Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Εκατοντάδες φίλοι της .. «εγκληματικής οργάνωσης» πήραν τρόφιμαΟι πραγματικές πάντως εγκληματικές οργανώσεις  απαξιούν να βοηθήσουν τον κοσμάκη …για να μην ..καλομάθει. Ξέρουν μόνο να τα τσεπώνουν και αν δεν φτάνουν, παίρνουν και από τις ληστοτράπεζες …δανεικά και αγύριστα λόγω αλλαγής ονόματος της συμμορίας.
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε η εορταστική διανομή τροφίμων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Αθηνών στον Σταθμό Λαρίσης.
Μοιράστηκαν τόνοι από τρόφιμα (αρνί, αυγά, τσουρέκι, κοτόπουλο, πατάτες) για το εορταστικό τραπέζι των Ελλήνων που δοκιμάζονται ούτος ή άλλως από τα ασφυκτικά μνημονιακά μέτρα.
Όπως αναφέρει το κόμμα παρά τη διακοπή της κρατικής επιχορήγησης η Χρυσή Αυγή συνεχίζει από ιδίους πόρους όπως έχει δεσμευθεί  στην παροχή βοήθειας, κυρίως τροφίμων, στους δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες σε μια «σταυροφορία» Εθνικής αλληλεγγύης η οποία και θα συνεχιστεί.πηγη
Δείτε φωτογραφίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...