Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Σώμα Δίωξης Τζακιών...

Με τις πρωτότυπες ιδέες της δικομματικής κυβέρνησης είναι σίγουρο ότι, τουλάχιστον, δεν θα πλήξουμε. Οτιδήποτε άλλο είναι αμφισβητήσιμο. Οχι όμως και η εγγενής τάση ορισμένων υπουργών να εισηγούνται ευφάνταστα και άρα ανεφάρμοστα πρακτικώς μέτρα. Τελευταία ατραξιόν, η επιβολή... δακτυλίου και στα τζάκια! Η όλη κατάσταση, όμως, θυμίζει, στην καλύτερη εκδοχή της, αποτυχημένο ανέκδοτο.

Μ. Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε εν τοις πράγμασι από την ΑΟΖ του Καστελόριζου
Σε απίστευτες για Έλληνα πολιτικό δηλώσεις προέβη πριν από λίγο στη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφορικά με το αν συνιστά ή όχι ΑΟΖ η περιοχή του συμπλέγματος των νήσων του Καστελόριζου (Μεγίστη)  και ειδικότερα ποιά η εθνική προτεραιότητα για τη κυβέρνηση σε ότι αφορά την ΑΟΖ.
Ενώ αντί να ζητήσει συγνώμη από το ελληνικό λαό που πριν από 24 ώρες το Λ.Σ – Ακτοφυλακή του οποίου προΐσταται ως αρμόδιος  υπουργός επέτρεψε σε λαθρομετανάστες  να κάνουν ουσιαστικά απόβαση σε απόσταση αναπνοής από ένα το τάγμα εθνοφυλακής που προστατεύει την πόλη της Ρόδου, προχώρησε στην παρακάτω απίστευτη δήλωση.
Είπε μεταξύ άλλων ο Μ. Βαρβιτσιώτης:

Πρόταση δυσπιστίας μπορεί να υποβληθεί μόνο μετά την πάροδο εξαμήνου αφότου η Bουλή απέρριψε πρόταση δυσπιστίας.............. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ 2013 ?


 Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις! Πρόταση δυσπιστίας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την έφοδο στην ΕΡΤ

Διέρρευσε το όνομα του τρομοκράτη που δολοφόνησε τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Σε έναν βασικό ύποπτο καταλήγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά από την ανάλυση του φρικιαστικού βίντεο του μακελειού, σύμφωνα με πληροφορίες των (καλά πληροφορημένων εκ των έσω) καθεστωτικών ΜΜΕ.

Επιχείρηση: Αποπληθυσμός του Πλανήτη!

Στην Γεωργία των HΠΑ εξακολουθεί να υπάρχει τα τελευταία 30 χρόνια, 
ένα μνημείο ύψους 6 μέτρων και βάρους 120 τόνων, φτιαγμένο από 950
 κυβ. μέτρα γρανίτη. Το μνημείο αυτό, δίνει σε 8 γλώσσες την σαφή και 
γραπτή εντολή στους κυβερνήτες των Εθνών να διατηρήσουν τον πληθυσμό
 της Γης κάτω από τα 500 εκατομμύρια !!!

Τα ΜΑΤ πέρασαν χειροπέδες και στα κάγκελα του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ

Τα ΜΑΤ πέρασαν χειροπέδες και στα κάγκελα του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ [εικόνα]Ακόμα και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αιφνιδιάστηκαν με την πρωινή επέμβαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και όπως φάνηκε έφτασαν στο σημείο απροετοίμαστοι.
Μετά την επέμβαση και την εκκένωση του χώρου από τους καταληψίες πρώην εργαζομένους της Δημόσιας Τηλεόρασης, έπρεπε να κλείσουν τις πόρτες ώστε να μην περάσει κάποιους ξανά στις κτιριακές εγκαταστάσεις. Ωστόσο, δεν είχαν λουκέτα μαζί τους και αναγκάστηκαν να ασφαλίσουν τις αλυσίδες, που είχαν τοποθετήσει στις περιμετρικές πόρτες, με... χειροπέδες!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

eyp“Παγίδα παρακολουθήσεων το δωρεάν WI-FI του Σαμαρά. Στήνει δίκτυο υποκλοπών σε όλη την Ελλλάδα κοροϊδεύοντας τον κόσμο”
Το ακούσαμε και αυτό. Από το στόμα του πρωθυπουργού μας, κ. Σαμαρά. «Δωρεάν Wi-Fi για όλους σε έναν χρόνο«, είπε. Άραγε, κατάλαβε τι είπε;
 Γιατί, είναι άλλο το «δωρεάν» και άλλο το «ελεύθερο«. Αλήθεια, πόσο «δωρεάν» και πόσο «ελεύθερο» θα είναι τελικά το δίκτυο που μας υπόσχεται;
 Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει ήδη παντού ελεύθερο Wi-Fi σήμερα, είναι ο φόβος που πρακτικά απαγορεύει το ανοιχτό Wi-Fi, μην τυχόν και διαπραχθεί κάποια παράνομη πράξη.

Όλη η Αλήθεια για τους Αεροψεκασμούς με Αποδείξεις!

