Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

30 Πράγματα Που Πρέπει Να Σταματήσεις Να Κάνεις Στον Εαυτό Σου (Part I), από τη Νέτη Φίλια


4ae29f7be97d5099f8e2de312d0bb4aeΠολλές φορές αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που κάνουμε λάθος και η ζωή μας δεν βρίσκεται εκεί που θα επιθυμούσαμε να είναι. Οι μαθημένες συμπεριφορές, οι κοινωνικές επιταγές, η ανάγκη μας να «ανήκουμε», συχνά μας οδηγούν σε αδιέξοδα απ’ τα οποία δυσκολευόμαστε να απεγκλωβιστούμε. Η συγγραφέας Οικογένειας και Σχέσεων Maria Robinson είχε εντοπίσει μερικά από τα πλέον συνηθισμένα λάθη που μας παγιδεύουν και δεν προάγουν την εξέλιξή μας στη ζωή. Και είχε προτείνει ότι «κανείς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω τη ζωή και να κάνει μια νέα αρχή, αλλά μπορεί σήμερα να κάνει ένα νέο τέλος». Για να ξεκινήσει η διαδικασία αυτής της αλλαγής, πρέπει να εντοπίσεις τι κάνεις και γιατί σε πάει πίσω:
1) Σταμάτα να ξοδεύεις το χρόνο σου με τους λάθος ανθρώπους. Εφ’ όσον κάποιοι άνθρωποι σε θέλουν στη ζωή τους, τότε θα δημιουργήσουν χώρο για σένα. Είναι μάταιο να επιμένεις να επιβάλλεις τον εαυτό σου σε κάποιον που συνεχώς παραβλέπει την αξία σου.
2) Σταμάτα να αναβάλεις να βρεις μια λύση στα προβλήματά σου και αντιμετώπισέ τα κατάματα. Αυτό δε θα γίνει με εύκολο τρόπο φυσικά, ούτε υπάρχουν υπεράνθρωποι που χειρίζονται με άνεση κάθε αναποδιά που τους προκύπτει. Επίσης δεν είμαστε υποχρεωμένοι να λύνουμε πάραυτα τα προβλήματά μας. Κανείς υγιής άνθρωπος δεν πηγαίνει από το πρόβλημα απευθείας στη λύση χωρίς τα ενδιάμεσα στάδια: αναστάτωση, θλίψη, απογοήτευση, αποτυχία. Η ζωή είναι γεμάτη από προβλήματα τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίζουμε, να προσαρμοζόμαστε και να λύνουμε με κάποιο τρόπο. Αυτά είναι που μας διαπλάθουν και φτιάχνουν τον άνθρωπο εκείνο που τελικά γινόμαστε.

Συγκλονιστικό... Πουλάει το νεφρό του για να ζήσει τα παιδιά του

«Δεν πουλάω μόνο το νεφρό μου, θα μπορούσα να πουλήσω και το κεφάλι μου αν το ήθελαν, αρκεί να ζήσουν τα παιδιά μου». Συγκλονιστικό... Πουλάει το νεφρό του για να ζήσει τα παιδιά του
Ανθρώπινο δράμα στον καιρό της οικονομικής κρίσης με «πρωταγωνιστή» ένα Ηρακλειώτη ο οποίος κρύβεται πίσω από το χειρόγραφο σημείωμα που τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του Βενιζελείου Νοσοκομείου.
Το irakliolive ήρθε σε επικοινωνία με τον άνθρωπο που βγάζει το νεφρό του στο σφυρί για να ζήσουν τα παιδιά του.
 Μια επικοινωνία φορτισμένη και δύσκολη καθώς ο ίδιος δήλωσε από την πρώτη στιγμή και δε θέλει να λάβει καμία δημοσιότητα. Χωρίς να αποκαλύψει στοιχεία που θα τον φωτογράφιζαν είπε ότι η ζωή του πήρε την κάτω βόλτα πριν από 2,5 χρόνια όταν έμεινε άνεργος

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥ στα LIDL προκαλούν ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ


Η Γερμανική αλυσίδα Lidl κατηγορείται ότι καταστρέφει τη μαγεία των Χριστουγέννων πουλώντας μπριζόλες ταράνδων για £ 7.99
 Oι κατεψυγμένες μπριζόλες ταράνδων είναι προϊόντα της σειράς μάρκας «Deluxe» που επιδιώκει να προσελκύσει αγοραστές της μεσαίας τάξης.
Οι σκέψεις για τους τάρανδους και τα Χριστούγεννα, φέρνουν στο νου μας εικόνες του Ρούντολφ με την κόκκινη μύτη και το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη να πετούν πάνω από χιονισμένες στέγες.
Αλλά η αλυσίδα Lidl κατηγορείται από τις ομάδες προστασίας των ζώων γιατί γελοιοποιεί την περίοδο των Χριστουγέννων με την τοποθέτηση του Rudolph στο μενού.

ΣΟΚ: Ανακαλύφθηκε η κιβωτός του ΝΟΕ στην Ανταρκτική!

../news_data/1497/2.jpg

Από την βάση Μακ Μούρντο στην Ανταρκτική οι επιστήμονες λένε ότι κάτι έχουν ανακαλύψει...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Δείτε τι βρήκαν κάτω από τα συντρίμια των Δίδυμων Πύργων!


