Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Δεν μπορείς κυρά μου να εκθέτεις το υιό Σαμαρά .Στην χούντα θα το έκανες για τον γιο του Ιωαννίδη ; Ίδιες εποχές ζούμε. Είσαι τυχερή που δεν πας στο..Ε.Α.Τ-Ε.Σ.Α                   Απέλυσαν την καθηγήτρια που είχε τσακώσει το γιό του πολιτικά απένταρο Σαμαρά να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, όχι λάθος αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο της ΝΔ, ο γιός Σαμαράς απλά αντέγραφε. Όταν τον κατάλαβε η καθηγήτρια του και τον κάλεσε να σταματήσει να αντιγράφει, ο γιός Σαμαρά με το ύφος του πατέρα του συνέχισε να αντιγράφει νιώθοντας την μπέρτα της εξουσίας να τοy διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα τον πειράξει.
                  Η αξιοπρέπεια της καθηγήτρια έναντι της αναξιοπρέπειας των Σαμαραίων  ήταν η πράξη που οδήγησε στην εκδικητική απόλυση της καθηγήτριας από τον διευθυντή του Κολεγίου και αδελφό του πολιτικά απένταρου Σαμαρά. Ο διευθυντής και αδελφός του Σαμαρά είχε εμπλακεί τις πρώτες κιόλας ήμερες της πρωθυπουργίας του Σαμαρά σε κατασπάραξη κάποιων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ένα ίδρυμα που επίσης προεδρεύει.. 
                   Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ που υπερασπίζεται την καθηγήτρια και δημοσιοποιεί την εκδικητική απόλυση της καθηγήτριας από το σόι των Σαμαράδων που εκτός από πολιτικά απένταροι είναι και στούρνοι..

Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΣΤΩ ΑΡΓΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ...

-"Όχι" από τον Πολύδωρα
Καταψήφισε ο βουλευτής της ΝΔ Β. Πολύδωρας το νομοσχέδιο για τον φόρο στα ακίνητα κατά την ονομαστική ψηφοφορία που έγινε ύστερα από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ψήφο του ακολούθησαν χειροκροτήματα από την πλευρά της αντιπολίτευσης.ΒΙΝΤΕΟ-Όχι από τον Πολύδωρα

Απίστευτο! Γίνεται εξαίρεση για τους φόρους ακινήτων του Παλαιού Ψυχικού!

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

Picture


Το ΥΠΟΙΚ έκανε αποδεκτή την τροπολογία πέντε βουλευτών της ΝΔ (Κατερίνα Παπακώστα, Σοφία Βούλτεψη, Μάκης Βορίδης, Αργύρης Ντινόπουλος και Αννα Καραμανλή)
 μέσω της οποίας επανέρχονται στα επίπεδα του 2008 οι τιμές ζώνης στο Παλαιό Ψυχικό για τους φόρους ακινήτων που πληρώθηκαν το 2012 και το 2013.
Συνεπώς, όσοι φόροι για τα έτη αυτά έχουν βεβαιωθεί στους κατοίκους του Παλαιού Ψυχικού θα επαναβεβαιωθούν και θα τους επιστραφεί η διαφορά.
Οι υπόλοιποι... κατούρησαν στο πηγάδι, γιατί δεν έχουν βουλευτές να φροντίζουν για τα συμφέροντα τους. Άλλο λαός κι άλλο Κολωνάκι!!!

Είναι γενική απελευθέρωση των πλειστηριασμών

pleistiriasmoiIspania
Η ΕΚΠΟΙΖΩ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για κυβερνητικές  αποφάσεις, που επιτρέπουν τη γενική απελευθέρωση των πλειστηριασμών επιβεβαιώνοντας τις αναλύσεις του «nez.gr» επί του νομοσχεδίου:
«Η πρώτη ανάγνωση των βασικών, έστω, σημείων του σχεδίου της κυβέρνησης για την «προστασία» από τους πλειστηριασμούς προκαλεί απογοήτευση και προβληματισμό.
Άλλωστε, αποτελεί προϊόν μιας διαπραγμάτευσης από την οποία έλειπαν οι ενώσεις καταναλωτών, ενώ το σύνολο σχεδόν των κοινωνικών, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων είχε διατυπώσει το αίτημα για τριετή αναστολή πλειστηριασμών με το ισχύον καθεστώς.
Πρόκειται στην ουσία για μια γενική απελευθέρωση των πλειστηριασμών, με περιορισμένη μόνο προστασία της κύριας κατοικίας, καθώς η ευεργετική για την πλειοψηφία των δανειοληπτών απαγόρευση πλειστηριασμών όλων των ακινήτων για οφειλές μέχρι 200.000 ευρώ σε τράπεζες καταργείται.

