Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Κάναν τη Βουλή .. "Δελφινάριο". Ποτέ στην Ελληνική ιστορία δεν γελιοποήθηκαν πολιτικοί όπως Σαμαράς & Τσίπρας

ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΦΩΤΟ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-- ΞΕΡΟΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ-- ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ...!!!
Το «πολιτικό βλαχάκι» ενταφιάσθηκε χθές με τη πρωτοβουλία του να καταθέσει πρόταση μομφής
«Η απόσταση από το γελοίο στο σοβαρό είναι μικρή, ενώ η απόσταση από το σοβαρό στο γελοίο είναι... πολύ μεγάλη και εσείς  έχετε μακρύ δρόμο να διανύσετε ακόμη κ. Τσίπρα»,απάντησε ο Πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς όταν ο Τσίπρας κάλεσε τη Βουλή να αποσύρει την εμπιστοσύνη της από την Κυβέρνηση....
 **********
Σε μία άλλη αποστροφή του λόγου ο Τσίπρας είπε στον Σαμαρά:
********
«Θεωρείτε ότι είστε επιτυχημένος. Αναρωτιέμαι. κοιτάξτε με δεν είναι κακό!».
 **********
Και ηρθε η απάντηση καταπέλτης:
**********
«κ. Τσίπρα, έχετε οίηση και αμετροέπεια.
 Δεν σας κοιτώ για να μην... γελάσω»....!!!
**********
Εκείνο όμως πού έγραψε και κάνει το γύρο τού κόσμου είναι το χειροκρότημα του Σαμαρά στο Τσίπρα όταν έκανε κωλοτούμπα και παραδέχθηκε ότι: 
**********
«Τα μνημόνια δεν θα ακυρωθούν από καμία κυβέρνηση αλλά από την ψήφο του... λαού».!!!!
**********
Ποτέ στη πολιτική ιστορία δεν γελοιοποιήθηκε έτσι πολιτικός αρχηγός δεχόμενος το χλευαστικό χειροκρότημα του αντιπάλου του γιά τις.... ανοησίες πού εκστόμισε...!!!
 

Για τον …Αρειο Πάγο η..σαρία υπερισχύει του ελληνικού αστικού δίκαιου.Απόφαση του αναφέρει ότι οι διαθήκες που συντάσσονται στην Θράκη μεταξύ των μουσουλμάνων (το μόνο κριτήριο είναι η ύπαρξη στα δημοτολόγια της θρησκείας) είναι άκυρες με την αιτιολογία ότι στις σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων στο κληρονομικό δίκαιο εφαρμόζεται η σαρία και ως εκ τούτο στο Ισλαμικό δίκαιο δεν προβλέπεται σύνταξη διαθήκης από τον κληρονομούμενο. 
Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας “Χρόνος” της Κομοτηνής, η απόφαση που ακόμα δεν έχει καθαρογραφεί, αφορά την υπόθεση θανόντος μουσουλμάνου πολίτη της Θράκης και των διεκδικήσεων που ακολούθησαν από συγγενικά του πρόσωπα επί της περιουσίας του για την οποία όμως ο ίδιος είχε φροντίσει να συντάξει διαθήκη σε συμβολαιογράφο πριν αποβιώσει. 
Το θέμα προέκυψε, όταν αδελφή θανόντος, που άφησε όλη του την περιουσία στη γυναίκα του μέσω διαθήκης, διεκδικεί μερίδιο της περιουσίας με το αιτιολογικό ότι ο αδερφός της ως μουσουλμάνος δεν είχε δικαίωμα να συντάξει διαθήκη, καθώς η δημόσια διαθήκη είναι άγνωστη στο δίκαιο της σαρίας.
Ο Άρειος Πάγος αναιρώντας απόφαση του Εφετείου Θράκης αποφάσισε ότι επειδή στους μουσουλμάνους της Θράκης εφαρμόζεται το δίκαιο της σαρίας, ο άνδρας δεν είχε δικαίωμα να συντάξει δημόσια διαθήκη επειδή είναι μουσουλμάνος.
Από το 1946 οι Έλληνες μουσουλμάνοι πολίτες συντάσσουν, σύμφωνα με το αστικό δίκαιο, διαθήκες, έχουν γίνει δικαιοπραξίες, μεταβιβάσεις, έχουν χτιστεί πολυκατοικίες και αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα

Ο Άρειος Πάγος νομιμοποιεί την Σαρία στην Ελλάδα και μετατρεπει την Χώρα σε γη της επαγγελιας για καθε λογης σκλυροπυρηνικο Ισλαμιστη

Το νόμο της Σαρίας, βάζει πάνω από τους νόμους του ελληνικού κράτους με απόφαση του ο Άρειος Πάγος αποδεχόμενος με απόφαση του πως οι μουσουλμάνοι Έλληνες δεν μπορούν να συντάσσουν διαθήκες γιατί αυτό δεν....
προβλέπεται από την σαρία.


