Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Άνοιξε επισήμως η "κερκόπορτα" για τους πλειστηριασμούς της α' κατοικίας

Έρχονται σκηνές Ισπανίας 

 Ψήθηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο αναδιανομής πλούτου στη χώρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΡΠΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ


Mοναδική πορτοκαλόπιτα ζουμερή

Φτιάξτε αυθεντική χιώτικη πορτοκαλόπιτα!
Mοναδική πορτοκαλόπιτα ζουμερή, απίθανη γευση, χωρίϛ αβγα και πανεύκολη! Mία δοκιμή θα σαϛ αποστομώσει...
Τι χρειαζόμαστε:

Αυτοί που ζούνε με τα δικά μας λεφτά ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ


Του Γιώργου Κράλογλου

Περισσότερα από 70.000.000 ευρώ θα δώσουμε για τρεις κακοστημένες θεατρικές παραστάσεις της Βουλής του 2013. Οι δύο δόθηκαν ήδη και αφορούσαν την δήθεν προστασία της ακίνητης περιουσίας και την μομφή κατά της κυβέρνησης. Η τρίτη θα δοθεί τον Δεκέμβρη για τον προϋπολογισμό που όμως θα εξασφαλίζει πάλι και τα 70.000.000 ευρώ για τις παραστάσεις του 2014.

Πάρτε χαρτί και μολύβι και τα στοιχεία της Βουλής και θα βρείτε ότι κάθε βουλευτής, ξεκινάει μεν με μηνιαίο μισθό γύρω στις 6.000 ευρώ, αλλά τελικά με παροχές, επιδόματα και επιβαρύνσεις μας στοιχίζει κάτι παραπάνω από 17.000 ευρώ τον μήνα. Έχει αφορολόγητο 65% και τα έξοδά του στην Βουλή (που πληρώνονται από ένα κονδύλι γύρω στα 700.000 ευρώ τον χρόνο) προστίθενται στα 17.000 ευρώ. Πολλαπλασιάστε τα αυτά επί 300 και επί δώδεκα μήνες και θα δείτε τι γίνεται.

Τώρα, τι μου ήρθε και ξύνω πληγές ανακατεύοντας πράγματα που είναι γνωστά (πρόσφατη ανάλυση και στην ηλεκτρονική Ελευθεροτυπία) αλλά τα ξεχνάμε μάλλον για να μην σκίσουμε τα ρούχα μας;

Τα ανακατεύω για τρεις, κατά την άποψη μου, εξοργιστικούς λόγους.

Ζήτησαν από Ελληνα ανασφάλιστο του ΟΑΕΕ 700 ευρώ για να μην πεθάνει!ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ


Είναι μια από τις απίστευτες ιστορίες που βιώνουν ασφαλισμένοι - ανασφάλιστοι έμποροι που μετά το λουκέτο στην επιχείρηση τους, αντιμετωπίζονται πλέον από το κράτος ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Σαλούρου στο capital.gr στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ο διευθυντής της νευρολογικής κλινικής ζήτησε από έμπορο που είχε μεταφερθεί εκεί με εγκεφαλικό,  700 ευρώ για τις απαραίτητες  μαγνητικές τομογραφίες οι οποίες όπως υποστηρίζει ο ίδιος πρέπει να προπληρωθούν! Το ποσό, δεν μεταφέρεται  στην αρμόδια ΔΟΥ.
 

Όποιος ρίξει την κυβέρνηση ,έστω και τώρα θα απαλλαχθεί των συνεπειών των προηγούμενων πραξεων του, σε μελλοντικές δίκες όταν προκύψει Εθνική κυβέρνηση.

Η κυρία Τζάκρη έφυγε,συνεχίζουμε με Κασσή και Μωραΐτη ή μήπως και με Κακλαμάνη;

