Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΦΘΗΝΑ

ΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟ!!! ΜΑΣ  ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ

 

Προς μείωση του φόρου μεταβίβασης ακινήτων από το 10% στο 3%

Τη μείωση του φόρου μεταβίβασης ακινήτων από το 10% στο 3%,προαναγγέλλουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Η μείωση του φόρου μεταβίβασης θα περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο, για τον νέο φόρο ακινήτων, ο οποίος, όπως λένε οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ισοδυναμεί με το 5 τοις χιλίοις της συνολικής αξίας της ακίνητης περιουσίας ( με βάση τις αντικειμενικές αξίες) των φορολογούμενων.
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών με το νέο σχέδιο όσοι έχουν περιουσία σε κτίσματα μόνο ή κυρίως (με την εξαίρεση των αγροτεμαχίων) ωφελούνται σε σχέση με όσα πληρώνουν σήμερα. 
Ειδικότερα σύμφωνα με το υπουργείο, το 45% των φορολογουμένων έχουν μόνο κτίσματα, όχι αστικά οικόπεδα που σημαίνει ότι θα πληρώσουν σαφώς λιγότερα. Περίπου το 75-80% των ιδιοκτητών θα πληρώσουν λιγότερο από φέτος Το 15% θα πληρώσουν περίπου τα ίδια με φέτος (ανάλογα με το τι μέρος της περιουσίας τους έχουν μόνο σε οικόπεδα). Το 5% των φορολογουμένων (περίπου 280 χιλιάδες) έχουν περιουσία μεγαλύτερη από 300 χιλιάδες (σε αντικειμενική αξία) οι οποίοι θα επιβαρυνθούν με την επιπλέον φορολόγηση πάνω από το όριο αυτό. 
«Απ' αυτούς κάποιοι που έχουν κυρίως κτίσματα όχι οικόπεδα θα πληρώσουν περίπου τα ίδια περίπου με φέτος. Γιατί αυτά που γλυτώνουν από τη φορολόγηση σε κτίσματα είναι περισσότερα απ' όσα επιβαρύνονται από τα οικόπεδα κι από την προσαύξηση λόγω «μεγάλης περιουσίας», καταλήγουν οι πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Πόσο αραγε και αν να κόστισε η δουλειά;

Ανεξάρτητος βουλευτής επιστρέφει στην Νέα Δημοκρατία

 

Ξανά στον αριθμό 155 αναμένεται να βρεθεί η κοινοβουλευτική δύναμη της κυβέρνησης παρόλο που η Θεοδώρα Τζάκρη διαγράφηκε.
kasapidis4545
Εκείνος που αναμένεται να επιστρέψει είναι ο Γιώργος Κασαπίδης που είχε διαγραφεί από τον Αντώνη Σαμαρά γιατί δεν ψήφισε τον εφαρμοστικό νόμο του δευτέρου μνημονίου.
Σε εξέλιξη μάλιστα είναι οι διαδικασίες έτσι ώστε η επιστροφή του να ανακοινωθεί στον κατάλληλο χρόνο.
Ταυτόχρονα βέβαια η αστάθεια στο ΠΑΣΟΚ και οι υπόγειες διεργασίες έχουν τρομοκρατήσει τη κυβέρνηση.
  http://arouraios.gr/2013/11/anexartitos-vouleutis-epistrefei-sti-nd/#sthash.g387F6uh.dpuf

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ... ΜΕ ΤΟ "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;

Στο "σφυρί" βγαίνει, αύριο Τετάρτη, επιστολή του Θόδωρου Κολοκοτρώνη με τιμή εκκίνησης 3.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", ο συλλέκτης Πέτρος Βέργος εξασφάλισε μια συλλογή εγγράφων και αύριο θα γίνει η δημοπρασία.

Μεταξύ αυτών και μια "άγνωστη" ως σήμερα επιστολή του Γέρου του Μοριά που είχε γραφεί του 1822 και η οποία αποδεικνύει ότι η περίφημη απειλητική φράση "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους", δεν είχε γραφτεί για πρώτη φορά το 1826, αλλά το 1822.

"Το έγγραφο βρισκόταν για χρόνια στο συρτάρι και έως τώρα ήταν αθέατο στο ευρύ κοινό και άγνωστο στην επιστημονική κοινότητα, σε αντίθεση με την επιστολή του 1826, η οποία δημοπρατήθηκε στο παρελθόν" αναφέρει ο Πέτρος Βέργος.

Φήμες για παραίτηση των βουλευτών της ΧΑ.


Ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου, φαίνεται ότι υπάρχει μετά και την άρνηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου στους τρεις προφυλακισμένους βουλευτές της να τοποθετήσουν την ελληνική σημαία στα κελιά τους, αλλά και της συνεχιζόμενης πραξικοπηματικής λειτουργίας της Βουλής με 297 βουλευτές.
Σε μια τέτοια εξέλιξη η χώρα οδηγείται σε εκλογές στις περιφέρειες που θα παραιτηθούν οι βουλευτές, αυτοί, οι οποίες αφορούν το 75% του εκλογικού σώματος της χώρας, απο την στιγμή που φυσικά παραιτηθούν και οι επιλαχόντες.
Η επαναφορά του ενδεχομένου παραίτησης των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου είχε υπάρξει ακόμα πριν συλληφθούν οι βουλευτές του κόμματος με την κατηγορία της "εγκληματικής οργάνωσης".ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ...!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ..!

