Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

364 κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών την ημέρα! Πλέον θα γίνονται με ένα email

atm6Η ανάπτυξη μπορεί να μην φαίνεται στο τούνελ της κρίσης αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου ήδη πέτυχε ένα ακόμη καταθλιπτικό -για την κοινωνία- ρεκόρ: Μέσα στο πρώτο εννεάμηνο του 2013, ο.....
μέσος όρος των κατασχέσεων (οι περισσότερες από τις οποίες έχουν γίνει σε βάρος μεσαίων και χαμηλών εισοδηματικά πολιτών) από τραπεζικούς λογαριασμούς, μισθούς, ενοίκια, κοινοτικές επιδοτήσεις και ταμεία επιχειρήσεων, ανέρχεται στις 364 την ημέρα!

Το Ισλάμ στην Ελλάδα-Ευρώπη [Βίντεο]


Ένα σχέδιο της ελίτ της Παγκόσμιας τάξης και των ξένων κέντρων εξουσίας σε συνεργασία με το Εβραίο μασονικό λόμπι για αφανισμό του Χριστιανισμού και των πολιτισμών της Ευρώπης στο όνομα της Παγκοσμιοποίησης.
Έλληνες και Ευρωπαίοι ξεσηκωθείτε το Ισλάμ είναι μέσα στα σπίτια μας και μας δολοφονούν στο όνομα της Παγκοσμιοποίησης, όταν αντιδρούμε μας αποκαλούν Φασίστες, και όλα αυτά γιατί τολμάμε να Αγαπάμε την Πατρίδα μας!

Απίστευτη εφαρμογή: Γράψε το επίθετό σου και βρες από που κρατά η σκούφια σου!

Τη δυνατότητα να εντοπίσουμε από που κρατά η σκούφια μας βάσει του που εμφανίζονται να μένουν οι περισσότεροι συνεπώνυμοί μας, προσφέρει μια νέα εφαρμογή.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις:Η αστυνομία πρέπει να έχει το δικαίωμα να σκοτώνει και αθώους πολίτες!


Αυτό μας λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτό βίντεο....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ... Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΓΑΖΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!


Είσαι ευκατάστατος και 50άρης; Είσαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ξέρεις


Δες το προφίλ του μέσου Συριζαίου σύμφωνα με έρευνα

Ποιος είναι ο μέσος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ; Πού τοποθετείται βάσει του κοινωνικού στάτους; Τι μισθό λαμβάνει, κατά μέσο όρο; 

Το προφίλ του «τυπικού» στελέχους του
 κόμματος, σκιαγραφείται σε έρευνα που 
διενεργήθηκε κατά την περίοδο του κομματικού συνεδρίου και τα αποτελέσματα είδαν τώρα 
το φως της δημοσιότητας.

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Ποινικοποίηση όλων, ανεξαιρέτως, των υποθέσεων για οφειλές προς το κυπριακό κράτος προβλέπει το επικαιροποιημένο μνημόνιο, σύμφωνα με ενημέρωση ...

AΠΟ 12 - 12 -13 ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΠΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΑΡΠΑΖΟΥΝ" ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

Σε λειτουργία τίθεται την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το Σύστημα Μητρώου Τήρησης Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμών Πληρωμών, με το οποίο οι ελεγκτικές αρχές θα έχουν πλήρη πρόσβαση μέσα σε 24 ώρες στο τραπεζικό προφίλ φυσικών και νομικών προσώπων.

Σπαθόλαδο ή βαλσαμόλαδο: Ολα όσα ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις για το πιο ΦΥΣΙΚΟ "ΓΙΑΤΡΙΚΟ" που αποτέλεσε το περίφημο ίαμα των αρχαίων Σπαρτιατών

Σπαθόλαδο ή  βαλσαμόλαδο: Ολα όσα ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις για το πιο ΦΥΣΙΚΟ Αποτέλεσε το περίφημο ίαμα των αρχαίων Σπαρτιατών, με το οποίο θεράπευαν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ενώ το πρότειναν οι θεραπευτές της εποχής για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του έλκους στομάχου.Αναγνωρισμένο για τις πολλές του ιδιότητες, το σπαθόλαδο κατάφερε να...διατηρηθεί ως "απαραίτητο γιατρικό", από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ευρέως γνωστό πού μπορεί να το βρει κανείς ή πώς να το παρασκευάσει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...