Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Τα μέλη της 17 Νοέμβρη κυκλοφορούν ανάμεσά μας!


Μόλις 5 από τα 18 μέλη παραμένουν πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού..
6631

Τον αέρα της ελευθερίας αναπνέει η συντριπτική πλειονότητα των εμπλεκομένων στις μεγαλύτερες τρομοκρατικές ενέργειες..
που συγκλόνισαν τη μεταπολιτευτική Ελλάδα, ενώ μόλις 5 από τα 18 αρχικώς κατηγορούμενα μέλη της «17Ν» παραμένουν στις φυλακές και ετοιμάζονται να εξέλθουν την επόμενη διετία.


 Πριν από λίγα 24ωρα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά αποφάσισε τη διακομιδή του Σάββα Ξηρού για τουλάχιστον έναν μήνα στο Νοσοκομείο της Λάρισας, «αποφυλακίζοντάς» τον, έστω και κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Ωραία που περνάμε!

Η Σ.Α., μια απολυμένη της ΕΡΤ, μητέρα 2 παιδιών, αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας,  οδηγήθηκε στο κρατητήριο την παραμονή Χριστουγέννων επειδή ύστερα από τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στο δρόμο αποκαλύφθηκε ότι χρωστούσε 6.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ. Ξέρω, είναι λαϊκισμός να συγκρίνω την υπόθεσή της με την εξέλιξη της υπόθεσης Λιάπη ο οποίος αν και συνελήφθη για βαρύτερες κατηγορίες, του δόθηκε το δικαίωμα να αυτοεξοριστεί στην Κουάλα Λουμπούρ για...
να εκτονώσει το ψυχικό φορτίο του.
Μπορώ να συγκρίνω όμως το «κέρδος» από την εξίσωση του φόρου πετρελαίου που ανήλθε στο ποσό των 244 εκ. ευρώ σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών – που πάντα ψεύδεται-  με τις μίζες που πήρε ο τεταρτοτυχαίος παραγοντίσκος του υπ. Άμυνας και ανέρχονται στο ποσό των 12 εκ. ευρώ «περίπου, σύμφωνα με όσα μπορεί να θυμηθεί» όπως είπε ο ίδιος κατά την απολογία του.

Των πισινών ημών κατεψυγμένων

Θέλει θερμαινόμενη πισίνα ο καπιταλιστής; Θα πληρώσει! 
Απολύτως επιτυχημένο βρίσκει ο Γιάννης Στουρνάρας τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης. Κλείνει την πόρτα στο λαθρεμπόριο καυσίμων, εξασφαλίζει μεγαλύτερα έσοδα στο κράτος και δεν επιτρέπει στους κατόχους θερμαινόμενων πισινών να ζεσταίνουν το νερό με φθηνότερο πετρέλαιο -αυτά μας είπε. Το τελευταίο ειδικά, που δεν το είχαμε ξανακούσει, αποκαλύπτει τον σχεδόν κομμουνιστικό χαρακτήρα του μέτρου. Θέλει θερμαινόμενη πισίνα ο...
καπιταλιστής; Θα πληρώσει!

Η Πηνελόπη Δέλτα, προγιαγιά του Σαμαρά, αυτοκτόνησε μεν το 1941, αλλά όχι επειδή μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα


  Όπως είχαμε καταδείξει εδώ: http://www.istoriakatoxis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_19.html
η ελλαδική δεξιά (=καραμανλισμός) δεν δικαιούται να ισχυρίζεται ότι είναι καθ'οιονδήποτε τρόπο συνεχιστής των εθνικών αγωνιστών της δεκαετίας του ΄40. Αυτό το γνωρίζουν φυσικά και οι ίδιοι. Όσο άσχετοι και αστοιχείωτοι και να είναι (που είναι) δεν μπορεί να μην το γνωρίζουν. Για τον λόγο αυτό προσπαθούν απεγνωσμένα να βγάλουν απ΄την μύγα ξύγκι προκειμένου να βρούν έστω και κάποια ψήγματα "ηρωισμού" και "αγωνιστικής" παράδοσης των προγόνων των ηγετών τους.

