Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Κάθε μετανάστης αλλά και πρώην Βουλευτής δικαιούνται «περίθαλψη απορίας». Ο άνεργος έμπορος που οφείλει στον ΟΑΕΕ όχι!

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για το πως μπορεί ο έρμος ανασφάλιστος έμπορος να 
βρει μια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη/λύτρωση τόσο για τον εαυτό του όσο και για την οικογένειά του ώστε να μην πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, πέφτουμε στο παρακάτω:

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Εν πρώτοις, ο δόλιος χαίρεται...αυτή δεν θα ήταν η φυσιολογική αντίδραση του οποιουδήποτε φυσιολογικού ανθρώπου;


Αμ δε...κακώς χαίρεται...


Όσο προχωράει την μελέτη του πράγματος τόσο πείθεται πως για να γίνει πραγματικότητα τούτο, θα πρέπει να .... μεταναστεύσει, να αλλάξει υπηκοότητα και να ξαναμπεί στη χώρα...


Και να μεταναστεύσει όχι σε όποια όποια χώρα...
Κυρίως, μακριά από Βορρά...πρέπει να διαλέξει την Αφρική ή την Ασία...κάπως έτσι...
Αλλά δείτε όμως μόνοι σας την... ενοχλητική συνέχεια...

Διαβάζουμε λοιπόν μέσα από τις προϋποθέσεις που θέσπισαν οι.... σοφοί εθνοπατέρες μας...:

«...Αν είστε άνεργος και έχει λήξει το βιβλιάριο υγείας του ασφαλιστικού σας φορέα ή απλά δεν είστε ασφαλισμένος, μπορείτε να ζητήσετε την χορήγηση Βιβλιαρίου Υγείας Απόρου.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Κ.Υ.Α.139491/16 Νοεμβρίου 2006 (Φ.Ε.Κ. Β/1747), οι ανασφάλιστοι οι οποίοι έχουν χαμηλό εισόδημα μπορούν να εκδώσουν «βιβλιάριο ανασφαλίστου» ώστε να εγγραφούν στο Μητρώο Ανασφαλίστων και Οικονομικά Αδυνάτων που τηρείται στην αρμόδια υπηρεσία Υγείας ή Πρόνοιας κάθε Νομαρχίας.

"Οι Γερμανοί έχουν δεύτερη ιδιοκτησία - Λέγεται Ελλάδα"! Διαφήμιση πρόκληση στο Λονδίνο


Μια διαφήμιση πρόκληση για την Ελλάδα και τους Έλληνες στο μετρό του Λονδίνου. “Οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν δεύτερη ιδιοκτησία . Λέγεται Ελλάδα”!
Η “διαφήμιση” είναι αναρτημένη σε βαγόνια του μετρό και την “εντόπισε” ο συνάδελφος δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς, ο οποίος και “σήκωσε” τη φωτογραφία στο facebook.
Σημειώνουμε οτι η συγκεκριμένη διαφήμιση προκάλεσε σάλο πέρυσι, ωστόσο ποτέ δεν φανταστήκαμε οτι η διαφήμιση θα υπάρχει ενα χρόνο μετά. Η διαφήμιση ειναι για το Βρετανικό συντηρητικό περιοδικό Spectator που ανήκει στα αδέλφια Barclay. Στους David και Frederick Barclay ανήκει επίσης η συντηρητική εφημερίδα Daily Telegraph.
David and Frederick Barclay
Ανήμερα της μαύρης επετείου του ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα, η “διαφήμιση” δείχνει ότι κάποια πράγματα σ΄ αυτό το πλανήτη δύσκολα αλλάζουν. Και σ΄ αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι νοοτροπίες λαών που τους αρέσουν οι “δεύτερες ιδιοκτησίες” . Απλά αλλάζουν τη μορφή του “ολοκαυτώματος”.
Το ενθαρρυντικό είναι ότι η ιστορία δείχνει πως στο τέλος πάντα χάνουν.

ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ .... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ!

Εάν ενα παιδί στη Νέα Υόρκη θελήσει να παρευρεθεί στον παιδικό σταθμό ή σε κάποιο νηπιαγωγείο , αυτός ή αυτή θα υποχρεωθούν τώρα να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης.
Το Συμβούλιο Υγείας της Νέας Υόρκης ψήφισε ομόφωνα την Τετάρτη ως υποχρεωτικό όλα τα παιδιά κάτω των 5 ετών που θα παρευρίσκονται σε μία από αυτές τις εγκαταστάσεις να λάβουν το εμβόλιο πριν από τις 31 Δεκεμβρίου, λίγο πριν κορυφωθεί η εποχή της γρίπης.
Τα μικρά παιδιά συχνά μεταφέρουν την γρίπη σε άλλα παιδιά και στα μέλη της οικογένειας, οι οποίοι στη συνέχεια εξαπλώνουν την μόλυνση με άλλα μέλη της κοινότητας.
Η εντολή αυτή θα συμβάλει στην προστασία της υγείας των μικρών παιδιών, με παράλληλη μείωση της εξάπλωσης της γρίπης στη Νέα Υόρκη ", δήλωσε το διοικητικό συμβούλιο σε μια δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Στη Νέα Υόρκη, τα παιδιά αυτών των ηλικιών ήδη απαιτείται η λήψη κοινών εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου του MMR (ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς), της πολιομυελίτιδας, για τον κοκκύτη, ανεμοβλογιά και τέτανο, και τώρα η γρίπη θα προσθέσει ένα ακόμη εμβολιασμό σε αυτή την λίστα.

