Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Συρία: Το μεγάλο μακελειό… Έκαψαν δεκάδες αντίτυπα της Βίβλου – Ανακαλύφθηκαν ομαδικοί τάφοι Χριστιανών.

siria2

Oι ισλαμιστές αντάρτες του « Ισλαμικού κράτους του Ιράκ και της Ανατολής», που σχετίζεται με την Al-Qaeda οργάνωσαν τις τελευταίες ημέρες μια μαζική πυρπόληση Βίβλων και χριστιανικών βιβλίων μπροστά από την εκκλησία της Ανάληψης στην Ράκκα. Η συριακή αυτή πόλη βρίσκεται εδώ και μήνες υπό τον έλεγχο των ανταρτών. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από το ανεξάρτητο κουρδικό πρακτορείο AraNews, γνωστό για την κριτική του στάση στην διακυβέρνηση Άσσαντ.

Το γεγονός αυτό κάνει ακόμη πιο αξιόπιστη την είδηση. Επικαλείται επαφές του με ακτιβιστές καθώς και την δημοσιοποίηση της είδησης σε κοινωνικά δίκτυα της Ράκκα. Η πόλη ήταν το θέατρο συγκρούσεων μεταξύ του τακτικού στρατού και δυνάμεων της αντιπολίτευσης τον τελευταίο Μάρτιο. Μετά την απόσυρση του στρατού διασπάστηκαν οι αντάρτες και ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός ηττήθηκε από ένοπλες ομάδες που συνδέονται με την Αl-Qaeda όπως είναι το «Ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Συρίας».
siria
Αυτή η οργάνωση έχει διακηρύξει ως πρωταρχικό της σκοπό τη δημιουργία ισλαμιστικού χαλιφάτου στις ζώνες που βρίσκονται υπό τον έλεγχό της. Για την επίτευξη αυτού του στόχου ο πληθυσμός των περιοχών υποβάλλεται σε καμπάνιες συστηματικής δογματικής ριζοσπαστικοποίησης και εκφανατισμού που βασίζονται στην τζιχαιστική ιδεολογία.
Τον τελευταίο Σεπτέμβρη κυκλοφόρησαν στο Internet διάφορα βίντεο που παρουσίαζαν δράσεις βανδαλισμού κατά εκκλησιών της Ράκκα στις οποίες επιδόθηκαν μέλη του ΙSIS. Πρόκειται για καταστροφές και αφαίρεση σταυρών, βανδαλισμούς αγαλμάτων θρησκευτικής θεματογραφίας και εικόνων. (Agence Fides 25/10/2013)

ΙΔΟΥ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΠΑΡΑΓΜΟΥ. ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο “ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ”. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….

samaras-merkel-tsolak


Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από την μέρα που η διακυβέρνηση της πατρίδος πέρασε στα χέρια του “υμνητή των δοσίλογων του Μελιγαλά”, είχε πάρει ξεκάθαρη θέση για τις εξελίξεις. Τις είχε χαρακτηρίσει δυσμενείς και είχε προγνώσει ότι με αυτόν τον βαθύτατα πολιτικά και φυσικά κομπλεξικό τύπο θα είχαμε άσχημες ιστορίες.

Δυστυχώς οι εξελίξεις το επιβεβαιώνουν. Η δουλικότητα του, η πειθήνια συμπεριφορά στα όργανα Εβραίων και Γερμανών, το σκύψιμο στο κεφάλι στους Αμερικανούς και η προδοτική συμπεριφορά του έναντι των Τούρκων, το δουλικό για όλα τα θελήματα, αιματοκύλισε τη χώρα. Με έναν βουλιμικό στο πλευρό του για συγκυβερνήτη, έφερε τον δεύτερο εμφύλιο. Ο Καλαματιανός είναι θύλακας ανωμαλίας και σπέρμα διχασμού και αδερφομαχιών με απρόβλεπτες συνέπειες. Το αίμα φέρνει αίμα και η βία γεννά βία. Καλλιέργησε με μένος τη θεωρία των δύο άκρων. Οι αριστεροί σκοτώνουν δεξιούς και οι ακροδεξιοί αναρχικούς. Νεαρά παιδιά τα τρώει δύο μέτρα γης εξαιτίας προδοτών και δοσίλογων που πανηγυρίζουν και βουτάνε τα χέρια τους στο αίμα.

Ρωσία: Παρασκεύασαν εμβόλιο κατά του καρκίνου

Ρωσία: Παρασκεύασαν εμβόλιο κατά του καρκίνου
Στην πόλη Νοβοσιμπίρσκ, στην πεδιάδα της δυτικής Σιβηρίας, ερευνητές από το Ινστιτούτο Κλινικής Ανοσολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών 

δημιούργησαν εμβόλιο κατά του καρκίνου.

