε μπορούν να ξεφύγουν από πουθενά!
(ΥΓ): Ζήτω ο… λαοπρόβλητος πρωθυπουργός μας! Αντωνάκη σώσε μας κι άλλο! Μπορείς!  

Αριστερή Χούντα στα σχολεία: Θέλουν να διώξουν μαθητή ΕΠΑΛ γιατί δεν τους άρεσε ο λόγος του για την 28η ΟκτωβρίουΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ "ΚΟΠΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ...

Σήμερα το πρωί όπως και σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος γινόταν η γιορτή για το θρυλικό όχι στο ΕΠΑΛ της Πρέβεζας.Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου είχε γράψει έναν λόγο (θα τον διαβάσετε παρακάτω) για την 28 Οκτωβρίου τον οποίο ήθελε να απαγγείλει στους συμμαθητές και δασκάλους του.

Αναβρασμός στους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά την αποκάλυψη για τα ενοίκια στον πατέρα του Καμμένου


Στη βουλή η δικογραφία για το «λιντσάρετε τον» του Καμμένου
Σάλο προκαλεί το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες νοικιάζουν ακίνητο προς 6.000 ευρώ το μήνα από τον… πατέρα του Πάνου Καμμένου.
Το μίσθωμα αφορά μέρος του πρώτου ορόφου των γραφείων της Καλλιθέας, ενώ στη γύρω περιοχή υπάρχουν κενοί χώροι γραφείων, οι οποίοι είναι προς ενοικίαση με υποτριπλάσια τιμή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας γεννάται μείζον ηθικό ζήτημα, μιας και τα χρήματα που καταβάλλονται καταλήγουν ξανά στην οικογένεια του Πάνου Καμμένου, ενώ το κόμμα θα μπορούσε να έχει γλιτώσει ένα μέρος των εξόδων με την ενοικίαση φθηνότερου χώρου.
Επιπρόσθετα, όπως σημειώνει πηγή της εφημερίδας, το αρχικό σχέδιο του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ήταν να μισθώσει τρεις διαφορετικούς χώρους, τον καθένα για 6.000 ευρώ, το σχέδιο όμως δεν προχώρησε λόγω άρνησης του Γενικού Διευθυντή του κόμματος να υπογράψει τη σχετική σύμβαση.

Νέο κόμμα κάνει ο Καρατζαφέρης!- Ποιο θα είναι το όνομα…!


Τι σκέφτεται να κάνει με τον ΛΑ.Ο.Σ!
Να πάρει τα πάνω του προσπαθεί τελευταία ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός, μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την δημοσκοπική πτώση του κόμματος, που δημιουργεί ένα πολιτικό κενό.
Αυτό που φαίνεται είναι πως -σε πρώτη φάση- υπάρχει μία κινητικότητα προς το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη -χωρίς πάντως να κεφαλαιοποιείται- με προσχωρήσεις στελεχών από την Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ΑΝΕΛ.

Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τους Γερμανούς ΝΑΖΙ και τα εγχώρια τσιράκια τους;
Αποκαλυπτική έκθεση της καταστροφής και των τρομακτικών ιστορικών ευθυνών που φέρουν για την ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και τους 4.000 ανθρώπους που έχουν αυτοκτονήσει και η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν τη Δευτέρα, "κατέβηκε" έπειτα από 24 ώρες, με εντολή του ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ Βερολίνου!
Την έκθεση υπέγραφε ο βετεράνος οικονομολόγος Jan in ‘t Veld, ο οποίος κατήγγειλε ότι "η  δημοσιονομική πολιτική της Γερμανίας έκανε ακόμη πιο βαθιά την κρίση στην Ευρωζώνη και δυσκόλεψε περισσότερο χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα στήριξης όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία, οι οποίες θα μπορούσαν εύκολα να οδηγηθούν και πάλι στην ανάπτυξη αν η Γερμανία δεν επέμενε ακατανόητα να επιχειρεί να αποκομίσει κέρδη από την καταστροφή των άλλων. Την ίδια στιγμή που το Βερολίνο αποκομίζει κέρδη από την κρίση η Ελλάδα καταστρέφεται και βυθίζεται πιο βαθιά στην κρίση".
Η νέα έκθεση αιφνιδίασε το Βερολίνο καθώς προερχόταν από το διευθυντήριο οικονομικών και χρηματοοικονομικών υποθέσεων της Κομισιόν και κανείς δεν μπορούσε να την αμφισβητήσει με το επιχείρημα ότι οι συντάκτες της "παίζουν παιχνίδια".
Η έκθεση, μόλις έγινε αντιληπτή από το Βερολίνο, αμέσως δόθηκε εντολή να "κατέβει" (υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της απόλυτης γερμανική κυριαρχίας εντός της ΕΕ;) αλλά οι Γερμανοί ήταν ... "άτυχοι": Μετά από λίγες ώρες η έκθεση ανέβηκε από κάποιον χρήστη στο blog των Financial Times και προκάλεσε σάλο
Ακολούθησε δημοσίευμα της εφημερίδας και εν τέλει μετά το σάλο που προκάλεσε χθες ανέβηκε πάλι στην ιστοσελίδες της ΕΕ.
Αυτή την φορά το γερμανικό τείχος σιωπής που έχει ορθωθεί για να καλύψει τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του ευρωπαϊκού Νότου γνώρισε μια μικρή ρωγμή που φώτισε ένα τμήμα της ελληνικής καταστροφής.