Την υπόθεση φέρνει στο φως με ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, που αποκαλύπτει πως ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης της διαθήκης θανόντος μουσουλμάνου της Θράκης με βάση το αιτιολογικό πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από το ισλαμικό κληρονομικό δίκαιο.

Ο θανών είχε συντάξει διαθήκη στην οποία άφηνε κληρονόμο του την σύζυγο του. Την διαθήκη προσέβαλε η αδερφή του επικαλούμενη την Σαρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Συμεωνίδου, η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη. Ωστόσο εγείρονται πολλά ερωτηματικά από αυτήν την απόφαση αφού μέχρι τώρα η Σαρία επιτρεπόταν να τηρείται στην Ελλάδα σε θέματα οικογενειακού δικαίου μόνο από τους μουφτήδες και ύστερα από προσφυγή σε αυτόν.

Έρχονται πρόστιμα σε 2.500.000 ΙΧ που δεν έχουν ΚΤΕΟΠρόστιμα των 400 ευρώ … προς τους κατόχους των ΙΧ που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ ετοιμάζει το Υπουργείο Μεταφορών.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, και σύμφωνα σε πληροφορίες του υπουργείου, το πρόστιμο θα στέλνεται μέσω επιστολής σε κάθε ιδιοκτήτη οχήματος Ι.Χ. που δεν έχει περάσει από τεχνικό έλεγχο.
Εάν ο ιδιοκτήτης σπεύσει για την πληρωμή του προστίμου εντός 10ημέρου, τότε θα περιορίζεται στο 1/8 αυτού, δηλαδή στα 50 ευρώ.
Τα πρόστιμα θα προκύψουν σύμφωνα με πληροφορίες,
μετά από η ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων καθώς εκτιμάται ότι περίπου 2,5 εκατομμύρια οχήματα και 750.000 μοτοσικλέτες δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΓΕΙΤΟΝΑ ..... ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΖΑΚΙ


Επιβολή εξοντωτικού προστίμου, ορίζοντας ως παραβάτες οποιονδήποτε τολμήσει να ζεστάνει τα "κόκκαλά" του δίπλα σε τζάκια και ξυλόσομπες προβλέπει το "σχέδιο" αντιμετώπισης της αιθαλομίχλης. Το "σχέδιο" προβλέπει την εκ περιτροπής καύση τζακιών και ξυλόσομπας για την αντιμετώπιση της περιβαλοντικής μόλυνσης κάτι που μόνο στην "σφαίρα" της φαντασίας μπορεί να γίνει.
Οπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», η κοινή υπουργική απόφαση, που προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση των έκτακτων επεισοδίων αιθαλομίχλης, συνδέει την απαγόρευση για τα τζάκια και τις ξυλόσομπες με την εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας για την ατμοσφαιρική ρύπανση, παραπέμποντας σε ελέγχους και σε επιβολή προστίμων από κλιμάκια υπαλλήλων των Περιφερειών και από το σώμα των Επιθεωρητών και από το σώμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.

Ραγιάδες τότε, ραγιάδες τώρα. Χαράτσια τότε, χαράτσια τώρα.


 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο λαός εξαθλιώνεται και εξουθενώνεται με την επιβολή φόρων θα κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν για να θυμηθούμε την ιστορία που έχει να κάνει με τον Κεφαλικό φόρο η χαράτσι επί τουρκοκρατίας.

"Παρέλαβε το δώρο" Τσίπρα η κατοχική κυβέρνηση. Απορρίφθηκε - όπως λέγαμε- η πρόταση δυσπιστίας με 153 ΟΧΙ. Εκτός ΠΑΣΟΚ η Τζάκρη

Πλάκα θάχει να μας πούνε οι ΣΥΡΙΖΑίοι τώρα, ότι έκαναν το "Θεάρεστο δώρο" της πρότασης δυσπιστίας, δίνοντας ... οξυγόνο στην  ετοιμοθάνατη κατοχική ψευτοκυβέρνηση, για να διώξει το ΠΑΣΟΚ την ...Τζάκρη, Α, ρε γλέντια!! 
Η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίστηκε από τη Βουλή με 153 ψήφους. «Ναι» ψήφισαν 124 βουλευτές, «παρών» δήλωσαν 17, ενώ απόντες από τη συνεδρίαση ήταν 6 βουλευτές. 
«Ναι» στην πρόταση μομφής ψήφισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη. Αμέσως μετά την ψηφοφορία ανακοινώθηκε η απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι η Θεοδώρα Τζάκρη δεν μετέχει πλέον στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. ...


