Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Τι προβλέπει ο Ν.4161/2013 (ακατάσχετο τραπεζικού λογαριασμού).


Επειδή διαπιστώνεται ότι υπάρχει σύγχιση σχετικά με το θέμα, το διευκρινίζω:

1950 ευρώ το μέσο εισόδημα ενός Συριζαίου! - «Βορείων Προαστίων» ο μέσος Συριζαίος: Δεν το λέμε εμείς… Μόνοι τους το λένε 1950 ευρώ το μέσο εισόδημα ενός συριζαίου!

Όταν μία έρευνα για το προφίλ του μέσου μέλους ενός κόμματος διεξάγεται στο συνέδριο του κόμματος, τότε μπορούμε να πούμε ότι θα είναι τουλάχιστον αξιόπιστη, αν όχι ακριβής. Όταν η έρευνα αυτή διεξάγεται στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος που προσπαθεί να διαφημιστεί ως «φιλολαϊκό», τότε θα περίμενε κανείς το μέσο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένα κομμάτι του λαού, ένας λαϊκός άνθρωπος.

Όμως, φευ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, αφού η έρευνα έδειξε ότι ο μέσος συριζαίος έχει εισόδημα 1950 ευρώ και πάνω, επιβεβαιώνοντας έτσι τους χαρακτηρισμούς «κομμουνιστές βορείων προαστίων» και «αμερικανοκομμουνιστές» που τους αποδίδουν ορισμένοι… κακεντρεχείς. Αυτό, βεβαίως, συνάδει με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες δεν έχουν καμία απήχηση στην πραγματική λαϊκή βάση, παρά μόνο σε όσους από την άνεση του τζακούζι τους διαβάζουν Μαρξ και αμπελοφιλοσοφούν.

Και το λέμε αυτό, επειδή όλοι αυτοί δήθεν κόπτονται για τους εργαζόμενους, αλλά δεν έχουν καμία επαφή με τον πραγματικό εργαζόμενο που έχει δει τον μισθό του να μειώνεται κατά ένα σημαντικό ποσοστό και ακολούθως να εξανεμίζεται από την υπερφορολόγηση. Ένα άλλο σημείο στο οποίο επικεντρώνεται η έρευνα και αποκαλύπτει τους συριζαίους είναι ότι ο μέσος συριζαίος ανήκει στην «γενιά του Πολυτεχνείου», όντας πάνω από 55 ετών, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την εκπροσώπηση της νεολαίας, από έναν γηράσκων κομματικό μηχανισμό.

0 "Απόκοσμες" φωτό από τα πιο ιδιαίτερα τοπία της γης

Αυτές οι απίστευτες εικόνες του πλανήτη μας αναδεικνύουν κάποια εντυπωσιακά και "απόκοσμα" τοπία, που θα μπορούσε κανείς άνετα να ισχυριστεί ότι έχουν τραβηχθεί κάπου μακριά από τη γη, όπως στον Ποσειδώνα, τον Άρη ή τον Πλούτωνα.

Ξεκινάει ο "Μεγάλος Αδελφός" στις καταθέσεις

Σε λειτουργία τίθεται την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το Σύστημα Μητρώου Τήρησης Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμών Πληρωμών, με το οποίο οι ελεγκτικές αρχές θα έχουν πλήρη πρόσβαση μέσα σε 24 ώρες στο τραπεζικό προφίλ φυσικών και νομικών προσώπων.
Αυτό σημαίνει ότι όλες οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, το ΣΔΟΕ, η Οικονομική Αστυνομία, ο Οικονομικός Εισαγγελέας αλλά και η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος θα έχουν τη δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να βλέπουν στις οθόνες των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών όλες τις κινήσεις δανείων, λογαριασμών και επενδύσεων των φορολογουμένων που επιθυμούν να ελέγξουν.

