Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Το φακέλωμα από το Facebook -Κρατάει αρχείο με όσα πληκτρολογούν οι χρήστες ακόμα και αν δεν τα δημοσιεύουν

Το Facebook δεν κρατάει στα αρχεία του μόνο όσα επιλέγουν να γράψουν και να δημοσιεύουν οι χρήστες του, αλλά...
κρατάει αρχείο και με όσα πληκτρολογούν και τελικά δεν αποφασίζουν να δημοσιεύσουν.

Ενας φοιτητής από το Carnegie Mellon,ο Σάουβιν Ντας, και ο Ανταμ Κράμερ ερευνητής που ασχολείται με το Facebook δημοσίευσαν πρόσφατα μία μελέτη που αποδεικνύει ότι το δημοφιλές δίκτυο μετατρέπει σε metadata ακόμα και όσα γράφουν οι χρήστες αλλά τελικά δεν πατούν «enter».

Το δείγμα της μελέτης δεν είναι αμελητέο καθώς χρησιμοποιήθηκαν οι λογαριασμοί πέντε εκατομμυρίων χρηστών του Facebook. Μάλιστα και ο εκπρόσωπος του Facebook που κλήθηκε από το περιοδικό Slate να δώσει απαντήσεις για αυτή την περίεργη πρακτική, δεν την αρνήθηκε και μάλιστα είπε ότι αυτή είναι σύμφωνη με τη Data Use Policy του δικτύου, καθώς τους απασχολεί γιατί ο χρήστης τελικά αλλάζει γνώμη και δεν δημοσιεύει συγκεκριμένα post.


Είχαν θεραπευσει τον καρκίνο το 1934;Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις.....
Έπρεπε όμως να περάσουν σχεδόν 80 χρόνια για να πληροφορηθούμε από χείλη επιστημόνων ότι αρκετές μορφές καρκίνου θα πρέπει πλέον να αναγνωριστούν ως μεταδοτικές νόσοι. Και μάλιστα ότι οφείλονται σε μόλυνση από ιούς, μικρόβια και παράσιτα, άρα μπορούν και να προληφθούν και να θεραπευθούν.
Τα πρόσφατα στοιχεία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...