Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ


15Υλικά:
600 γραμμάρια φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα
4 φλιτζάνια λάδι
3 ποτήρια νερό
4 κουταλάκια τριμμένο κρεμμύδι
1 1/2 φλιτζάνι ντομάτα τριμμένη
μισό κουταλάκι αλάτι
λίγο πιπέρι

Εκτέλεση:

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!!! από δήλωση Ν.Δένδια εξισώνει θύτες και θύματα

 Σε μία απίστευτη δήλωση προέβη πριν από λίγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας (;) του Πολίτη Νίκος Δένδιας:

Κατάπτυστη ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ και του Π.Κωνσταντίνου για την δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο


Αντί να καταδικάσει την δολοφονική επίθεση απ΄όπου κι αν προέρχεται,κάνει λόγο για προπαγάνδα της κυβέρνησης και των ΜΜΕ υπέρ της Χρυσής Αυγής..
Ο άνθρωπος αυτός ή ζει σε άλλο σύμπαν...ή νομίζει πως απευθύνεται σε ηλίθιους.

Καλό ταξίδι.

Σήμερα στον ουρανό, τρία ζευγάρια μάτια, του Παύλου, του Γιώργου και του Μάνου θα μας κοιτάζουν με θλίψη και θα γνέφουν απογοητευμένοι μιας και το ζεστό ακόμα αίμα τους δεν μας έγινε για άλλη μια φορά μάθημα.
Σήμερα στον ουρανό, τρία ζευγάρια μάτια, του Παύλου, του Γιώργου και του Μάνου θα μας κοιτάζουν με θλίψη και θα γνέφουν απογοητευμένοι μιας και το ζεστό ακόμα αίμα τους δεν μας έγινε για άλλη μια φορά μάθημα. Καλό ταξίδι.

Με κείμενο για τη Χρυσή Αυγή επανεμφανίστηκε ο Ν. Μαζιώτης

Με κείμενο για τη Χρυσή Αυγή επανεμφανίστηκε ο Ν. ΜαζιώτηςΑιφνιδιαστική επανεμφάνιση του αντάρτη πόλης Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα με ανάρτηση στον διαδικτυακό τόπο Indymedia για το ζήτημα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Στο κείμενό τους οι δύο αντιεξουσιαστές μιλούν για την «πρώτη δολοφονία των φασιστών μετά την χούντα των συνταγματαρχών» και κατακρίνουν την «κυβέρνηση Σαμαρά» επειδή πριν από τη δολοφονία Φύσσα δεν είχε προχωρήσει σε καμία ενέργεια εναντίον του ακροδεξιού μορφώματος αποβλέποντας σε μία συνεργασία μαζί της «με τη χρήση μίας "πατριωτικής"-φασιστικής ρητορικής».

Αυστηρές ποινές προβλέπει το νέο αντιΡατσιστικό


Με το νομοσχέδιο τροποποιείται ο ν. 927/1979 περί «κολασμού πράξεων ή ενεργειών αποσκοπουσών εις φυλετικάς διακρίσεις» και προσαρμόζεται στην απόφαση πλαίσιο 2008 της Ε.Ε για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Κώδικα.

Ήδη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου κατέθεσε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το εν λόγω νομοσχέδιο το οποίο εν συνεχεία θα διαβιβαστεί στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης προκειμένου να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελεί προϊόν -κατά το μεγαλύτερο μέρος- συγκερασμού των σχετικών προτάσεων που είχαν κατατεθεί στη Βουλή.

Τα σημαντικότερα σημεία του σχεδίου νόμου κατά των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας είναι τα εξής:


Οι παρακρατικοί τύποι έχουν δείκτη νοημοσύνης κατώτερης του ..ραδικιού.
Νομίζουν ότι με αυτό το χτύπημα θα περάσουν το μήνυμα ..προσέξτε μην γίνετε ..παράπλευρες απόλυες εάν ασχοληθείτε με αντιμνημονιακες δυνάμεις. Αφήστε λοιπόν τις πολιτικές αηδίες μα γνωρίζετε ποιοι είναι οι δολοφόνοι διότι τους έχετε σε πρώτη χρήση. Παλιά όταν είχε δυσκολίες το ΠΑΣΟΚ έκανε κατά σατανική σύμπτωση  ..παρέμβαση η 17 Νοεμβρη .Το κατάλαβαν και οι… κότες και διαλύσατε το παραμαγαζο. Τώρα ο ακροδεξιός Σαμαράς θα μας παρουσιάσει σε λίγο μια μεγάλη επιτυχία διότι διαφορετικά η χρυσή αυγή θα φτάσει στο 50%  .Την σύλληψη των …ακροαριστερών τρομοκρατών, και θα αρχίσουν τα πανηγύρια, αλλά δυο παιδιά μας θα είναι στο χώμα εν ονόματι της αποκατάστασης της δημοκρατικής ηρεμίας.
Οι ηθικοί αυτουργοί ήδη μιλάνε για χτύπημα εκδίκησης για τον θάνατο του νεαρού Φύσσα. Οι ηθικοί αυτουργοί (και συνεργοί κατά του εγκλήματος που διαπράττεται κατά της Ελλάδας), δείχνουν το πλήθος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και λίαν συντόμως θα δείξουν (όπως οι καταδότες της γερμανικής κατοχής) συγκεκριμένους ενόχους, που θα είναι –πιθανότατα- από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ η της άκρας αριστεράς για να επιβεβαιώσουν την βρωμοθεωρια τους περί δυο ..ακρών .

Τα διεθνή ΜΜΕ για τη διπλή δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο


Η Ηuffington Post μετέδωσε τη διπλή δολοφονία μόλις λεπτά μετά το περιστατικό

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας δυο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Στο γεγονός ότι μόλις λίγα λεπτά μετά τη διπλή δολοφονία έγινε γνωστό ότι πρόκειται για μέλη
της Χρυσής Αυγής, στέκονται τόσο το ABC News, όσο και η "Global Post".

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΥΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ‏


*Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ
ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Έχεις επιλέξει όλα όσα ζεις..

Έχεις επιλέξει όλα όσα ζεις... Γι' αυτό τα ζεις κι ας μη σ΄ αρέσουν. Δεν Συμφωνείς με Επίγνωση και δεν διαθέτεις την απαιτούμενη ΕΝΕΡΓΕΙΑ για να το κάνεις αυτό, Αν πάψεις να Συμφωνείς, τότε ο κόσμος σταματά να υπάρχει. Don Juan Matus
Τοις εγρηγορόσιν ένα και κοινόν κόσμον είναι, των δε κοιμωμένων έκαστος εις ίδιον αποστρέφεσθαι
(Για τους ξύπνιους υπάρχει ένας και ο ίδιος κόσμος,ενώ οι κοιμισμένοι στρέφονται ο καθένας σε ένα δικό του, υποκειμενικό κόσμο). ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Αποδέχεσαι και συμφωνείς, για την εικόνα του κόσμου που σου παρουσιάζουν. Πως πρέπει να δουλεύεις για να ζήσεις και μάλιστα Συμφώνησες πως πρέπει να σου αρέσει που δουλεύεις για να ζήσεις. Συμφώνησες πως πρέπει να κάνεις οικογένεια και να φροντίζεις την οικογένεια σου, μα όχι απαραίτητα και την οικογένεια των άλλων ανθρώπων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...