Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ??................

Πατέρας Γιώργου Φουντούλη: Εκτέλεσαν το παιδί μου σαν αρνίΜε τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη μίλησε για την εν ψυχρώ εκτέλεση του παιδιού του έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηρακλειο. «Τον εκτέλεσαν σαν να ήταν αρνί», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

" ΗΤΑΝ ΕΠΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ " Η Ατάκα του Πρετεντερη

57b2da9f0f4b204631f008e0c0a6fd63_L 
Αν δεν επρόκειτο για τη δολοφονία δύο νέων παιδιών θα ήταν αστεία η κατάντια του Πρετεντέρη και της Τρέμη στο MEGA. 
Μέσα σε πέντε λεπτά αποφάσισαν ότι είναι: 

Το καθεστωτικό παρακράτος χτύπησε...

Διπλή δολοφονία νεαρών από τους γνωστούς αγνώστους του παρακράτους
Κάποτε με τρίκυκλο, σήμερα με δίκυκλο, οι φονιάδες της χώρας δεν ξεχνιούνται...

Ήταν θέμα χρόνου το να συμβεί το…
«μοιραίο». Όλοι γνώριζαν πως το «αίμα που βράζει», θα έριχνε κι άλλο αίμα λόγω… ιδεολογίας! Το γνώριζαν ακόμη και τα φερέφωνα του καθεστώτος, όταν έβαλαν σωρηδόν κατά της Χρυσής Αυγής και «νομιμοποιούσαν» σε καθημερινή βάση την εκτέλεση των «αντιπάλων».

Όραση και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές


Οι Η/Υ επηρεάζουν την όραση μας;
Τα προβλήµατα από τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών αποτελεί τον δεύτερο πιο συχνό λόγο για νεαρά υγιή άτοµα να επισκέπτονται τον οφθαλµίατρο. Αυτό που συµβαίνει σε άτοµα που χρησιµοποιούν για πάρα πολλές ωρές την ηµέρα ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι κατά βάση µία ''ασθενωπεία'', δηλαδή µία δυσκολία στην όραση και φυσικά το δεύτερο πρόβληµα που δηµιουργείται είναι προβλήµατα από την επαναληπτική κίνηση των δακτύλων και των µυών του βραχίονα στα χέρια.
Οι επιπτώσεις που µπορεί να έχουν οι υπολογιστές στην όραση και στα µάτια γενικότερα βρίσκονται ακόµα κάτω από διαρκή παρατήρηση, γενικά όµως δεν έχει διαπιστωθεί κάποια σηµαντική µόνιµη βλάβη.
Περισσότερο από το 50% των χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών υποφέρουν από κόπωση των ματιών, πονοκεφάλους και θολή όραση. Αυτά τα συμπτώματα αρκετές φορές επηρεάζουν τη γενικότερη υγεία του ατόμου, δημιουργώντας του ένα συνολικό αίσθημα κόπωσης το οποίο οδηγεί σε μειωμένη απόδοση ακόμα και στην εργασία.

Επιπλέον υπάρχουν ενδείξεις ότι, σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, άτομα με πολύωρη εργασία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, έχουν αυξημένο κίνδυνο για γλαύκωμα.

