Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Παραληρηματική ανακοίνωση μίσους κατά των Ελλήνων από το Vinozito

Παρουσιάζουμε αυτούσια την ανακοίνωση του κόμματος-ταμπέλα "Ουράνιο Τόξο - vinozito", οι οποίες είναι προσβλητικότατες για το έθνος των Ελλήνων, αλλά και το ελληνικό κράτος:

....................................................................................................................................................
Δελτίο Τύπου
Οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Ε. Βενιζέλου στο δείπνο εργασίας των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ με θέμα την πολιτική «ανοικτών θυρών» σχετικά με το πρόβλημα που έχει η Ελλάδα με το όνομα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την πραγματική διάσταση του ζητήματος. Κι αυτό ασφαλώς και δεν είναι το όνομα της γειτονικής χώρας, αλλά η μακεδονική εθνική ταυτότητα, εντός και εκτός συνόρων.
Χωρίς ίχνος ντροπής, ο Ε.Βενιζέλος εγκαλεί τη Δημοκρατία της Μακεδονίας για μη σεβασμό μειονοτικών δικαιωμάτων και για προβλήματα συνύπαρξης εθνικών κοινοτήτων. Ποιός; Ο υπουργός μιας χώρας που έχει γίνει παγκόσμιος περίγελος, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μειονότητες. Και πηγαίνει και παραπέρα, κατακρίνοντας τους γείτονες για «ύπαρξη επίσημης κρατικής ιδεολογίας και ιδεολογικής χρήσης της ιστορίας». Ποιός; Ο υπουργός μιας χώρας που δημιουργήθηκε πάνω στις αρχαιοελληνικές φαντασιώσεις ενός περιφερειακού Ευρωπαίου μονάρχη του 19ου αιώνα, ενός προτεκτοράτου που δεν θα υπήρχε αν δεν είχαν αποφασίσει έτσι οι "Μεγάλες Δυνάμεις" το 1828 αλλά και το 2010, μιας χώρας που ακόμα και σήμερα πιστεύει ακράδαντα ότι οι υπήκοοί της είναι απευθείας απόγονοι του Αριστοτέλη και του Αλέξανδρου.

Τέρενς Κουίκ: “Το ΥΠΕΞ δεν αντιδρά και αποδέχεται την πλαστογράφηση του ονόματος της Μακεδονίας εκ μέρους της Google Maps”

kouik
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει να προκαλεί ο αμερικανικός οργανισμός Google, που παρά τις καταγγελίες πολλαπλών ΜΜΕ και Σωματείων, εξακολουθεί να αναφέρεται στα Σκόπια ως «Μακεδονία», με το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, να μην αντιδρά με τον πλέον αντεθνικό τρόπο.
Αυτό καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

«Ως αρμόδιος Τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος, είμαι εθνικά υποχρεωμένος να σας επισημάνω τις βαρύτατες ευθύνες του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών το οποίο είτε δεν παρεμβαίνει για να διορθώσει η Google αυτή την προσβολή σε βάρος της Ελλάδας είτε – αν έχετε παρέμβει – να βρισκόμαστε στη θλιβερή κατάσταση να γράφει η Google το ΥΠΕΞ στα παλαιότερα των υποδημάτων της», υπογραμμίζει ο Τέρενς Κουίκ και τονίζει πώς «εδώ, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι η Google, ενδεχομένως να πληρώνεται από τους Σκοπιανούς γι’ αυτή την προβοκάτσια, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αποδειχθεί».
Επισημαίνει επίσης ότι «η κατάσταση αυτή βεβαίως, μπορεί να συνδεθεί και με την απόλυτα ενδοτική στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου, να έχει εκχωρήσει στους Σκοπιανούς το όνομα «Μακεδονία» μέσω του διαπραγματευτή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς».
Υπενθυμίζεται ότι τόσο σε πρόσφατη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, όσο και στο προχθεσινό δείπνο εργασίας των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, με θέμα «τη διεύρυνση της Συμμμαχίας», με πάρα πολλή «άνεση» ο Έλληνας ΥΠΕΞ δήλωσε ότι έχει δώσει στο Νίμιτς την… «λύση» της «σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για κάθε χρήση». Την οποία μάλιστα απεκάλεσε και ως… «απολύτως φιλική και δημιουργική στάση απέναντι στους γείτονές μας» καρφώνοντας πισώπλατα τη μία και μοναδική ελληνική Μακεδονία και την ίδια την ελληνική ιστορία.
«Εξακολουθείτε να σιωπάτε στο αναντίρρητο αίτημα που κατέθεσα ως Τομεάρχης Εξωτερικών εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να φέρετε το θέμα της ονομασίας στη Βουλή και μόνο μετά από συζήτηση και έγκριση να πάρετε την εξουσιοδότηση περαιτέρω συνεννοήσεων με τον κ. Μάθιου Νίμιτς», αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ.
Και σημειώνει ότι «το θέμα της σύγκλισης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής είχε υποβληθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2013 και από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο».