Τι ανακάλυψη έκαναν τυχαία τα συνεργεία που εργάζονταν στο υπόγειο σύστημα ασφαλείας οχημάτων του υπό ανέγερση Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου..

ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ.....ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ!!!!!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η γνωστή παγκοσμίως Μύκονος, το νησί που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει τουρισμό υψηλού εισοδήματος από το παγκόσμιο τζετ σετ χτυπημένη και αυτή από την οικονομική κρίση αναμένεται να… «σωθεί», σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, από ένα πολύ γνωστό Τούρκο μεγιστάνα. Δηλαδή η ελληνική ξέφτιλα σε όλο το… μυκονιάτικο μεγαλείο της. 
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Aksam, στις 20 Νοεμβρίου, ο πασίγνωστος στην Τουρκία μεγιστάνας Ferit Şahenk της γνωστής οικογένειας των Şahenk που είναι κάτοχοι του μεγάλου οικονομικού ομίλου επιχειρήσεων με την ονομασία «Doğuş Grubu», προτίθεται να αρπάξει τις μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζει η οικονομική κρίση της Ελλάδας και να επενδύσει αγοράζοντας τουλάχιστον τρία ξενοδοχεία της γνωστής αλυσίδας Xenia, από τα οποία το ένα είναι το γνωστό Xenia της Μυκόνου με μεγάλη ιστορία στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή του παγκοσμίως γνωστού αυτού ελληνικού θέρετρου.
 
Ο Τούρκος μεγιστάνας, όπως αναφέρεται στα τουρκικά δημοσιεύματα, φέρετε αποφασισμένος και ήδη όπως τονίζουν οι Τούρκοι η δουλειά έχει σχεδόν κλείσει, να «εισβάλλει» στην Μύκονο πλειοδοτώντας στην αγορά των Xenia στα πλαίσια των ιδιωτικοποιήσεων που έχει αναγγείλει η μνημονιακή ελληνική κυβέρνηση.
 
Η απόκτηση των Xenia από τον Ferit Şahenk και τον τουρκικό όμιλο θα γίνει με καθεστώς υπενοικίασης διάρκειας 99 ετών, δηλαδή στην ουσία αγοράς από τον τουρκικό όμιλο Doğuş Grubu. Εντυπωσιακή είναι και η αναφορά για τα σχέδια του Τούρκου μεγιστάνα σχετικά με την Μύκονο και όχι μόνο.
 
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην τουρκική εφημερίδα, σκοπεύει να μετατρέψει την Μύκονο σε İbiza, δηλαδή στο γνωστό νησί της Ισπανίας στις Βαλεαρίδες νήσους που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής και διεθνούς αριστοκρατίας κατά τους θερινούς μήνες.
 
Αποφασισμένος να αγοράσει τρία ξενοδοχεία της αλυσίδας Xenia, έχει σχεδία να τα μετατρέψει σε υπερσύχρονα λουξ ξενοδοχεία ικανά να φιλοξενήσουν όλη αυτή την διεθνή αφρόκρεμα που θα προτιμήσει να κάνει τις διακοπές της στα τουρκικής πλέον ιδιοκτησίας ξενοδοχεία επί ελληνικού εδάφους. Αλλά οι φιλοδοξίες του Τούρκου μεγιστάνα δεν σταματούν εδώ.
 
Όπως πρόσθεσε στην τουρκική εφημερίδα Aksam, σκοπεύει να μετατρέψει το ελληνικό Αιγαίο σε λουξ τουριστικό κέντρο οπού θα έρχονται τουρίστες από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για να αυξήσουν φυσικά τα ταμεία του τουρκικού ομίλου επιχειρήσεων Doğuş Grubu.

ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!


Με αφορμή την ανάρτησή μας "αποτελειώνουν τους ελεύθερους επαγγελματίες με το νέο φορολογικό", λάβαμε το παρακάτω σχόλιο το οποίο είναι από οικονομολόγο και το οποίο δίνει οδηγίες πλεύσης για το πώς μπορούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες να αποφύγουν τις νάρκες που βάζει το κράτος στο δρόμο τους. 
Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα όσα λέει:
 

Θα λιώσετε και μόνο στην όψη του: Φτιάξτε το πιο νόστιμο κέικ με γλάσο σοκολάτας!

Αφράτο σοκολατένιο κέικ, αγαπημένη
 μαρμελάδα φράουλα και λαχταριστή
 σοκολατένια επικάλυψη!
Ο τέλειος συνδιασμός
 σοκολατογλυκίσματος… 
για κάθε περίσταση!!!...

Χρόνος Προετοιμασίας 120′ λεπτά
15 μερίδες
Τα υλικά για μια μακρόστενη φόρμα για το κέικ
175 gr. βούτυρο
180 gr. ζάχαρη
200 gr. γάλα εβαπορέ
225 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40 gr. κακάο
3 αυγά
2 βανίλιες
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Επίσης θα χρειαστείτε
Μαρμελάδα Φράουλα
για την επικάλυψη
200 gr. κρέμα γάλακτος πλήρες
170 gr. σοκολάτα κουβερτούρα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Εκτέλεση Συνταγής
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...