Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Η Coca Cola και η αποσιώπηση των ειδήσεων


[Της τελευταίας στιγμής: Η Coca Cola με αγωγή της ζητάει συνολικά 5,5 εκατομμύρια από τα εργατικά σωματεία «χρηματική αγωγή λόγω ηθικής βλάβης, με το νόμιμο τόκο… μέχρι και την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση»]
Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Το ψήφισμα: Το δημοτικό συμβούλιο, εάν δεν απατώμαι, πήρε την απόφαση να υποστηρίξει τον αγώνα των απεργών στην Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον της Θεσσαλονίκης: το ψήφισμα αυτό δε δόθηκε ακόμη στη δημοσιότητα, δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης, δεν κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, δεν παραδόθηκε στο Σωματείο των απεργών έως σήμερα – ο αγώνας των απεργών διαρκεί τριάντα πέντε συναπτές ημέρες.

Είναι προφανές ότι η δημοτική αρχή σπεύδει βραδέως, για να μην ενοχλήσει το «μέγα» χορηγό της… την Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον: είναι αναφαίρετο δικαίωμα των αντιδημάρχων και των υπευθύνων των οργανισμών του δήμου να αποδέχονται χορηγίες που θεωρούν συμφέρουσες – ακόμη περισσότερο είναι δικαίωμά τους να θεωρούν τις χορηγίες της Κόκα Κόλα ευλογία Θεού. Ο καθένας αποτιμά πολιτικώς με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα: δεν έχω τη διάθεση να αντιδικήσω με εκείνα τα στελέχη της δημοτικής αρχής, που προκρίνουν μια πολιτική άκριτης αποδοχής παρόμοιων χορηγιών – και αυτό ευρίσκεται στη διακριτική τους ευχέρεια και είναι οι πολίτες αρμόδιοι να τους κρίνουν στις εκλογές.

Αλλά όπως φαίνεται αυτές οι χορηγίες συνοδεύονται από δεσμεύσεις απέναντι στην πολυεθνική εταιρία: δεσμεύσεις άτυπες, αλλά τοξικές στις συνέπειές τους για το δημοκρατικό πολίτευμα – η Κόκα Κόλα προνόησε και εξαγόρασε τη σιωπή της δημοτικής αρχής.

Aυτοί είναι οι 5 παχύτεροι άνθρωποι στον κόσμο- ΦΩΤΟ

Οι φωτογραφίες κυριολεκτικά σοκάρουν. Πρόκειται για τους 5 παχύτερους ανθρώπους στον κόσμο, τα κιλά των οποίων ξεκινάνε από τα 170 και φτάνουν μέχρι και τον μισό τόνο σχεδόν.
Φανταστείτε μισό τόνο. Άνθρωπος δηλαδή που ζυγίζει τουλάχιστον 500 κιλά.

Κάπου κάποιος μας μοιάζει!!!


3 εκατ. ευρώ για αυτοκίνητα βουλευτών


Πόσα παίρνουν εκτός του μισθού


3 εκατ. ευρώ για αυτοκίνητα βουλευτών -Πόσα παίρνουν εκτός του μισθού
5.jpg Ενώ λοιπόν πολλοί από τους έλληνες πολίτες καταθέτουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους για να γλιτώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, τα αυτοκίνητα ( μέσω leasing) για τους βουλευτές κοστίζουν στη Βουλή γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα και τα… μέτρα από την αρχή!

Μόνο για ομοθρήσκους.... Αυτό δεν είναι ρατσισμός;

