Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

ΚΑNOΝΕΣ της ΕΕ για την πραγματική ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ του ΚΡΕΑΤΟΣ που ΤΡΩΜΕ


Οι νέοι κανόνες της ΕΕ για την υποχρεωτική σήμανση καταλληλότητας, με αναγραφή της χώρας προέλευσης πάνω στο σφάγιο, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους –θα εφαρμοστούν από το Δεκέμβριο του 2014-
Η σχετική πρόταση των Βρυξελλών στο τελευταίο σχέδιο του κανονισμού της ΕΕ 1169/2011, επικρίνεται από τις ενώσεις καταναλωτών, αφού μετά το σκάνδαλο με το κρέας αλόγου, οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν την προέλευση του κρέατος που αγοράζουν.
σύμφωνα με την πρόταση πάνω στο σχέδιο κανονισμού της ΕΕ 1169/2011, τα κοτόπουλα, για παράδειγμα Πολωνίας, μπορούν να πουληθούν ως κοτόπουλα Βρετανίας εάν παραμείνουν 28 μέρες στη Βρετανία.
Ένα πρόβατο πρέπει να μείνει μόνο «τα τρία τέταρτα της ζωής του» που μπορεί να έχει διάρκεια μόλις τεσσάρων μηνών, ενώ ένα γουρούνι θα πρέπει να μείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο για μόλις έξι μήνες πριν εφαρμοστούν αυτοί οι κανόνες.
Λιγότερο από ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο με κρέας αλόγου που συγκλόνισε την κοινή γνώμη και μείωσε την εμπιστοσύνη του κόσμου στις βιομηχανίες κρεάτων, οι νέοι κανόνες θα δημιουργήσουν σύγχυση στους καταναλωτές που πλέον δεν θα έχουν ιδέα για την προέλευση του κρέατος που αγοράζουν.
 Οι αγρότες στη Βρετανία, φοβούνται ότι οι νέοι κανόνες της ΕΕ μπορεί να προκαλέσουν εισαγωγές φθηνών νεοσσών από την Πολωνία και άλλες χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ που θα μείνουν ένα μήνα στο UK –πριν τη σφαγή- και θα βαπτισθούν Βρετανικοί.

MIA BΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΤΗΣ... ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΙΓΔΗΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ...Ενώ πέρασε μια εβδομάδα χωρίς κάποια ουσιαστική ενημέρωση για την «νομική» τύχη της μικρής Μαρίας, η οποία βρίσκεται σε άγνωστη (επτασφράγιστη) τοποθεσία του «Χαμόγελου του Παιδιού», προστατευμένη και φυλασσόμενη για παν ενδεχόμενο, νέα μαρτυρία βάζει φωτιά στην υπόθεση της «καταγωγής» της!

Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο κι αποκλειστικά το e-reportaz.gr (Η αποκαλυπτική αλήθεια για τη μικρή Μαρία που συγκλονίζει) η θεωρία της έκδοσης της μικρής Μαρίας θεωρείται σχεδόν απίθανη, βάσει των στοιχείων που αποκαλύψαμε, ότι είναι πολιτογραφημένη Ελληνίδα, δημότης Λάρισας.

KANENAΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.Σκραφνάκη: Με 30.000 ευρώ ετησίως στις προμήθειες της υγείας!

Σκραφνάκη: Με πολιτικό ρουσφέτι και αμοιβή 30.000 ευρώ ετησίως στις προμήθειες της υγείας!

Όσο υπάρχει αυτό το σύστημα, ουδείς άνθρωπός του θα χαθεί

Πολιτικό ρουσφέτι στην πρώην βουλευτή, αφού για να είναι στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας θα έπρεπε να έχει εξειδίκευση στα θέματα προμηθειών υγείας!
Τελικά, όσο υπάρχει αυτό το σύστημα, ουδείς άνθρωπός του θα χαθεί… Κάθε πρώην βουλευτής ή αξιωματούχος θα βρει τη θέση του, καλά αμειβόμενη, στον κρατικό μηχανισμό…

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος, διότι εκεί μας έφτασαν.


 Η φοροκαταιγίδα που έρχεται είναι άνευ προηγουμένου. 

Ότι έχει απομείνει στους Έλληνες, φαίνεται να εξανεμίζεται με τους νέους φόρους άμεσους και έμμεσους που οσονούπω καταφθάνουν και θα επιβαρύνουν και άλλο την τσέπη μας και τη μοίρα του λαού. 

Ας δούμε όμως μία-μία τις αλλαγές. Στον αριθμό ούτε λίγο ούτε πολύ 32. Τα δρακόντεια μέτρα έκαναν για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους. 

Ο Πλούταρχος έλεγε ότι οι νόμοι του Δράκοντα είχαν γραφτεί με αίμα και όχι με μελάνι, το ίδιο ισχύει και σήμερα…..

