Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Ο Ελληνισμός πεθαίνει: Κατά 5,5% μειώθηκε ο πληθυσμός της χώρας από το 2009!

Μια γενοκτονία εν εξελίξει βιώνει η χώρα από το 2009 που ανέλαβε την εξουσία το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου παπανδρέου και εν συνεχεία επί κυβερνήσεων Λουκά Παπαδήμου και Αντώνη Σαμαρά, δηλαδή επί των κυβερνήσεων που υλοποίησαν το Μνημόνιο.
Συνολικά κατά -5,5% υποχώρησε ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2012 σε σχέσει με το 2009, ενώ ...
.....ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ενωσης των 28 αυξήθηκε κατά μέσο όρο 2,2% και έφθασε τα 505,7 εκατ. άτομα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη η Eurostat.
Ο πληθυσμός αυξήθηκε σε 17 κράτη- μέλη της ΕΕ και μειώθηκε σε 11 κράτη- μέλη.
Οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφηκαν στο Λουξεμβούργο (+23%), στη Μάλτα (9,1%), στη Σουηδία (7,7%), στη Βρετανία (+6,2%), στο Βέλγιο (+6%) και στην Αυστρία (+5,2%).
Οι μεγαλύτερες μειώσεις πληθυσμού καταγράφηκαν στη Λιθουανία (-10,6%), στη Λετονία (-10,3%), στην Εσθονία (-6,8%), στη Βουλγαρία (-5,8%), στην Ελλάδα (-5,5%) και στην Πορτογαλία (-5,2%).
Στην ΕΕ των 28, ο πληθυσμός αυξήθηκε κατά 1,1 εκατ. και η Eurostat εκτιμά πως την Πρωτοχρονιά του 2013 ήταν στα 505,73 εκατομμύρια άτομα.
Το 2012 στην ΕΕ καταγράφηκαν 5,231 εκατ. γεννήσεις και 5,014 εκατομμύρια θάνατοι, ενώ εισήλθαν 882.000 μετανάστες.

Χρηματικό βραβείο για όποιον σχεδιάσει το λογότυπο του ΚΕΑΟ

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Αυτό κι αν είναι από τα ανήκουστα. Θα δοθεί χρηματικό βραβείο σε όποιον σχεδιάσει το καλύτερο λογότυπο για το ΚΕΑΟ και μάλιστα το ποσό είναι 3.000 ευρώ. Υπάρχουν και όροι πως θα είναι το σήμα του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών. Το λογότυπο πρέπει να φέρει τα αρχικά του ΚΕΑΟ, δηλαδή του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών και να διακρίνεται ότι το ΚΕΑΟ επιτελεί έργο που αφορά και τα τέσσερα ταμεία ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ. Τα τέσσερα αυτά ταμεία συγκροτούν ενιαία δομή (ΚΕΑΟ) με σκοπό την ενιαία διαχείριση του έργου είσπραξης των ασφαλιστικών οφειλών με στόχο την ενίσχυση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης μέσο της μείωσης της εισφοροδιαφυγής.  Δεν τα αναφέρουμε εμείς αυτά, αλλά το επίσημο έγγραφο με υπογραφή του διοικητή ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.
Υπάρχει όμως και συνέχεια…  Το λογότυπο θα πρέπει να είναι πρώτυπο και μοναδικό όπως ορίζει ο νόμος δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας, να αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα το νόημα της κεντρικής εικόνας, να είναι αναγνωρίσιμο επιδεκτικό σε σμίκρυνση και σε μεγέθυνση  χωρίς να χάνει την επικοινωνιακή του δύναμη καθώς και λειτουργικό στη χρήση του ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή.
Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί από επιτροπή αξιολόγησης που θα συσταθεί για το σκοπό αυτό από το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.
Και όλα αυτά τα λέει το επίσημο έγγραφο κι όχι ο συντάκτης του κειμένου. Την ώρα δηλαδή που χιλιάδες νοικοκυριά… παλεύουν να σώσουν τις περιουσίες τους, θα ξοδευτούν 3.000 ευρώ για να γίνει ένα σήμα για το ΚΕΑΟ, τον οργανισμό δηλαδή που θα κάνει τους πλειστηριασμούς.

