Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 
Σήμερα στη ΔΟΥ Κατερίνης έγινε κατάθεση της αίτησης-αναφοράς από τους ενεργούς πολίτες της πόλης, δια της οποίας διευκρινίζεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι πλέον ανταποδοτικά, ούτε φόρος σύμφωνος με το Σύνταγμα και τον κώδικα είσπραξης δημοσίων εσόδων, αλλά τέλη τιμωρητικά προς τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες αδυνατούν να αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο. Βάσει του νέου νόμου 3986/2011 όσοι αγόρασαν αυτοκίνητο μετά το 2010 απαλλάσσονται από τα τέλη, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ακόμη και Πόρσε 4000 κυβικών εκατοστών δίχως να υποχρεούνται στην πληρωμή τελών. Πρόκειται λοιπόν για έναν φόρο αντισυνταγματικό διότι κάνει διάκριση μεταξύ των πολιτών, ποινικοποιώντας την φτώχεια, ενώ παράλληλα είναι φόρος δημευτικός καθώς η αξία πολλών οχημάτων είναι ίση ή και μικρότερη του φόρου. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι δημευτικά διότι εκτός των άλλων, όσοι αδυνατούν να τα πληρώσουν (δηλαδή να ξαναγοράσουν το όχημά τους) υποχρεούνται παραδίδοντας τις πινακίδες να το καταστρέψουν, αν δεν διαθέτουν "κλειστό χώρο στάθμευσης". Η κατάθεση των αιτήσεων έγινε ομαλά, κάθε άτομο κατέθεσε τη δική του αίτηση κρατώντας αντίγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου για να το επιδείξει στην τροχαία σε περίπτωση ελέγχου. Ο Προϊστάμενος της εφορίας ενημερώθηκε προφορικά καθώς και ο Διοικητής της Τροχαίας και ο Διευθυντής της Αστυνομίας. Σε γενικές γραμμές μας έδειξαν ότι θεωρούν δίκαια τα αιτήματά μας, προτείνοντας να ενημερώσουμε και γραπτά, τους ίδιους αλλά και όλους τους αρμόδιους φορείς.
Η αίτηση που κατατέθηκε είναι η εξής:

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΣ (ΦΩΤΟ)

.Καί εδώ να προσέχετε στον καναπέ ήταν κάτι στρωµένο µε σταυρούς· δέν κάνει να καθώµαστε ούτε να πατάµε πάνω στους σταυρούς.

Οι Εβραίοι βάζουν κάτω άπό τα παπούτσια σταυρούς. Πολλές φορές όχι µόνον απ’ έξω αλλά καί µέσα από τά τακούνια καί τίς σόλες.

Νά πληρώνης καί να πατάς σταυρούς! Αυτοί από παλιά είχαν κάνει κουδουνίστρες πού είχαν από την µιά µεριά την Παναγία καί τόν Χριστό,  καί από την άλλη τόν Καραγκιόζη. Σού λέει: «Τί Καραγκιόζης, τί Χριστός». Καί ο άλλος, ο καηµένος, έβλεπε τόν Χριστό καί τη Παναγία καί την αγόραζε γιά το παιδί του.... 

Έριχναν τά µωρά κάτω την κουδουνίστρα, την πατούσαν, την λέρωναν. Καί τώρα, µού είπαν, εκεί κάπου κοντά στην Κίνα οι Ρωµαιοκαθολικοί Ιεραπόστολοι φορούσαν κάτι µενταγιόν πού είχαν από µέσα τόν Χριστό καί απ’ έξω τον Βούδδα.

Ή βάλτε από µέσα µόνον τόν Χριστό ή οµολογήστε φανερά τόν Χριστό, αλλιώς δέν έρχεται η Χάρις του θεού. Εδώ πάλι στην Ελλάδα µερικοί, χωρίς να σκεφθούν, έβαλαν δυστυχώς την Παναγία σε γραµµατόσηµο, πού πετιέται καί πατιέται…..!