Ο Καρατζαφέρης δημιουργεί τον… δεξιό ...ΣΥΡΙΖΑ;


Παλιά τον είχαμε αποκαλέσει …Σύριζα της δεξιάς. Που έπαιζε δηλαδή το ανάχωμα της διαρροής ψηφοφόρων από την δεξιά παράταξη όπως αρέσκετε να την αποκαλεί, προς τον κέντρο και την αριστερά. Τώρα που ναυάγησε ως ΛΑΟΣ, έρχεται από ότι λένε οι πληροφορίες να επισημοποιήσει τον ρόλο αυτόν. Οτι και να κάνεις ρε Γιώργο σου έχει μείνει η ρετσινιά του μνημονιακού λαγού και κολοτούμπα και δεν φεύγει όυτε στο… πλυντήριο σου. Θέλω τον Παπαδήμo η φεύγω το θυμάσαι;  Εξάλλου εσύ ο ίδιος λες μια φορά προδότης πάντα προδότης .Και εσύ πρόδωσες τον πατριωτικό χώρο… δήθεν για την... πατρίδα.  Ποια πατρίδα ; Tου φίλου σου του ..Πάγκαλου; του κολλητού σου Βενιζέλου; Του αγαπητού σου ..Σαμαρά; του Αβραμόπουλου; Της… Ντόρας; Του κακοχρόνο ναχει..Μητσοτακη; με όλα τα αρπακτικά ήσουν φίλος δήθεν..πολιτικά, και τους λιβάνιζες ασύστολα. Ειναι πολύ μεγαλη η λίστα των πολιτικών "φίλων" σου, και οι κατά καιρούς πράξεις τους, καλύπτουν σχεδόν όλον τον κώδικα. Εάν υπήρχε κράτος και νόμοι θα γέμιζαν οι φυλακές . Ασε λοιπόν τα …φρου-φρου και ..αρώματα .Ουδείς καθαρός και ανιδιοτελής πατριώτης σε εμπιστεύεται πλέον. Μόνο κατι τυχάρπαστοι περιπλανώμενοι.
Να πάρει τα πάνω του προσπαθεί τελευταία ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την δήθεν δημοσκοπική πτώση του κόμματος, που δημιουργεί λένε ένα πολιτικό κενό.

Υποβρύχιος κόσμος..

Τα τελευταία 30+ χρόνια στην Ελλάδα έζησε και έδρασε ένας παράλληλος υπόγειος και υποβρύχιος ''κόσμος'', αποτελούμενος από πολιτικούς, επιχειρηματίες, σουλατσαδόρους, αλλά και επιτήδειους ''της διπλανής πόρτας''!
     Και είναι αυτός ο...
κόσμος που πραγματικά κυβέρνησε τον τόπο, αλλά και κυβερνάει ακόμα!

     Όλος αυτός ο συρφετός είναι ο κυρίως υπεύθυνος της καταδολίευσης του δημοσίου χρήματος και της οιονεί πτώχευσης της χώρας.

     Υπογράφηκαν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες συμβάσεις, αδιαφανείς ''υπόγειες'' και ''υποβρύχιες''.
     Οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν εξοπλισμούς για την Εθνική άμυνα και προμήθειες του Δημοσίου, παντός τύπου και είδους..
     Τα ποσά που διακινήθηκαν και κατασπαταλήθηκαν: τερατώδη!
     Οι μίζες, προμήθειες, ''στραβά μάτια'': άπειρες!
     Οι ''υπερτιμολογήσεις'', οι πλαστές παραλαβές, το άχρηστο υλικό: ο κανόνας!

ΚΡΗΤΗ- Το χρονικό της διαγραφής του πρωτοπαλήκαρου από τη Συμμορία- Εκτός Χ.Α ο Βλαμάκης ... Και η προσχωρηση του στο Λαός

555596_494666203915482_1318449847_n
Στέλιος Βλαμάκης….ένα όνομα μια ιστορία. Διετέλεσε υπεύθυνος γραφείων της ΧΑ Χανίων. Γνωστός για τις πόζες του στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου γεμάτος καμάρι για τα καμώματα των...
ναζί.

Eκπληκτικός… καταρράκτης στη θάλασσα!

Περίπου 1.200 μίλια στα ανοικτά της νοτιοανατολικής ακτής της Αφρικής βρίσκεται ένα νησιωτικό έθνος που διακρίνεται για τα γαλαζοπράσινα νερά και τις τεράστιες αμμώδεις παραλίες του. Ο Μαυρίκιος αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς για όσους θέλουν να απολαύσουν το ατελείωτο γαλάζιο.
Μια εναέρια φωτογραφία από το νοτιοδυτικό άκρο του νησιού κάνει το γύρω του Διαδικτύου, παρουσιάζοντας έναν… θαλάσσιο καταρράκτη, ή τουλάχιστον μια εικόνα από ψηλά που δίνει την ψευδαίσθηση ορμητικών νερών που πέφτουν μέσα στον… ωκεανό!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...