Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Ποιοι θα γιορτάσουν φέτος για τελευταία φορά στο σπίτι τους;


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Ποιοι θα γιορτάσουν φέτος για τελευταία φορά στο σπίτι τους;

​Το θέμα των πλειστηριασμών και η απαίτηση για πλήρη απελευθέρωσή τους στην οποία επιμένει η Τρόικα, κυριάρχησαν στη σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Δευτέρας υπό 
τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και των υπουργών Οικονομικών και Άμυνας.
Παρά την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να κλείσουν όλα τα προαπαιτούμενα πριν από το Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δεν δίστασε να δηλώσει πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει τελικά συμφωνία με την Τρόικα για τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση (για την παράταση της προστασίας), αφού αν δεν νομοθετήσει, αίρεται αυτομάτως το καθεστώς προστασίας συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που μελετά η ελληνική πλευρά προβλέπει ακατάσχετο για την πρώτη κατοικία, για ακίνητα αντικειμενικής αξίας έως και 180.000 ευρώ για μεμονωμένα άτομα και άνω των 200.000 ευρώ για οικογένειες, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, με εξαίρεση όσους έχουν καταθέσεις ή επιπλέον εισοδήματα.

"Αλλος πηδ@ει" και οι φορολογούμενοι πληρώνουν...

Mια πολύ σοβαρή καταγγελία δημοσιεύει το ελληνοαμερικανικό site "Καλάμι", η οποία καλό θα είναι να ερευνηθεί άμεσα από το Μαξίμου. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύσει το "άλλος πηδάει, άλλος πληρώνει"..
Και για το "ποιος πηδάει" και "ποιαν πηδάει" ουδόλως θα μας αφορούσε αν δεν είχαμε έγγραφα ήδη στα χέρια μας που αποδεικνύουν "Ποιος πληρώνει": Οι Έλληνες φορολογούμενοι.
Υπάρχουν - ακόμα - κάποιοι λίγοι άνθρωποι στο περιβάλλον Σαμαρά που "πονάνε" τη χώρα. Ας επέμβουν γιατί αλλιώς θα ... επέμβουμε εμείς και αυτά που θα αποκαλυφθούν δεν θα αρέσουν σε κανέναν...
Ιδού το δημοσίευμα:

ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Ποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ στους "Δύο ξένους";;; (PHOTOS) Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως... αλήθεια!


Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως... αλήθεια! Νυν βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν... κομπάρσος στο επιτυχημένο σίριαλ "Δύο Ξένοι".

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ…ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ…


Ο Νίκος Ξυδάκης στην Καθημερινή, σχολίασε με ένα εντελώς απρόβλεπτο τρόπο την πίστη ,http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_07/12/2012_504151,όπως την διετύπωσε στην προς Εβραίους επιστολή του
 Ο Απόστολος Παύλος..
Το κείμενο αυτό το επεσήμανε ο καλός μου φιλος Α.Π. και μου το έστειλε..
Αυτή η.. έκπληξη του Νίκου Ξυδάκη με οδήγησε στο να ανακαλέσω στη μνήμη μου,
τα όσα έχει γράψει ένας σύγχρονος μας Αγιος, ο Επίσκοπος Κριμαίας, Λουκάς ο ιατρός..για την πίστη..
Νομίζω οτι αξίζει τον κόπο να διαβάσει κανείς και τα δυό κείμενα,
που μιλούν για το ίδιο θέμα απο δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες..
 We_all_need_love_045
Και τι είναι η πίστη;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...