Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Οι νάνοι πολιτικοί, τα πιόνια και Μαριονέτες των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ: Οι_εξελίξεις θα είναι εντυπωσιακές, οι ντόπιες πολιτικές μαριονέτες, άρχισαν με ΟΠΑΠ-ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, και έφθασαν στην ΕΡΤ. Ακολουθούν_ΔΕΗ,_ΕΥΔΑΠ,_ΕΑΣ,_ΕΑΒ,_ΕΛΒΟ,_κ.λ.π.


 Με τις λεγόμενες αποκρατικοποιήσεις, πουλάνε τα ασημικά και χρυσαφικά της πατρίδας μας σε εξευτελιστικές τιμές, διότι αγοραστές είναι εταιρίες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Πουλάνε αλλά διεθνείς αγοραστές δεν υπάρχουν, παρά μόνον εταιρίες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Τις τιμές τις καθορίζουν οι Σιωνιστές Πλανητάρχες, μέσω «εκτιμητών».

Οι Κοσμοκράτορες είναι οι μόνοι επιτρεπόμενοι αγοραστές.

Νομοσχέδιο της Ρωσίας θα απομακρύνει την επιμέλεια των παιδιών από ομοφυλόφιλους «γονείς»

omofilofiloi

Oι Νομοθέτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα συζητήσουν το Φεβρουάριο ένα νομοσχέδιο που θα παρουσιάζει ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα χάνουν την επιμέλεια των παιδιών τους, σύμφωνα με κοινοβουλευτικά έγγραφα που παρουσιάστηκαν την Τετάρτη.

Δήλωση προσχώρησης Δημητρίου Γκρίλλα στο Εθνικό Μέτωπο

dimgrillasfwto
Μετά από χρόνια πορείας μου στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. και παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην πατρίδα μας που μόνο ευοίωνες δεν διαφαίνονται, θέτω την παραίτησή μου στον πρόεδρο του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρη.

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ SIMON WIESENTHAL ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Το Simon Wiesenthal είναι ένα εβραικό ίδρυμα το οποίο συγκαταλέγεται στις ΜΚΟ με διεθνη εμβέλεια. Μέλη του είναι 400000 περίπου εξέχοντα πρόσωπα της εβραικής πολιτικής και διανόησης, μεγάλοι εβραίοι επιχειρηματίες και οινομικοί παράγοντες με παγκόσμια δράση. Παλαιότερα δραστηριοποιούταν στο κυνήγι ναζί εγκληματιών πολέμου με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα όμως εχει μετατραπεί σε ένα ίδρυμα επιβολής της ισραηλινής πολιτικής και άποψης της ιστορίας σε άλλες χώρες. Έχει μετατραπεί σε ένα κορυφαίο μοχλό προώθησης της σιωνιστικής πολιτικής, με κύριο όπλο την κατηγορία του αντισημιτισμού σε όσους διαφωνούν με τις πράξεις του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει μεγάλο ενδιαφέρον με συνεχείς διαμαρτυρίες, αξιώσεις και απειλές(πχ ταξιδιωτική οδηγία εναντίον της χώρας μας) στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνιση.
Μερικές από τις δράσεις του στη χώρα μας είναι οι εξής

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Β. Σαχαρίδης: «Δεν πίστευα ότι η χώρα μου θα βρισκόταν πάλι υπό γερμανική κατοχή»


Ρεπορτάζ: Γιάννης Ρηγόπουλος
Πραγματικό "χαστούκι" στις πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδας που οδήγησαν την χώρα υπό ξένη κυριαρχία αποτελούν τα λόγα ενός Έλληνα ήρωα πιλότου βετεράνου του Β'ΠΠ, (Μάχη της Κρήτης, πόλεμος στη Μ.Ανατολή κλπ).
Ενός ανθρώπου ο οποίος πετώντας Hurricanes και Spitfires με την 336 Μοίρα πραγματοποίησε εκατοντάδες αποστολές στη Βόρειο Αφρική τη Μεσόγειο, την Κρήτη, τη Β. Ιταλία  προσβάλλοντας τα γερμανικά  κατοχικά στρατεύματα, ενός Έλληνα που δε δίστασε να πάρει μέρος στις πιο επικίνδυνες και δύσκολες πολεμικές αποστολές.

ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


«Παγκοσμιοποίησις» είναι τό όραμα των κοσμοεξουσιαστών
 κέντρων για την οικουμένη. 'Εννοούν, μίαν ανθρωπότητα μονομορφοποιημένη, πού κάθε μέλος της θα είναι αντίτυπο του ενός προτύπου. Αυτός ό αδιαφοροποίητος "άνθρωποπολτός" θά ελέγχεται, θά χειραγωγείται και θά κατευθύνεται πανεύκολα. Γι' αυτό θά πρέπει νά εξαλειφθούν όλες οι ιδιαίτερες ταυτότητες - προσωπικές και συλλογικές. Ισοπέδωσίς ατόμων, έθνών, γλωσσών, θρησκειών, τρόπων ζωής, δηλ. κατάργησις των ποιοτήτων καί υποβιβασμός των σέ ποσότητες. Αύτη ή "ενοποιημένη" υδρόγειος, είναι ο «παράδεισος» των εξουσιαστών. Η Οικουμένη της μιας οικονομίας, γλώσσας, θρησκείας, του ενός »πολιτισμοϋ». Πρέπει όλοι νά άντιδρούμε, νά συμπεριφερόμεθα, νά λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο - αυτόν πού διευκολύνει τους κοσμοεξουσιαστές.
Ετσι θά φθάσουμε στήν ενιαία πολυφυλετική ανθρωπότητα, στήν παν-γλώσσα στήν παν-θρησκεία καί ώς επιστέγασμα, στήν παγκόσμια κυβέρνηση των πολυεθνικών εταιριών καί των ανεπισήμων άλλα μόνων ουσιαστικών πηγών κυριαρχίας πού είναι οι οικονομικοί κολοσσοί, οι οργανώσεις Μπίλντεμπεργκ, Τριμερής, τό Βατικανό, ό Τεκτονισμός, ό Σιωνισμός.

Οι έθνοκτόνοι
Ό δρόμος τής παγκοσμιοποιήσεως περνά άπα τήν έθνοκτονία. Οι κοσμοεξουσίαστές έχοντας αποβάλει τήν εθνική {όπως καί κάθε άλλην) συνείδησί. μισούν τά έθνη. Επιδιώκουν τήν έξάλειψί τους. Εθνος συναποτελοΰν όσοι έχουν συνείδησί οτι απαρτίζουν μία κοινότητα καταγωγής («όμαιμον»), γλώσσας (-όμόγλωσσον»), θρησκείας ("όμοθρησκον") καί τρόπου ζωής ("όμότροπον»). Τό τελευταίον σημαίνει ότι οί συναποτελούντες τό έθνος, συμμερίζονται τις ίδιες 'Αξίες καί τά ίδια ήθη καί έθιμα, δημιουργήματα μίας κοινής ιστορικής διαδρομής. Τό έθνος θεμελιώνεται λοιπόν σέ ένα κοινό παρελθόν (Ιστορία), παρόν καί μέλλον.

Προστασία υπερχρεωμένου εμπόρου με το «νόμο Κατσέλη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30-10-2013
Δεκτή έκανε δικαστήριο την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που ζήτησε συνταξιούχος έμπορος και η άνεργη γυναίκα του, ενάντια στην προσπάθεια τράπεζας...
να επιταχύνει την αποπληρωμή οφειλής με αναγκαστική εκτέλεση για εμπορικά χρέη.


Οπως ¨αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, νομικό προηγούμενο δημιουργεί η απόφαση του Ειρηνοδικείου Σητείας, που κρίνει ότι στο ν.3869/2010, υπάγονται και οι πρώην έμποροι ακόμη και για τα εμπορικά χρέη τους, υπό την προϋπόθεση ότι μέχρι την απώλεια της εμπορικής τους ιδιότητας δεν είχαν τεθεί σε κατάσταση παύσης των πληρωμών τους αλλά εξυπηρετούσαν κανονικά τα χρέη τους.