h-kyria-tzakrh-efyge-o-k-kasshs-hellip-erxetaiΗ κυρία Τζάκρη- κατά την άποψη μου- κινήθηκε στο πλαίσιο της νεοελληνικής παρακμής του πολιτικού συστήματος. Η εν λόγω βουλευτής δεν είναι ότι έπαιξε σκάκι στην σκακιέρα της πολιτική σκηνής και πήρε τις αποφάσεις της μετά από μεγάλη σκέψη. Τρίλιζα έπαιξε. Αλλά αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα της και ουδείς μπορεί να την κατηγορήσει για τον τρόπο σκέψης της... Εκείνο που προβληματίζει εντόνως είναι η στάση των κομμάτων της Αντιπολίτευσης. Γιατί ξαφνικά παρατηρώ ότι κάποιοι εκθειάζουν την κ. Τζάκρη λες και είναι το νέο σύμβολο της δημοκρατίας. Δεν είναι όμως. Μια βουλευτίνα είναι που αποφάσισε… να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αφού προηγουμένως είχε ψηφίσει όλες εκείνες τις πολιτικές και τις μνημονικές αποφάσεις τις οποίες σήμερα καταγγέλλει ως απαράδεκτες.
Υπενθυμίζω: Όλα αυτά που καταγγέλλει τα έχει ψηφίσει. Αλλά και πάλι στην δημοκρατία ο καθένας πράττει όπως αυτός νομίζει καλύτερα. Και η κριτική συνεπώς είναι ελεύθερη εκ μέρους των διαφωνούντων μαζί της.  Δεν είναι επιτρεπτά  όμως τα ταπεινωτικά σχόλια για την κυρία Τζάκρη. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι δεν βοηθάει στον διάλογο.

ΣΟΚ: Άλλος ένας Έλληνας νεκρός, κρεμασμένος από το σχοινί που ο ίδιος έδεσε σε ένα κλαρί δέντρου! ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

iΔεν πρόκειται για πολιτική σπέκουλα. Ούτε για επικοινωνιακή εκμετάλλευση μίας τραγωδίας. Είναι η στυγνή πραγματικότητα. Άλλος ένας έλληνας νεκρός, κρεμασμένος από το σχοινί που ο ίδιος έδεσε σε ένα κλαρί δέντρου για να απαλλαγεί από το αδιέξοδό του. Το οικονομικό με το συναισθηματικό βαδίζουν αντάμα. Όταν ο άνθρωπος χάνει τον κοινωνικό του ρόλο, την αξιοπρέπεια και την ηρεμία του, τα στοιχεία τα οποία αποτελούν ταυτότητα ύπαρξης, καταφεύγει σε οδυνηρές λύσεις. Σκοτώνει ή αυτοκτονεί κι αυτή η κατάσταση έχει μετατραπεί σε καθημερινότητα για τον έλληνα των θυσιών και της υπέρβασης που απαιτεί το πρωτόκολλο της τρόικας. Μία ακόμα μονάδα στο μεγάλο νούμερο των συμπατριωτών μας που αποφάσισαν να τερματίσουν τη ζωή τους αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν τη στυγνή πραγματικότητα. Φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας: 

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: στην Αγγλία 131 ευρώ και στην Ισπανία 64 ευρώ και στην Ελλάδα 240 ευρώ

Ρεπορτάζ: Σταυριανή Καραμανίδη

Ένας ακόμη πονοκέφαλος προστίθεται από σήμερα στα νοικοκυριά, καθώς εν μέσω φοροκαταιγίδας, καλούνται να καλύψουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 και μάλιστα με τις υψηλότερες χρεώσεις, συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Γεγονός είναι ότι η διαφορετικότητα των κριτηρίων (κυβικά, εκπομπές ρύπων, είδος καυσίμου, παλαιότητα, βάρος) που χρησιμοποιεί το κάθε κράτος για να υπολογίσει τα τέλη κυκλοφορίας, καθιστά αδύνατη την συνολική σύγκρισή τους ανά εθνική οικονομία, παρά μόνο ενδεικτικά.
Τα παραδείγματα που επικαλείται καθηγητής του Πολυτεχνείου της Βαρκελώνης, αποτυπώνουν σαφέστατα την… ελληνική ακρίβεια, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν μεταξύ των φθηνότερων χωρών τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αγγλία και τη Γερμανία.

Δ.Σκαρμούτσος: "Με κάρφωσαν ότι ήμουν φυγόστρατος και μου κόβουν την καριέρα"!


