Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Κοινωνικό μέρισμα: Μόλις 1 στις 7 αιτήσεις πληροί τα κριτήρια

Κοινωνικό μέρισμα: Μόλις 1 στις 7 αιτήσεις πληροί τα κριτήρια
1 ΣΤΙΣ 7 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ..... ΕΑΝ ΠΧ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΔΕΝ!! ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ , Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ  ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ  

Ξεπερνούν τις 140.000 οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί έως τη Δευτέρα του Πάσχα στον δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων (www.gsis.gr) για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος.
Από την πρώτη επεξεργασία των αιτήσεων από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προκύπτει ότι περίπου 40.000 έχουν υποβληθεί από μη δικαιούχους και ως εκ τούτου απορρίφθηκαν, ενώ περίπου 22.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί από νοικοκυριά τα οποία δικαιούνται το επίδομα και θα λάβουν συνολικά 13,5 εκατ. ευρώ.

Το κοινωνικό μέρισμα αρχίζει από 500 ευρώ (με προσαύξηση ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση) και θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων έως 10 Μαΐου, για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 30 Απριλίου.
Για αιτήσεις που θα υποβληθούν από 1-31 Μαΐου, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί έως και τις 10 Ιουνίου, ενώ για αιτήσεις που θα υποβληθούν από 1-30 Ιουνίου, η καταβολή θα γίνει έως και τις 10 Ιουλίου.
Με βάση τις αιτήσεις, η ΓΓΠΣ θα κάνει διασταυρώσεις στοιχείων για να προσδιορίσει τους πραγματικούς δικαιούχους.
Τέλος, θα γίνουν και δειγματοληπτικοί έλεγχοι με κριτήρια ανάλυσης κινδύνου για να διαπιστωθεί το εάν τα όσα υποστηρίζουν οι δικαιούχοι του επιδόματος ισχύουν.


Read more: http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/435566/koinoniko-merisma-molis-1-stis-7-aitiseis-pliroi-ta-kritiria#ixzz2zaoRM64x

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...