Ηρακλειώτες πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους με... ένα ευρώ

Ηρακλειώτες πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους με... ένα ευρώ


Ηρακλειώτες πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους με ένα ευρώ

Με το ποσό του ενός ευρώ μόνο, Ηρακλειώτες σπεύδουν και σήμερα, για μια ακόμη μέρα να... πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας στην Α και Β ΔΟΥ της πόλης, με την πρωτοβουλία αυτή να έχει ολοένα και μεγαλύτερη ανταπόκριση.
Σύμφωνα με τους εμπνευστές της κίνησης αυτής πρόκειται για έναν ακόμα τρόπος να προστατέψουν το δίκιο τους, αφού χαρακτηρίζουν τα ποσά που απαιτούνται για τα τέλη κυκλοφορίας υπέρογκα.

Μπορούν οι τράπεζες να προβαίνουν σε κατάσχεση μισθού ή σύνταξης για οφειλές προς αυτές;

pistwsh
Με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και το ολοένα αυξανόμενο φαινόμενο δανειολήπτες να μην μπορούν να είναι συνεπείς με την ομαλή αποπληρωμή των δανείων ή των πιστωτικών καρτών τους, ανακύπτει το ζήτημα της κατάσχεσης από τις Τράπεζες, συνήθως με τη μορφή της αυτόματης παρακράτησης, της δόσης του δανείου από το μισθό ή τη σύνταξη του δανειολήπτη. Ωστόσο, σε ποιο βαθμό αυτό είναι νόμιμο;

Υπουργός του Σαμαρά ξοδεύει χιλιάρικα στα λουδούδια στα μπουζούκια, κι εσύ μ@λάκα ξεπαγιάζεις

Κάποιος από το Μέγαρο Μαξίμου, οφείλει να βάλει άγριο χέρι σε κάποια «πριγκιπόπουλα» της Κυβέρνησης.

Που όχι μόνο δεν τα έχει αγγίξει η κρίση – έτσι και αλλιώς έχουν πολλά λεφτά λόγω οικογένειας –
αλλά προκαλούν με την δημόσια συμπεριφορά τους, μια κοινωνία που υποφέρει, και είναι στα κάγκελα.

Γνωστός «κοσμικός» υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, έκανε «ζημιά» χιλιάδων ευρώ σε μπουζουξίδικο που τραγουδά η «επίτιμη αοιδός» Σαββατιάτικής εφημερίδας, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση με την προκλητική συμπεριφορά του, στους παρευρισκόμενους . Από τους πελάτες, μέχρι τα γκαρσόνια.

"Εδώ ο κόσμος πεινάει και εσύ ταΐζεις τα παλιόσκυλα..."

