Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Αδέρφια μου Έλληνες


Κρατήστε στην καρδιά σας την ελπίδα! Μη χάνεται το κουράγιο σας , μην απελπίζεστε! Όσο κι αν προσπαθούν, δε θα μας χωρίσουν σε «στρατόπεδα»! Έχουμε ήδη κερδίσει την ενότητά μας και μένει τώρα να πάρουμε και τον τόπο στα χέρια μας!

Όσο κι αν παρουσιάσουν «εναλλακτικές», κι αν μακιγιάρουνε το σύστημα της απάτης και της συναλλαγής, αυτό καταρρέει και αποσυντίθεται, γιατί είναι αδύνατο να απαντήσει στις ανάγκες μας! Αυτή είναι μια δεύτερη μεγάλη νίκη, προανάκρουσμα των όσων θα ακολουθήσουν!

Η ανατροπή τους μένει να επιβεβαιωθεί από εμάς στην πράξη, κι αυτό είναι θέμα χρόνου κι ευθύνη του καθενός μας να γίνει πράξη! Η κάθαρση ήδη γίνεται και
μέσα μας! Εύκολα πια ξεχωρίζουμε τον τυχοδιώκτη από τον αληθινό πατριώτη!

Ήδη γλιτώνουμε από την αυταπάτη ότι κάποιοι άλλοι στο όνομά μας θα μας «σώσουν»! Λευτερωνόμαστε από τη «λογική» της ανάθεσης, χειραφετούμαστε και κατανοούμε ότι θα σωθούμε μόνοι μας! Ο δρόμος της επανάστασης είναι μπροστά και ήδη ανοιχτός. Κανείς δεν περισσεύει και κανείς δε μπορεί ανεύθυνα πια να σταθεί στη νέα λαίλαπα που έρχεται!

Ο ΥΠΕΡΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!Δέκα Έθνη της Ευρώπης ζητούν τη δημιουργία Οικονομικής και Πολιτικής Ένωσης και Ευρωπαϊκού Στρατού!!!


Δέκα Ευρωπαίοι υπουργοί εξωτερικών, μέσω έκθεσης που παρουσιάστηκε σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 19 Ιουνίου, προτείνουν ότι τα έθνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να παραδώσουν ακόμη μεγαλύτερη κυριαρχία, να πραγματοποιήσουν και να ισχυροποιήσουν την πολιτική τους ένωση και να δημιουργήσουν νέους θεσμούς όπως ο Ευρωπαϊκός Στρατός, με στόχο να επιλυθεί η κρίση στην ευρωζώνη και να επιβιώσει η Ευρώπη στις σύγχρονες προκλήσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...