Πληρώνουμε ακόμη και τις γραβάτες τους……


Γράφει το ΞΩΤΙΚΟ
Να ξεκινήσω την είδηση από το υπέρογκο ποσό που...
θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εξωτερικών, δηλαδή τη τσέπη των φορολογούμενων Ελλήνων το οποίο ανέρχεται στα 147.600 ευρώ….

O αναθεωρητικός νομοθέτης θέσπισε τον κανόνα ότι η ιδιότητα του βουλευτή είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος, παράβαση δε του κανόνα αυτού συνεπάγεται την έκπτωση του βουλευτού από το βουλευτικό αξίωμα.

Ειναι αρκετοι οι Βουλευτες που εργαζονται παραλληλα με την Βουλευτικη τους ιδιοτητα λαμβάνοντας την Βολευτικη τους Αποζημιωση.Οπως πχ ο Κος Χαικάλης Βουλεύτης των ΑΝΕΛ (Και πρωην υποψηφιος βουλευτης με την Πολιτικη Ανοιξη )  ο οποίος παιρνει μερος στην παρασταση " Να ζει κανείς ή να μην ζει;"

ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

- O αναθεωρητικός νομοθέτης θέσπισε τον κανόνα ότι η ιδιότητα του βουλευτή είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος, παράβαση δε του κανόνα αυτού συνεπάγεται την έκπτωση του βουλευτού από το βουλευτικό αξίωμα. Παραλλήλως, το Σύνταγμα ανέθεσε στον κοινό νομοθέτη να θεσπίσει τις εξαιρέσεις από τον κανόνα του επαγγελματικού ασυμβιβάστου, δηλαδή να καθορίσει τις επαγγελματικές δραστηριότητες που είναι συμβατές με το βουλευτικό αξίωμα, καθώς και να ρυθμίσει τα σχετικά με τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα και τον τρόπο επανόδου των βουλευτών στο επάγγελμα τους μετά την απώλεια της βουλευτικής ιδιότητας. Περαιτέρω, από το συνδυασμό του άρθρου 57 παρ.1 με το άρθρο 115 παρ.7 του Συντάγματος, προκύπτει ότι ο κανόνας του ασυμβιβάστου της ιδιότητος του βουλευτή με την άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος αρχίζει να ισχύει το αργότερο την 1-1-2003 (ΑΕΔ 11/2003, 7/2002), ακόμη και αν δεν έχει μέχρι την ημερομηνία αυτή δημοσιευθεί ο σχετικός νόμος. Μόνη συνέπεια της μη δημοσίευσης του νόμου, οποίος θα προβλέπει επαγγελματικές δραστηριότητες συμβατές με το βουλευτικό αξίωμα, είναι ότι από 1-1-2003, εφαρμόζεται, χωρίς εξαιρέσεις, ο απαγορευτικός κανόνας της άσκησης οποιουδήποτε επαγγέλματος από τους βουλευτές. Για την έναρξη ισχύος του επαγγελματικού ασυμβιβάστου από την ημερομηνία αυτή, δεν απαιτείται η προηγούμενη δημοσίευση νόμου που να προβλέπει τη διαδικασία για τη δήλωση εκ μέρους των βουλευτών της βουλήσεώς τους να αναστείλουν την άσκηση του επαγγέλματος (ΑΕΔ 5/2006, 11/2003).
- H ιδιότητα του βουλευτή είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος προς το σκοπό όχι μόνο να εξασφαλιστεί η ανεξαρτησία του βουλευτή, αλλά και να έχει αυτός την άνεση να ασκεί τα καθήκοντά του απερίσπαστος (ΑΕΔ 11/2003). Με τη γενική αυτή διατύπωση η απαγόρευση καταλαμβάνει κάθε επαγγελματική δραστηριότητα του βουλευτή, που παρέχεται με την μορφή της σύμβασης εργασίας, έργου ή ανεξάρτητων υπηρεσιών, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, για λογαριασμό οποιουδήποτε εργοδότη, χωρίς να είναι απαραίτητο η συγκεκριμένη δραστηριότητα να ασκείται στα πλαίσια ρυθμιζόμενου ειδικώς από το νόμο επαγγέλματος (δικηγόρου, ιατρού κ.τ.λ.), δεδομένου ότι όλες οι νόμιμες επαγγελματικές δραστηριότητες προβλέπονται και ρυθμίζονται από τον Αστικό Κώδικα (αρθρ. 648 επ, 681 επ., 713 επ. κ.τ.λ.) ή άλλους νόμους. Αριθμός 1/2007

Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

 Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ «ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»


Όπως γράφτηκε σε μερίδα του Αθηναϊκού τύπου οι συνολικές πιστώσεις που διατίθενται σε ετήσια βάση για αποζημιώσεις των Βουλευτών και Ευρωβουλευτών, ανέρχονται στο ποσό των 62.507.900 ευρώ ή στο ποσό των 21.299.566.925 δραχμών.  (62.507.900 Χ 340,75 = 21.299.566.925 !)
Και όπως επεσήμανε ο Νεοδημοκράτης εισηγητής της πλειοψηφίας προφανώς με φαινομενική και χιουμοριστική διάθεση, η επιβάρυνση του κάθε Έλληνα είναι μόλις 5,77 ευρώ ετησίως! Εδώ, δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
Διαιρώντας το ποσόν των 62.507.900 ευρώ δια του 324, όσοι δηλαδή είναι οι Βουλευταί και Ευρωβουλευταί, βρήκα ότι το πηλίκον είναι 192.925 ευρώ ή 65.739.193 δραχμές. ( 192.925 Χ 340,75 ). Τουτέστιν, το ετήσιο κόστος κάθε βουλευτή ανέρχεται στο ποσόν των 65.739.193 δραχμών.
Σχολιάζοντας την αύξηση αυτή ο κ. Μάκης Κουρής με εύθυμη και περιπαικτική διάθεση, έγραψε στην έγκυρη και αξιόλογη εφημερίδα το «ΠΑΡΟΝ»… Ευκαιρία να τους καταργήσουμε για …οικονομία θα έλεγαν όσοι νοσταλγοί της 21ης Απριλίου έχουν απομείνει. 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ;

1.     Την λεγόμενη μηνιαία βουλευτική αποζημίωση, τον μισθό.
2.     Την αποζημίωση που δικαιούται για τη συμμετοχή του σε άλλες επιτροπές.
3.     Τα έξοδα μετακίνησης του Βουλευτή.
4.     Τα έξοδα μίσθωσης κατοικιών και ξενοδοχείων.
5.     Χρηματοδοτική μίσθωση αυτοκινήτων.

Το σύστημα κοιμάται, ας το πιάσουμε στον ύπνο!

Το σύστημα κοιμάται, ας το πιάσουμε στον ύπνο!

Νηστικοί πάνε σχολείο 8.000 μαθητές… ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΤΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΑ 
Πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης αποτυπώνεται σε νούμερα αυτό που κάποιοι κατά καιρούς έχουν αποκαλέσει φθηνή προπαγάνδα: οι νηστικοί μαθητές. Τα παιδιά που πηγαινοέρχονται στο σχολείο με άδειο στομάχι. Τα παιδιά που οι γονείς τους δεν είχαν να τους δώσουν ούτε ένα κομμάτι ψωμί!
Το 60% 16 χιλιάδων οικογενειών – συνολικά 32.358 μαθητές – αντιμετώπισαν επισιτιστική ανασφάλεια, ενώ το 23% εξ αυτών (περίπου 8.000) επισιτιστική ανασφάλεια με πείνα κατά το έτος 2012.
Τα στοιχεία είναι αποτέλεσμα της ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης του προγράμματος «Σίτισης και προώθησης Υγιεινής Διατροφής». Απευθύνεται σε μαθητές δημόσιων σχολείων κοινωνικοοικονομικά ευπαθών περιοχών της χώρας, και φέτος είναι η δεύτερη σχολική χρονιά που υλοποιείται σε 206 σχολεία σε όλη την Ελλάδα και αφορά καθημερινή διανομή μικρογευμάτων (πρωινό) σε 206 σχολεία όπου φοιτούν 32.358 μαθητές.