Eιδοποιητήρια και κατασχέσεις

Ρεπορτάζ: Μαυρούλη Αργυρώ
Επί ποδός «πολέμου» βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες των τεσσάρων μεγαλύτερων ασφαλιστικών ταμείων, προκειμένου να...
συγκεντρώσουν τα στοιχεία που τους έχει ζητήσει ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης σχετικά με το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών και να προωθηθεί η άμεση είσπραξη τους μέσω του ενιαίου Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που θα βεβαιωθούν αναμένεται να ξεπεράσουν τα 15 δισ. ευρώ, ενώ εισπράξιμο θεωρείται ότι είναι περίπου το 50%.
Στις διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ έχει σημάνει συναγερμός, καθώς με κάθε τρόπο είναι απαραίτητο να μπει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία, ώστε η κυβέρνηση, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, να μην αναγκαστούν να προχωρήσουν σε νέες περικοπές στις κύριες συντάξεις. Οι παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας για την ομαλή και τακτική καταβολή τόσο των ληξιπρόθεσμων όσο και των τρεχουσών εισφορών θα τεθούν ασφαλώς στο μικροσκόπιο της τρόικας εντός της εβδομάδας, καθώς αμφισβητείται η αποδοτικότητα τους με τους δανειστές να απαιτούν αλλαγές με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Κατάργησαν την αργία της Κυριακής!!!Πρόκειται περί κυβέρνησης αντίχριστων!!!

Απόσταγμα
Οι άθεοι κατάργησαν την αργία της Κυριακής!
Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Πρόκειται περί κυβέρνησης αντίχριστων!!! Γι’ αυτό δεν υπάρχει πλέον καμία απολύτως αμφιβολία... Με επικεφαλής τον Ιούδα Σαμαρά-Σατανά και «πανάξιο» συνεργάτη του τον Ευάγγελο Τούρκογλου-Βουβουζέλο δεν θα αφήσουν όρθιο ΤΙΠΟΤΑ στον τόπο αυτό! Θέλουν να ρημάξουν τα πάντα... Το γελοίο αυτό τσίρκο που περιφέρεται σαν αποτυχημένος θίασος στις «σκηνές» του κόσμου και της Ευρώπης, προξενώντας όχι μόνο τον γέλωτα, αλλά και την ειρωνεία και τη θλίψη, εξεφτελίζει κάθε έννοια ανθρωπισμού, ελληνισμού και πίστης! Και θα ντρέπονται αιώνια όλοι εκείνοι που έφεραν αυτή την άθλια «κυβέρνηση» στα πράγματα για να μας καταστρέψει... 
          Τελευταία (μέχρι στιγμής...) πράξη της ανείπωτης αυτής τραγωδίας του σύγχρονου ελληνισμού είναι η εφαρμογή της κατάργησης, από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου του 2013, της αργίας της Κυριακής! Με εισήγηση του φιδόψυχου νεοφιλελεύθερου Κωστή Χατζηδάκη και με απολύτως σύμφωνους τους όμοιούς του «υπουργούς» Στουρνάρα, Σταϊκούρα, Βρούτση και άλλους τσαρλατάνους, η ψευτοκυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ διέπραξε τη μεγίστη ανυπακοή και ύβρη έναντι του ιδίου του Κυρίου: τόλμησε να καταργήσει την ημέρα της Κυριακής από αργία (μετά από... χιλιετίες ολόκληρες!) και να την καταστήσει κι αυτή εργάσιμη ημέρα!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ: ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΡΑΓΕ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΜΠΕΝΑΚΗ; ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ... (6 ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ)

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ''ΡΙΞΟΥΝ'' ΑΠΑΛΑ;ΤΥΧΑΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....

3:13 ...Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!

Δεν θέλω ν' αποκαλύψω ονόματα

ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ...

Εξήντα δυο εκατομμύρια τον χρόνο μας στοιχίζουν οι ξενόδουλοι βολευτές.. απλώς για να υπάρχουν ,
Το μηνιαίο κόστος κάθε βολευτή υπολογίζεται στα 17.235 ευρώ, ενώ το ετήσιο ατομικό αφορολόγητο εισόδημά τους μπορεί να φθάσει μέχρι και τα 65.000 ευρώ.Και άλλα τόσα τα αποκόμματα τους. Δείτε το

Πρετεντέρης: Μπορεί να σκότωναν και κάνα άνθρωποΚολοσσός της Ρόδου - Η αναβίωση του αρχαίου θαύματος

Περίληψη του εγχειρήματος
Ο Κολοσσός είναι ο αιώνιος μύθος που φέρει η πόλη της Ρόδου στον οποίο επιχειρείται να επαναπροσδωθεί υπόσταση, χωρίς όμως να αλλοιωθεί με τη δημιουργία ενός στείρου και αναχρονιστικού αντιγράφου με αρχαιολογικές προεκτάσεις.
Ιδεολογικό περιεχόμενο
Φιλοσοφία και φιλοδοξία του πολλά υποσχόμενου αυτού εγχειρήματος το οποίο έχει υιοθετηθεί με ομόφωνες αποφάσεις δύο διαφορετικών δημαρχιακών αρχών από το 1999 μέχρι σήμερα, είναι να αποτελέσει εξελικτική ιδεολογική συνέχεια του αρχαίου, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον θεό ήλιο την ειρήνη και την ελευθερία, να προσλάβει πανεθνικό χαρακτήρα και να υποβληθεί ως το ελληνικό επισφράγισμα των πανανθρώπινων και διαχρονικών ιδεών της οικουμενικής ειρήνης, της φιλίας και της συναδέλφωσης των λαών, με προοπτική να εξελιχθεί σε παγκόσμιο ορόσημο και σημείο αναφοράς.

Εφτά πράγματα που δεν πρέπει να έχεις σύμφωνα με το Μαχάτμα Γκάντι

Συμβουλές από το μεγάλο Ινδό ηγέτη
Σύμφωνα με το μεγάλο Ινδό ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι τα παρακάτω συνιστούν τα 7 αμαρτήματα της κοινωνίας. Στην κοινωνία που αυτός οραματίστηκε οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...