  
Με ποιο τρόπο οι Η/Υ επηρεάζουν την όραση μας;
Όταν παρατηρούµε µία οθόνη Η/Υ, αυτό που συµβαίνει είναι ότι χάνουµε την αίσθηση του βάθους, της στερεοπτικής όρασης και επίσης η προσαρµογή µας βρίσκεται σε ένα µόνιµο σηµείο εργασίας. Επίσης, η σύγκλιση των µατιών, (αυτό που συµβαίνει όταν κοιτάµε κοντά -τα δύο µάτια συγκλίνουν το ένα προς το άλλο) βρίσκεται και αυτή σε µία συνεχή υπερδιέργεση. Καθώς επίσης µειώνεται και η συχνότητα µε την οποία ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρά µας. Αυτό είναι πολύ σηµαντικά διαφορετικό από το να διαβάζουµε τυπωµένη γραπτή ύλη, γιατί οι περισσότερες οθόνες υπολογιστή, ειδικά αυτές που περιέχουν µία καθοδική λυχνία, δεν δίνουν µία συνεχή εικόνα, αλλά µία εικόνα που περνάει καρέ-καρέ και ο εγκέφαλος τη συνδέει για να βλέπουµε µία συνεχή εικόνα, είναι µία εικόνα η οποία είναι οµόφωτη και έχει πολύ διαφορετικό contrast (αντίθεση) και καθαρότητα. Μετά από πολύωρη χρήση υπολογιστών, αυτό που συµβαίνει είναι ότι τα κωνία, τα κύτταρα αυτά που χρησιµοποιούµε για την αντίληψη της έγχρωµης όρασης, υπερλειτουργούν συνεχώς, πολλές φορές, η εικόνα αυτή από την υπερλειτουργία των κωνίων παραµένει στον εγκέφαλό µας παρ’ότι έχει αλλάξει η εικόνα της οθόνης του υπολογιστή. Αυτό λέγεται “after effect” ή φαινόµενο McCollough και καµµιά φορά αντιστρέφεται η αντίληψη των χρωµάτων.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας είναι ο πρόεδρος της εταιρίας που θα βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων!

 

Προχθές αποκαλύψαμε στον Λόγιο Ερμή, τον νόμο που περάσανε από την βουλή οι κύριοι της κυβέρνησης, δημιουργώντας το κέντρο εισπραξης ασφαλιστικών εισφορών, του οποίου η αρμοδιότητα θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση περιουσιών για αυτούς που χρωστάνε ποσά άνω των 5000€. (Βλέπε εδώ)

Πρόεδρος αυτής της εταιρίας λοιπόν είναι ο πρώην εργατοπατέρας και μέγα-σύντροφος του ΠΑΣΟΚ κύριος Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος θα βγάζει στο σφυρί την δημόσια και την ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού λαού.


Ο Χρήστος Πρωτόπαπας γεννήθηκε το 1956 στα Χανιά. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και από το 1978 ήταν υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας.

'' ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ '' ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ‏Οι πρωθυπουργοί και υπουργοί Υγείας ήταν εδώ και χρόνια ενήμεροι για τους χιλιάδες νεκρούς που θα φέρει η πολιτική λιτότητας
O ασθενής μπήκε σε κακή κατάσταση στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Πριν από
λίγες ήμερες είχε νοσηλευθεί στο Ασκληπιείο Βούλας με έμφραγμα του μυοκαρδίου και στα χέρια του κρατούσε ένα χαρτί από το νοσοκομείο. Δεν ήταν τα αποτελέσματα εξετάσεων αλλά ένας λογαριασμός των 500 ευρώ. «Από το λογιστήριο του νοσοκομείου μου είπαν ότι αν δεν πληρώσω αμέσως θα με στείλουν φυλακή» εξήγησε στον καρδιολόγο Γιώργο Βήχας από το κοινωνικό ιατρείο που τον υποδέχθηκε. Και αν αυτός δεν είχε αντιδράσει άμεσα, χορηγώντας του ειδική αγωγή, πιθανότατα αυτός ο λογαριασμός θα τον είχε στείλει στο θάνατο.

