Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ "ΕΠΩΔΥΝΗΣ" ΑΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

Βρε τι ΦΟΥΣΤΙΚΑ ακούμε οι άμοιροι. Θ.Μωραΐτης (ΠΑΣΟΚ): "Δίνουμε ψήφο επώδυνης ανοχής". Κι εμείς θα σας δώσουμε ΠΕΝΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ.

Αιχμές κατά της ΝΔ επιφύλαξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης δηλώνοντας στην Βουλή ότι «δίνουμε μια ψήφο επώδυνης ανοχής» και προειδοποιώντας: «Ας μην δοκιμάζουν άλλο την αντοχή αυτής της ανοχής. Υπάρχει ένας πολύ δύσκολος κυβερνητικός συμβιβασμός με συγκεκριμένο χρονικό και πολιτικό ορίζοντα».
Αναφερθείς εξάλλου στον πρωθυπουργό είπε: «Ο κ. Σαμαράς είναι πρωθυπουργός με παραχώρηση του ΠΑΣΟΚ. Δεν μας κάνει κάποια χάρη. Αν νιώθει ότι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μπορεί να βρεθούν άλλες λύσεις». Επίσης, είπε ότι «η ανυπαρξία εναλλακτικής πρότασης μας οδηγεί στην ανοχή μια κακής κυβέρνησης».«Εμείς δεν θεωρούμε μεταρρύθμιση την επίδειξη τσαμπουκά και την διευθέτηση συμφερόντων»,  τόνισε ο κ. Μωραΐτης, σημείωσε δε ότι....

«η ακροδεξιά βγάζει τα μπλουζάκια για να φορέσει κοστούμια, η δεξιά ετοιμάζεται για κοινή ιδεολογική επέλαση μαζί της και ο ΣΥΡΙΖΑ πατά όποια πεπονόφλουδα του ρίξουν, δεν έχει σχέδιο, είναι εκτός τόπου και χρόνου και υπόσχεται τα πάντα στους πάντες».

ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ! ΥΠΟΥΡΓΟΣ Βασ. Κεγκέρογλου: ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑ

Το λάθος του Κεγκέρογλου στην ψηφοφορία για τους βουλευτές της Χ.Α.ΣΗΜ. Δλδ κ. Υπουργέ μας, ΑΝ η ψήφος σου σήμαινε καταδίκη πολίτη ή της Ελλάδας και ψήφιζες ΛΑΘΟΣ για πές μας φανταστικέ μας Υπουργέ, ΤΙ θα γινόταν; ΑΥΤΟΙ είσαστε, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ & ΨΕΥΤΕΣ γι αυτό βασανίζετε τον Ελληνικό λαό. Νούμερα ε, νούμερα.
ΤΟ ΘΕΜΑ: Αίσθηση προκάλεσαν τα τέσσερα άκυρα ψηφοδέλτια κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Ηλία Κασιδιάρη Ηλία Παναγιώταρου, Ευστάθιου Μπούκουρα, Ελένη Ζαρούλια). Σύμφωνα με πληροφορίες τα άκυρα ψηφοδέλτια που καταγράφηκαν, προέρχονται από τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου...
κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο με δήλωση του ιδίου. Ο κ. Κεγκέρογλου θέλοντας να εξηγήσει τι συνέβη τονίζει: "Για την ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα και αφορούσε την άρση ασυλίας βουλευτών διευκρινίζω ότι: Εκ παραδρομής παρέδωσα το ψηφοδέλτιο που είχα ακυρώσει και όχι το κανονικό"

ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ: “ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ..!! “

Του Αθανασόπουλου Περικλή

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ..!!!

Σε αυτή την πρόταση μομφής που κατατέθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αυτές τις μέρες στην βουλή επί της ουσίας είναι μια σύγκρουση των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και ΔΙΑΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ με τους ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ και τους ΛΑΟΥΣ.

Οι μεν πρώτοι επιδιώκουν με κάθε τρόπο να δεσμεύσουν την χώρα με ένα αέναο χρέος ώστε να μην μπορεί ποτέ να ξεφύγει, ενώ οι δεύτεροι οι οποία στην Ελλάδα είναι απαξιωμένοι προσπαθούν να ακουστούν αλλά τα συστημικά  μέσα δεν τους το επιτρέπουν.

 Εκτός όμως από αυτό, σήμερα το βράδυ στην Ελληνική βουλή στην ουσία η μάχη κρίνεται μεταξύ της ολιγαρχίας και των γόνων των οικογενειών, που προσπαθούν να  κατοχυρώσουν «μερίδιο» στο ανακάτεμα της τράπουλας στην διανομή του πλούτου της Ελλάδος στην υποτιθέμενη ξενόφερτη ανάπτυξη, η οποία εδώ και τρία χρόνια δεν φαίνεται.