Η δημιουργία ενός αποθέματος αίματος, άμεσα διαθέσιμου για χρήση από τα μέλη της Κοινότητας, είναι ένας κρίσιμος ρόλος της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Δυστυχώς, η χαμηλή συμμετοχή στις αιμοδοσίες των τελευταίων ετών έχουν εξαντλήσει το απόθεμα τόσο, ώστε να μην μπορεί πια να ανταποκριθεί στις ανάγκες – ενδεικτικά, στην τελευταία αιμοδοσία κινητοποιήθηκαν μόνο 25 άτομα από ένα κοινό 600 ατόμων (μέλη ηλικίας 18 – 60), ενώ από τις 30 μονάδες αίματος που διετέθηκαν σε ομόθρησκους κατά το 2009, δεν επεστράφη καμία.
Το αίμα αυτό μπορεί να το χρειαστεί οποιοδήποτε μέλος της Κοινότητας ανά πάσα στιγμή, και η δημιουργία ενός επαρκούς αποθέματος είναι ζωτικής σημασίας, καθώς και η παρουσία των μελών στις αιμοδοσίες, καθώς η συγκέντρωση είναι τόσο μικρή που υπάρχει ο κίνδυνος να μην δικαιούμαστε πια συνεργείο αιμοληψίας.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμφανιστεί κανείς στην αιμοδοσία της Κοινότητας, που γινεται δυο φορές το χρόνο σε ώρα και μέρος που ανακοινώνεται από πριν.
Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί ανα πάσα στιγμή να δωσει αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, και να δηλώσει ότι επιθυμεί να σταλεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» υπέρ της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών.

Ρατσιστική αιμοδοσία εν Ελλάδι Ισραηλιτών μόνο για εβραίους

   
Είδαμε τους συνεργάτες του καθεστώτος, αριστερούς, ακροαριστερούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς να κόπτονται για τις αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τες ως «ρατσιστικές». Στις υποκριτικές αυτές εκδηλώσεις έφτασαν μάλιστα στο σημείο να παραβιάζουν τον νόμο, ενώπιον της Αστυνομίας, χωρίς να παρεμβαίνουν οι αρχές για να επιβάλλουν την τάξη και την νομιμότητα. Θυμίζουμε προς επιβεβαίωση των λεγομένων μας την θλιβερή σύναξη μερικών γραφικών κομμουνιστών στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να αποτρέψουν Έλληνες πολίτες από το να δώσουν αίμα. Βέβαια αυτή η κίνησή τους στέφθηκε με το σύνηθες αποτέλεσμα της οποιασδήποτε κομμουνιστικής κινήσεως εν Ελλάδι, δηλαδή παταγώδης αποτυχία και πρόκληση άφθονου γέλιου στους Έλληνες.
Στην αντίληψη μας, όμως, έπεσε και άλλη μία αιμοδοσία που θα μπορούσαν να αποκαλέσουν «ρατσιστική». Συγκεκριμένα διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Ισραηλίτικης Κοινότητας Αθηνών ότι αυτή διαθέτει τράπεζα αίματος μόνο για εβραίους. Πεδίον δόξας λαμπρόν για επίδοξους «αντιρατσιστές» και πάσης φύσεως γραφικούς. Για να δούμε θα πούνε τίποτε για την «ρατσιστική» τράπεζα αίματος των Εβραίων ή μήπως η «ευαισθησία» τους εξαντλείται μοναχά στις δράσεις της Χρυσής Αυγής και συνεπώς είναι πολιτικά κατευθυνόμενη;
Γιατί αν ισχύει το δεύτερο (που ισχύει!) τότε μιλάμε για άλλο ένα μνημείο κομμουνιστικής υποκρισίας και η ευθύνη πέφτει (για άλλη μία φορά) στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, τον Δένδια και την Αστυνομία που δεν πράξαν τα δέοντα προκειμένου να απομακρυνθούν οι γραφικοί που εμπόδιζαν την λειτουργία ενός νοσοκομείου. Βεβαίως δεν περιμέναμε να πράξουν τα δέοντα, αφού ως γνωστόν ο νόμος στην Ελλάδα του μνημονίου εφαρμόζεται επιλεκτικά και ευνοεί συστηματικά τα «σκυλιά» του συστήματος, όπως έχουν διαχρονικά υπάρξει οι κομμουνιστές.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ:ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ -VIDEOS

Ο ΣΤΟΥΡΑΡΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ...
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ...ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ Ή ΑΛΓΟΡΥΘΜΟ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ...ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! 

ΚΑΖΑΚΗΣ : 80.000 λιγότεροι οι Έλληνες σε δυο χρόνια μνημονίων...