Προκαλούν οι ισλαμοφασίστες! «Τα Ελληνικά νησιά είναι Ισλαμικές αποικίες και πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ»

naim-elgantour


Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (ΜΕΕ) κ.Ναΐμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕ για τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε «πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια».
Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία “ενημερώνοντας” τους για το συμβάν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως με τη δήλωση του αυτή εκθέτει και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση: “Η καταγγελία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για το απειλητικό σημείωμα που δέχθηκε από ανώνυμες πηγές, οφείλει να σημάνει συναγερμό στις Αρχές και να εγγυηθούν την ασφάλεια των μουσουλμάνων συμπολιτών μας.
Η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται την ανεξιθρησκία και θα παραμείνει έτσι παρά τις επίμονες προσπάθειες εγκληματικών οργανώσεων να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και να καταστείλουν τη Δημοκρατία μας”. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ την εξέδωσε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος μέλος του οποίου είναι η κα Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, η οποία τον Ιούνιο του 2009 πήρε συνέντευξη από τον Πρόεδρο της ΜΕΕ κ. Ελγαντούρ με στόχο να παρουσιάσει τα “δίκαια” των Μουσουλμάνων της Ελλάδος στον απόηχο των βίαιων διαδηλώσεων του Μαΐου του 2009 με αφορμή το “σχίσιμο του Κορανίου”.

Στο αρχείο η μήνυση του ΙΚΑ για εισφορές του ΣΥΡΙΖΑ που πληρώθηκαν εκ των υστέρων,ακολουθήθηκε η διαδικασία που ισχυει για ολους σύμφωνα με τον Α.Ν. 86/67

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ   ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ -Στο αρχείο η μήνυση του ΙΚΑ για εισφορές του ΣΥΡΙΖΑ που πληρώθηκαν εκ των υστέρων
Ο κ. Τσίπρας ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καταβάλει εισφορές για το δίμηνο από 1.11.2011 έως 31.12.2011, ύψους 60.819 ευρώ.
Το δρόμο της αρχειοθέτησης έχει πάρει η δικογραφία σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για μη καταβολή εισφορών εργαζομένων στο κόμμα, καθώς τελικά πληρώθηκαν.
Συγκεκριμένα, το ΙΚΑ στις 8 Φεβρουαρίου 2012 διενήργησε έλεγχο και διαπίστωσε ότι ο κ. Τσίπρας ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καταβάλει εισφορές για το δίμηνο από 1.11.2011 έως 31.12.2011, ύψους 60.819 ευρώ.
Στη συνέχεια το ΙΚΑ υπέβαλε στις 9 Απριλίου 2012 μηνυτήρια αναφορά για μη καταβολή εισφορών, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τον αριθμό των προσώπων και τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που απασχολήθηκαν και δεν είχαν ασφαλιστεί για το επίμαχο διάστημα.
Τον περασμένο Μάρτιο το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε απαράδεκτη τη δίωξη σε βάρος του κ. Τσίπρα, καθώς δεν είχε αρθεί προηγουμένως η ασυλία του και η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να σταλεί στη Βουλή για να αποφανθεί περί της άρσης ή μη της ασυλίας του κ. Τσίπρα.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Παντελής επέστρεψε την δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για επισυναφθούν αντίγραφα των Πράξεων Επιβολής Προστίμων (ΠΕΕ) του ΙΚΑ και να γνωστοποιηθεί ο αριθμός των εργαζομένων που δεν είχαν ασφαλιστεί.
Το υποκατάστημα του ΙΚΑ απάντησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ότι στο μεσοδιάστημα έχουν καταβληθεί οι εν λόγω εισφορές και με τη σειρά της η Εισαγγελία Πρωτοδικείο Αθηνών διαβίβαζε την απάντηση του ΙΚΑ στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Ο κ. Παντελής επιστρέφει τη δικογραφία στο Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για αρχειοθέτηση, καθώς είχε εξοφληθεί το ποσό των εισφορών.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ και MIND CONTROL ΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΜΕ ...

Αν πιστεύετε μόνο στα μάτια σας, κάντε το παρακάτω πείραμα στον εαυτό σας!

Δείτε για 30 δεύτερα, την κόκκινη τελεία της φωτογραφίας και μετά ανοιγοκλείστε γρήγορα τα μάτια σας, κοιτώντας το λευκό σας ταβάνι.

Νομίζετε ότι βλέπετε;
Νομίζετε πως η εικόνα δεν είναι απλά μία σειρά δεδομένων του εγκεφάλου μας, που η εμπειρία τον έχει κάνει, να μας λέει τι βλέπει...
Όλα όσα είναι γύρω μας, δεν είναι όπως φαίνονται στα αλήθεια, αλλά όπως μας μάθανε να αναγνωρίζουμε!

Η επιστήμη όμως προχώρησε και υποδουλώνει τον άνθρωπο...


Haarp, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, Cia , Mind Control και τα υπερόπλα στα χέρια της Νέας τάξης πραγμάτων.

Το υπερόπλο που θα χρησιμοποιήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων ενάντια στην ανθρωπότητα για να την εξαπατήσει και να την αποτελειώσει… H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή επί το ελληνικότερον, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το…. οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής…..συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!

Beethoven - Moonlight SonataRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...