Όλοι χρωστούν στους… ανύπαρκτους.
Δέκα ερωτήματα που καλό είναι να μαςπροβληματίσουν, σχετικά με τις σκοπιμότητες της παγκόσμιας οικονομίας και των κέντρων που την ελέγχουν… 
Διαβάστε τα ερωτήματα και πιθανόν να σας απαντηθούν αυτόματα πολλές απορίες, άσχετα αν αυτές δεν απαντώνται από τους “αρμόδιους”…. 
Ερωτήσεις που δεν απαντώνται:
Ερώτηση 1. Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ να σωθούν, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;
Ερώτηση 2. Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να ” ξετινάξει” μία χώρα;
Ερώτηση 3. Πως γίνεται να χρωστάνε 29%  του ΑΕΠ του το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;
Ερώτηση 4. Πως γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο (περίπου το 2000) να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας “υψηλόμισθος” τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;

Μια ηλίθια, ίσως λόγω ..γήρατος, απάντηση.


Θα φταίμε εμείς τώρα αν του απαντήσουμε ότι κάποιοι άλλοι, έστω λιγοστοί αξιοπρεπείς καλλιτέχνες, διότι οι …όπου φυσά ο άνεμος είναι πάντα περισσότεροι, προτίμησαν την …φιλοξενία των ξερονησιών από το κολογλυψιμο και τα …τσουγκρίσματα αυγών .Επέλεξαν  το …τσούγκρισμα με την τότε εξουσία. Καλύτερα είναι να καθίσει στα..αυγά του, για να μην διασύρετε άλλο.

Οι φοιτητές παύουν να είναι προστατευόμενα μέλη


Να τινάξει στον αέρα επιχειρήσεις και νοικοκυριά απειλεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο-σκούπα με μέτρα και προαπαιτούμενα που φέρνει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για συζήτηση στη Βουλή. Η κυβέρνηση συνεχίζει να βάλλει με σφοδρότητα κατά των οικογενειών με παιδιά, ενώ περικόπτει δραστικά τις δαπάνες επαγγελματιών και επιχειρήσεων που αναγνωρίζει προς έκπτωση η Εφορία.
Ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης υπόσχεται πως το νομοσχέδιο θα υποστεί διορθώσεις της τελευταίας στιγμής σε δεκάδες -απίστευτης εμπνεύσεως- διατάξεις που όμως, αν τυχόν «ξεμείνουν» στο κείμενο και εφαρμοστούν, θα επιφέρουν περαιτέρω μειώσεις στο εισόδημα των νοικοκυριών και θα οδηγήσουν σε λουκέτο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Το υπουργείο Οικονομικών υπόσχεται πως θα επανεξετάσει διατάξεις του σχεδίου νόμου που ετοίμασε και έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και στο Διαδίκτυο, όπου έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, όπως αυτές:

"Οι ψυχοπαθείς της τρόικα κυβερνούν την Ελλάδα και καθορίζουν το μέλλον της"


Μεγάλος είναι ο αντίκτυπος από τα όσα είπε (διαβάστε εδώ το σχετικό αρχικό άρθρο του defencenet.gr) ο μέχρι πρόσφατα μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης για την ποιότητα των ατόμων που στελεχώνουν την τρόϊκα στην Ελλάδα, την ψυχική του κατάσταση, αλλά και το τι πρόκειται να συμβεί αν ξεκινήσουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί κατοικιών Ελλήνων.
Μετά τον 50χρονο στο χωριό Μηλιά της ορεινής Ναυπακτίας που έκαψε το σπίτι του και πέταξε το αυτοκίνητό του στο γκρεμό για να μην τα πάρουν οι τράπεζες, τώρα έρχεται μια από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες της δικαιοσύνης στην Ελλάδα και τοποθετείται με τρόπο που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιόν των ανθρώπων που κυβερνούν την χώρα, αλλά και το ποιόν των ανθρώπων της εγχώριας πολιτικής ελίτ που άφησαν αυτούς τους ψυχοπαθείς να κυβερνούν την χώρα.
Είπε λοιπόν απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Τα άτομα τα οποία ασκούν δημόσια εξουσία και εν προκειμένω η τρόικα κυβερνά κατά ένα μεγάλο μέρος, πρέπει να διαπιστώσουμε ότι είναι άτομα ψυχικά ισορροπημένα. Εγώ τουλάχιστον σε έναν από αυτούς δεν το έχω δει. Πιστεύω ότι ο κ. Πρωθυπουργός πρέπει να ζητήσει να αλλάξουν τα άτομα»!

ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΡΝΗΣΕΙΣ


Προχωρούν σε κατασχέσεις εισοδημάτων και επιστροφών φόρων ακόμη και για χρέη που δεν έχουν ακόμη καταστεί ληξιπρόθεσμα. Έχουν ξεσαλώσει τελείως στο υπουργείο Οικονομικών και δεσμεύουν όποιο λογαριασμό βρουν… μπροστά τους.

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ - Η σύγχρονη αστροφυσική ακυρώνει το φαινόμενο του θανάτουΔρ. Μάνος Δανέζης: Δεν θα πεθάνουμε ποτέ 

Η σύγχρονη αστροφυσική ακυρώνει το φαινόμενο του θανάτου

Η γεωμετρία του Σύμπαντος

Όταν αναφερόμαστε σε μια γεωμετρία, θεωρούμε αυτονόητη την ύπαρξη ενός χώρου μέσα στον οποίο αυτή αναπτύσσεται και τις ιδιότητες του οποίου
 περιγράφει.

Στα μαθηματικά, στο μαθηματικό Κόσμο, η έννοια του χώρου είναι ιδεατή -νοητή 
και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την υλική πραγματικότητα. 

Ομοίως και τα γεωμετρικά σχήματα που μορφοποιούνται εντός του είναι ιδεατά – νοητά και άυλα και δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την υλική πραγματικότητα.

Τα σχήματα και οι μορφές που σχηματοποιούνται μέσα σε αυτούς τους 
μαθηματικούς χώρους είναι ταυτόσημα με τα 4 Πλατωνικά στερεά: 
το κανονικό 8-εδρο, το κανονικό 20-εδρο, το κανονικό 4-εδρο και 
το κανονικό 6-εδρο.

Οι διαστάσεις

ΑΠΟΡΡΗΤΟ!! ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ!![ΒΙΝΤΕΟ]

http://faretra.files.wordpress.com/2010/05/dsc00234.jpgΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΙΑΣ «ΦΑΡΣΑΣ»

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ 3

είναι πάντα εδώ!!!
Έτοιμο το «τελικό σχέδιο»...
* Η ζωή πάνω στη Γη είναι καταδικασμένη!!!
* Οι τρεις Εναλλακτικές Λύσεις...
* Μια Λησμονημένη Υπόθεση που είναι... πιο Επίκαιρη από Ποτέ!
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης 
             Γνωστή στον κόσμο της έρευνας του μεταφυσικού και της επιστημονικής φαντασίας είναι η υπόθεση του περίφημου “Alternative 3”


 (στα ελληνικά αποδόθηκε ως: «Εναλλακτική Λύση 3»), που ξέσπασε στη Μεγάλη Βρετανία στη δεκαετία του 1970 και γρήγορα προκάλεσε παγκόσμιο θόρυβο και αναστάτωση...
 Τι ακριβώς υπήρξε αυτή η υπόθεση; Ήταν μια δημοσιογραφική έρευνα ενός βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού, η οποία απέληξε και σε βιβλίο (που έγινε ανάρπαστο και “best seller” σε πλήθος χωρών), σύμφωνα με την οποία πάνω στον πλανήτη λαμβάνει χώρα μία απίστευτη συνωμοσία διεθνών παρασκηνιακών κύκλων – που κρύβονται πίσω απ’ τις υπερδυνάμεις – οι οποίοι προωθούν μια γιγαντιαία επιχείρηση: την Εναλλακτική Λύση 3, που αποσκοπεί στη μετοίκηση μίας συγκεκριμένης κάστας επίλεκτων ανθρώπων σε άλλο πλανήτη, επειδή έπεται σχετικά σύντομα η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...