Οι θάνατοι στη χώρα μας πολλαπλασιάστηκαν, οι γεννήσεις καταβαραθρώθηκαν ενώ η μετανάστευση αυξάνεται ραγδαία.

Η κυβέρνηση ζητωκραυγάζει για το επικαλούμενο πρωτογενές πλεόνασμα. Ο φερόμενος ως Έλλην πρωθυπουργός αμέσως μόλις κατατέθηκε το σχέδιο του προϋπολογισμού, έτρεξε σαν τον γνωστό Χαρούλη από την παλιά διαφήμιση της Νουνού να πει τα καλά νέα στην Frau Μέρκελ. Και η Frau γεμάτη από εκείνο το είδος της ικανοποίησης που πάντα διακρίνει τους φιλόζωους όταν τα κατοικίδιό τους εκτελεί με θαυμαστή ακρίβεια τις εντολές που του δίνουν, αναφώνησε: «Πολλοί δεν το πίστευαν, αλλά η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα!»


Μεγάλη επιτυχία. Πρωτοφανής. Έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Οι επαινετικές δηλώσεις της Frau και του ανάπηρου Σόιμπλε μπορούν να συγκριθούν μόνο με την ικανοποίηση που έδειχνε ο Χίτλερ όταν τα σκυλιά του εκτελούσαν άριστα τις επιθυμίες του. Βλέπετε το γερμανικό κατεστημένο, ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος, διακρίνεται ιδιαίτερα για τα φιλόζωα αισθήματά του, ελλείψει ανθρωπισμού. Είναι επίκτητη ιδιότητα που κατοχυρώθηκε στον μεσοπόλεμο και γέννησε τον ναζισμό ως τον ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής και κοινωνικής κουλτούρας του, την οποία διατηρεί ακέραια μέχρι τις μέρες μας.

Απόλυτη μείωση πληθυσμού

ΟΑΕΕ: Kόβουν τη σύνταξη για οφειλές πάνω από 20.000 ευρώΧωρίς  σύνταξη μένουν όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες χρωστούν πάνω από 20.000 ευρώ - ακόμη και από οφειλές εισφορών για αναγνωρίσεις χρόνων ασφάλισης - ή δεν προσκομίζουν, εντός τριμήνου από την υποβολή του συνταξιοδοτικού αιτήματος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ -ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ


masonoi-politikoi

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΤΖΕΦΡΙ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
 Στις 7 Οκτωβρίου του 2012, λάβαμε το πρώτο e-mail από τον «παράξενο» Έλληνα ερευνητή, ο οποίος μας ενημέρωνε τα εξής: «Σήμερα τελείωσα την λίστα που σας έλεγα. Πρόκειται για 450 άτομα. Εννοείται ότι δεν είναι οι μοναδικοί μασόνοι στον κόσμο, αλλά θα ήταν αδύνατο για εμένα να τους «φακελώσω» όλους. Σε ένα προηγούμενο μήνυμα σας είχα στείλει και πληροφορίες για τα μασονικά κόμματα και τις ιδεολογίες στην Ελλάδα. Αν δεν το έχετε δει πείτε μου να σας το ξαναστείλω. Κλείνω αυτόν τον πρόλογο με την διευκρίνιση ότι η λέσχη Λάιονς, ο όμιλος ρόταρυ και οι σοροπτημήστριες είναι προθάλαμοι της μασονίας και όλα τα μέλη αυτών των συλλόγων παγκοσμίως είναι μασόνοι…».
Πρόκειται για τον Σωτήρη Ασημακόπουλο ο οποίος έχει ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα. Αποφασίζουμε σε συνεχή δημοσιεύματα για λόγους δημοσίου συμφέροντος και ευλόγου ενδιαφέροντος να τα δημοσιοποιήσουμε. Πρόσφατα σε συζήτηση που είχαμε στον τηλεοπτικό «αέρα» με εκπρόσωπο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», λαβαμε την ρητή διαβεβαίωση ότι «οι Έλληνες Μασόνοι, η Μασονική Στοά και ο διακτινισμός τους στα πολιτικά και διπλωματικά ζητήματα της χώρας, μόνον καλό κάνει». Οι Έλληνες Μασόνοι προσπαθούν το τελευταίο διάστημα σε μια ομολογουμένως περίεργη αντεπίθεση να επανέλθουν ενεργά και να ρυθμίσουν τις εξελίξεις στη πατρίδα. Μάλιστα θέλουν να υπενθυμίζουν ότι «η Φιλική Εταιρεία, γνωστή στοά, έσωσε την Ελλάδα το 1821. Γιατί να μην την ξανασώσει;».
Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν τους ντόπιους σωτήρες, κατά τον ερευνητή, Σωτήρη Ασημακόπουλο. Αυτούς που θα ξανασώσουν την πατρίδα! Εννοείται ότι όποιος διαβάσει το ονοματεπώνυμο του και έχει αντιρρήσεις για την ένταξη του στους Έλληνες Μασόνους, πολύ ευχαρίστως να το αφαιρέσουμε. Ποιος όμως από τους 450 φερόμενους ως μέλη των τεκτονικών στοών, δεν θα ήθελε να λέγεται και να θεωρείται «σωτήρας του Έθνους»;
 Η ΛΙΣΤΑ