Το περιστατικό είναι παλιό αλλά στην πραγματικότητα είναι η απόλυτη εικόνα του μέλλοντος. Αν και όλοι κατανοούμε ότι η «λιτότητα σκοτώνει», η αυξημένη θνησιμότητα δεν θα προέλθει όπως νομίζουμε μόνο από τη ραγδαία επιδείνωση του συστήματος υγείας, το οποίο δεν θα προσφέρει επαρκείς υπηρεσίες, αλλά κυρίως από την αύξηση των ανισοτήτων και του στρες που προκαλεί η οικονομική κρίση. Σε συνδυασμό με την νεοφιλελεύθερη συνταγή του ΔΝΤ και της ΕΕ η κατάσταση αυτή, μας εξηγεί ο Γιώργος Νικολαϊδης, διευθυντής Ψυχικής Υγείας και κοινωνικής Πρόνοιας στον Ινστιτούτο Υγείας του παιδιού θα οδηγήσει σε μαζικά κρούσματα καρδιοαγγειακών παθήσεων αλλά και κρουσμάτων καρκίνου. «Η πολιτική του 2012 θα καταγραφεί σαν μείωση του προσδόκιμου ζωής το 2020 – ξέρετε όταν λένε ότι θα βγούμε στις αγορές» μας λέει με ένα πικρό χαμόγελο.

Το υπουργείο υγείας αλλά και ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο, που στηρίζει την πολιτική λιτότητας, γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια όχι μόνο ποιες παθήσεις θα εκδηλωθούν μαζικά σε λίγα χρόνια αλλά ακόμη και με μια ποιο χρονική σειρά θα πλήξουν τον πληθυσμό. Οι επιστήμονες είναι σήμερα σε θέση να κάνουν εξαιρετικά λεπτομερείς προβλέψεις καθώς η ίδια πολιτική επιβλήθηκε χωρίς καμία απολύτως διαφοροποίηση από τη Λατινική Αμερική και τη Ρωσία μέχρι τις Τίγρεις της Ανατολικής Ασίας μέχρι την Κορέα. Η επίθεση ξεκινά πάντα εναντίον του καθολικού χαρακτήρα της δημόσιας υγείας και συνεχίζεται με την προσπάθεια ιδιωτικοποιήσεις των δομών υγείας και ασφάλισης. Το τρίτο βήμα είναι η συγκέντρωση όλων των κλάδων περίθαλψης σε ένα σύστημα σαν τον ΕΟΠΠΥ το οποίο στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων χρεοκοπούσε σε διάστημα έξι μηνών έως δύο χρόνων.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ... - «Λουκέτο» στην εταιρεία «Nutriant-Κατσέλης»


Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με έλλειψη ρευστότητας και απώλεια μεριδίων, οδήγησαν σταδιακά στο κλείσιμο ενός από τα κυρίαρχα brand στον τομέα των τροφίμων. Mετά από την απόφαση πτώχευσης που εκδόθηκε χτες, μπήκε λουκέτο στην εταιρεία Nutriant-Κατσέλης.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ 16 ΚΑΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1923 ;
Όσο κι αν ψάξετε, σε οποιοδήποτε αρχείο των ελληνικών ληξιαρχείων, δεν πρόκειται να βρείτε ούτε έναν Έλληνα ή Ελληνίδα που να έχει καταχωρηθεί με ημερομηνία γέννησης από 16 έως 28 Φεβρουαρίου 1923!Αυτό αποκαλύπτει ο κ. Διονύσης Σιμόπουλος, Διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου.Όχι, φυσικά, γιατί δεν είχαμε ούτε μία γέννα σε μία ολόκληρη περίοδο 13 ημερών, αλλά γιατί απλούστατα το 1923 είχε μόνο 352 ημέρες”!
Όπως εξηγεί ο κ. Σιμόπουλος, από τον Φεβρουάριο του 1923, έλειπαν 13 ολόκληρες ημέρες, δηλαδή το διάστημα μεταξύ 16 και 28 Φεβρουαρίου! Γιατί έγινε αυτό; Ιδού η εξήγηση:Ένα σωστό ετήσιο ημερολόγιο πρέπει να έχει ως βάση του τον ακριβή χρόνο που χρειάζεται η Γη για να συμπληρώσει μία πλήρη περιφορά της γύρω από τον Ήλιο. Αυτή η κίνηση της Γης αντικαθρεπτίζεται στην φαινόμενη κίνηση του Ήλιου ανάμεσα στους αστερισμούς. Οι Βαβυλώνιοι κατέγραψαν για πρώτη φορά την αργή αυτή φαινόμενη κίνηση του Ήλιου από τη Δύση προς την Ανατολή, γιατί παρατηρούσαν προσεχτικά τον ορίζοντα την ώρα της Δύσης. Και οι παρατηρήσεις τους εκείνες τους απεκάλυψαν ότι ο Ήλιος επέστρεφε στην αφετηρία του μετά από περίπου 360 ημέρες. Έτσι οι Βαβυλώνιοι χώρισαν τον κύκλο σε 360 μοίρες, κάτι που παραμένει σε ισχύ ακόμη και σήμερα, και θέσπισαν συγχρόνως ένα μεικτό σεληνιακό και ηλιακό ημερολόγιο 360 ημερών, με προσθήκες εμβόλιμων εορτάσιμων ημερών που δεν έλυναν όμως το πρόβλημα της επακριβούς διάρκειας του έτους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!