( Παραθετουμε ενα αρθρο σχετικα με τα συμπαθη 4ποδα.
Τελικα στην Ελλαδα του 2013-14 η απογοητευση στις ανθρωπινες σχεσεις εχει οδηγησει τον ανθρωπο να νοιαζεται περισσοτερο για τα ζωα παρα για τον συνανθρωπο του ??
Οταν παιδακια πεθαινουν απο την φτώχια και την ανέχεια ,οταν ηλιωμενοι αργοσβηνουν αστεγοι στα παγκακια μηπως δεν ειναι ηθικό να ενδιαφερομαστε μονο για τα ζώα ??
Εμεις θα σχολιασουμε το άρθρο λεγοντας ότι  πρωτα πρεπει να ειμαστε Φιλάνθρωποι και μετα Φιλόζωοι)[Θανάσης Χαραμής] 
Magnify Image Αν πάρεις δέκα σκυλιά και πας και τ' αφήσεις σ' έναν αγριότοπο, σε μια ερημιά απ' όπου δεν περνάει ψυχή ζώσα, τα σκυλιά αυτά μέσα σε λίγες εβδομάδες θα ξαναγίνουν λύκοι... Ζυράννα Ζατέλη - Και με το φως του λύκου επανέρχονται
Φυσικά η Ζυράννα Ζατέλη χρησιμοποιεί ως μεταφορά τη φύση του σκύλου για να ξεμπροστιάσει την ανθρώπινη συμπεριφορά.
Όσο και αν προσπαθήσεις, ο σκύλος, λύκος δε ξαναγίνεται.
Ο βιασμός της φύσης ενός είδους, έτσι ώστε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του ανθρώπου ήταν τέτοιος που ουσιαστικά μετέτρεψε ένα ζώο σε πολυεργαλείο.
Αυτή η διαδικασία ονομάστηκε εξημέρωση. Χαράχτηκε τόσο βαθιά στο dna του, τον βάφτισε καλύτερο φίλο του ανθρώπου αλλά ανήμπορο να αντεπεξέλθει μόνος του.
Αυτό ήθελα να εξηγήσω στην κυρία που με κοφτό ύφος και μια απέχθεια με στόχευε χθες.
Με πέτυχε να διαπράττω έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και εν μέσω Χριστουγέννων δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να μην με μαλώσει που ήμουν εκτός εορταστικού κλίματος.
Όταν με πέτυχε στις 3 το βράδυ να δίνω μια ολόκληρη λουκανικόπιτα στον αγαπημένο μου αδέσποτο της πλατείας, σταμάτησε δίπλα μου, ανασήκωσε το φρύδι και με τα χείλη σφιχτά μου είπε (όχι όσο δυνατά θα ήθελε νομίζω):
" Παιδί μου εδώ ο κόσμος πεινάει και εσύ ταΐζεις τα παλιόσκυλα..." Ώσπου να γυρίσω για να δω ποιος με είχε κεραυνοβολήσει, είχε ήδη φτάσει δίπλα μου, με κοίταζε με αποτροπιασμό αλλά και καμάρι που είχε πει κάτι τόσο επιτυχημένο και δεν νομίζω ότι πρόλαβε να δει το σαστισμένο μου ύφος. Δεν μου έδωσε καν την ευκαιρία να της απαντήσω.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης Στέλιος Κιαγιαδάκης «Αν είχε Αντώνη Σαμαρά νωρίτερα η χώρα δεν θα ‘χε το κατάντημα που είχε μέχρι τώρα».

Δεν εκπροσωπεί την Κρήτη η μαντινάδα του Κιαγιαδάκη στον Σαμαρά
Για μία ακόμα χρονιά ο 'Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης έψαλε τα κάλαντα στην πολιτική ηγεσία. Μέχρι εδώ όλα καλά. Η μαντινάδα όμως του Κιαγιαδάκη προς τον Σαμαρά απλά υποβιβάζουν το κρητικό φιλότιμο και αγάπη προς την δημοκρατία σε ευτελές γλείψιμο.

Η μαντινάδα που ειπώθηκε προς τον πρωθυπουργό " Αν είχε Αντώνη Σαμαρά νωρίτερα η χώρα, δεν θα 'χε το κατάντημα που είχε μέχρι τώρα…" απλά δεν εκπροσωπεί την κρητική κοινωνία και ψυχή.

Η σκέψη δημιουργεί ύλη - Μάνος ΔανέζηςΌλες αυτές οι μαλακίες για …να μην ζεσταίνουν φτηνά τις πισίνες τους κάποιοι;
Αυτός ο σπασαρχίδης Στουρναρας έχει βαλθεί σε στενή συνεργασία με τον μεγαλύτερο αντιδεξιο δούρειο ίππο που έχει υπάρξει τον Σαμαρά,  να διαλύσει κυριολεκτικά την Νουδούλα . Δεν θα τολμούν σε λίγο να λένε «είμαι νεοδημοκράτης»  γιατί θα τρώνε το ξύλο της αρκούδας .

Δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ οι Υπουργικές Αποφάσεις του ποδαριού για την αντιμετώπιση δήθεν της ατμοσφαιρικής ρύπανσης καθώς και για τη παραμύθι δωρεάν παροχή ρεύματος στους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, για διπλάσιο αριθμό ημερών σε σχέση με τις ημέρες κατά τις οποίες εκδίδεται σύσταση για διακοπή της χρήσης τζακιών και θερμαστρών στερεών καυσίμων....
Ειδικότερα, για τις περιόδους που η συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων υπερβαίνει τα 150 mg ανά κυβικό μέτρο αέρα, λαμβάνονται τα εξής μέτρα:Με την πρώτη απόφαση προβλέπονται σειρά μέτρων που ξεκινούν από συστάσεις και κλιμακώνονται, ανάλογα με το βαθμό συγκέντρωσης αιρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα, μέχρι και σε διακοπή λειτουργίας εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης σε δημόσια κτίρια, κλείσιμο σχολείων, περιορισμούς στην κυκλοφορία και την παραγωγική δραστηριότητα.
-Άτομα με αναπνευστικό πρόβλημα ή καρδιοπαθείς καθώς επίσης τα παιδιά και τα άτομα άνω των 65 ετών θα πρέπει να αποφύγουν κάθε σωματική άσκηση − δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης, συνιστάται η αποφυγή παραμονής σε εξωτερικούς χώρους ιδιαίτερα σε περιοχές με αυξημένη κυκλοφορία. 'Άτομα με άσθμα μπορεί να χρειαστούν πιο συχνά εισπνοές ανακουφιστικού φαρμάκου. Επί επιμονής συμπτωμάτων συνιστάται επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό.

Η απάτη του..."δωρεάν ρεύματος" που σκαρφίστηκε η χουντάρα των αχρήστων ξεπερνά τα όρια της γελοιότηταςΚύριοι Βουλευτές,
Η κυβέρνηση μας «εφεύρε» και διατυμπανίζει κάτι καταπληκτικό. Που ποτέ άλλοτε διεθνώς δεν υπήρξε.
«Εφεύρε» τρόπο ώστε όταν τα μεγέθη της αιθαλομίχλης υπερβαίνουν ορισμένο μέγεθος, τότε «πατώντας» ένα κουμπί ο κ. Σαμαράς να σταματούν τα ρολόγια της ΔΕΗ ορισμένων πολλών συνανθρώπων μας να χρεώνουν το ρεύμα!!!!!!
«Προβλέπεται» αυτοματοποίηση στο μέλλον!!!!!!
Ντροπή Κύριοι!!! Σταματήστε τα ψεύδη σας!!! Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Από τα σχόλια:
"με αλλα λογια εαν καταναλωνεις ενα ευρω ρευμα την ημερα
και ακουσεις οτι εχεις δωρεαν ρευμα για 3 ημερες
μην καψεις αυτες τις 3 ημερες αλλα 30 ευρω την ημερα
διοτι η ΔΕΗ απλως θα σου χαρισει τον ημερήσιο μεσο ορο του μηνα επι τις 3 ημερες και θα πληρωσεις πολυ παραπανω απο αυτο που περιμενες
αντι για 30 ευρω θα πας την καταναλωση σου στα 90 ευρω και η ΔΕΗ τελικα θα σου χαρισει απο τα 90 τα 9"

Αντ΄ ευχών , μοίρασε την εικόνα...


Είναι η μάνα σου , η αδερφή σου , η φίλη σου ... Βγάλε φωνή , ούρλιαξεεεεεεεεε !


ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ

Η ψυχολογία στα κείμενα της Αγίας ΓραφήςΧαιρόμαστε φίλοι μας όταν παρουσιάζουμε θέματα σαν το σημερινό, όπως είναι η Ορθόδοξη Ψυχοθεραπεία, το οποίο όπως θα έχετε καταλάβει, είναι ένα
 από τα αγαπημένα θέματα του ιστολογίου μας. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερόθεος Βλάχος, συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, θα μας μιλήσει σήμερα
 για το βιβλίο του Dr. Pavel Chirila: «Η ψυχολογία στα κείμενα της Αγίας Γραφής». 

Στην συνέχεια θα δούμε ένα Μοναστήρι στην Ρουμανία, όπου λειτουργεί ως  Ψυχοθεραπευτικό κέντρο και εφαρμόζεται στην πράξη η Ορθόδοξη Ψυχοθεραπεία.

Της είπαν να βάλει λάδια στο αυτοκίνητο…

ladia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...