Ένας διακεκριμένος Ελληνας επιστήμονας, ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης στον «Δημόκριτο», π. Πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), απαντά με την αποκλειστική συνέντευξή του που ακολουθεί, στο φλέγον ερώτημα…
«Αν κάποιοι πραγματοποιούν αεροψεκασμούς με μυστηριώδη αεροπλάνα που πετούν συχνά στον ελληνικό εναέριο χώρο, είναι επικίνδυνοι για τους Ελληνες και το περιβάλλον οι ψεκασμοί αυτοί (που πιστεύεται ότι είναι «χημικοί»), από ποιους γίνονται και για ποιον σκοπό; Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Δρ. Κατσαρού στον συνεργάτη μας Κώστα Παπαπαναγιώτου έχει ως ακολούθως.
- Δρ. Κατσαρέ, τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε στον ουρανό λευκές «ουρές» (νεφοειδείς γραμμές) που αφήνουν πίσω τους ορισμένα αεροπλάνα. Γι’ αυτές τις παράξενες «ουρές», που παραμένουν στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, λέγονται πολλά και διάφορα, ενώ κυρίως υποστηρίζεται ότι «κάποιοι μας ψεκάζουν ανηλεώς και με συγκεκριμένους στόχους». Κατά την γνώμη σας τι ακριβώς συμβαίνει;
Πράγματι πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι ζουν ή βρίσκονται στην Αθήνα και την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Πάτρα, το Ηράκλειο της Κρήτης και σε άλλες πόλεις και περιοχές της Ελλάδος, παρατηρούν – ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό – αυτές τις «ουρές» για τις οποίες με ρωτάτε.
Τις αφήνουν, όπως είπατε, ορισμένα αεροπλάνα και δεν εξαφανίζονται σε μερικά λεπτά, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά διατηρούνται στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή επί ώρες, απλώνονται σιγά – σιγά και κάποιες φορές σχηματίζουν ένα εκτεταμένο ουράνιο «πέπλο». Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, τη γειτονική Ιταλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και σχεδόν σε κάθε χώρα του ΝΑΤΟ. Είναι ένα φαινόμενο που άρχισε να παρατηρείται όλο και πιο έντονα τα τελευταία δέκα χρόνια και προκαλεί όχι μόνο πολλές συζητήσεις και εικασίες αλλά και μεγάλη ανησυχία, καθώς επαναλαμβάνεται με μεγάλη συχνότητα.
- Μετά τα προαναφερθέντα, θα μας πείτε τι περιέχουν αυτές οι «ουρές» που επεκτείνονται και γίνονται ουράνιο «πέπλο»; Κι ακόμη, τι είδους αεροπλάνα τις αφήνουν;
Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι περιέχουν αυτές οι «ουρές», αλλά σίγουρα περιέχουν κάποια χημικά στοιχεία και γι’ αυτό χαρακτηρίζονται ως «χημικές ουρές». Πάντως, πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν εμφανίσει πονοκεφάλους, ζαλάδες, κακοδιάθεση ή και συμπτώματα γρίππης μετά από την εμφάνισή τους στον ουρανό, πολύ ψηλά πάνω από τα κεφάλια τους. Και οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν ότι «μας ψεκάζουν με χημικά», ενώ εύλογα ερωτούν «ποια είναι τα χημικά αυτά» και «κατά πόσον είναι επικίνδυνα». Από αναλύσεις που έγιναν μέχρι τώρα από ορισμένες ομάδες ή πανεπιστήμια, παρατηρήθηκε ότι το δημιουργούμενο από αεροψεκασμούς ουράνιο «πέπλο» περιέχει σωματίδια αλουμινίου ή βαρίου σε ποσότητες που φυσιολογικά δεν έπρεπε να υπάρχουν ούτε στο έδαφος, ούτε στο νερό. Ιδιαίτερα το βάριο είναι χημικό στοιχείο που δεν πρέπει να βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους. Το επισημαίνω αυτό.

Τα τελευταία λόγια από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ λίγο πριν μπουκάρουν οι Δυνάμεις Κατοχής και την κλείσουν οριστικά


ERT12_606_355

Ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιμπίδας είναι ο μόνος ο οποίος βρίσκεται στο 
στούντιο της ΕΡΤ και κάνει εκπομπή χωρίς ηχολήπτη, ενώ τα ΜΑΤ 
έχουν μπει στο ραδιομέγαρο.

Τα τελευταία λόγια του εκφωνητή του Ραδιοφώνου της ΕΡΤ (ΕΡΑ) 
λίγο πριν οι δυνάμεις των ΜΑΤ κλείσουν τα μικρόφωνα την Πέμπτη 
7 Νοεμβρίου 2013 στις 5 και 40 τα ξημερώματα. 

Η τελευταία φράση που λέει πριν προσαχθεί στην ΓΑΔΑ είναι :

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών δέν είναι ποια ελληνικός αλλά γερμανικός. 3 ΒΙΝΤΕΟ


Απαλλοτριώθηκαν όλα όπως λένε και οι σύντροφοι.......το μόνο που μένει ειναι η αντικατάσταση της ελληνικής σημαίας απο την Ακρόπολη όπως το 1941

Η εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ 

Η ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!![ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ]
Επειδή όλοι μα όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν οι νομοθετούντες ότι δεν είναι δυνατόν και είναι παράλογο και απάνθρωπο και αντεθνικό, το να πληρώνουν οι γονείς φόρο για την ύπαρξη των παιδιών τους, να σας πούμε για μία ακόμη φορά τι συμβαίνει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...