Tου Δημοσθένη Κούκουνα
Παρουσιάζουμε εδώ τους 163 οικονομικούς μεγαλοδοσιλόγους, οι οποίοι κερδοσκόπησαν και πλούτισαν επί Κατοχής. Δεν είναι απαραιτήτως όλοι αυτοί μαυραγορίτες. Είναι όμως όλοι τους εκείνοι που δεν δίστασαν να συναλλαγούν με τις Αρχές Κατοχής,

αναλαμβάνοντας προμήθειες ή κατασκευές για λογαριασμό τους.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αφαιρεθεί ούτε ένα όνομα, ο κατάλογος αυτός δεν είναι πλήρης. Τον δημοσιεύουμε λοιπόν μάλλον ενδεικτικά, ώστε να ανιχνεύσουμε κάποια γνωστά ονόματα που απέκτησαν την τεράστια περιουσία τους, ελισσόμενοι επί Κατοχής και εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις. Την ώρα που άλλοι συνάδελφοί τους πεινούσαν και δυστυχούσαν, που κυριολεκτικά δεν είχαν να θρέψουν την οικογένειά τους, που δεν μπορούσαν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ή για λόγους αρχής δεν δέχονταν να ασκήσουν το επάγγελμά τους υπό τις συνθήκες αυτές, οι άνθρωποι αυτοί έσπευσαν με περισσή προθυμία να υπηρετήσουν τον κατακτητή ως νεροκουβαλητές.

ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ : Πολιτική Παρέμβαση κατά των Πλειστηριασμών 1ης Κατοικίας


ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΑ
Μετά την ηχηρή πολιτική παρέμβαση του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ σχετικά με το ζήτημα της αποζημίωσης των θυμάτων του Ομίλου ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, την 31/10/2014 κατατέθηκε στη Βουλή η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που πρότεινε και επεξεργάστηκε η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Κινήματος, για την ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, εκτός από τα χρέη στις Τράπεζες, και για ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. 

Συγχαίρουμε τους 9 Βουλευτές κ.κ. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΑΡΚΟ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΚΟΥΡΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΠΑΡΗ, ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ και ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, που στήριξαν το δίκαιο αυτό αίτημα του Κινήματος, των μελών του και της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, ανταποκρινόμενοι στο θεσμικό τους καθήκον.
Στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τα οράματα και τις δεσμεύσεις της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης, καθιστώντας το Κίνημα ως την πρώτη κοινωνική πλατφόρμα άμεσης δημοκρατίας, που θα συνεχίσει να οδηγεί το πολιτικό σύστημα να κάνει πράξη τα δίκαια αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Ακολουθεί το κείμενο της τροπολογίας:

Ψυχολογικά ράκος η ξανθιά δασκάλα της παρέλασης


"ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΑΣ ΝΤΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ @@ΛΟΜΠΑΡΟ"