Οι λογαριασμοί για το ακατάσχετο των μισθών


Δηλώστε τους λογαριασμούς σύνταξης και μισθοδοσίας στις τράπεζες για να προφυλαχθείτε από κατασχέσεις της εφορίας -αλλά και ιδιωτών- για χρέη.

Οι λογαριασμοί για το ακατάσχετο των μισθών
Σύμφωνα με τις τράπεζες, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να «σώσουν» καταθέσεις ύψους έως 2.000 ευρώ θα πρέπει να σπεύσουν στις τράπεζες και να δηλώσουν τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού που πιστώνεται η σύνταξη, ο μισθός ή διάφορα άλλα κοινωνικά βοηθήματα και επιδόματα.

Το σχέδιο των Α. Γεωργιάδη & Θ. Πλεύρη για τον ΕΟΠΥΥ

Πρωτοχρονιάτικο μπουναμά για χιλιάδες ασφαλισμένους ετοιμάζει η κυβέρνηση, καθώς σχεδιάζει να κλείσει τον ΕΟΠΥΥ στις… 31 Δεκεμβρίου 2013. Σε μια χώρα με εκατομμύρια ανασφάλιστους, με το προσδόκιμο  ζωής -σύμφωνα με στατιστικές- να μειώνεται, ο Άδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή στον ΕΟΠΥΥ και συνολικά στο σύστημα υγείας, χαρίζοντας τα νοσοκομεία της χώρας στους ιδιώτες επιχειρηματίες. Το σχέδιο, που αποτυπώνεται στο οργανόγραμμα του οργανισμού του «νέου ΕΟΠΥΥ», το οποίο αποκάλυψε το UNFOLLOW, επιβεβαίωσε  με κυνισμό σε συνέδριο υγείας ο Θάνος Πλεύρης, επιστήθιος φίλος του υπουργού Υγείας από την εποχή που πήγαιναν χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη…
death_of_a_cyborg_by_shorra-d35io35
Σχέδιο για «ξαφνικό θάνατο» του ΕΟΠΠΥ που θα υλοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2013 έχει έτοιμο η κυβέρνηση. Το σχέδιο προβλέπει το οριστικό κλείσιμο του οργανισμού και την αυτόματη απόλυση όλων των εργαζομένων του, που σήμερα ανέρχονται σε περίπου 10.000. Λίγες ημέρες μετά τον «ξαφνικό θάνατο», θα δημιουργηθεί ένας νέος οργανισμός, ο «ΕΟΠΥΥ Β΄», ο οποίος θα αποτελείται μόνο από διοικητικές υπηρεσίες, αφού ο νέος ΕΟΠΥΥ θα είναι αποκλειστικά αγοραστής υπηρεσιών υγείας από τον ιδιωτικό τομέα. Το προσωπικό των διοικητικών υπηρεσιών πιθανά θα επαναπροσληφθεί στον νέο φορέα, ενώ το υπόλοιπο θα δει την πόρτα της εξόδου. Με άλλα λόγια, ο «νέος ΕΟΠΥΥ» δεν θα έχει τους περισσότερους γιατρούς και μια σειρά από άλλες ειδικότητες υγειονομικών στη σύνθεσή του, αφού θα αγοράζει ιατρικές υπηρεσίες από ιδιώτες και συμβεβλημένα κρατικά νοσοκομεία, όπως προβλέπεται από το κυβερνητικό σχέδιο.

Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο
Λένε οτι "Όταν η ζωή σε κερνάει λεμόνια , ζήτα αλάτι, τεκίλα και κάνε πάρτυ"!!. Όταν σε
 κερνάει γάλα, κάνε ρυζόγαλο ή εναλλακτικά Γαλατόπιτα!