”Γιατί δεν αντιστέκονται οι διανοούμενοι και καλλιτέχνες? ”


Έχετε παρατηρήσει την παντελή απουσία ενάντια στο σύστημα ολων των επωνύμων , τραγουδιστών , καλλιτεχνών , διανοουμένων κλπ.;
Κάποτε οι διανοούμενοι και καλλιτέχνες ήταν στη πρώτη γραμμή της αντίστασης μαζί με τους
πολίτες γράφοντας τραγούδια , ποιήματα , κάνοντας αντιστασιακές συναυλίες , ανεβάζοντας αντιστασιακά έργα και γενικά εμψυχώνοντας με κάθε τρόπο τους πολίτες συμμετείχαν….

Έχετε αναρωτηθεί γιατί όταν σε λιγότερο σημαντικά γεγονότα έβγαιναν ολοι αυτοί να υποστηρίξουν τον αδύνατο και αδικημένο για να δείξουν τη μεγαλοψυχία τους ενώ τώρα σιωπούν? Γιατί απλα ολοι τους φοβούνται ότι αν πουν κάτι ενάντια του συστήματος τότε το σύστημα θα τους στείλει το ΣΔΟΕ!!!!! Και τότε πως θα δικαιολογήσουμε τις βίλες, τα κότερα , τα πανάκριβα αυτοκίνητα , τα έργα
τέχνης και τις καταθέσεις?

Σήμερα που έχει έρθει η συντέλεια στην Ελλάδα , κυριολεκτικά , και πολύ περισσότερο όταν η χωρα προδίδετε φανερά πλέον και με κάθε τρόπο στους τοκογλύφους από τους ντόπιους δωσίλογους γιατί σιωπούν ? Δεν έχουν να πουν τίποτα?

Πολίτες: Ένα αυθαίρετο στο κέντρο του Ηρακλείου, κάτω… από τη μύτη των υπηρεσιών!

Πολίτες: Ένα αυθαίρετο στο κέντρο του Ηρακλείου, κάτω… από τη μύτη των υπηρεσιών!Μπορεί να ανεγερθεί ένα αυθαίρετο μέσα στο κέντρο μιας πόλης και μάλιστα μέσα στα μάτια των υπηρεσιών; Φυσικά, αν πρόκειται για το Ηράκλειο! Όπως καταγγέλλουν πολίτες, πρόκειται για υπόθεση που εδώ και μήνες απασχολεί τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και τις αρχαιολογικές Εφορείες του υπουργείου Πολιτισμού, καθώς το κέντρο της πόλης είναι κηρυγμένη αρχαιολογική και φυσικά υπό προστασία ζώνη, αλλά μέχρι τώρα χωρίς αποτέλεσμα: στην οδό Κουρμούληδων, μέσα σε τέσσερις μήνες, από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013 ανεγέρθηκε ένα διώροφο κτίσμα, στη θέση δύο παλιών ρυμοτομούμενων, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο Candianews. Ο ιδιοκτήτης είχε πάρει άδεια τόσο από την πολεοδομία όσο και από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες για ανακαίνιση των παλαιών κτισμάτων (αντικατάσταση κουφωμάτων, βάψιμο και άλλες εργασίες μικρής κλίμακας), αλλά τελικά, σύμφωνα με τα έγγραφα των υπηρεσιών, αυτές κατεδαφίστηκαν και στη θέση τους εμφανίστηκε ένα διώροφο κτίσμα.
Το παλιό κτίσμα
Το παλιό κτίσμα