Από την ψηφοφορία απουσίασαν οι Ν. Κακλαμάνης (ΝΔ), Μ. Γλέζος (ΣΥΡΙΖΑ), ο ανεξάρτητος Μ. Ανδρουλάκης και οι Ν. Μιχαλολιάκος, Χρ. Παππάς, Γ. Λαγός από την Χρυσή Αυγή που είναι φυλακή.
Στις ομιλίες που προηγήθηκαν πριν από τη ψηφοφορία, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι «εκλογές θα γίνουν το 2016» ενώ κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «θέατρο». Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «επικίνδυνα παιχνίδια» την πρόταση μομφής τη στιγμή που έρχεται. «Σε λιγότερο από 50 μέρες αρχίζει η ελληνική προεδρεία στην Ευρώπη. Τι μήνυμα στέλνετε με αυτό που κάνετε προς τα έξω;» αναρωτήθηκε ο κ. Σαμαράς. 
Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε πως καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να ακυρώσει το μνημόνιο. Το μνημόνιο μπορεί να το ακυρώσει μόνο ο λαός με την ψήφο του. Η λύση είναι μόνο οι εκλογές είπε κ. Τσίπρας .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝΥπάρχουν μερικά πράγματα μέσα στο γενικότερο κομφούζιο, που εισβάλουν ήσυχα, σαν επαγγελματίες κλέφτες στις ζωές μας, την ώρα που κοιμόμαστε. Δεν θα πάρουμε χαμπάρι την εισβολή παρά μόνο όταν ξυπνήσουμε το πρωί κι ανακαλύψουμε ότι στο σπίτι μας έχει γίνει  άγριο πλιάτσικο κι εμείς ονειρευόμασταν....


Ισως το καλύτερο πλιάτσικο από όλα θα γίνει όταν ανακαλύψουμε ότι με διάφορους νόμους που έχουν περάσει και ψηφίσει οι υπάλληλοι της τραπεζοκρατίας, στο πορτοφόλι μας όχι απλά δεν θα υπάρχει χρήμα, αλλά θα ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ, να υπάρχει πλαστικούρα. Καρτούλες χρωματιστές που θα πρέπει με αυτές ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ να εξυπηρετούμε τις βασικές (και μη) ανάγκες. 

Υποφέρετε από πόνους στον αυχένα; Ξυπνάτε πιασμένοι; Ποιες οι αιτίες της αυχεναλγίας – του αυχενικού συνδρόμου, πως προλαμβάνεται;

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D., medlabnews.gr
Το «αυχενικό σύνδρομο» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά, αλλά δυστυχώς παραμένει ασαφής. Καταρχήν το «σύνδρομο», εξ ορισμού, δεν υπονοεί μία πάθηση, αλλά μία ομάδα συμπτωμάτων χωρίς σαφές αίτιο. Διαφορετικά, μπορούμε να πούμε ότι είναι πολλές διαφορετικές αιτίες, οι οποίες «συνδράμουν» όλες μαζί στη διαμόρφωση της κλινικής εικόνας που ονομάζεται αυχενικό σύνδρομο. Με τον όρο "αυχενικό σύνδρομο" χαρακτηρίζουμε την ενόχληση ή το συνδυασμό συμπτωμάτων που οφείλεται σε πάθηση των αυχενικών σπονδύλων, μεσοσπονδυλίων δίσκων, αρθρώσεων, νεύρων ή μυών στην περιοχή του αυχένα.
H κακή θέση και στάση του κεφαλιού μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, για παράδειγμα, οι εκφυλιστικές αλλοιώσεις, καθώς και η διάταση των μυών είναι κάποιες από τις αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν αυχενικό σύνδρομο. O πόνος συνήθως είναι τοπικός (στον αυχένα), υπάρχει όμως πιθανότητα να νιώσουμε μούδιασμα ή να κάνει αντανάκλαση ο πόνος στο ένα ή και στα δύο χέρια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...