Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Φωτογραφίες για λιώσιμο… 20 μαλλιαρές αγκαλιές!
diaforetiko.gr : big malliaresagkalies13 600x385 Φωτογραφίες για λιώσιμο… 20 μαλλιαρές αγκαλιές!
Προτιμήστε να τις δείτε αγκαλιά με το κατοικίδιο σας

Οι 59 κανόνες του καναπέ!

diaforetiko.gr : 94 600x399 Οι 59 κανόνες του καναπέ!
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε o Homer Simpson. Τηλεκοντρόλ, τηλεόραση, καναπέ. Εδώ απλά βάζουμε τους κανόνες…
Γιατί τα βινύλια μπαίνουν δίπλα στον καναπέ; Γιατί πρέπει να αλλάζεις ριχτάρια; Αυτοί είναι οι κανόνες που ορίζουν τη χρήση του υπέρτατου Σιμπσονικού επίπλου, του καναπέ.
Pick up και βινύλια στο πλάι του καναπέ. Ξάπλα και η μουσική να παίζει.
Μεγάλος καναπές για να χωράει πολύ κόσμο.

Το σύμπαν συνωμοτεί όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ;

diaforetiko.gr : Destruction Of The World 600x960 600x411 Το σύμπαν συνωμοτεί όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ;
Οχι όταν εστιάζεις στην έλλειψη αντί σε αυτά που ήδη έχεις.
Οχι όταν δυσανασχετείς και ανησυχείς για αυτά που δεν έχεις αντί να νιώθεις ευγνωμωσύνη για αυτά που έχεις.

27 ιδέες για να κατασκευάσετε ένα όμορφο ρολόι τοίχου !!

diaforetiko.gr : 1353922486 58846600 600x425 27 ιδέες για να κατασκευάσετε ένα όμορφο ρολόι τοίχου !!
Το να προσφέρετε σε κάποιον ένα δώρο που το δημιουργήσατε μόνοι σας είναι μια κίνηση που δηλώνει από μόνη της ότι νοιάζεστε πραγματικά για τον αποδέκτη του δώρου σας.  Δεν έχει σημασία το τελικό αποτέλεσμα, αν το δημιούργημα σας είναι αρκετά όμορφο ή κομψό. Το ότι του αφιερώσατε χρόνο είναι κάτι που το αγαπημένο σας πρόσωπο θα το εκτιμήσει περισσότερο από ένα ακριβό πουκάμισο ή ένα πουλόβερ.
Δεδομένου λοιπόν ότι σε λίγες μέρες έχουμε Χριστούγεννα, σκεφτήκαμε να σας δώσουμε μια ιδέα για ένα δώρο που μπορείτε να κατασκευάσετε πολύ εύκολα μόνοι σας. Ένα ρολόι! Ακούγεται αρκετά περίπλοκο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο απ όσο νομίζετε. Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι ο μηχανισμός, που μπορείτε να προμηθευτείτε από οποιοδήποτε κατάστημα με ρολόγια και η.. φαντασία σας!

Ο άστεγος της Δεληγιώργη που στόλισε το πεζοδρόμιό του, μιλά 3 ξένες γλώσσες και έχει 7.030 ένσημα !!!

diaforetiko.gr : astegos2 600x387 Ο άστεγος της Δεληγιώργη που στόλισε το πεζοδρόμιό του, μιλά 3 ξένες γλώσσες και έχει 7.030 ένσημα !!!
Χθες οι εικόνες του πεζοδρομίου όπου ζει στην οδό Δεληγιώργη, με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια έκανε το γύρο των διαδικτύου, προκάλεσε σχόλια, συγκίνηση, αγανάκτηση αλλά και ντροπή. Ποιός είναι όμως ο άντρας που ενώ ζει σε συνθήκες εξαθλίωσης, μέσα στους παγωμένους δρόμους της Αθήνας αρνείται να εκχωρήσει το δικαίωμά του να απολαύσει τα Χριστούγεννα;
Πρόκειται για τον Διονύση. Εναν άντρα 47 ετών που μιλά αγγλικά, γερμανικά και σουηδικά, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και marketing, και έχει πάρει και μεταπτυχιακό στην Σκανδιναβία.