Η ΕΛ.ΑΣ. ΑΓΡΥΠΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ (την πληρώνει ο άνεργος φορολογούμενος για να φυλάει τον τεμπελχανά της Φρειδερίκης)Οι διακοπές του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ στο αγαπημένο του Πόρτο Χέλι, που συχνά έχουν τροφοδοτήσει με «κουτσομπολιό» τον Τύπο, έφτασαν στο σημείο να… μπλοκάρουν την αστυνόμευση της Αργολίδας!
Σε μια περίοδο που η αστυνομική δύναμη λειτουργεί με μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, η 24ωρη φύλαξη του εξοχικού που νοικιάζει ο τέως έχει δημιουργήσει «πονοκέφαλο» στην ΕΛ.ΑΣ., όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι… αστυνομικοί του νομού.
Το θέμα ανέδειξε με σειρά εγγράφων από τον περασμένο Μάιο η Eνωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας (ΕΑΥΑ), επικαλούμενη τις ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού αλλά και την περαιτέρω δυσλειτουργία των τοπικών δυνάμεων λόγω της εντολής του υπουργείου για διάθεση προσωπικού στη «φύλαξη προσώπων ειδικής κατηγορίας», έργο το οποίο -όπως προτείνει η ΕΑΥΑ- μπορεί να αναλάβει η ειδική υπηρεσία που υπάρχει γι” αυτόν τον σκοπό στην Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι το επίμαχο εξοχικό φυλάσσεται ήδη, ακόμη και απόντος του VIP ενοίκου του, ο οποίος αναμένεται να καταφθάσει τις επόμενες ημέρες. Μολονότι προ διετίας, όπως είχε αποκαλύψει το «Εθνος της Κυριακής», ο τέως είχε αγοράσει οικόπεδο δεκάδων στρεμμάτων στην περιοχή Γκιάλεζα με σκοπό να ανεγείρει πολυτελείς κατοικίες, σήμερα έχει «παγώσει» το αρχικό του σχέδιο και συνεχίζει να μένει στο… νοίκι.
Ετσι, όπως έκανε καθ” όλη την τελευταία επταετία, ο Κωνσταντίνος μισθώνει με τη σεζόν ακριβά εξοχικά «βασιλικών» προδιαγραφών, με τεράστιους περιφραγμένους κήπους, πολλά κτίσματα και χώρους για φιλοξενία της πολυπληθούς οικογένειας και των φίλων τους, πάντα στο Πόρτο Χέλι.

ΠΟΙΝΙΚΕΣ "ΔΙΩΞΕΙΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ..


.............ΚΟΡΟΪΔΟ  ΓΑΜΠΡΕ....

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΤΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΩΣ Ο ΔΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ???
ΕικόναΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ 
ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, 
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ
 ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
 ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ
 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 
ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ PLASMA/ WIDE
 SCREEN ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ 
ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ 
ΑΥΓΗΣ, Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ( ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ 
ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ Ή ΚΑΤΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ Ο.Ε.Α. ΔΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ )
 ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΝ ΜΕΣΩ 
ΚΡΙΣΗΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;) ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ 
ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ 
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ ΚΛΠ.).