 Ένα τυπικό παράδειγμα είναι η περίπτωση της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα, που ήταν η προγιαγιά του σημερινού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Στο υπερ-σαμαρικό antinews είχε δημοσιευτεί προ 4 ετών το παρακάτω άρθρο σχετικά με το θέμα:
http://www.antinews.gr/2009/11/28/25696/
 Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο συντάκτης του άρθρου αυτού προσπαθεί να προσδώσει ένα ηρωικό "ανυπότακτο" προφίλ στο τζάκι του Σαμαρά προσπαθώντας έτσι να τον διαχωρίσει απ΄τους υπόλοιπους τζακάτους πολιτικάντηδες.
  Η προσπάθειά του εδράζεται στο γεγονός της αυτοκτονίας της Πηνελόπης Δέλτα την μέρα της εισόδου των Γερμανών κατακτητών στην Αθήνα το 1941. Έτσι εμμέσως πλην σαφώς προσπαθεί να "ηρωοποιήσει' τον Σαμαρά χαρακτηρίζοντας τον ως απόγονο ανυπότακτων.. Ακόμα λίγο και θα χαρακτήριζε την καθ'όλα αξιοσέβαστη Πηνελόπη Δέλτα ως την πρώτη αντιστασιακή.

 Από μία προσεκτική ανάγνωση του συγκεκριμένου άρθρου όμως προκύπτουν τελείως διαφορετικά συμπεράσματα.
Όπως φαίνεται, η Πηνελόπη Δέλτα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα λόγω του τερματισμού της ερωτικής της σχέσης με τον Ίωνα Δραγούμη.

Ο ερίτιμος κ. Βαρβιτσιώτης


ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΛΙΑΠΗΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ !


ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ …!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ TOYΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...!!


ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα δύο Ελληνικά εκθέματα που θα αναφέρουμε παρακάτω ανεβάζουν στο ζενίθ την επισκεψημότητα
στο Μουσείο του Λούβρου αποφέροντας ιλιγιώδη ποσά στη Γαλλία προσφέροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας χωρίς ποτέ όχι μόνο να φθείρεται η αξία τους αλλα να αποκτούν υπεραξία διαχρονικά…
Αυτό κατ, αναλογία γίνεται και στο Βρετανικό και σε άλλα μουσεία της Ευρώπης...

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ)


Aν θέλατε κ.Παπαδόπουλε να επιβάλλεται δικτατορία στην Ελλάδα, τί θακάνατε;

Θα μετέτρεπα το Σύνταγμα σε κ@λόχαρτο, τους Έλληνες σε σκλάβους και θα τους έκανα να ζήσουν ύπο διαρκή οικονομική μέγκενη.

Και από πού θα αρχίζατε κ.Παπαδόπουλε για να το πετύχετε αυτό; Τί βήματα θα χρειαζόταν να κάνετε; Τί είδους ιδέες θα εφαρμόζατε;

Το άγνωστο σε πολλούς φαινόμενο που συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια νοτιοανατολικά της Ρόδου

Ένα άγνωστο σε πολλούς φαινόμενο συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια νοτιοανατολικά της
Ρόδου στη θάλασσα μεταξύ Ρόδου και Κύπρου.

Ένας από τους λίγους κυκλώνες με αριστερόστροφη κίνηση σε βάθος άνω των 400 μέτρων αναδύει νερά τα οποία κινούνται προς τη δυτική μεσόγειο και το πέρασμα του Γιβραλτάρ και φτάνουν μέχρι και τον κόλπο του Μεξικού και το λεγόμενο gulf stream.

Υπάρχει μάλιστα και η υποψία πως τα νερά αυτά προκαλούν και μια μικρή αλλαγή στο κλίμα του ρεύματος αυτού και το οποίο ζεσταίνει την Ευρώπη με νερά τα οποία είναι πολύ πυκνά σε αλάτι και κινούνται με πολύ μεγάλη δύναμη.

Ο Μητσοτάκης διόρισε συγγενή του στο γραφείο του, την ώρα που ανακοινωνόταν σφαγή των δημοσίων υπαλλήλων!

Παίρνουν … μοντέλα και συγγενείς στα υπουργεία!!!


Οι προβλέψεις μου για το 2014

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για το 2014        
Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Προσοχή! Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις καταθέσεων

Προσοχή! Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις καταθέσεων από 4 εφορίες
Οι οφειλέτες του Δημοσίου, οι οποίοι υπάγονται στις εφορίες ΦΑΕ Πειραιά, Α' Αθηνών, Ηλιούπολης και Κηφισιάς, είναι οι πρώτοι που κινδυνεύουν με κατασχέσεις των καταθέσεών τους με ηλεκτρονικά μέσα, που θα πραγματοποιούνται μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό της ώρας.
Με απόφαση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, οι συγκεκριμένες εφορίες εντάχθηκαν στο δοκιμαστικό μεταβατικό στάδιο πλήρους εφαρμογής της διαδικασίας κοινοποίησης κατασχετηρίων με ηλεκτρονικά μέσα, ενώ σταδιακά εντός του Ιανουαρίου, το σύστημα των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων θα επεκταθεί στις εφορίες όλης της χώρας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...