Δανειολήπτες: ποιοι και πώς γλιτώνουν το «σφυρί» ΓΙΑ ΤΩΡΑ


Στο γκισέ των τραπεζών στέλνει από την Πρωτοχρονιά η κυβέρνηση χιλιάδες «κόκκινους» δανειολήπτες για να πληρώσουν και να σώσουν τα σπίτια τους. Ταυτόχρονα καταργεί την προστασία από πλειστηριασμούς κάθε είδους ακινήτων για χρέη μέχρι 200.000 ευρώ, ανοίγοντας τον δρόμο στις τράπεζες να βγάλουν στο σφυρί άλλα περιουσιακά στοιχεία δανειοληπτών, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης κατοικίας τους αν δεν πληρούν συγκεκριμένες εισοδηματικές και περιουσιακές προϋποθέσεις.
Η πολυθρύλητη μεταβατική ρύθμιση, που έρχεται να αντικαταστήσει τη σημερινή οριζόντια διάταξη προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, καθιστά υποχρεωτική την καταβολή ελάχιστης δόσης από τους δανειολήπτες, ενώ συναρτά τη διάσωση με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια καθώς και με σημαντικά χαμηλότερο από το σημερινό όριο αντικειμενικής αξίας. Είναι σαφές πως στόχος για την κυβέρνηση είναι να «σώσει» τις τράπεζες βοηθώντας τες να «ξαναβαφτίσουν» ως «ενήμερα» πολλά από τα σημερινά κόκκινα δάνεια.

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΦΡΑΣΗ "ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΑΣΕΛΓΕΙΑ" ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!.. .ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ Π. ΔΗΜΗΤΡΑ....


ΝΑΙ ΝΑΙ... ΚΙ ΟΜΩΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ...

Mε τον μπαλτά έσφαζαν τις χήνες..στο πεζοδρόμιο .!

xines 1Στο Ηράκλειο της Κρήτης επί της οδού Σερρών την περασμένη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα ένα ζευγάρι Κινέζων έσφαζε στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του τρεις χήνες. Ένας περαστικός, που είδε τι συνέβαινε, επικοινώνησε με τον φιλοζωικό σύλλογο «Ζωφόρος» για να καταγγείλει το γεγονός. Η «Ζωφόρος» με τη σειρά της ενημέρωσε τις αρχές την Αστυνομία και το Δασαρχείο.

Προκλητική αφίσα με μουσουλμάνους να δέρνουν τον Άγιο Βασίλη στα Σκόπια!

afissa
Οι συνοικίες Τσάιρ και Μπούτελ των Σκοπίων, στις οποίες μένουν οι περισσότεροι Αλβανοί και μουσουλμάνοι των Σκοπίων, γέμισαν με αφίσες, με τις οποίες καλούνται οι μουσουλμάνοι της χώρας, να μην γιορτάσουν το νέο έτος, με χριστιανικά έθιμα.

Κρητικός προς άνδρα ΜΑΤ: “Να μιλήσουμε πολιτισμένα, αλλά άμα βγάλεις το ψεκαστήρι επαέ θα σε τελειώσω”

simeonidis

Η ατάκα του κρητικού αγρότη σε άνδρα των ΜΑΤ που ανέβασε στο twitter o δημοσιογράφος Μάκης Συνοδινός προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων…
Δείχνει επίσης ότι οι κρητικοί αγρότες, άνθρωποι που στην πλειοψηφία τους παίρνουν την πέτρα και την στύβουν διακρίνονται από ειλικρίνεια που είναι τόσο κοφτερή όσο και μια κρητική μαχαίρα!
Εντύπωση προκάλεσε και η εικόνα του τεράστιου κρητικού ο οποίος έκανε νουθεσίες στους αστυνομικούς αλλά τους προειδοποίησε κιόλας ότι δεν φοβάται.
“Ούτε ξυλιές θέλουμε να παίξουμε ούτε μπαλωθιές. Γιατί εμείς έχουμε απ΄όλα…Σεβόμαστε τους νόμους, σεβόμαστε εσάς ως υπηρεσία. Μην κάμετε άλλη χειρονομία.”

Ο ίδιος άνθρωπος ήταν εκείνος που μετά την πρώτη χρήση ψεκαστήρα με χημικά άπω αστυνομικό,επιχείρησε να δώσει λίγα τριαντάφυλλα στους αστυνομικούς αλλά εκείνοι δεν τα δέχτηκαν.

Η πρόπολις ἀναστέλλει τοὺς καρκινικοὺς όγκους

Η πρόπολις ἀναστέλλει τοὺς καρκινικοὺς όγκους
 
H πρόπολη εμποδίζει τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν Το οξύ που βρίσκεται στην πρόπολη – ένα δημοφιλές προϊόν της μέλισσας – μπορεί να αναστέλλει την ανάπτυξη των όγκων του προστάτη. Εμποδίζει τα καρκινικά κύτταρα από το να πάρουν τη δύναμη που χρειάζονται για την ανάπτυξη τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...