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ STAR ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΤΕ :
(ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - - -  27/09/2013)

 

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΟΡΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ


Περισσότερους φόρους θα κληθούν να πληρώσουν το 2014 οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αφού τα καθαρά εισοδήματά τους θα φορολογούνται πλέον από το πρώτο ευρώ με φόρο 26%. Μάλιστα αν τα εισοδήματα υπερβαίνουν...
τις 50.000 ευρώ, τότε στο ποσό του εισοδήματος που υπερβαίνει το συγκεκριμένο όριο επιβάλλεται φόρος με συντελεστή 33%.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στο ποσό του φόρου θα υπολογίζεται και προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος, ενώ έχουν καταργηθεί όλες οι φοροαπαλλαγές που ίσχυαν στο παρελθόν (ενοίκια κατοικίας, τόκοι δανείων πρώτης κατοικίας, ιατρικές δαπάνες, ασφάλειες ζωής, φροντιστήρια κ.λπ.).
Οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι μπορούν να περιορίσουν τη φορολογική τους επιβάρυνση με τις επαγγελματικές δαπάνες που θα παρουσιάσουν στην εφορία. Μέχρι το τέλος του έτους έχουν ακόμη το χρονικό περιθώριο να κόψουν κάποιο τιμολόγιο που θα θεωρηθεί επαγγελματική δαπάνη και θα τους γλιτώσει από φόρο. Κάθε επαγγελματίας μπορεί να μειώσει το κέρδος του, μέσω των δαπανών που μπορεί να καταχωρίσει στα βιβλία του τα οποία προβλέπονται από τον νόμο, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα πέσει στην «τσιμπίδα» των τεκμηρίων, γιατί τότε δεν θα το γλιτώσει το 26%, ακόμη και αν έχει ζημιές στην επιχείρησή του.
Βασική αρχή για την αναγνώριση της δαπάνης είναι να υπάρχει το ανάλογο παραστατικό (τιμολόγιο, λογαριασμός κ.λπ.) αλλά και η δαπάνη αυτή θα πρέπει να είναι παραγωγική για την επιχείρηση. Αφορά, δηλαδή, δαπάνη που πραγματοποιείται για την επίτευξη κέρδους, αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.
Σύμφωνα με τον φοροτεχνικό Ηλίας Xατζηγεωργίου, ορισμένες από τις δαπάνες που δεν θα πρέπει να ξεχνούν οι επαγγελματίες να καταχωρίζουν στα βιβλία τους, προκειμένου να γλιτώσουν φόρους είναι οι εξής:

To ουσιαστικό ερώτημα είναι απλό .Ποιος ελέγχει τα σκουπίδια-γενόσημα που μας δίνουν.
Δείτε το δημοσίευμα που ανέβηκε πριν από λίγο στο Left.gr:
Άδωνις – τρόικα “dealers” της πολυεθνικής των γενοσήμων TEVA! 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η τρόικα έχουν δώσει τα χέρια, προκειμένου να εκτοξευθεί στο 60% η χορήγηση γενοσήμων στη χώρα μας, ενώ γιατροί- πωλητές θα ελέγχονται ηλεκτρονικά για το αν “πιάνουν τους στόχους” και οι αποτελεσματικοί ”dealers” θα επιβραβεύονται με «νόμιμες» μίζες από το κράτος.
Η μνημονιακή δημοσιονομική δέσμευση για μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης στα 2 δισ. ευρώ μεταφράζεται ευθέως σε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του μέσου Έλληνα, αυτό είναι ένα πρώτο συμπέρασμα επώδυνο και άμεσα αντιληπτό. Λιγότερο γνωστό είναι ότι πίσω από τις συμφωνίες κυβέρνησης και τρόικας κρύβεται ένας βρόμικος χορός συμφερόντων, αφού η ελληνική αγορά φαρμάκου ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της σε πολυεθνικές -εταιρείες κολοσσούς, παραγωγούς γενοσήμων αμφιβόλου ποιότητας.
Η διείσδυση της TEVA στην ευρωπαϊκή αγορά φαρμάκου και οι καταγγελίες των Αμερικανών

Φτιάξτε καταπληκτικό κορμό σοκολάτας

Το γνωστό σε όλους μας γλυκό σε μία φανταστική συνταγή!

Υλικά για 6 άτομα...

    350 γρ. μπισκότα τύπου πτι  μπερ χονδροτριμμένα

    1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια χονδροτριμμένα

    1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη

    4 αυγά

    5 κουτ. σούπας κακάο

    220 γρ. βούτυρο

    1 κόλλα αντικολλητικό χαρτί η αλουμινόχαρτο

Εκτέλεση:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...