Οι πρώτες κλινικές δοκιμές ήταν επιτυχείς, αποδίδοντας εξαιρετικά αποτελέσματα που γεμίζουν ελπίδα την επιστημονική κοινότητα.
Το εμβόλιο χορηγείται σε άτομα με καρκίνο τρίτου ή τετάρτου βαθμού, με επακόλουθη επέκταση της διάρκειας ζωής τουλάχιστον κατά 2 φορές...
Στη συνέχεια, το εμβόλιο πρόκειται να δοκιμαστεί σε ασθενείς που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο της νόσου.
Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι ισχυρή σε διάφορες μορφές καρκίνου και το Ινστιτούτο αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε μαζική παραγωγή και εισαγωγή στην αγορά.

Τελικά έδωσαν πήραν το νέοΠΑΣΟΚ κυβερνά και ο ..όμηρος Σαμαράς είναι ο τσάτσος τους.
Δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα της  ΕΡΤ για να πάρουν τα λεφτά από την κάλυψη της προεδρίας , φίλοι κολλητοί του κόμματος που κυβερνά με το -4% .

Της Μαρίας Γιαχνάκη

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.  Την πρώτη μέρα του Γενάρη πρέπει η δημόσια τηλεόραση να αρχίσει την παρουσίαση των εργασιών της προεδρίας και  να την  καλύπτει  για ένα 6μηνο ,όπως πρέπει από την στιγμή που την προεδρεία έχει η χώρα μας. Μιλάμε για εκατομμύρια …

Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε το θέμα της ΕΡΤ παραμένει άλυτο και το πτώμα της  βρωμάει κάθε μέρα και πιο πολύ.

Κανενός από την κυβέρνηση δεν ίδρωσε φαίνεται το αυτί για να αποφασίσει επιτέλους τι θα γίνει με την δημόσια τηλεόραση και αυτό ήταν ύποπτο από την αρχή.

Λίγες μέρες πριν μάλιστα, μέσα σε δηλώσεις για διάφορα θέματα ακούσαμε και τον κύριο Καψή που έχει πάρει το κάρο της ΕΡΤ στην πλάτη του – απορώ που το πάει- να λέει απροκάλυπτα ότι δεν είναι υποχρεωτικό η Δημόσια τηλεόραση να προβάλει τις εργασίες για την προεδρεία.

  Άρχισε να μυρίζει πιο πολύ το πτώμα……

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!! ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ!!!! Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!


Την οδύνη του για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων εξέφρασε με δήλωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

«Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία» ήταν το αυστηρό μήνυμα του κ. Δένδια.

ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!

.... αλλά δεν θα τους συλλάβουν για να μην αποκαλυφτούν οι πολιτικές τους ταυτότητες και πάνε σούμπιτες οι ηγεσίες των αποκομμάτων του ανθελληνικού κλεπτοκρατικού τόξου στη στενή όπως έστειλαν εκεί και την ηγεσία της ΧΑ.... 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΑΝ ΔΕ ΔΟΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΧΑ! 

Το σύστημα ΠΑΣΟΚ βόλεψε και την Εύα Καϊλή!!!
Την ώρα που η ανεργία ξεπερνά το 30%, η «προστατευόμενη» του Βενιζέλου διορίστηκε πρόεδρος στο Κέντρο Έρευνας για Θέματα Ισότητας.

Αν έχεις φίλους διάβαινε και κολλητούς περπάτει...Πάει κι αυτό. Με αξιοκρατικές διαδικασίες το σύστημα ΠΑ.ΣΟ.Κ. βόλεψε την όμορφη πρώην βουλευτίνα και προστατευόμενη του Βαγγέλη Βενιζέλου, Εύα Καϊλή, διορίζοντάς την ως πρόεδρο του Κέντρου Έρευνας για Θέματα Ισότητας.

Από εκεί που είχε μείνει εκτός κοινοβουλίου και χωρίς επαγγελματική στέγη στην τηλεόραση, η όμορφη Εύα επανέρχεται στην πολιτική επικαιρότητα από την... πίσω πόρτα του υπουργείου Εσωτερικών, αφού ο φίλος της και αναπληρωτής υπουργός κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος φρόντισε με εντολή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης να την τοποθετήσει πρόεδρο στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.).
kaili

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 8 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...


0849596001370165413
Υπάρχουν ορισμένοι τόποι στην Ελλάδα που καλύπτονται από ένα… πέπλο μυστηρίου. Τοποθεσίες με σημασία ιστορική, αρχαιολογική αλλά και μεταφυσική. Θρύλοι, περίεργες ιστορίες και μύθοι έχουν δημιουργηθεί γύρω από τις περιοχές αυτές, καθιστώντας τες αντικείμενο συζήτησης αλλά και πεδίο… έρευνας.

Οι οκτώ τόπου που παρουσιάζονται παρακάτω τραβούν το ενδιαφέρον επισκεπτών για λόγους άλλοτε δικαιολογημένους, άλλοτε αδικαιολόγητους και ....έχουν επιλεγεί, βάσει του ενδιαφέροντος που δημιουργούν:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...