Τα κατηχητικά ανηλίκων του ΚΚΕ και το πιστόλι της Κανέλλη

Τα κανάλια της διαπλοκής σε αγαστή συνεργασία με κυβερνητικούς παράγοντες που διαρρέουν παράνομα ανακριτικό υλικό έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Διαστρεβλώνουν την αλήθεια και προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι η Χρυσή Αυγή προέβαινε σε έκνομες πράξεις. Παρουσιάζουν προσωπικές φωτογραφίες των βουλευτών μας όπως και ένα ανήλικο παιδί που δήθεν χαιρετά ναζιστικά με το αριστερό χέρι υψωμένο, ενώ οι ίδιοι έδιναν συνεντεύξεις στο Τύπο παρουσιάζοντας τον οπλισμό τους.

Eικόνες. Ισπανία. Σήμερα. Εξώσεις…(Δείτε το,για να καταλάβετε τι μας περιμένει)

Έξι εικόνες. Ισπανία. Σήμερα. Εξώσεις…(Δείτε το,για να καταλάβετε τι μας περιμένει)

Έξι εικόνες. Ισπανία. Σήμερα. Εξώσεις…(Δείτε το,για να καταλάβετε τι μας περιμένει)

43 μόνιμες και μη αναστρέψιμες αναπηρίες που δεν θα περνούν επανέλεγχο απο τα ΚΕΠΑ

43 μόνιμες και μη αναστρέψιμες αναπηρίες που δεν θα περνούν επανέλεγχο απο τα ΚΕΠΑ
Υπουργική απόφαση υπογράφτηκε σήμερα από τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση σύμφωνα με την οποία καθορίζονται οι 43 μόνιμες και μη αναστρέψιμες παθήσεις για τις οποίες η διάρκεια της αναπηρίας καθορίζεται επ’ αόριστον και πλέον δεν χρειάζεται χιλιάδες συμπολίτες μας, πάσχοντες των παραπάνω ασθενειών και αναπηριών, να επαναξιολογηθούν από τις Υγειονομικές Επιτροπές των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).
Ο καθορισμός της λίστας πραγματοποιήθηκε από Ειδική Επιστημονική Επιτροπή που συγκροτήθηκε μετά από απόφαση του υπουργού Εργασίας, την οποία συντόνιζε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης και συμμετείχαν ειδικοί επιστήμονες και ιατροί καθώς και εκπρόσωποι των ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ).
Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης:

MAΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΟΤΑΝ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ....ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 


Εκδόθηκε εγκύκλιος για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πολιτών με σοβαρά προβλήματα υγείας

61F1B899E63CB51F34A17FCFA2CF9F66Ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου προανήγγειλε πως πρώην και νυν ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους ή είναι έγκυες γυναίκες, θα έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.Το βιβλιάριο υγείας θα μπορούν να προμηθευτούν όσοι έκαναν δήλωση αδράνειας, ή διέκοψαν την ασφάλισή τους, αλλά και όσοι έχουν μεν επαγγελματική δραστηριότητα, ωστόσο έχουν χάσει την ασφαλιστική ικανότητά τους.Όπως ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου, στόχος είναι να έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη οι ασφαλισμένοι των τριών αυτών κατηγοριών, που αντιμετωπίζουν κίνδυνο ζωής, ή οι έγκυες και, ήδη, έχει εκδοθεί η εγκύκλιος που παρέχει τις σχετικές οδηγίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες

Μπισκοτάκια βανίλιας με αμύγδαλο


Αρωματικά μπισκοτάκια βανίλιας με αμύγδαλο και λευκή σοκολάτα...

Υλικά (για 40 μπισκότα):
  •  ½ κούπα τριμμένη αμυγδαλόψιχα
  •  75 γραμ. λευκή σοκολάτα, λιωμένη για γαρνίρισμα
  •  185 γραμ. βούτυρο μαλακό
  •  ¾ της κούπας κρυσταλλική ζάχαρη
  •  1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 αυγό
  • 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Διασικασία:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...