Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΡΙΚΤΟ ΕΘΝΟΣ! (UPDATE)


Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΡΙΚΤΟ ΕΘΝΟΣ! (UPDATE)

Ας του αφαιρεθεί αμέσως η υπηκοότητα!

Αυτό είναι το ευχαριστώ του Αντετοκούμπο στο έθνος των Ελλήνων!

Δείτε τι έγραφε η μπλούζα στο χτεσινό all star του nba!

GREEK FREAK NATION μτφ : Ελληνικό φρικτό έθνος…


Η μετάφραση από την apple :


Screen Shot 2014-02-17 at 1.51.41

Και από την google :

Screen Shot 2014-02-17 at 1.55.04


Δικό μας σχόλιο : Τώρα θα έρθει να παίξει και στην Εθνική. Θα μας πει βέβαια ότι παρανοήσαμε αυτό που έγραφε η φανέλα και δεν ήθελε να θίξει κανένα και όλα θα κυλήσουν καλά και ωραία και θα συνεχίσει να ζει ανάμεσά μας σαν καλός μετανάστης που σέβεται και αγαπά τη χώρα που έδωσε ψωμί σ’ αυτόν και την οικογένειά του να ζήσουν. Για να δούμε τα λαμόγια που τον καλούσαν στα γραφεία τους για να τον τιμήσουν θα τον καλέσουν τώρα για να του αφαιρέσουν την Ελληνική Υπηκοότητα που του έχουν δώσει; Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Ελπίζουμε τουλάχιστον όταν τον δείτε κάποια στιγμή να το γιαουρτώσετε και να το κράξετε το αχάριστο κολόποαιδο όσο πάει για να καταλάβει ότι «Έλληνας γεννιέσαι. ΔΕΝ Γίνεσαι». Για να δούμε οι Αριστεροί "Δημοκράτες" θα βγάλουν καμιά ανακοίνωση για το θέμα;

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ!!! Τα σχόλια που σε κράζανε τα έσβησες, αλλά το θέμα που ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ από site, το οποίο έχει ζητήσει συγγνώμη από τον αθλητή για τη μαλακία που γράφτηκε την άφησες! Την μαλακία ποθ σε δέρνει κοίτα να σβήσεις (χλωμό το βρίσκω). ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (ευτυχώς με πληρώνει ο Σόρος και δε χρειάζεται να δουλεύω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...