Μου φέρανε φρέσκο γάλα (κατσικίσιο) και μιας και αυτο το ΠΣΚ έχει πλατσούρισμα το 
λυπήθηκα να το αφήσω να χαλάσει. Έψαχνα να βρω τι να το κάνω για να μη πάει χαμένο
. Το ρυζόγαλο σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείς να το πάρεις μαζί στην παραλία γιατί θα
 γίνει νερομπλιάξ! Φύλλο για μπουγάτσα γλυκιά ούτε λόγος, βαρεμάρα στο φούλ και για 
άνοιγμα και για εξόρμηση στο σούπερ για κατεψυγμένο, οπότε άνοιξα το μαγικό βιβλίο της 
κουζίνας (τον μαμαδοτσελεμεντέ) και βρήκα μια Π Α Ν Ε Υ Κ Ο Λ Η  συνταγή για γαλατόπιτα
 και το κυριότερο; ΧΩΡΙΣ φύλλο!
Στην ουσία πρόκειται για μια απλή κρέμα φούρνου, η οποία μόλις κρυώσει κόβεται σε κομμάτια 
σαν πιτούλα. Είτε σκέτη είτε με άχνη και κανέλα το σίγουρο είναι οτι θα φαγωθεί τσακ μπαμ!


Υλικά:

Πως (ΑΡΠΑΖΟΥΝ - ΚΛΕΒΟΥΝ) γίνεται η αυτόματη κατάσχεση καταθέσεων

Η διασύνδεση πλέον των ΔΟΥ με τις τράπεζες θα γίνεται με ειδικό ηλεκτρονικό
 σύστημα, μέσω του οποίου οι διευθυντές τους αλλά και εκείνοι του τραπεζικού
 υποκαταστήματος όπου διαθέτει τον λογαριασμό του....
ο οφειλέτης θα προχωρούν στην κατάσχεση του οφειλόμενου ποσού -όλου ή του
 διαθέσιμου εάν δεν επαρκούν οι καταθέσεις- μέσα σε λίγα λεπτά.

ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ??? Εξάχρονος θηλάζει αδέσποτη σκυλίτσα για να κατευνάσει την πείνα του

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΥΧΑ!!
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ... ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΖΗΤΑΜΕ!!!

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ!
 (ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)

Του Θύμιου Παπανικολάου

               Κάποιοι φαίνεται να αγνοούν ότι ο «αριστερός εκσυγχρονισμός» εκφράζεται σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ. Ένας «εκσυγχρονισμός» ο οποίος  δεν διαφέρει σε τίποτα, παρά μόνο στην ετικέτα από το σημιτικό «εκσυγχρονισμό».

             Οι δύο αυτές ετικέτες του «εκσυγχρονισμού» έχουν την ίδια ιδεολογική ρίζα και την ίδια φιλοσφία…

            Η «ρίζα»: Η ιστορική σοσιαλδημοκρατία στην πιο σύγχρονη παραλλαγή της, τον Ευρω-κομμουνισμό…

            Η «πολιτική φιλοσοφία»: Ο «μοντέρνος», ο «σύγχρονος» νεοφιλελευθερισμός πουκαλύπτεται με «αριστερές» πανοπλίες, συχνά γυαλιστερές με «κόκκινα γιλέκα» και από ένα αχαλίνωτο σφετερισμό των αγωνιστικών παραδόσεων.

            Το προϊόν και των δύο αυτών «εκσυγχρονισμών» είναι η  διπροσωπία: Η ευρηματικά   αυθάδης…

 

Τι Ουσίες περιέχουν τα Τσιγάρα; Διάβασε και κόψε αμέσως αυτή την βλαβερή συνήθεια

 Ασετόν:Ένα από τα ενεργά συστατικά του υγρού αφαίρεσης βερνικιού νυχ
ιών.

Αμμωνία:Ένα καυστικό συστατικό που χρησιμοποιείται στα λιπάσματα και τα οικιακά καθαριστικά.Προστίθεται για να βελτιώσει τη γεύση του τσιγάρου, αλλά παράλληλα βοηθάει τον καπνιστή να απορροφήσει περισσότερη νικοτίνη, αυξάνοντας τον εθισμό.

Αρσενικό:Κάνει τα χείλη σας να καίνε και είναι υπεύθυνο για την δυσάρεστη αναπνοή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...