Πρωτοφανείς απόψεις για την υποχρέωση, αλλά και δικαίωμα, των Ελλήνων να προσφέρουν στην πατρίδα τους ακούστηκαν στην εκπομπή "Πρωινό μου" του MEGA από τον "μάγειρα πολυτελείας" Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος κατατάσσεται αύριο στον Στρατό για να υπηρετήσει την τεράστια θητεία των τριών εβδομάδων!
Σύμφωνα με την εκτίμησή του "Κάποιος τον κάρφωσε" και τον καλέσανε να καταταχθεί!
Δηλαδή πάνω που θα την γλίτωνε (εντελώς παράνομα φυσικά) κάποιος τον ... "κάρφωσε" και τώρα θα υπηρετήσει την πατρίδα για το ... φοβερό χρονικό διάστημα των τριών-τεσσάρων εβδομάδων.
Ας δούμε όλο το απόσπασμα από τα όσα καινοφανή υποστήριξε:

Τα ζώδια που αν τους βλάψεις…ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ!diaforetiko.gr : shutterstock 28774453a 0 Τα ζώδια που αν τους βλάψεις…ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ!
Ζώδια και εκδίκηση:
Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, αν κάποιος κάνει κάτι που θα τους βλάψει, θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς…
Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση.
Η διαφορά είναι στο τι γίνεται στη συνέχεια:

Λεφτά …δεν υπάρχουν – Μόλις το 8% των οφειλετών του ΟΑΕΕ εντάχθηκε σε ρύθμιση

Λεφτά ...δεν υπάρχουν - Μόλις το 8% των οφειλετών του ΟΑΕΕ εντάχθηκε σε ρύθμιση
Τις 370.000 φτάνουν οι οφειλέτες του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), ενώ από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα στις ρυθμίσεις τακτοποίησης οφειλών εντάχθηκαν 28.500 ασφαλισμένοι (ποσοστό 7%- 8%), ενημέρωσε η διοικητής του Οργανισμού, Γεωργία Κωτίδου, την αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Το Πραγματικό Σχέδιο Των Λαθροεισαγωγέων… Μην Πέφτετε Στην Παγίδα…!  • Γράφει η Αθηνά

Μετά τη χθεσινή, φρικιαστική δολοφονία του 44χρονου ο κόσμος ξαφνικά «ξύπνησε». Και δεν εννοώ μόνο τις «ακροδεξιές» οργανώσεις, αλλά τον απλό κοσμάκη, τον αγανακτισμένο πολίτη, υποκινούμενο μονάχα από το φόβο και την οργή του. Βγήκε στους δρόμους, φώναξε, διαμαρτυρήθηκε, έσπασε και τα ‘κανε όλα γυαλιά καρφιά! Αυτό περιμέναμε όλοι, την τελευταία σταγόνα που θα ξεχείλιζε το ποτήρι και την έκρηξη του μεγάλου μπαμ, την πολυπόθητη επανάσταση και, ενδεχομένως, ανάσταση της χώρας!

Σπιτικό, πάμφθηνο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, σε χρόνο μηδέν!


Με τον καιρό διαπιστώνω πως όλο και περισσότερα απορρυπαντικά πολυεθνικών παροπλίζονται και χαρακτηρίζονται περιττά και άχρηστα...
όσο ξεθάβουμε συνταγές για απορρυπαντικά που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας.


Με αυτό τον τρόπο όχι απλά φτιάχνουμε κάτι που ξέρουμε τι περιέχει και τι μπορεί να προκαλέσει, αλλά διαπιστώνουμε πως τα σκευάσματα του εμπορίου, όσο φτηνά κι αν είναι, παραμένουν ασύγκριτα πιο ακριβά από τα δικά μας, τα σπιτικά.


Τελικά, τι ακριβώς πληρώνουμε όταν αγοράζουμε π.χ. τις φτηνότερες ταμπλέτες απορρυπαντικού πλυντηρίου πιάτων;

Αδέρφια μου Έλληνες, ως εδώ!....

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

Έχουμε μέσα μας τη σπίθα του Έλληνα, που σε λίγο θα φωτίσει την ψυχή και το πνεύμα μας.

Μέσα μας βρίσκεται η αλήθεια, το θάρρος και η δύναμη, που θα μας βγάλουν στο φως…
Πάψετε να ψάχνετε τη λύση του δράματος μέσα στο πολιτικό σύστημα της απάτης ,της συναλλαγής και της ρεμούλας.

ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙΤΕ! ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ;;; (βιντεο)

Το σχέδιο των εβραίων για την έλευση του αντιχρίστου,την παγκοσμιοποίηση και το σφράγισμα των ανθρώπων προχωρά τέλεια!!!Και τέλειο έδαφος θα βρεί ο ψευτομεσίας τους ο αντίχριστος!!!Θα τα βρεί όλα έτοιμα!!!Γιατί μέσω της τεχνολογίας και των ΜΜΕ περνούν τα μηνύματα που θέλουν και ο κόσμος τα δέχεται θελει δεν θέλει!!!Ήδη κάποιοι έχουν διαλέξει στρατόπεδο!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...