Αυτή είναι η φωτογραφία από τα Χριστούγεννα στην Αθήνα το 1960 που έβαλε πέρυσι τέτοια εποχή φωτιά στo διαδίκτυο.

Αυτή είναι η φωτογραφία από τα Χριστούγεννα στην Αθήνα το 1960 που έβαλε πέρυσι τέτοια εποχή φωτιά στo διαδίκτυο – Ακόμη συγκινεί
Και ξαφνικά, πέρυσι τέτοιες μέρες, μια φωτογραφία από την πολύβουη, φωτισμένη Αθήνα του 1960 βγήκε από τα φωτογραφικά αρχεία του Μουσείου Μπενάκη και ταξίδεψε στα social media και το διαδίκτυο προκαλώντας συγκίνηση, νοσταλγία, ακόμη και ρίγη σε όσους αναζητούσαν το εορταστικό πνεύμα.

(Έλληνες).. πολιτικοί Εβραϊκής καταγωγής

Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός δεν κυβέρνησε την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση . 

Όλοι τους είναι Εβραϊκής καταγωγής . 

Γι΄αυτό ρήμαξαν την Ελλάδα !

 Ορκισμένοι εχθροί μας είναι.

 ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ..

Βλέπουμε μόνο ο,τι κατανοούμε

Βλέπουμε μόνο ο,τι κατανοούμεΤο βάρος των τερμιτών «διότι βλέπουμε μόνο ό,τι κατανοούμε».
 Τα στρατηγικά μοντέλα αν και εφαρμόζονται σ’ ένα τεχνικό επίπεδο προέρχονται από νοητικά σχήματα που ανήκουν στο γνωστικό επίπεδο. Εκείνα εκ φύσης πιο βαθιά είναι γενικότερα και πολυμορφικά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν είναι κατανοητά σ’ ένα ευρύ κοινό. Πολύ συχνά ο γενικός τρόπος σκέψης βασίζεται σε απλοϊκά μοντέλα που καλύπτουν τη κανονική ζωή, εκείνη που δεν περιέχει ακραία στοιχεία, δηλαδή πραγματικά και αναπόφευκτα προβλήματα για τα συγκεκριμένα μοντέλα.
 Συνεπώς, όταν όλοι σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο, δεν σημαίνει ότι αυτός ο τρόπος είναι καλός, απλώς συχνά είναι ο πιο απλός. Έτσι πιο γενικά, όταν μια κοινωνία έχει διαμορφώσει ένα μοντέλο που ισχύει για τα χρονικά της δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να σκεφτεί μ’ έναν διαφορετικό τρόπο. Ενώ αυτός είναι σίγουρα αναγκαίος για την επίλυση του προβλήματος, όταν αυτό υπάρχει. Η έλλειψη στρατηγικής συχνά συμβαδίζει με το σύνδρομο της συνωμοσίας. Αφού δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τα γεγονότα, τα ερμηνεύουμε μ’ έναν τρόπο που δεν προσφέρει επιλογές.
 Όμως το απρόβλεπτο δεν είναι αναγκαστικά μη προβλέψιμο.

Να γνωρίζεις και να κάνειςΘα ήθελες  να μας εξηγήσεις  τη λειτουργία εκείνης της  άγνωστης  δύναμης  που κρατά τον ανθρώπινο νου προσκολλημένο  με τα κοσμικά πράγματα και συνήθειες, παρότι  έχουμε  πλήρη επίγνωση ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα άλλο παρά δυστυχία; 


Η επίγνωση αυτή δεν είναι πλήρης, είναι  μόνο διανοητική.
  Φτάνετε λογικά  στο συμπέρασμα  « Οτιδήποτε  κάνω με οδηγεί στη μιζέρια",  αλλά αυτό δεν είναι μια υπαρξιακή εμπειρία σας. Μόνο λογικά το καταλαβαίνετε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...