ΕΚΠΟΙΖΩ: «Όχι» στην άρση αναστολής των πλειστηριασμών

Tην κάθετη αντίθεσή της σε οποιαδήποτε τροποποίηση του ισχύοντος καθεστώτος αναστολής πλειστηριασμών εκφράζει η ΕΚΠΟΙΖΩ.
Όπως υποστηρίζει, «δεν έχουν εκλείψει οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που υπαγόρευσαν την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση των πλειστηριασμών, αλλά αντίθετα έχουν επιδεινωθεί».
Στο πλαίσιο του αγώνα της κατά της άρσης αναστολής των πλειστηριασμών, η ΕΚΠΟΙΖΩ έχει ξεκινήσει καμπάνια με συλλογή υπογραφών και καλεί τους πολίτες  να υπογράψουν το σχετικό ψήφισμα στο www.ekpizo.gr

Δες ποιο είναι το πεπρωμένο σου μέσω της αριθμολογίας!

image
Πηγή:www.diaforetiko.gr
Ο Δρόμος της ζωής μας μέσω αριθμολογίας
Ο αριθμός Πεπρωμένου ή αλλιώς Δρόμος ζωής είναι ένας από τους βασικούς αριθμούς εντοπίζουμε σε μια ολοκληρωμένη αριθμολογική ανάλυση ενός ατόμου. Είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για να εξηγήσουμε τα μέχρι τώρα γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου αλλά και να ανακαλύψουμε την εξέλιξη της ψυχής του καθενός. Εξάλλου από τον αριθμό αυτό….έχουμε στον χαρακτήρα μας , στις αντιδράσεις μας αλλά και στον τρόπο σκέψης , ορισμένα χαρακτηριστικά.
Ο αριθμός Πεπρωμένου δείχνει τον λόγο για τον οποίο ένα άτομο έχει έρθει στη Γη, – φυσικά όπως είπα και παραπάνω – την εξέλιξη του, αλλά και ποια είναι η πιο κατάλληλη συμπεριφορά γι’αυτόν για να ζήσει μια ζωή όσο το δυνατόν πιο αρμονική και ισορροπημένη.
Ο αριθμός αυτός συνδέεται πάντα από την στιγμή που γεννιόμαστε με μια πρόκληση, που αναπόφευκτα δεν μπορούμε να αποφύγουμε, αλλά και με το εξής μαγικό, ότι παρουσιάζονται πάντα οι συνθήκες ώστε να επιβεβαιωθεί ο «δρόμος» μας . Σε κάθε «μονοπάτι» λοιπόν, υπάρχουν και εμπόδια που πρέπει να υπερπηδηθούν , αλλά και θετικές τάσεις τις οποίες ο καθένας μας καλό θα είναι να εκμεταλλευτεί.
Γνωρίζοντας όμως κάποιος εκ των προτέρων , το μονοπάτι της ζωής του , είναι σαν να έχει ενημερωθεί προκαταβολικά για τη γενική φύση των εμποδίων που θα εμφανιστούν μπροστά του. Φυσικά για μια εξέλιξη ομαλή , χωρίς πολλές αντιθέσεις ή σοβαρές αποτυχίες θα πρέπει κανείς να διατηρηθεί στον «δρόμο» αυτό, χωρίς να τον αμφισβητεί και χωρίς όσο μπορεί να πηγαίνει κόντρα στη ροή.

ΞΥΠΝΑ . . . ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ!

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΖΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΧΟΥΝ «ΕΙΣΕΛΘΕΙ» ΥΓΙΕΙΣ ΝΟΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

58 Σωματοφύλακες σφάζονται για το καλό μας.
Μπας σε καλό μα και άλλοι Σωτήρες μας προέκυψαν αυτή την φορά στην ομάδα συμμετέχουν άπαντες πανεπιστημιακοί, πολιτικοί και καλλιτέχνες (λέμε τώρα) !!!

Στο σύνολο τους 58 διανοούμενοι . . Ξανά μανά τα ίδια…. Θέλουν λέει επιστήμονες και καλλιτέχνες, τη συγκρότηση ενός ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς, κάτι σαν την ελληνική «Ελιά»… Όλα αυτά τα παρουσίασαν σε ένα κείμενο χωρίς οραματικό λόγο, το οποίο μάλιστα αποκρύπτει νεοφιλελεύθερες απόψεις !!! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...