Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Η αφίσα στα τουρκικά άναψε φωτιές

  Προδότη αποκαλεί τον Τσίπρα ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας!
Με μία σκληρή ανακοίνωση, η οποία μάλιστα έχει τον τίτλο: "Μια εικόνα, χίλες λέξεις, ένας προδότης", ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας επιτίθεται με σφοδρότητα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με φόντο τις αφίσες του κόμματος που κυκλοφόρησαν στη Θράκη και οι οποίες είναι γραμμένες -και- στην τουρκική γλώσσα!

Συγκεκριμένα, ο ΣΣΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον φιλοδοξεί να γίνει Πρωθυπουργός της Τουρκίας, αλλιώς δεν εξηγείται η προεκλογική αφίσα που ανάρτησε στη Θράκη στην τουρκική γλώσσα.

Πατώντας στα βήματα του αλήστου μνήμης Γιώργου Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας αναγνωρίζει την τουρκική ως επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους, την Θράκη ως παράρτημα της Τουρκίας και τους κατοίκους της Θράκης ως πολίτες της γείτονος.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας εύχεται στον ΣΥΡΙΖΑ καλή αλίευση ψήφων στη Θράκη και τον διαβεβαιώνει ότι οι Έλληνες πολίτες θα θυμηθούν καλά την εικόνα αυτή όταν θα βρεθούν ενώπιον της κάλπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...