Το προσωπικό της "δράμα" ζει από την περασμένη Δευτέρα η εντυπωσιακή ξανθιά δασκάλα που με την εμφάνισή της στην πασαρέλα της 28ης Οκτωβρίου
προκάλεσε πλήθος σχολίων στο σύνολο του Τύπου, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Ύποπτο για 9 θανάτους το Red Bull


Η μητέρα ενός τριαντατριάχρονου έχει καταθέσει μήνυση 85. εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της Red Bull καθώς ισχυρίζεται ότι το ενεργειακό ποτό οφείλεται στην θανάσιμη καρδιακή προσβολή του γιου της όπως αναφέρει η New York Daily News.
Το Red Bull έχει συνδεθεί με 9 θανάτους σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία επικαλείται επιστημονικές μελέτες που βρίσκουν το ποτό να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους ανθρώπους που ασκούν και τους εφήβους.
Το ποτό έχει περίπου την ίδια ποσότητα καφεΐνης, όπως ένα φλιτζάνι του καφέ.

Σχετικά με την "αντιφασιστική" στην Πλ. Βικτωρίας και τον Αγ. Παντελεήμονα...Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την Αστυνομία και τον Δήμο Αθηνών..


Δελτίο Τύπου

O ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι συνιστώσες της Χρυσής Αυγής

Για μία ακόμη φορά οι συνιστώσες της Χρυσής Αυγής Σύριζα και Ανταρσύα  κατάφεραν να νεκρώσουν την περιοχή μας, προκειμένου να παρελάσουν στις γειτονιές μας ως «αντιφασίστες» και «αντιρατσιστές». Επικεφαλής της εκδήλωσης η δημοτική σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης» Πορτάλιου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τσουκαλάς και ο κ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνου. Για μία ακόμη φορά ακούσαμε την Βίλλα Αμαλία και τα παρακλάδια της να φωνάζουν τα γνωστά συνθήματα «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες», ενώ στον Αγιο Παντελεήμονα επιτέθηκαν σε ηλικιωμένους με το γνωστό πρόσχημα ότι πρόκειται για Χρυσαυγίτες. Το σκύλεμα δε του νεκρού είναι τέτοιο που τον έκαναν σύνθημα με ομοιοκαταληξία.

Βόμβα: Γερμανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι τα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται από την Τρόικα..(Βίντεο)


Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις..
Η αποκάλυψη Γερμανού δημοσιογράφου, το αφιέρωμα του Al Jazeera και το δημοσιεύμα της New York Times.
Mια αποκάλυψη βόμβα που θα συζητηθεί έκανε Γερμανός δημοσιογράφος σε συνομιλητές του στην Αθήνα. Σύμφωνα με αυτή τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται πλέον από την Τρόικα, μετά τον εντοπισμό από τους ελεγκτές της Blackrock του υπέρογκου δανεισμού τους-κοντά στο 1 δις-τον οποίο οι περισσότεροι μηντιάρχες αδυνατούν να αποπληρώσουν! Έτσι οι Έλληνες μηντιάρχες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο να αναστείλουν εκδόσεις, να κλείσουν κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την γλιτώσουν στο τέλος) ή να παραδοθούν αμαχητί στους δανειστές. Αυτό σημαίνει ότι τα μεγαλύτερα ΜΜΕ παρότι διατηρούν μια αντιμνημονιακή ρητορία σαν φερετζέ, στην πραγματικότητα ελέγχονται απόλυτα από τους δανειστές, οι οποίοι πλέον τα χρησιμοποιούν για την επικοινωνιακή τους προπαγάνδα!

Πανικός στον Ελληνικό ουρανό....Η Ελλάδα στο μάτι των ψεκαστών


Για δύο συνεχείς μέρες η Ελλάδα δέχεται επίθεση χημικών αεροψεκασμών ανελέητα, απάνθρωπα, με τους κυβερνώντες να έχουν δώσει το πράσινο φως σε μια τέτοια γενοκτονία! Ποιος έδωσε το δικαίωμα γι' αυτή την παραβίαση των δικαιωμάτων μας για καθαρό αέρα και για ζωή;

Δείτε ένα πολύ μικρό δείγμα με το τι έγινε τις δύο τελευταίες ημέρες!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...!


ΕΠΑΝΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ... ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΪΝΗ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ... Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ0 ΧΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ "ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ"...

Πρώτα κούρεμα των καταθέσεων μας ...και μετά ΔΗΜΕΥΣΗ των ακινητων...

Μαύρα τα μαντάτα . Το νιώθουμε όλοι.
Ο Χατζηνικολάου στο STAR, το είπε εξω από τα δόντια.
Τα ακίνητα αυτη την ωρα είναι ο πολιορκητικός κριός, για...

το κουρεμα των καταθέσεων μας.
Και μετα το κουρεμα, δυστυχώς, θα ακολουθήσει η δήμευση των ακινητων!
Ετσι ακριβώς...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κρητικός του … Νταχάου, αφού διεγράφη από τη Χ.Α., προσχωρεί στο ΛΑ.Ο.Σ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κρητικός του … Νταχάου, αφού διεγράφη από τη Χ.Α., προσχωρεί στο ΛΑ.Ο.Σ

«Άνοιγμα» όχι μόνο προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αλλά απ’ότι φαίνεται και στα στελέχη, κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Στην προσπάθειά του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., να μπει και πάλι «στο παιχνίδι» και βέβαια στη Βουλή, δε διστάζει να εντάξει στο κόμμα του, ακόμα
και διαγραμμένα στελέχη της Χ.Α., με ξεκάθαρα μάλιστα φιλοναζιστικά αισθήματα!

Νοέμβριος.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΠίνακας του Γιάννη Τσαρούχη
Ο Νοέμβριος είναι ο ενδέκατος μήνας του Γρηγοριανού Ημερολογίου, με διάρκεια 30 ημερών. Η ονομασία του ετυμολογείται από τη λατινική λέξη November, η οποία προέρχεται από το αριθμητικό novem, εννέα, επειδή στο αρχαίο δεκάμηνο ρωμαϊκό ημερολόγιο ο Νοέμβριος ήταν ο ένατος κατά σειρά μήνας. Στη συνέχεια, με την προσθήκη του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, το ρωμαϊκό ημερολόγιο έγινε δωδεκάμηνο. Ο Νοέμβριος μετακινήθηκε στην ενδέκατη θέση, αλλά διατήρησε την παλιά του ονομασία.

Στην αρχαία Αθήνα ο Νοέμβριος ισοδυναμούσε με το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα Πυανοψιώνα και το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα Μαιμακτηριώνα. Την περίοδο αυτή οι Αθηναίοι γιόρταζαν τα:
  • Απατούρια, κατά τη διάρκεια των οποίων οι νεαροί Αθηναίοι (Κούροι) εγγράφονταν στη φρατρία (ή φατρία=ευρύτερη οικογένεια), όπου ανήκαν, μία τελετή που παραλληλίζεται με τη βάπτιση των Χριστιανών. Ο πατέρας του παιδιού ήταν υποχρεωμένος να θυσιάσει αρνί ή κατσίκι και να δώσει μισή δραχμή στον ιερέα που θα τελούσε τη θυσία. Το εορταστικό τραπέζι, που ακολουθούσε, περιείχε κρέας, πίτες και κρασί.
  • Χαλκεία, κατά τα οποία οι σιδεράδες της πόλης τιμούσαν τον προστάτη Θεό τους Ήφαιστο.
  • Μαιμακτήρια, για να τιμήσουν τον θεό των καιρικών συνθηκών, Δία τον Μαιμάκτη, δηλαδή τον θυελλώδη και να του ζητήσουν ήπιο καιρό, σε μια εποχή που το κρύο δυνάμωνε. Από το προσωνύμιο αυτό του Δία πήρε το όνομά του τόσο η γιορτή, όσο και ο μήνας.
Στο λαϊκό καλεντάρι ο Νοέμβριος ονομάζεται:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...