Θάνατος καρδιοπαθούς παιδιού......επειδή δεν το χειρουργούσαν νωρίτερα...

 


Θλίψη, οργή και απογοήτευση προκαλεί ο θάνατος ενός μικρού αγοριού με συγγενή καρδιοπάθεια, επειδή το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΕΚΑΣΚΑΠ) του νοσοκομείου...Παίδων “Αγία Σοφία” υπολειτουργεί.

Τα όσα καταγγέλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενή Καρδιοπάθεια μόνο οργή προκαλούν. Οργή για όλους όσους διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες και έφτασαν τη χώρα στο σημείο που την έφτασαν.

Στην Ελλάδα των Μνημονίων, που τόσο πολύ υποστηρίζει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ένα αγοράκι 2,5 ετών έχασε τη ζωή του επειδή το μοναδικό Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΕΚΑΣΚΑΠ του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” υπολειτουργεί. Το αγοράκι έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια και πριν από δύο χρόνια περίπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να υπολβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις. Η πρώτη επέμβαση έγινε το Σεπτέμβριο του 2011 και έμελλε να γίνουν άλλες δύο. Όχι όμως και στην Ελλάδα του 2013.

Παραίτηση Βενιζέλου από ΠΑΣΟΚ!


Ραγδαίες εξελίξεις μετά την επιβεβαιωμένη δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ
«Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να αντέξει την ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ, κάτω από την ηγεσία του, θα πάρει εξευτελιστικά ποσοστά στις ευρωεκλογές και θα κινδυνεύσει να μην εκλέξει ευρωβουλευτή».

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΩΣ ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!!!


anarxa_2__article+(1)
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ;;


ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος!

ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Το γνωρίζατε ότι υπάρχουν εφευρέσεις οι οποίες έχουνε την δυνατότητα να δουλεύουνε ασταμάτητα, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό έξοδο; Το γνωρίζατε ότι οι εφευρέσεις αυτές έχουνε την δυνατότητα να παράγουν ρεύμα δωρεάν για όλους, λύνοντας το πρόβλημα της ρύπανσης του πλανήτη, οριστικά;

Τα οφέλη των συσκευών αυτών θα αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί πάνω στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή, καταργώντας οριστικά τη χρήση πετρελαίου! Καταλαβαίνουμε όλοι μας τη σημαίνει αυτό...
Την τελευταία εικοσαετία άνθρωποι όπως ο Perendev, o οποίος τελειοποίησε την συσκευή του ώστε να λειτουργεί μόνο με τη βοήθεια μόνιμων μαγνητών και να παράγει ρεύμα.. ουσιαστικά επ' άπειρων, έχουνε κλήσει με πατέντα τις εφευρέσεις τους για επιχειρηματικούς σκοπούς, όμως για τον απλό κόσμο τα σχέδια υπάρχουν στο ίντερνετ και ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει ανάλογα συστήματα!

Tα "μεγάλα μυαλά του πλανήτη" προβλέπουν τις αιτίες που μπορούν να φέρουν το τέλος του κόσμου

Tα "μεγάλα μυαλά του πλανήτη" προβλέπουν τις αιτίες που θα φέρουν το τέλος του κόσμου.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, ρομπότ - δολοφόνοι και κυβερνοεπιθέσεις που θα προκαλέσουν χάος στην επικοινωνίες, είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του ανθρώπινου είδους (!!!).
Διακεκριμένοι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, ανάμεσά τους και ο Στίβεν Χόκινγκ, έχουν ξεκινήσει μία μελέτη προκειμένου να εντοπίσουν ότι απειλεί τον σύγχρονο άνθρωπο.
Ο καθηγητής Ρόμπερτ Μέι από το Κέντρο για την Μελέτη Κινδύνου Ύπαρξης του Κέιμπριτζ, αναφέρει:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...