 
«Ανάσα» για 2.000 άτομα έως 35 ετών, οι οποίοι
είναι άνεργοι, αναμένεται να αποτελέσει το νέο ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης που «δρομολογεί» το υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να ενεργοποιήσει επιχειρηματικά τους νέους.
Πρόκειται για το πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα με έμφαση στην καινοτομία», το οποίο αποτελεί μέρος του σχεδίου δράσης για την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των νέων.
Η δράση έχει προϋπολογισμό 20.000.000 ευρώ και δίνει προτεραιότητα στους άνεργους νέους που θα αναπτύξουν δραστηριότητα, η οποία απαιτεί την ενεργή απασχόληση και παρουσία τους σε κλάδους και τομείς της οικονομίας που ενσωματώνουν την καινοτομία.
Η διάρκεια της επιχορήγησης ανέρχεται σε 12 μήνες, ενώ οι ωφελούμενοι θα λάβουν «επιταγή» 10.000 ευρώ, από τον ΟΑΕΔ, προκειμένου να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση.
Δικαιούχοι του προγράμματος

Ο Χίτλερ έζησε μέχρι το 1962;

gkrizos-likos

Αυτή είναι η δική μου ιστορία την οποία έκλεψαν, ισχυρίζεται Αργεντινός συγγραφέας και δημοσιογράφος

Η εκπληκτική θεωρία ότι ο Φύρερ επεβίωσε μέχρι την ηλικία των 73- καταφεύγοντας στην εξορία- εξετάστηκε σε βιβλίο, του οποίου οι Βρετανοί συγγραφείς κατηγορούνται τώρα για λογοκλοπή.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! - "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ" ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!


 Εξοργίζει ολόκληρη την Ελλάδα και τη Χριστιανοσύνη, η εωσφορική οδηγία που δόθηκε στους Έλληνες Διαιτητές σε πρόσφατο σεμινάριο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, για να μην κάνουν τον Σταυρό τους δημόσια στο γήπεδο όπως συνηθίζουν, πριν την έναρξη του αγώνα!

Γερμανοτσολιάς Στουρνάρας : ζητούνται καταδότες …για να μην είμαστε οι μόνοι .Η πρόταση Στουρνάρα για αμοιβή σε όποιον "καρφώνει" στην εφορία όποιον φοροδιαφεύγει, είναι το απαύγασμα της… γερμανικότητας του.
«Η συνεχής ηθική ευαισθητοποίηση και εγρήγορση των πολιτών είναι προϋπόθεση για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος ανεξάρτητα από τα υλικά κίνητρα που δύναται να θεσμοθετηθούν», τονίζει σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη δήθεν Βουλή, για το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις παροχής κινήτρων για όσους καταγγέλλουν φορολογικά αδικήματα τρίτων.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Θανάση Νταβλούρου με την οποία καλούσε τα αρμόδια υπουργεία να εξηγήσουν για ποιο λόγο, εδώ και 5 χρόνια, δεν υλοποιείται το νομικό εργαλείο παροχής κινήτρων, με στόχο την καταπολέμηση δήθεν του παραεμπορίου, λαθρεμπορίου καυσίμων …«βλέπε Μελισσανιδης» και τσιγάρων, που προκαλούν υπερβολική ζημία στο Ελληνικό Δημόσιο.
Ο βουλευτής έχει επισημάνει ότι με το Ν. 3610/2007 
«όποιος καταγγείλει και πιστοποιηθεί φορολογική ή τελωνειακή παράβαση δικαιούται από το Δημόσιο αμοιβής ίσης με το 1/10 των προστίμων που εισπράχθηκαν». Με τον ίδιο νόμο έχει, επίσης, προβλεφθεί ότι «με απόφαση του υπουργού Οικονομικών ρυθμίζονται οι ειδικότερες προϋποθέσεις, η αρμόδια υπηρεσία και η διαδικασία καταβολής στους δικαιούχους της αμοιβής που προβλέπεται».
ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΓΑΛΑΚΤΟΣ» ΒΙΝΤΕΟ


«Σε μια προσπάθεια να βάλουν περισσότερα παιδιά να πίνουν επεξεργασμένο γάλα, η συμβατική βιομηχανία γαλακτοκομικών πιέζει την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να αλλάξει τον ίδιο τον ορισμό του γάλακτος και να επιτραπεί η διακριτική προσθήκη 
τοξικών τεχνητών γλυκαντικών ουσιών όπως η ασπαρτάμη.

Τους μιλάτε για τους ψεκασμούς και αρνούνται, σας χλευάζουν, σας ειρωνεύονται ή σας επιτίθενται λεκτικά; Υπάρχει εξήγηση!

Πολλές φορές θα το έχετε δει σε διάφορα blogs, σε forum, σε σχόλια ή ακόμα και κάτω από βίντεο στο youtube. Όσα ντοκουμέντα και να αντιπαραθέσει κανείς θα δει ότι υπάρχει μια προσπάθεια αντίδρασης και απόρριψης ενώ θα έπρεπε αν μη τι άλλο να αποτελεί την απαρχή κάποιας έρευνας. Όταν δε τα στοιχεία που παρουσιάζονται στους διαλόγους αυτούς είναι αδιάσειστα και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση τότε οι απαντήσεις αλλάζουν ύφος, γίνονται χλευαστικές, ειρωνικές, υποτιμητικές προς το πρόσωπο του άλλου, ακόμα και επιθετικές. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Κι όμως... υπάρχουν εξηγήσεις... Διαβάστε λοιπόν με προσοχή το παρακάτω άρθρο και μην πτοείστε με τέτοιες συμπεριφορές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...